Találatok a következő kifejezésre: Milyen kizáró vannak a (7 db)

Milyen kizáró okai vannak a fogamzásgátló szedésének?

Legjobb válasz: bizonyos életkor, cukorbetegség, trombózishajlam stb

bizonyos életkor, cukorbetegség, trombózishajlam stb
sok van.. nekem a trombózisra való hajlamom volt.. ja, a dokik elfelejtettek szólni, lényeg h lenyúlták a pénzt, idióták:S

Hogyan lehet Phd képzésre jelentkezni, milyen eredménnyel van esély? A levelezőn végzett mester szint (mert mellette dolgozom) önmagában nem kizáró ok a későbbi Phd-ra való jelentkezéskor, ugye?

Mi ennek az egésznek a menete? Milyen eredménnyel lehet esély tovább menni? Most fejezem be keresztfélévesként az angol-történelem tanári MA-t levelezőn. Angol irodalomból szeretnék tovább menni.

Milyen szakmák vannak, amik hasonlóak a tűzoltósághoz, illetve a rendőrséghez, és nem kizáró ok a szemüveg?

Eredetileg vonulós tűzoltó, vagy rendőr akartam lenni, de mivel szemüveges vagyok, nem lehetek. Tudnátok mondani olyan munkákat, amik hasonló jellegűek ezekhez?

Legjobb válasz: Könyvelõ, infós.

Könyvelõ, infós.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem értetted meg a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A szemüveg biztos hogy kizáró ok? Ha mondjuk átváltanál kontaktlencsére akkor nem lehetnél?
A kérdező hozzászólása: Tûzoltóságnál biztos, hogy kizáró ok a kontaktlencse is.
Nem feltétlen. A katasztrófavédelemnél nem csak vonulós tûzoltói szolgálat létezik, hanem sok más féle is. Csak a vonulósoknál feltétel, hogy nem lehet szemüveg és kontaktlencse

Milyen kizáró okai vannak a mellplasztikázásnak?

Legjobb válasz: - Ha a szervezetben gyulladásos, fertõzéses betegség zajlik. - Rosszindulatú (daganatos) betegség zajlik. - Szív és érrendszeri betegségek esetén, melyek az altatást veszélyessé teszik. - Autoimmun betegségek fennállásakor. - Terhesség vagy a szoptatási idõszak alatt. - Menses alatt.

- Ha a szervezetben gyulladásos, fertõzéses betegség zajlik. - Rosszindulatú (daganatos) betegség zajlik. - Szív és érrendszeri betegségek esetén, melyek az altatást veszélyessé teszik. - Autoimmun betegségek fennállásakor. - Terhesség vagy a szoptatási idõszak alatt. - Menses alatt.
KROTOS! PÓZOLJ HAGYMÁVAL!
Ki mondta hogy kizáró ok?
Mert baleset veszélyes munkakör. Ha asthmás rohama van könnyen érheti, akár életveszélyes sérülés is. Persze, ha már kinõtte, hát ...
Én villanyszerelõ vagyok és nem tudom, hogy ezzel a betegséggel milyen körülményeket kell kerülni, de építkezésen igen nagy a téglapor, betonpor, vakolatpor mennyisége a levegõben, vésés közben. Az megint egy másik dolog, hogy rajtam kívül senki nem visel pormaszkot. Üdv: www . villjozef . hu
A kérdező hozzászólása: szépen megfogalmaztam , nézzétek el most kelltem fel
nincs semmi komoly vizsgálat, szem van ha jól emlékszem meg vérnyomást mérik aztán kész is, a lényeg hogy ki legyen fizetve aztán alkalmas vagy. gratulálok a legnagyobb számban hamisított, egyik leg károsabb szteroidot szeded. mindenki aki ért a témához és komolyan csinálja az nem danázik mert van kevésbé káros de hatásos szteroid is. na mindegy nem ez a téma csak gondoltam leírom.
A kérdező hozzászólása: érdekelne , hogy milyen formában káros a dana , és hogyan hogyan hat a hamisitott dana a szervezetre , fejlõdés , és károsítás szempontjából. és hogy melyik más szteroid van ami kevésbé káros de hatásos.köszönöm
A kérdező hozzászólása: köszi hogy segítettél.most kicsit jobban utána olvastam , és elraktam a kabát zsebembõl , a fiók mélyébe. 5 napja szedem , szerencsére idõbe olvastam utána , mielõtt nagyon belemélyedtem volna. viszont valamit szeretnék azért szedni , orvosi fehérje, tudsz róla valamit?
orvosi fehérje? nem halottam még róla, ha az is sima protein készítmény akkor nincs értelme, gondolom nem olcsón vesztegetik. ott vannak a táplálékkiegészítõk azzal érdemes az étrendet kiegészíteni. gondolom van étrended, mert másként a dana is csak be vizesíttet volna de izom az nem épült na nem viszed be az izom építésre alkalmas tápanyagokat. egy jó étrend kell jó edzés és lesz fejlõdés, kox nélkül is komoly eredményeket lehet elérni, igaz hogy tovább tart de legalább büszke leszel magadra hogy tisztán érted el. nem tudom menyire vagy otthon a témában miket tudsz meg miket nem a de ha kérdés van akkor kérdezz nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: nem mondanám hogy értek hozzá , akkor írok privátba , köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!