Találatok a következő kifejezésre: Milyen kisbabáknak mosóport (2 db)

Milyen kisbabáknak való mosóport és öblítőt lehet kapni? Milyet érdemes vásárolni?

Legjobb válasz: Végigjársz egy nagy multit rengeteget találsz belõlük..én is szoktam nézegetni,de a védõnõm azt mondta,hogy teljesen jó,ha azt használom,amit magunknak,csak a pelik öblítéséhez ecetet tegyek a mosógépbe,és ne öblítõt,mert az valami bevonatot képez az anyag felszínén,és csökkenti nedvességfelvevõ képességét.Édesanyám is azt tanácsolta,hogy az elején csak textilpelust használjak,mert szinte minden szopizás után cserélni kell,és azt meg nem lehet eldobható pelenkával bírni anyagilag.

Végigjársz egy nagy multit rengeteget találsz belõlük..én is szoktam nézegetni, de a védõnõm azt mondta, hogy teljesen jó, ha azt használom, amit magunknak, csak a pelik öblítéséhez ecetet tegyek a mosógépbe, és ne öblítõt, mert az valami bevonatot képez az anyag felszínén, és csökkenti nedvességfelvevõ képességét.Édesanyám is azt tanácsolta, hogy az elején csak textilpelust használjak, mert szinte minden szopizás után cserélni kell, és azt meg nem lehet eldobható pelenkával bírni anyagilag.
Szia! Azt a babád bõre határozza meg.Lehet kapni bébiboltban babamosóport PL:Gabi(drága).Ha nem érzékeny a bõre, minegy milyen, csak háromszor öblítsd ki!
Én a persil sensitivet ajánlanám, létezik olyan amiben már az öblitö is benne(silan). A ruhák jo illatúak lesznek és az öblitö helyett tiszta vizet használ a mosógép az öblítéshez, nem irritálja a baba bõrét.
Én a Gabit használom mosószerben(700Ft) és öblítõben(500Ft) is.Szerintem kedvezõ az ára. De a Dreft Sensitivnek is jó az illata.
mosóporból Ariel-t, öblítõbõl Lenor sensitive-t, pici baba képe is van rajta, és tényleg jó :)
Én a dreft sensitiv mosószert hazsnálom és a tescos sensitive öblítõt. SEmmi baja a kicsinek:-)
Ariel és nem használok öblitõt, mert kiütötte.
csatlakozom az utolsóhoz! es nem is olyan brutalisan draga
Szia!Mi a Brendonban vettünk direkt babáknak való mosószert és öblítõt! Szerintem jók! Boldog babavárást, könnyû szülést:39 hetes kismama
Én is Arielt hasznàlok, és Lenor sensitivet!
Nekem a Gabi jött be + a dm saját márkás babás mosópora, öblítõje. Öblítõbõl csak a negyedét használd, mint felnõttnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!