Találatok a következő kifejezésre: Milyen kellemetlen kellemes (3 db)

Milyen kellemetlen és "kellemes" mellékhatásia vannak a Mercilon tablettának?

Legjobb válasz: Én 2 és fél évig szedtem. 18 voltam, amikor elkezdtem. Kellemes mellékhatása volt, hogy az addigi rettenetes menszi elsõ napjaiban jelentkezõ görcseim elmúltak és max 4-5 napig tartott a vérzésem. Kellemetlen volt, hogy legalább 8 kilót(!) híztam tõle. Ez nem zsír volt,hanem víz. Anyukám szerint olyan volt, mint a puffasztott rizs. De ne ijedj meg, ez egyéntõl függ, mert barátnõm pl egy dekát sem hízott tõle.Remélem segítettem.

Én 2 és fél évig szedtem. 18 voltam, amikor elkezdtem. Kellemes mellékhatása volt, hogy az addigi rettenetes menszi elsõ napjaiban jelentkezõ görcseim elmúltak és max 4-5 napig tartott a vérzésem. Kellemetlen volt, hogy legalább 8 kilót(!) híztam tõle. Ez nem zsír volt, hanem víz. Anyukám szerint olyan volt, mint a puffasztott rizs. De ne ijedj meg, ez egyéntõl függ, mert barátnõm pl egy dekát sem hízott tõle.Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.
én lassan 1 éve szedem és én a pozitív példa vagyok. -a pattanásaim eltüntek, mensi elött jön ki egy darab általában -lassan 10kg-ot fogytam, ami nagyon nagy szerencse, eddig sehogyse sikerült fogynom -farkasétvágyam mensi alatt van csak, máskor kibírom akár napi egy evéssel is és nem korog már a gyomrom -a mensimet beállította, kevesebb ideig tart és nincs is erõsen meg -napra pontosan jön meg -nincsenek görcseim egyáltalán -nem drága, nagyon megéri! Jó orvoshoz kell menni.. :) elsõ fogamzásgátlóm hozzáteszem
A kérdező hozzászólása: Legjobb és legrosszabbra gondolok.
Poén, hogy nem ír ide senki:D Készülnek a szilveszterre
A kérdező hozzászólása: Ugye? :-)

Milyen érzés a szoptatás? Kellemes vagy kellemetlen?

Legjobb válasz: Bár nekem még nincs gyerekem, de az a véleményem, hogy a természet ezt úgy találta ki, hogy ne legyen az anyának kellemetlen. Én úgy hallottam, hogy kellemes. Ez egy nagyon szoros intim kapcsolat az anya és a gyerek között.

Bár nekem még nincs gyerekem, de az a véleményem, hogy a természet ezt úgy találta ki, hogy ne legyen az anyának kellemetlen. Én úgy hallottam, hogy kellemes. Ez egy nagyon szoros intim kapcsolat az anya és a gyerek között.
Hát nagyon kettõs dolog. Én 3 napig tudtam szoptatni egy elég durva fertõzés miatt - borzasztóan fájt, de imádtam, amikor megnyugodott tõle a manó. Szóval nem tudom, vegyes, ha a fájdalom elmúlik, akkor biztosan szuper.
Nagyon megindító dolog és természetes de amikor a vér folyik a mellembõl mert nincs tej de a babám próbálná szívni akkor nagyon FÁJ!!!!
Nekem nagyon fájdalmas volt..(nem lapos és nem is beforduló a mellbimbóm)tehát nem volt semmi nehezített körülmény..bár a picik, nagyobbik 4 éves 4620gr és a kicsi 2 éves már 4320grammalszülettek..lehet ezért de olyan vákumjuk volt, majd megõrültem...hajtott a dolog hogy van tej, és ez a legjobb neki ha így közvetlen tõlem kapja, aztán mind a 2 vel 1-1 szer begyulladt a mellem (nem kívánom senkinek)inkább 2szer császározzanak mint egy mell gyulladás.. az elején mind2nél 3-4hétig bírtam fogszorítva , majd elõkerült az elektromos mellszívó és fejtem , cumisüvegbõl adtam...Van akinek kellemes, nem tudom nálunk mi volt a gond lehet nagyon mohók voltak..de nekem nem volt kellemes érzés....
Már nagymama vagyok, egy fiam van, õt nyolc hónapos koráig problémamentesen szoptattam. Mielõtt mellre tennéd majd a babát, igyál meg 1 deci folyadékot, ha szereted a tejet, azt. Nyomj ki egy pici tejet a melledbõl, és azzal kend be a mellbimbódat, utána engedd a cicihez a babát. Nem fog kirepedezni a bõr, nem lesz fájdalmas a szoptatás, . Egyébként nagyon kellemes érzés, semmi mással össze nem hasonlítható. Ha lesz tejed, mindig váltva szoptass, és fejd ki a maradékot. Én kézzel csináltam, addig kell, amíg spriccelve jön. Csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, amint a költõ mondja, nem kell izgulni, a természet kitalált mindent jól, nekünk csak rá kell érezni és csinálni kell. Menni fog.
Nekem nagyon kellemetlen és fájdalmas volt.
1-3 hétig fájt az elején, sebesedés, stb. De utána teljesen semleges érzés, persze lelkileg nagyon jó, de fizikailag semmi extra. Semmi esetre sem kellemes, néha kellemetlenebb pl mikor új fog jön és még nem szokta meg a mell, de ezek már soha nem fájdalmasak.
Ha valami gond van, akkor inkább kellemetlen, de ha sikerül ráérezni a módjára, akkor kellemes (de legalábbis semleges). Nyilván, ha problémád van, akkor viszont nem fogsz ott megállni, hogy csak elviseled a fájdalmat, hanem igyekszel utánajárni, mi lehet a gond és mit tegyél - vagyis jó eséllyel elérheted még, hogy kellemes legyen. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!