Találatok a következő kifejezésre: Milyen kell a folyasnak, ha terhes (3 db)

Milyen állagunak kell lennie a folyásnak ha terhes vagyok?

Nekem volt krémszer?,most viszont mintha vizes,átlátszó lenne!Ha naponta mérem a h?met,hol a leghatásosabb?(hüvely,nyelvalatt vagy honalj)?

Legjobb válasz: A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!

A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!
Sûrû krémszerû a folyás terhesség esetén. Vizes, átlátszó menses elõtt. Én legalábbis így olvastam, és az utóbbit tapasztalom havonta is. (-: A reggeli hõdet bárhol mérheted, hatásos, kivéve a hónalj, az nem jó.

Milyen kell legyen a "folyasnak", ha terhes vagyok?

Remelem most ossze jott,1 napot kesik,van 1 neg. tesztem,de ez meg nem jelent semmit.....a cicim nagyon erzekeny es olyan feher kremes csappecskeim vannak.ez igy jo?

Legjobb válasz: Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején,mondjuk most sem kevés,eleinte krémes fehér,majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van,minden várandósság egyénre szabott,így a folyást sem lehet álltalánosítani,hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani,ami nekünk volt,de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim,abból az idõbõl,amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették,hogy az egyik terhességi hormon okozza,hogy védje a magzatot.)

Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején, mondjuk most sem kevés, eleinte krémes fehér, majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van, minden várandósság egyénre szabott, így a folyást sem lehet álltalánosítani, hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani, ami nekünk volt, de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim, abból az idõbõl, amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették, hogy az egyik terhességi hormon okozza, hogy védje a magzatot.)
A kérdező hozzászólása: Mar voltam 1x terhes a tavaly, csak sajnos elveszitettuk a babat, most meg ugy remenykedunk.A jelek hasonloak(akkor is reggeltol estig birtam volna aludni)csak erre a folyasra nem figyeltem ugy fel akkor.... Koszi a gyors valaszt!
Szia! Nekem nem volt semmilyen folyásom. Bár nem tudom ez mennyiben seítség, mert én ma veszítettem el a babát, de az elején minden jó volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnalom! :-( Szoritok neked, hogy minnel hamarabb ess teherbe!

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!