Találatok a következő kifejezésre: Milyen kell a folyasnak, (18 db)

Mensi előtt kell lenni folyásnak? Hány nappal előtte, és milyen az a folyás?

nagyon nem várom a mensimet,és kíváncsi vagyok,hogy milyen folyásnak kell lenni el?tte? nekem semmi mensi érzésem nincs,és holnaptól bármelyik percbe megjöhet! plusz még a törpe mikroszkóp is páfrányos!

Legjobb válasz: Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.

Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.
Nem feltétlenül kell lennie folyásnak, ha terhes vagy. Mindenkinél máshogy mûködik, sajna ebõl sok következtetést nem lehet levonni. Én pl. úgy mûködtem, hogy menzi elõtt mindig tök száraz voltam, és amikor terhes lettem, nagyon erõs folyásom volt, van máig is. De van akinél ez tök fordítva mûködik. Szerintem, ha nem jön meg holnap (szabályosak a ciklusaid?), akkor csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb.

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

Milyennek kell lennie a folyásnak menszi elött, ha valaki babát vár? Illetve ha meg fog jönni, akkor milyen az "állaga"?

Legjobb válasz: Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?

és neked milyen a folyásod? most valamiért ez a folyás dolog aggaszt:) nektek fehér testépolószerû? amúgy lehet még tényleg korán teszteltünk...
2. válaszoló vagyok. A megjön érzés nekem is megvan, de már kb 4 napja, azon kívül semmi, a mellem sose fájt, már van egy kisfiam, vele se éreztem, viszont ez a megjön érzés fura... De a folyásom nem fehér, hátha az lesz:)
Elsõ válaszoló. Bocsi úgy tûnhet, hogy a kommentre válaszolotam, amit másnak címeztél. De nem . :)
Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát, ma kellet volna megjönnie....még semmi.A cicim még fájdogál, a folyásom pedig átválott tejes-álagra...kevés van, de szerencsére még nem vizesedik....kicsi has-szurkám is van...A párom tegnap azt mondta hogy nagyobb a cicim, és teltebb.Nem tudom...jó lenne ha baba lenne, a fiam kapna egy kistesót:) Kedves vagy hogy érdeklõdsz:) Bármi lesz írok!!!!pusza
A kérdező hozzászólása: Szia Andy:) Valóban fehér, nálam is olyan, csak egy kicsit vizesedett az álaga.....hát nem tudom menyi az esély, mert itt azt olvastam, hogy testápolós marad végig....bár nem vagyunk egyformák...mint ahogyan két egyforma terhesség sincsen....az esély nálad is megvan, nem feladni!!!!Szerdáig még sok van, türelem!
nos bea akkor nincs mit tenni mint hogy várunk....:)
A kérdező hozzászólása: Így van...bér ilyenkor ez a legnehezebb....:( Szerintem én kb.kedd-szerda körül fogo tesztelni, ha nem jön meg....majd megírom mi lett:) Neked nagyon drukkolok, remélem majd te is írsz, hogy babás vagy-e?
kb én is kedd körül tesztelek, vagy már hétfõn:) de mindenképpen megírom mi lett az eredmény. de addig nem stresszelek rajta, lesz aminek lennie kell:)
Sziasztok! Nekem mensi elött semmilyen folyásom nem volt teljesen száraz voltam!! Sok sikert kivánok nektek hogy baba legyen:) )! 8 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia Andy!Hát...ma reggel megjött:(Ez van...majd legközelebb.ami késik nem múlik!!!Aranyos vagy hogy drukkoltál, neked sok sikert a babához!!! Remélem majd még beszélünk.Szia
Szia Bea! Mizujs veled? Nálam hírek vannak, ma reggel megjött, de már éreztem. Nem keseredtem el mert ez volt az elsõ próbálkozás, igaz a fiammal elsõre sikerült, nah de majd jövõ hónapba rástartolunk:) Neked drukkolok, azért majd írj, mi lett az eredmény:)
Ketteske vagyok:( ANDY És a testápolószerû folyás az fehér igaz? Akkor ezek szerint az nem mensi elõtt alakul ki, ha valaki babás, hanem már jóval elõtte. Én is így tudom, akkor viszont nálad nagyobb az esély hogy baba van a dologban. Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok...de Beának hívnak... Nekem eddig testápolós volt, de nagyon kevés, csak 1-2 csepp.Aztán tegnap este felé vizes-testápolósra váltott, de a menyisége változatlan.Pedig ilyenkor azért egy kicsivel több szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Én vasárnapra nem várnám, tegnap este óta vizes-testápolós a folyásom, de alig észrevehetõ a menyiség....Ilyenkor már akkor ne is reménykedjek??
A kérdező hozzászólása: Szia!A kérdezõ vagyok....neked vannak tüneteid?? Nekem már 2 hete fáj a cicim, tegnap pedig olyan erõs megjön-érzésem volt, ami kisugárzott a hüvelybe, ami olyan volt, mintha ki akarna szakadni mindenem... Jó lenne ha baba lenne, õ lenne a második:)
elsõ válaszolo ismét. Hát nem tudom. Én úgy voltam most, hogy nagyon híg, nagyon-nagyon kevés volt a mensi elõtti 1-2 napon. (elõtte sûrûbb és több) És sajna meg is jött. Bár itt olvastam, olyan választ is már, hogy a folyást egyáltalán nem lehet terhességi tünetként értelmezni. Hát nem tudom... Mióta próbálkoztok? Eddig hogy volt nálatok?
Jah és én reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett:( Igaz még van 4 nap a nemvártig, de sztem már ilyenkor kimutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Hát....elõször is....igazából nem próbálkozunk, ez most így alakult, hogy nem védekeztünk, de ha baba lenne belõle, akkor nagyon örülnénk neki. A fiamnál nem éreztem semmit, csak nem jött meg, 4-ik napon már pozitívat teszteltem. gyébként most én is néztem egy tesztet, kedd reggel, de neg.lett sajnos...szerintem korai volt.A kettes válaszolónak is ezt tudnám mondani...szerintem jobb megvárni a menszit, és ha késik akkor utánna 2-3 nappal, már mutat v.mit.... Igazából nekem a2 hete tartó cici fájás a gyanús, mert enyivel elõtte soha nem fájt még....
utolsó válaszolónak mondanám énis csináltam tesztet de még van egy pár napom mensi elött és nekem is negatív lett bár fura érzésem nekem is van mert valami nincs rendben
A kérdező hozzászólása: Remélem mindanyiunknak baba van!!!!!Szorítok mindenkinek!!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha babát vársz, akkor sûrû krémes, ha mensi jön akkor pedig vizes állagú. Sok siker.
Sajnálom, hogy nem sikerült:( Na de semmi elkeseredés, elõttünk az élet:) Majd jövõ hónapban:) Ha nem akkor meg utána:) Amúgy nekem is a 2. lenne, és a 7 éves kisfiam már nagyon várja:)


Milyen állagunak kell lennie a folyásnak ha terhes vagyok?

Nekem volt krémszer?,most viszont mintha vizes,átlátszó lenne!Ha naponta mérem a h?met,hol a leghatásosabb?(hüvely,nyelvalatt vagy honalj)?

Legjobb válasz: A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!

A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!
Sûrû krémszerû a folyás terhesség esetén. Vizes, átlátszó menses elõtt. Én legalábbis így olvastam, és az utóbbit tapasztalom havonta is. (-: A reggeli hõdet bárhol mérheted, hatásos, kivéve a hónalj, az nem jó.

Milyen kell legyen a "folyasnak", ha terhes vagyok?

Remelem most ossze jott,1 napot kesik,van 1 neg. tesztem,de ez meg nem jelent semmit.....a cicim nagyon erzekeny es olyan feher kremes csappecskeim vannak.ez igy jo?

Legjobb válasz: Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején,mondjuk most sem kevés,eleinte krémes fehér,majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van,minden várandósság egyénre szabott,így a folyást sem lehet álltalánosítani,hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani,ami nekünk volt,de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim,abból az idõbõl,amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették,hogy az egyik terhességi hormon okozza,hogy védje a magzatot.)

Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején, mondjuk most sem kevés, eleinte krémes fehér, majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van, minden várandósság egyénre szabott, így a folyást sem lehet álltalánosítani, hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani, ami nekünk volt, de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim, abból az idõbõl, amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették, hogy az egyik terhességi hormon okozza, hogy védje a magzatot.)
A kérdező hozzászólása: Mar voltam 1x terhes a tavaly, csak sajnos elveszitettuk a babat, most meg ugy remenykedunk.A jelek hasonloak(akkor is reggeltol estig birtam volna aludni)csak erre a folyasra nem figyeltem ugy fel akkor.... Koszi a gyors valaszt!
Szia! Nekem nem volt semmilyen folyásom. Bár nem tudom ez mennyiben seítség, mert én ma veszítettem el a babát, de az elején minden jó volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnalom! :-( Szoritok neked, hogy minnel hamarabb ess teherbe!

Milyen kell, hogy legyen a folyás terhesség esetén?

Biztatóak a jeleim, de ezt nem tudom. Peteérés óta fájnak a melleim, szurkálnak és éjjel is felébredek miattuk. Ingerlékeny vagyok, tegnap elsirtam magam mikor rámveszekedett a férjem :) Ma a van a ciklusom 29ik napja (átlagosan 32-35 napos). Viszont teljesen száraz vagyok odalent. Terhesség esetén milyen szokott lenni?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!

Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem bizom el magam, már több mint fél éve próbálkozunk.

Beágyazodás után milyenek kell lennie a méhszájnak? A folyásnak? és a hőnek? A hőnek mikor kell felmennie?

Legjobb válasz: szia!nekem nem volt folyásom száraz voltam.akkor már nem hõmérõztem mert azt mondták nem lehet babám.kb mensi elõtt 1 héttel azt hittem beteg vagyok 37.5-37.7 volt a hõemelkedésem.nagy meglepetés ért beköklözött bogyóka.sok sikert!!drukkolok neked!!!6hetes km.

szia!nekem nem volt folyásom száraz voltam.akkor már nem hõmérõztem mert azt mondták nem lehet babám.kb mensi elõtt 1 héttel azt hittem beteg vagyok 37.5-37.7 volt a hõemelkedésem.nagy meglepetés ért beköklözött bogyóka.sok sikert!!drukkolok neked!!!6hetes km.

Terhesség elején milyen a folyás? Milyennek kell lennie?

Mensi el?tt vagyok durván 3 héttel.De lehet hogy terhes vagyok. kb 6napja volt az együttlét.

Legjobb válasz: Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.

Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.
A két menzi között félidõben (kb) van a peteérés. Namost ez 28 napnál a 14. nap körül van, ami a menzitõl visszaszámolva 2 hét. Tehát ha még 3 heted van a menziig, szerintem lassacskán 1 hét múlva kéne próbálkozni, de legjobb 2naponta és amikor jól esik. És ha összejön akkor kb menszi elõtt 1 héttel van a beágyazódás. Persze ez azért egyénenként változó. Azért nem értem amit írtál, mert eszerint 4 héttel a következõ menzid elõtt voltatok együtt, azaz az elõzõ menzid után pár nappal. Nem hinném hogy terhes vagy.
Nekem nem volt folyás. Ezért számomra ez is egy "jel" volt! De az elöttem szóló mondd vmt!

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Hogyan kell megnézni a folyást hogy milyen állagú? Wc-és előtt vagy után?

Legjobb válasz: elõtte, ugyanis a nyák a wc-be ürül szintén...

elõtte, ugyanis a nyák a wc-be ürül szintén...
utána is meg lehet, ha sok. Nekem pl pisilés után ürül... Leginkább wc papírral ha megtörlöd, akkor látod, mert nem szívja be a papír. De odatehetsz zsepit is mondjuk egy fél órára, mert ha olyan, akkor két pisilés között is ürülhet. akkor így is meg tudod nézni.
Nekem miért nincs SOHA semmilyen nyákom? Semmilyen folyásom. Soha nem volt ilyenem, pedig már van két gyerekem. Nagyon szeretnék babát, és jó lenne, ha lenne ilyen nyákom, mert akkor jobban be tudnám lõni az ovuláció idejét, de sajnos semmikor semmilyen folyásom nincs a ciklus alatt. Tök száraz nõci vagyok ilyen téren...
Hát én bármikor meg tudom nézni, mert peteéréskor egyszerûen elönt, olyan érzés, mint amikor megjön kb, és ott marad a bugyimon az egész. :P Ha kívánságmûsor lenne, akkor én beérném kevesebbel... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!