Találatok a következő kifejezésre: Milyen kefék egy (5 db)

Milyen kefék kellenek egy yorki szőrének ápolásához? Azt hallottam h nem is csak 1 kell, ez igaz?

És elég 1 nap egyszer,mondjuk a délu.-i séta után kifésülni a sz?rét?

Legjobb válasz: Szia! Nekem van yorkim és kétféle kefét használok egyet a fürdetéshez egyet pedig az általános fésüléshez... De bemész bármilyen kutyás boltba és eligazít az eladó már ha nem bamba... Elég napi egyszer mert könnyen nyûgös lehet rá...

Szia! Nekem van yorkim és kétféle kefét használok egyet a fürdetéshez egyet pedig az általános fésüléshez... De bemész bármilyen kutyás boltba és eligazít az eladó már ha nem bamba... Elég napi egyszer mert könnyen nyûgös lehet rá...

Milyen kutyafésűt vagy kefét kell venni egy shih-tzu-nak? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Egy közepes méretû tükrös kefét, de kérd meg a kozmetikust h mutassa meg, h hogyan kell fésülni, h teljesen csomómentes legyen.

Egy közepes méretû tükrös kefét, de kérd meg a kozmetikust h mutassa meg, h hogyan kell fésülni, h teljesen csomómentes legyen.
Az all system kefe is egy tükrös kefe...
A tükrösbõl az 1000Ft-os is bõven jó. Annyit kell megnézni, h a szálak nornálisan meg legyenek hajlítva és ne legyen se túl puha, se túl kemény.
Sticker kefét. Én anno vettem fressnapfben 2x is, de kb. annyit is ért, amennyiért vettem...pár hónap után elkezdtek kijönni belõle a tüskék. Aztán vettem a Zanniéknál egy All System kefét, ennek 3 éve semmi baja. http://www.zanni.hu/term/kefek/k_02.html Háromszög alakú - 3.690 Ft "S" méret - 3.190 Ft "M" méret - 3.690 Ft "L" méret - 4.190 Ft Szóval én ezeket ajánlom, persze nem olcsóak, de ezek a legjobbak, legtartósabbak. Szerintem:)
Persze, tudom :) Az egyértelmû, hogy a shih-tzu szõrét tükrös kefével kell ápolni, csak gondoltam akkor már gyártót is javaslok.

Hogyan tudnék kitisztítani egy óriás plüss mackót? Kefével, szivaccsal? Milyen tisztító szerrel?

Nem fér bele a mosógépbe:)

Legjobb válasz: bele a kádba és kefével,de ne vizesítsd nagyon be mert úszni fog a lakás. Múltkor találtam egy nagy macit,sztem volt akkora mint én:D,szegény kitették a kuka mellé,majdnem hzavittem,csak hát h néztem volna ki veleXD

bele a kádba és kefével, de ne vizesítsd nagyon be mert úszni fog a lakás. Múltkor találtam egy nagy macit, sztem volt akkora mint én:D, szegény kitették a kuka mellé, majdnem hzavittem, csak hát h néztem volna ki veleXD
Szerintem a tisztítóban párszáz forintért kitisztítják, és nem kell otthon pancsolni vele.
A kérdező hozzászólása: Igen, szép kis tiszta maci lett:) Köszi a segítséget!
És jó lett? Örülök!! :) ) 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: köszi nekiállok:)
A kérdező hozzászólása: köszi de már kitisztítottam:)


Van egy magyar vizslám, akinek kefét akarunk venni. Milyet vegyünk? Válaszaitokat elõre köszönöm.

Legjobb válasz: Mivel rövidszõrû, nem ajánlott a fésû, mert az csak bántaná a bõrét. Nekem van egy vizslakeverékem, neki a fõ keféje (mivel több is van) egy lónak való szõrkefe. A Dechatlonban vettem 990 Ft-ért, és tökéletesen bevált, ráadásul a fogása is nagyon kényelmes. :)

Mivel rövidszõrû, nem ajánlott a fésû, mert az csak bántaná a bõrét. Nekem van egy vizslakeverékem, neki a fõ keféje (mivel több is van) egy lónak való szõrkefe. A Dechatlonban vettem 990 Ft-ért, és tökéletesen bevált, ráadásul a fogása is nagyon kényelmes. :)
Én most kaptam karácsonyra egy hiperszuperkefét ajándékba vizsla keverék kutyámhoz. Bár neki hosszabb szõre van, de ilyen: [link] Nekünk nagyon bevált, imádja ha fésülöm:) Ráadásul nekem is élmény mert a szõr nem száll, hanem megfogja a kefe és egy hátsó gomb segítségévek könnyen tisztítható. Figyelj oda, hogy milyen veszel mert nekem is volt egy másik, de azt nem szerette és tisztítani is nehéz volt!
én lovas szõrkefét és gumivakarót használok rövid szõrû kutyámra.

Mi az a furminátor? Hogyan működik? Jó lenne egy husky kutyusnak? Vagy milyen fésűt vagy kefét ajánlanátok ami jó lenne a szőr eltávolitásához, főleg vedléskor?

Jelenleg egy ilyen fésűm van:

Legjobb válasz: Nézd meg ezt a videòt, ez mindent elmond ròla :) http://www.furminator.hu

Nézd meg ezt a videòt, ez mindent elmond ròla :) http://www.furminator.hu
Tökéletes :) Èn még a nyuszimnak vettem (1-1 kefélésnél kijön belõle egy fél nyùl, maszkkal csinàlom, de néha így is minden bajom van :) ), a kutyusom is ki szoktam vele fésülni és tényleg hihetetlen, hogy milyen mélyrõl kiszedi (az enyém rövid szõrû, a gumikefe semmi ehhez képest). A vège pedig tompított, tehàt a bõrét sem lehet megsérteni vele :)
Elsöre az jutott eszembe, csak nem valami vibratorfelesegröl van itt szo? :DDD
Vatera vagy ebay, ha nem ragaszkodsz az eredetihez és jó a másolat is (nincs semmi különbség kettõ közt), akkor vaterán 4000Ft+posta körül lehet kapni, vagy ebayen kb 1500Ft postával együtt.
A kérdező hozzászólása: Ja és honnan érdemes ilyen furminátort venni?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor majd veszek egy ilyet... Addig jó lesz az a fésûm ami van?
Szép termés :) nem szoktàl fuldokolni, ahogy fésülöd? :D
http://gallery.site.hu/d/13219621-2/20100409_001.jpg Egy fésülés alkalmával 1 db huskyból sima fém fésûvel. A kosár az a mély kenyereskosár. És ez még egy hétig minden nap így megy. Aztán vedleni kezd a következõ.
Hàt igen :D egyszer le is fotòztam az összegyûjtött gombolyagot, tényleg akkora volt, mint a nyulam fele :D és még jött volna ki belõle...
"kijön belõle egy fél nyúl" :D ez aranyos :)
Szia! Szerinem jó lenne egy furminátor, mivel az azjszõrszedõ, a huskynak meg bõven van aljszõre :) azzal biztosan jól kitudnád szedni úgy, hogy utána ne hulljon már annyira. Legalábbis én ezt tanultam kutyakozmetika tanfolyamon :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) És ez jó lenne szerinted akkor? Érdemes lenne ilyet venni a huskymnak? Sajnos, nem tudom mivel távolithatnám el legjobban a szõrét mikor hullik.
Èn webàruhàzbòl rendeltem (eredetit).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!