Találatok a következő kifejezésre: Milyen kaját adni az (4 db)

Milyen kaját lehet adni az afrikai achát csigának?

kösz a válaszokat

Legjobb válasz: Gyümölcsöket és zöldségeket.A kedvencük a saláta és az uborka és a tiszta fû.

Gyümölcsöket és zöldségeket.A kedvencük a saláta és az uborka és a tiszta fû.
A kérdező hozzászólása: bõveben
A kérdező hozzászólása: kösz

Sos! Help! találtunk az utcán egy kiskutyát. Kb 3 hetes még foga sincs! Az a baj hogy pénzünk nem nagyon van viszont nagyon megsajnáltuk. A kérdés az hogy milyen kaját tudnánk neki adni? Ami olcsó de mégis meg tudja enni.

cumis üvegre is gondoltunk de az sincs.hogy etessük meg?

Legjobb válasz: Ha valóban jót akartok neki, menhelyre viszitek, ahol keresnek neki pótmamát. 3 htes kiskutyának anyatejre, vagy tejpótló tápra van szüksége, ha nem tudtok neki venni, vigyétek menhelyre. Esetleg ott meg tudjátok beszélni, hogy ha nagyobb lesz, és szeretnétek, szívesen örökbe fogadjátok.

Ha valóban jót akartok neki, menhelyre viszitek, ahol keresnek neki pótmamát. 3 htes kiskutyának anyatejre, vagy tejpótló tápra van szüksége, ha nem tudtok neki venni, vigyétek menhelyre. Esetleg ott meg tudjátok beszélni, hogy ha nagyobb lesz, és szeretnétek, szívesen örökbe fogadjátok.
Szemcseppentõvel szokták etetni + tudtommal utána a hasát is masszírozni kell. Pár óránként szükséges megetetni, de nem vagyok biztos benne hogy tehéntejjel vagy csecsemõtápszerrel. E mellett melegen is kell tartani.
Melyik megye, kérdezõ? Ha nem vagy nagyon messze, megpróbálok segíteni!
Merre laktok? Mindjárt bemásolok egy kérdést, itt a kérdezõ Pest megyében keres kölyök kutyát! Infóm ugyan nincs, hogy kis/közepes/nagytestût szeretne, de ha ti is Pest megyeiek vagytok, írj neki egy privit! Mindjárt linkelem a kérdést..
A kérdező hozzászólása: köszi 9-es!
A kérdező hozzászólása: már googliztam:) ment mindenkinek a zöld!
A kérdező hozzászólása: és a kutyáknak való tejpótló vagy azok a tápok amit 15:27 írt milyen árban vannak? (köszönjük a válaszokat)
Vannak olyan tápok amiket 3 hetes kortól lehet adni! Pl.: Susa Az1, Az2 stb...
2. vagyok, az elsõ válaszadónak van igaza, sokkal jobb ha találnak neki pótmamát, egyáltalán nem biztos, hogy életben tudod tartani még ha mindent megteszel is érte
Természetesen kutyáknak való tejpótló.
Neki még tejpótló kéne. Ezt 4 hetes kortól fokozatosan válthatja a junior táp (szétáztatva).
A kérdező hozzászólása: oda adjuk majd az unokahúgomnak majd de azért köszönöm

Milyen kaját kell adni az arnyhörcsögnek? Elég neki csak a száraz étel és víz? Napi hányszor?

Legjobb válasz: Salátát (ZÖLDSÉGET), Magot, Tejfölt,Egy kis kanál jokurtot és más tejes dolgot de csak és kizárólag este.

Salátát (ZÖLDSÉGET), Magot, Tejfölt, Egy kis kanál jokurtot és más tejes dolgot de csak és kizárólag este.
Zöldségeket, és az enyém szerette a nyers húst(az állatorvos javasolta)Hetente 2x kapott egy picike darabot
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, de kiegészíteném azzal, hogy én SOHA nem adok vizet a hörcsögömnek. Nem ez az elsõ állatkám, a legkedvesebb hörim 6 évig élt, és mindezt víz nélkül. Folyamatos friss zöldségek és gyümölcsök mellett.
Amellé még kell zöldség, gyümölcs azt nagyon szeretik!
Én nekem volt egy hörcsögöm és 5 évig élt:) van ilyen golyós itató olyat tegyél be neki, de nem fontos, csak ha nem vagy ithon mondjuk suli akkor nagyon fontos a víz! És sok répát adj neki a vitamin miatt!!! A kedvencét add a legtöbbször:alma, banán, uborka, répa, zeller, ezeket napi 2-ször, És fontos hogy változatos legyen az étrendje, néha berakhatsz neki egy kis sajtot is, és mindig legyen egy tálba mindig magféle:szotyi, kukorica és búza!Tenyél be egy darab fát fog koptatót!=)Sok szerencsét!
Börtönkoszt, kenyér és víz. Ha unod akkor arzén


Egy 2 éves teknőst milyen sürüséggel kell etetni? És mekkora adagot kell adni neki? Mert az enyém nagyon követeli, hogy kaját kapjon. Mindig csak enne. Jó ez?

Legjobb válasz: Nekem egy 1éves sárgafülû és egy 3éves vöröshasú huszár van és én nem olyan rég tértem át a minden másnapi kajáláshoz, de lassan tervezem a minden 3. napot. Nem írtad h hány naponta szoktad etetni de ha eddig minden nap akkor elõször a minden másnapra térj át egy ideig. A kaja adagja meg maradjon az amit szoktál neki naponta adni. 5-6évesen már elég lesz heti 1x 2x etetni. Addig úgy szép fokozatosan lehet csökkenteni a hús adagját és fokozatosan növelni a gyümölcs, zöldséget.

Nekem egy 1éves sárgafülû és egy 3éves vöröshasú huszár van és én nem olyan rég tértem át a minden másnapi kajáláshoz, de lassan tervezem a minden 3. napot. Nem írtad h hány naponta szoktad etetni de ha eddig minden nap akkor elõször a minden másnapra térj át egy ideig. A kaja adagja meg maradjon az amit szoktál neki naponta adni. 5-6évesen már elég lesz heti 1x 2x etetni. Addig úgy szép fokozatosan lehet csökkenteni a hús adagját és fokozatosan növelni a gyümölcs, zöldséget.
Nem írtad, milyen teknõsrõl van szó. Vízi, szárazföldi, esetleg tengeri-bár ez nem valószínû. Naponta, kétnaponta éremes adni neki(k), amennyit kb 10-20 perc alatt elfogyaszt. Szárított rák, hal szív-mix, élõ, fagyasztott hal, krill, stb. Érdemes a páncélját is ellenõrizni, nem puhult, estetleg töredezett, fakó színû-e. És persze a megfelelõ tartási hõmérséklet, fény is jelentõs szerepet játszik benne, mennyit eszik a teknõsöd. De egy biztos, ha ilyen jó étvágyú, akkor valószínû, hogy jól érzi magát, és jól is eteted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!