Találatok a következő kifejezésre: Milyen külső vannak egy lányon (2 db)

Milyen külső jelei vannak egy lányon annak hogy elveszítette a szüzességét?

Anyukám azt mondta ha elveszíteném a szüzességem(ami már megtörtént)? észre venné. Ezzel csak meg akart ilyeszteni? Vagy tényleg igaz. Eddig nem vette észre.Legalábbis nem szólt.

Legjobb válasz: nincsenek külsõ jelei, max te változol meg, nem fogsz furán járni vagy ilyesmi

nincsenek külsõ jelei, max te változol meg, nem fogsz furán járni vagy ilyesmi
Ezt én szeméyl szerint cáfolom.Én azóta furcsán járok, és mint az egyik válaszadó csillog a szemem szeretkezés után...
egyénenként változó. nekem sokszor mondták azt, hogyha már nem szûz a csaj akkor az látszik a viselkedésén. pl: már nem annyira gyerekes stb...
Te jó ég! Akkor meg is értem, hogy ilyeneket kitalál és ijesztget. Általános??? Ez nagyon korai szerintem még, hacsak nem buktál meg már 5ször. Minek ilyen fiatalon? Ha még azt sem tudod, h semmi nem változik...
esetleg a jellem változhat olyan szinten h pl ingerlékenyebb leszel pár napig vagy valami, de ne aggódj nem fog lehullni a füled vagy valami hasonló...:P
Nekem annak idején a szemem sokkal jobban csillogot, és a mai napig az együttlétek után máshogy csillog a szemem egy fél órá, órát. Lehet hogy észrevette, csak nem szól, az is lehet hogy csak ijeszget. Gondolom nem a szex ellen van kifogása, hanem félt. Szerintem minden szülõ így van vele. Igazából a korai nagyszülõségtõl félnek. Meghát attól is hogy "felnõ" a gyermekük:-))))))
Gratulálok! Büszke lehetsz magadra! Kíváncsi vagyok, hogyha ténylegesen abba a korba érsz, amikor nem gáz, ha elveszíted a szüzességed, akkor hogy fogod magad kimagyarázni a barátodnál! "Szûz vagy még? Nem. Mikor vesztetted el a szüzességed? 3 éve. Hány éves vagy? 16!" Kíváncsi vagyok ilyen múlttal melyik komoly férfinak fogsz kelleni! Anyukád nem vette észre, mert szerintem olyan 10 év szobafogságot (:D) kaptál volna interneteltiltással (:D)
a válaszaidat olvasva, úgy tûník, kár volt annak a fiúnak odaadni a szüzességed. kicsit maradi vagyok, de ez van. amúgy meg nemis annyira a fiúval van a gond, hanem azzal, hogy 14év alatti vagy, ami azt jelenti, hogy nagyon kislány még.a sex-tõl senki nem fog felnõni.a mai fiatalok nagyon rá vannak kattanva erre a témára, mert már ott tartunk, hogy 12 éves vagyok, ciki, hogy még nem sexeltem, ez a gáz, nem más.
A kérdező hozzászólása: De én nem divatból meg menõzésbõl feküdtem le vele. Hanem mert SZERETEM a csávot.Csak az van velem hogy mindenkiben kételkedek és nem hittem el egy szavát sem meg hát a haverja is dumálta a fejét.Szerintem még eggyütt lennénk ha nincs a haverja meg a sok vita baromságok miatt(amit én kezdtem).És mondjuk ettõl függettlenül találkozunk és beszélgetünk bármirõl, igaz néha kicsit olyan mintha össze se veszett volna velem mert, néha nem ugy viselkedik velem mint ha csak barátok lennénk.=( És valahol rossz igy de mind1. :|
A kérdező hozzászólása: Hát nem bánom mert, ha ugy nézzük akkor részben "eggyütt" vagyunk mert ugyan ugy találkozunk, dumálunk....stb. Vagyis minden ugyan ugy megy tovább. :)
ma már korábban érnek a fiatalok és amúgy ez agyba dõl el, hogy mennyire érett rá, de azért az anyukádal meg kéne, beszéld, hogy mi van---->mégis csak az édesanyukád! amúgy létszíves mond el, hogy hány éve vagy, szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá U.I.:egy általános iskolás lány (14 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: 13. És ezek után jönnek majd azok a válaszok h: "ráértél még volna". "Még babázzak ne a szexen járjon az eszem. Ezért nem akartam elmondani.
undorito vagy h 13 évesen szexelsz..és igazuk van a baba való neked meg az esti mese.. majd 4-5 év mulva megnézlek, sztem több fszt fogsz majd mind kilincset 20 éves korodig
üdv mondjuk szerintem is ez egy kicsit korai volt de az elöttem szólónak írok inkább: neked meg a torkodon kéne valamit letolni h ennyi eszed van...meg egy kis etikát kéne tanulnod mielött valamihez is hozzászólsz...lehet értelmesen is beszélni valakivel nem így leosztani...neked kéne tudni hány éves vagy és h mennyi eszed van...mert itt az látszik h nemsok... és a kérdezõnek írnám még...: ha van nõvéred (vagy esetleg bátyád) aki már elmult 18 beszélgess vele Õ is tudna neked segíteni...pl az én b.nõmet a nõvére vitte el dokihoz, mert az édesanyuval nemlehetett beszélni...és egy jótanács...fél évig ne add oda magad senkinek...és nemfogod megbánni a dolgokat:)
Szia! Én nem leszidni akarlak, de azt nem bánod h "nem tartott sokáig a kapcsolat"? Úgy értem ha nem adod még oda magad, megváratod kicsit a fiút, akkor kiderül h mennyit ér. Ha akkor elhagy, én oda se adnám magam neki. Mert szerintem ha olyan aki várna rád éveket is, akkor még ma is együtt vagytok. Kivéve ha nagy volt az ellentét köztetek. Az ilyenre én jobb szeretek elõbb rájönni, és aztán megjutalmazni aki megérdemli. Egyébként "lassan 20 éves" fiú vagyok, és még nem találtam lányt akivel komolyabb kapcsolatom lehetett volna. Egészen fél évvel ezelõttig. Õt elég érettnek találom magamhoz, és így még senkit se szerettem. Vele akarom elveszíteni, és utána megtartani, nem egybõl továbbállni. Persze ez az én "perverzióm", nem másé :)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem is jó volt, mindig védekeztünk.
Ha idáig nem vette észre senki, akkor most már nem is fogja. Külsõ jelekbõl biztos nem. Ha pedig neked ilyen fiatalon is jó volt, akkor nagy szerencséd van :-) Arra viszont figyelj, hogy mindig védekezzél! Nem lenne jó ötlet, ha ketten "ballagnátok". Elõbb-utóbb nem ártana ezt megbeszélni anyukáddal is... ha lehet vele beszélni. Ha nem lehet, akkor egyedül kell vigyáznod magadra. Valamikor nem ártana benézned egy nõgyógyászhoz sem... csak, hogy megnézze, minden rendben van-e veled.
Az, hogy egy dédi mit mond az más. De itt senki sem hallgat még a korabeliekre sem.
A kérdező hozzászólása: Ha elmondanám akkor szerintem kivágna. Amugy nekem nincs bûn tudatom szerintem, mert nagyon jó volt igaz nem tartott sokáig a kapcsolat.
Ilyen múlttal... Na bazzeg, te meg a középkorban élsz, mi? Nekem annak idején elég sok barátnõm volt, akik 12-13 évesen elvesztették. Oké, én ezt akkor is, hmmm, nem a legjobb dolognak tartottam, de mindegy. Most meg a legtöbbjük már családanya, férjük van, stb. A pasik többségének kurvára mindegy, hogy a lány mióta nem szûz, az nekik a lényeg, hogy amikor velük van, akkor milyen. Mármint, hogy hûséges-e meg ilyesmi. Amúgy a kérdés kiírója nem is tûnik tudatlan kislánynak, legalábbis az írása, stílusa alapján, egyszerûen csak koraérett, van ilyen. Bár manapság lehet hogy már nem is számít annak. Nem ártana tudomásul venni, hogy mi is megöregszünk, akkor még így volt, most meg máshogy van. Mint pl. engem nagyanyám azzal szekált, hogy az érettségi elõtt nem kéne szexelnem (LOL). Miközben 15 évesen már elég komoly kapcsolatom volt. Szóval nem tudom, mire kellett volna várnom. Arról nem is beszélve, hogy most, 21 évesen csinálom az érettségit, mert én elõbb szakmát szereztem, szóval nagyim szerint most is szûznek kéne lennem. Ehhez képest már fél éve dédi lett belõle :) Szóval az a lényeg, hogy õ szerinte ez úgy helyes, ahogy õ gondolja, de amikor én 15-16 éves voltam, a mi mércénk szerint nem volt ebben semmi furcsa, és szerintem most sem az. Hát ez van, változnak az idõk. De hogy a kérdésre is válaszoljak: Az, hogy valaki elvesztette a szüzességét, nem látszik, nincs fizikai jele. A szülõk, leginkább az anyukák azért vehetik mégis észre, mert ez egy lánynak elég nagy élmény, és még ha szép is volt, mindenképp felkavaró. Ez pedig a lányok többségénél észrevehetõ a viselkedésben. Pl. egy ideig könnyebben zavarba jön, picit úgy viselkedik, mint akinek bûntudata van, vagy esetleg érzékenyebben reagál valamire. Ezekbõl szokták az anyák észrevenni. Na, ha te már nem vagy szûz, és anyukád nem szólt, az nem jelenti azt, hogy nem vette észre. Lehet, hogy tényleg feltûnt neki, csak nem szól, nem akar zavarba hozni, viszont tart tõle, hogy nem vagy elég elõvigyázatos, mondjuk pont a korodból adódóan. Szerintem jó lenne, ha beszélgetnél vele errõl, és megnyugtatnád, hogy tudod, hogy kell védekezni.
A kérdező hozzászólása: elég kevés. még általános iskolába járok.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Szeintem nemváltoztam semmit. Max annyit hogy kicsit többet járok el, de anyám még arrol se tud hogy volt barátom, mert az az igazság hogy eléggé fiatal vagyok.
aaa de komoly a kérdezõ már kb. 18 éves :O
kép ?
Aki vidám, magabiztos és a szemével vetkõztet. És ehhez nincs szüksége elképesztõen mély dekoltázsra. Aki erre képes, na az szerintem igazán dögös, jó kisugárzású.
nem tudom igazán. nem a kinézeten múlik.
VAn egyénisége, és saját akarata(ezzel a nõk legalább fele ki esett a kosárból), nem testképzavaros(ezzel a maradéknak is a nagy része, legalább 3/4-e), és nem kövér , ami nálam +10-15 kilót jelent, és ezzel a maradék is elveszett, én ilyen nõt még életemben nem láttam, mert hogy csak azokról tudok írni, akit láttam, vagy ismerek valamennyire.De ha létezik ilyen nõ, akkor szinte biztos, hogy nem én fogok neki kelleni.Persze semmis sem teljesen biztos, csak az adó, és a halál.
"Aki vidám, magabiztos és a szemével vetkõztet. És ehhez nincs szüksége elképesztõen mély dekoltázsra. Aki erre képes, na az szerintem igazán dögös, jó kisugárzású." még kiegészíteném a gyönyörû mosollyal :D én ismerek 1 ilyen csajt. minden alkalommal vissza kell nyelnem a torkomból a szívem a helyére, mikor meglátom :D pedig nem vagyok belé szerelmes, de egyszerûen az a kisugárzás...lehengerlõ :D padló.
Ez nem ilyen egyszerû! Mindenkinek más jön be, írok egy aktuális példát, vegyük alapul az x faktoros Csobot Adélt, akit nyilván a többségnek nem kell bemutatni. Nos õ jó példa arra, hogy mennyire mások vagyunk, mennyire más az ami megfog egy embert! Adél van aki szerint unszimpatikus stb nem cifrázom, van aki szerint viszont pont az ellenkezõje, akik közé én is tartozom, szerintem neki hihetetlen szexepilje van, olyan kisugárzása amit ritkán látni (én legalább is ritkán tapasztalok ilyet)! De vannak akik most baromira nem értik, hogy mirõl beszélek, mert számukra csak egy kis csaj semmi több, de õket is megértem hisz mások vagyunk. ezért sem lehet válaszolni a kérdésedre igazán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!