Találatok a következő kifejezésre: Milyen különleges vannak (79 db)

Milyen "különleges" halfajták vannak, amiket nem nehéz beszerezni?

Gondolok itt olyanokra mint a pink dánió, üvegharcsa.(=

Legjobb válasz: A pink dánió mi a [email protected]é különleges halfaj? Gén kezelt,immunhiányos laboratóriumi szörnyûség b+!!! Különlegesség pl a Galaxy Razbóra, latin névén Microrasbora Galaxy, esetleg a Hengeli razbóra, arowana is viszonylag gyakori, a borarasok is viszonylag gyakoriak, és különlegesek. Esetleg a fuctarasok és a diszkoszok.

A pink dánió mi a [email protected]é különleges halfaj? Gén kezelt, immunhiányos laboratóriumi szörnyûség b+!!! Különlegesség pl a Galaxy Razbóra, latin névén Microrasbora Galaxy, esetleg a Hengeli razbóra, arowana is viszonylag gyakori, a borarasok is viszonylag gyakoriak, és különlegesek. Esetleg a fuctarasok és a diszkoszok.
sziámi harcoshal
A kérdező hozzászólása: pont azért különleges mert génkezelt és nem pedig hétköznapi(=
No comment. Ehhez mást nem tudok hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: jó persze, tudom h borzasztó hogy szegény állatkákat génkezelik és legszívesebben én is betiltanám és semmiképpen nem tartanák ilyet. de attól még szerintem különleges.
Amit könnyû beszerezni, az általában nem különleges, hanem pont hogy hétköznapi, mert olyan bárkinek lehet. Szerintem különleges pl a Törpe gömbhal, vagy a danio Tinwini, Normani.
diszkosz hal cm 1000 talán.amúgy amiket leírtál teljesen hétköznapi.itt csak 2 kisállat kereskedés van és még uvegharcsa is van rengeteg
A kérdező hozzászólása: igen, azért is írtam az üvegharcsát mert nagyon könnyû beszerezni, de mégis különleges mert azért nem minden hal átlátszó:D

Milyen különleges éttermek vannak Budapesten?

Enteriör, étel, vagy bármi más extra miatt melyik éttermeket ajánlanátok Pesten?

Legjobb válasz: én szeretem a Dzsungel éttermet a nyugatinál, keress rá, ketoldalnyi kulonfele sorkulonlegesseg (sajnos gyumolcslevekbol nincs ekkora valasztek), ehetsz strucc, krokodilhust, meg mindenfele kulonleges eteleket.. nem olcsó, de evente-ketevente egyszer belefér shiraz - ez a radaiban van, hangulatos, perzsa etterem, itt volt az eskuvonk, kulon elkulonitett szobak vannak, szet lehet terulni a parnakon, akinek igenye van ra, vizipipa, ez is nagyon hangulatos mongol étterem - nem tudom pontosan hol van, keress rá, sajnos semmi mongol nincs benne, és elore be kell jelentkezni, viszont haromezer forintert azt eszel-iszol amit szeretnel, es isteni finom kajakat, nem gagyikat most hirtelen ezek jutnak eszembe

én szeretem a Dzsungel éttermet a nyugatinál, keress rá, ketoldalnyi kulonfele sorkulonlegesseg (sajnos gyumolcslevekbol nincs ekkora valasztek), ehetsz strucc, krokodilhust, meg mindenfele kulonleges eteleket.. nem olcsó, de evente-ketevente egyszer belefér shiraz - ez a radaiban van, hangulatos, perzsa etterem, itt volt az eskuvonk, kulon elkulonitett szobak vannak, szet lehet terulni a parnakon, akinek igenye van ra, vizipipa, ez is nagyon hangulatos mongol étterem - nem tudom pontosan hol van, keress rá, sajnos semmi mongol nincs benne, és elore be kell jelentkezni, viszont haromezer forintert azt eszel-iszol amit szeretnel, es isteni finom kajakat, nem gagyikat most hirtelen ezek jutnak eszembe
a Darkness Horror Étterem a 13. kerületben http://www.horroretterem.hu/
középkori menü, középkori környezet: Sir Lancelot Lovagi Étterem http://www.sirlancelot.hu/ King Arthur's Étterem http://www.kingarthurs.hu/etlap/ietlap.shtml
A dzsungelre szavazok. Szerintem a legjobb. Most hogy felújították 4 terme van, lett egy tenger alatti vizivilág is a dzsungel hangulatú termek mellett. Amellett a zene is olyan dzsungeles, néha villámlik is és elsötétül minden. Annyira nem drága ahhoz képest.
A kérdező hozzászólása: Ezekbõl eddig a Shiraz meg a középkoriak maradtak ki, bár fent vannak a listámon. Várom még az ötleteket.
Én a Tortuga éttermet tudom ajánlani. Olyan, mintha egy nagy kalóz hajón lennél, teknõcök és halak úszkálnak alattad, papagáj dumál, ha szülinapot tartasz, akkor egy fekete csuklyás halál hozza a szülinapi tortát zenére, miközben az egész étterem tapsol. Kis kincsesládákban vannak az evõeszközök és a számlát is ládikában hozzák. Másik tippem: Jazz Garden étterem- Egy pincében van, de olyan, mintha csillagos ég alatt vacsoráznál nyáron. Kovácsoltvas székek és asztalok, zöld növények és szuper kiszolgálás.Közben minden este élõ jazz szól.

Milyen különleges táncok vannak, amiktől hajlékony leszek?

14 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Különleges ? Normális táncolással mindegyik hajlékonnyá tesz jobb esetben külön nyújtó óra van , de legalább félóra minden tánc elõtt az mindenképp hajlékonnyá tesz ha normálisan csinálod.

Különleges ? Normális táncolással mindegyik hajlékonnyá tesz jobb esetben külön nyújtó óra van , de legalább félóra minden tánc elõtt az mindenképp hajlékonnyá tesz ha normálisan csinálod.
A kérdező hozzászólása: például?
Rúdtánc xDxD am elég ha elmész latint tanulni, ott lesz elég nyújtás :)
Capoeira. A capoeira-sok nagyon hajlékonyak!


Kinek milyen különleges kívánsága van karácsonyra, ami igazán különleges és ritka?

Az amit szívbõl kívántok.

Legjobb válasz: Azt kívánom, hogy a nagymamám legyõzze a betegségét és hogy a kutyám is jobban legyen. Kisebb ugyan, de kívánság az is, hogy legyen fehér karácsonyunk. Na meg hogy békében teljenek az ünnepek. Én ennyire vágyom. :)

Azt kívánom, hogy a nagymamám legyõzze a betegségét és hogy a kutyám is jobban legyen. Kisebb ugyan, de kívánság az is, hogy legyen fehér karácsonyunk. Na meg hogy békében teljenek az ünnepek. Én ennyire vágyom. :)
Én 2 dolgot szeretnék, de sajnos ezt senkitõl nem fogom megkapni: szeretném visszakapni a nagymamámat, aki tavaly ment el és egy gyermeket, akire évek óta várunk.
Én is kisbabát akire évek óta várunk.
Hogy a család boldog legyen, és senki ne veszekedjen, ne emelje fel a hangját. Ez igazán különleges lenne, és rendkívül ritka. :(( Meg még az, hogy legyen egy perc nyugtom egyedül, mikor bezárkózhatom, csöndben és ne zavarjon senki, hadd gondolkozzak. Boldog percek, azok ezek lennének.
2011-ben megismertem valakit, akibe elsõ látásra beleszerettem. 2013-at írunk. Két éve minden karácsonykor Õt kérem a fa alá.
Soha ne vágyjatok nagy dolgokra. A fent leírtak jelentik a boldogságot, nem a több százezres luxus ajándékok. :)
A kérdező hozzászólása: :) szívem szorul meg ahogy olvasok a kívánságaitokat. Tiszta szívembõl kívánom a babát azoknak akik erre vágynak és szép emlékeket azoknak akik elvesztettek valakit, egészséget boldogságot a létezõknek és nyugalmat akik egy csöndes nyugodt családi ünnepre vágynak. Az én kívánságom hogy rendezõdjenek a gondok az anyagiak körül, egészséget békességet családomnak, és én a Jézuskától azt szeretném hogy a Boldogságot hozza el nekem, hogy szerethessem azt akire oly régóta vágyom ;) Szerencsére az én családom boldog és összetartó!
4-es vagyok: Köszönöm amiket mondtál, jól esett, én is bízom benne, hogy most nyugodt lesz az ünnep.. Bár még bármi lehet :( És neked is kívánom, hogy minden rendezõdjön, vagy hogy legalább ez az ünneped boldogságban teljen! Elõre is mindenkinek Kellemes ünnepeket!

Milyen különleges lány nevek vannak?

Legjobb válasz: Attól függ mit értesz különlegesen,nekem ezek tetszettek,amikor nevet kellett választani. Léna,Zora,Amina,Amira,Lorina,Lola,Pálma. Végül Léna lett az elsõ baba,a második pedig Amina.

Attól függ mit értesz különlegesen, nekem ezek tetszettek, amikor nevet kellett választani. Léna, Zora, Amina, Amira, Lorina, Lola, Pálma. Végül Léna lett az elsõ baba, a második pedig Amina.
30 hetes vagyok, és Bíborka lesz a baba nve;)
38 hetes vagyok, Abigél lesz a lányom. :)
Flóra, Norina, Miranda, Ferdinanda, Zoe, Nanda. Az én kislányom Ferdinanda lett :)

Milyen különleges és szép férfi név van, aminek a jelentése is jó?

Legjobb válasz: Miért, ki határozza meg, hogy mi a különleges?

Miért, ki határozza meg, hogy mi a különleges?
Péter (kõszikla), András (férfi), Gábor (Isten embere)
Miklós (úr)
Csaba (ajándék)
Amiket írtatok nem különleges nevek....
Ott a pont az uccsónál!
Noel(karácsonykor született)
Félix (szerencsés)

Évfordulónk alkalmából milyen programmal lepjem meg a párom? Gondoltam kitalálok valami különlegeset. Van tippetek? (nő vagyok)

Legjobb válasz: Hát, lehet, hogy ez nem lesz különleges, de mondjuk fõzz egy fincsi vacsit, szépen terített asztal, gyertyák, hangulatos zene stb. Utána pedig jöhet a desszert! ;)

Hát, lehet, hogy ez nem lesz különleges, de mondjuk fõzz egy fincsi vacsit, szépen terített asztal, gyertyák, hangulatos zene stb. Utána pedig jöhet a desszert! ;)
A kérdező hozzászólása: Inkább olyanra gondoltam, hogy elmennénk valahová.Kimozdulni kicsit.
Egy eredeti Photoshop CS2
nekem ami mostanában minden alkalomkor ( barátunk legénybúcsúja, tesómék nászajándéka, szülinapi ajándék - azzal vittem vacsorázni a párom )tuti siker volt: limuzint béreltünk a nagy alkalomra. vannak egész elfogadható áron dolgozó (áltában vidéki) cégek. mi tõlük béreltünk : http://www.limuzinberlesdebrecen.hu remélem segítettem! JC

Milyen "különleges" boltok vannak Pesten?

Ahol olyan dolgokat lehet kapni,amivel nem találkozol Magyarországon minden nap.Pl a Culinaris,Ázsia Bt.,The British Store. Köszi elõre is!

Legjobb válasz: A Nyugati aluljáróban van egy csokibolt, ahol csomó, számomra eddig itthon ismeretlen csoki van. Amúgy nekem is a British Store meg a Culinaris jutott még eszembe.

A Nyugati aluljáróban van egy csokibolt, ahol csomó, számomra eddig itthon ismeretlen csoki van. Amúgy nekem is a British Store meg a Culinaris jutott még eszembe.
[link]

Ha van egy srác aki úgy érzem különlegesebb az átlagnál, egy ilyen sráccal milyen különleges randit lehetne szervezni?

Ne legyen átlagos mozi, séta, stb. Valami izgi, valami speckó. Tippek? Ne hülyeségeket!

Legjobb válasz: menjetek el egy politikai tüntetésre :) viccet félretéve, én nem tanácsolom h megszervezd a randit elõre. mert ilyenkor már van egy elvárásod, és ha nem aszerint mennek a dolgok negativan itéled meg az egészet. szerintem önmagad add, ismerd meg az érdeklõdési körét, pár ügyes krédésbõl ki lehet deríteni. Ha szerencséd van tudsz olyat mondani ami érdekessé tesz téged számára. Nem a randinak kell érdekesnek lennie hanem neked :)

menjetek el egy politikai tüntetésre :) viccet félretéve, én nem tanácsolom h megszervezd a randit elõre. mert ilyenkor már van egy elvárásod, és ha nem aszerint mennek a dolgok negativan itéled meg az egészet. szerintem önmagad add, ismerd meg az érdeklõdési körét, pár ügyes krédésbõl ki lehet deríteni. Ha szerencséd van tudsz olyat mondani ami érdekessé tesz téged számára. Nem a randinak kell érdekesnek lennie hanem neked :)
menjetek el 1 égõ moziba, vagy 1 düledezõ étterembe.:)
arra kiváncsi lennék, miben nyilvánul meg a különlegessége ? szimplán csak jól néz ki nem ?
Az attol fugg, hogy mi a hobbid, es az ove.Van aki szeret muzeumban talalkozni, vannak akik elmennek strandra, nehanyan hazibuliba mennek, es vannak akik lemerik, hogy mennyi ideig tudnak csokolozni megszakitas nelkul.Lehet sportolni pl;vizszintes kocogas.
A kérdező hozzászólása: Én önmagam leszek, ezt értem, vágom... de csak van más lehetõség mint egy hülye séta a parkban :) .
Ejtõernyõzés, paintball, monociklizés
A kérdező hozzászólása: Most már csak abban reménykedek, hogy a fiú kreatívabb lesz mint én vagy ti :'D
Menjetek el gyerekkorod kedvenc játszóerére.
szerintem a monokinizést jobban díjazná :P
A kérdező hozzászólása: Nem az a tipikus helyes srác, aki minden csajnak bejön.. olyan rejtett "szépség" inkább :D. Egyébként a tekintetében van valami ami megfogott, és vonzz nagyon. Ilyet ritkán érzek.

A német nyelvben hány igeidő van? Milyen különleges sajátosságai vannak?

Legjobb válasz: 5. Präsens, Futur 1, Futur 2, Präteritum (Elbeszélõ múlt), Perfekt (Másik múlt). Alapvetõen, hogy Präteritum vagy Perfekt az mindegy, jelentésük ugyanaz bár segédigék nem szoktak Perfektben állni. Futur 1: Normális jövõidõ Futur 2: befejezett jövõidõ (a jövõ egy bizonyos idõpontjában már az a cselekvés be van fejezve) - ritkán használt. De ezentúl inkább szerkezetekben fordulnak elõ (elõideûségben pl)

5. Präsens, Futur 1, Futur 2, Präteritum (Elbeszélõ múlt), Perfekt (Másik múlt). Alapvetõen, hogy Präteritum vagy Perfekt az mindegy, jelentésük ugyanaz bár segédigék nem szoktak Perfektben állni. Futur 1: Normális jövõidõ Futur 2: befejezett jövõidõ (a jövõ egy bizonyos idõpontjában már az a cselekvés be van fejezve) - ritkán használt. De ezentúl inkább szerkezetekben fordulnak elõ (elõideûségben pl)
És az a szerencsétlen Plusquanperfekt hol marad?! :-)
Igen, sajnos a Plusquamperfekt (rég múlt/perferkt múlt) kimaradt és csak késõbb jöttem rá... Általában rég múltat csak szerkezetekben használnak, magában soha. (Fõként "nachdem")
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: ment a zöld kéz:)
10:15-ös vagyok. A 15:29-esnek igaza van, általában a "nachdem"-es szerkezetekben alkalmazzák és ilyenkor a Plusquanperfekt mellett Präteritum áll. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!