Találatok a következő kifejezésre: Milyen különbségek az egyes (5 db)

10 hónapos, eddig anyatejes babának milyen tápszert javasoltok? Van minõségbeli különbség az egyes márkák között?

Szoptatni szeretnék még, de a gabonapépet, müzlit stb. kipróbálnám tápszerrel (a tejszaporítást feladom). Nem válogatós, a tejpépeket szereti, de nem tudom van-e a tápszerek között valami különbég, amire figyelnem kell.

Legjobb válasz: A gyerekorvos és a védõnõ is ezt javasolja? Ne érts félre, az enyém tápszeres az elsõ hét óta, de szerintem, ha szoptatsz még akkor felesleges neki a tápszeres étel. Sima forralt vagy babavízzel tudod neki kikeverni. Mindent eszik, ami az életkorának megfelelõ? Korát tekintve amúgy is már csak kiegészítés kell neki és az az anytej :) Remelem segítettem, kérdezd meg mindenképp a gyerekorvost és a védõnõt, hogy õk mit javasolnak.

A gyerekorvos és a védõnõ is ezt javasolja? Ne érts félre, az enyém tápszeres az elsõ hét óta, de szerintem, ha szoptatsz még akkor felesleges neki a tápszeres étel. Sima forralt vagy babavízzel tudod neki kikeverni. Mindent eszik, ami az életkorának megfelelõ? Korát tekintve amúgy is már csak kiegészítés kell neki és az az anytej :) Remelem segítettem, kérdezd meg mindenképp a gyerekorvost és a védõnõt, hogy õk mit javasolnak.
Az én Fiam a sima Babylove-os tápszert nagyon szerette, õ is kb. ennyi idõsen kóstolta elõször (14 hónapos korában saját magát választotta el) :) A pépeket, müzliket pedig zab- vagy rizstejjel is elkészítheted.

Milyen videókártyát ajánlotok? Mi a különbség az egyes videókarik között?

Gépem: Alaplap gigabyte p67a-d3-b3 Proci i5 négy magos 3,4 Ram 2x4 Gb ddr3 1500 hz Vidikari gts250 (jelenlegi) Na most akkor ehez a setuphoz milyen videokartya illik? Olyan 50k környékén, én gtx660 ra gondoltam. A másik kérdésem pedig hogy pl. a gtx 660 bol is van 50 féle pl gigabyte gtx660 asus gtx660. Mik ezekkozt a kulonbseg? Pl gtx 660 bol melyik a jo? Linket legyszi

Legjobb válasz: 50 köröl 270x a legjobb vétel, a gtx660 túl van árazva, a hasonló teljesítményû Radeon-okhoz képest.

50 köröl 270x a legjobb vétel, a gtx660 túl van árazva, a hasonló teljesítményû Radeon-okhoz képest.
Így van... Egy 270x lenne a legjobb.
270X Mi a tápod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Ahogy nézem ebbõl a 270x bõl is van sapphire gigabyte amd.. Mi a különbség ezek közt?
Mindegyik AMD A különbség a hûtésben, garanciában, gyári órajelekben van.
A kérdező hozzászólása: Csak radeont nem akarok venni mert nincs benne nvidia phisx + nem sok jót hallok a radeonokrol
És akkor mivan ha nem támogatja? Kb sehol nem veszed hasznát.

Milyen különbségek vannak az egyes böngészők közt? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Szerintem a Firefox a legjobb, mert sok hasznos kiegészítõt lehet hozzáadni, meg témákat (Adblock Plus, Fasterfox, FlashGot, Greasemonkey, stb.). Nemsokára kész a hármas verzió, ami még többet fog tudni, az oldalakat is kilehet majd nagyítani vele mint az Internet Explorer 7-ben. Egyes weboldalakat csak az IE7 tud rendesen megjeleníteni, mert arra vannak optimalizálva. Az Operában meg ami tetszik, hogy az állapotsoron pontosan mutatja, hány kbyte és hány kép van hátra még az oldal betöltéséig.

Szerintem a Firefox a legjobb, mert sok hasznos kiegészítõt lehet hozzáadni, meg témákat (Adblock Plus, Fasterfox, FlashGot, Greasemonkey, stb.). Nemsokára kész a hármas verzió, ami még többet fog tudni, az oldalakat is kilehet majd nagyítani vele mint az Internet Explorer 7-ben. Egyes weboldalakat csak az IE7 tud rendesen megjeleníteni, mert arra vannak optimalizálva. Az Operában meg ami tetszik, hogy az állapotsoron pontosan mutatja, hány kbyte és hány kép van hátra még az oldal betöltéséig.
Firefox a legjobb. :)
A 'mindent meg lehet vele nyitni' egy aljas dolog: ugyanis ez a böngészõ nem követi a szabványokat, és szabványtól való eltéréseket kényszerít a világra. Ilyen oldalakat aztán persze, hogy nem lehet más - szabványos - böngészõkkel megnyitni.
Szerintem az Internet Explorer a legjobb böngészõ, mert mindent meg lehet vele nyitni. Csak az a baj vele, hogy egy kicsit lassú. Internet Explorer-re szavazok.
gondolom, nem ezt a választ várta a kérdezõ. Te kis jóindulatú "emberke".
Firefoxot használj, sokkal jobb a fosnál(IE).
Tudas szempontjabol (megjelenites, gyorsasag) a opera a legjobb. Hasznalati, kenyelmi szemponokbol pedig egyertelmuen a firefox. Szerintem. Hozzateszem, elmeletileg a operat lehet hangparancsokkal is kezelni.
Firefoxra szavazok, mert a legjobb, és legyorsabb! Fõleg ha kijön az uj 3-as verzió is!
Most fog jönni az opera 9.5 ami életben elõször ért el 100%ot az acid3 teszten igy egyértelmûen ez lesz a legjobb.
Firefox...gyors, kicsi, sokat tud, és már kompatibilitási gondok sincsenek vele. Meg platformfügetlen is. A linuxos és a WinXp-s rendszeremen is ugyanaz a kezelõfelület fogad. Nem elhanyagolható dolog, hogy mivel mozilla motorral müködik, ezért soksokezren fejlesztik, nem 10en mint az explorert, és ugyebár sok okos ember több mint kevés okos ember. Nemrég olvastam valahol egy cikket, mely szerint a netezõk egyre nagyobb százaléka használja a tûzrókát, a többiek meg visszaszorulnak.
Én is a Firefoxra szavazok. Számomra fontos elõnye, hogy jól lehet kezelni a könyvjelzõket (kedvenceket), mivel már bõven ezer felett vannak. Az Expolorer-ben valamiért nem lehet keresni köztük. A Firefox-ban meg ki lehet õket importálni egy fájlba, majd vissza könyvjelzõkké, így nem gond, ha újra kell telepíteni a rendszert. A FF 3-ban pedig már címkézni is lehet majd õket. Ott a fejlesztõk átérzik, hogy vannak olyanok, akik naponta bekalandozzák a fél netet, hogy mindig a legújabb faszaságokat posztolhassák blogjukban. A kiegészítõk nélkül pedig egyszerûen nem tudok meglenni.
google chome! +mint a villám, és a legutóbbi verzióához lehet angri birds, ragdoll, stb.alkalmazásokat letöltögetni+kinézetet is! +és ha idegesít a sok toolbar egyszerûen HIDE! +tréfákat is lehet vele ûzni -nincs letöltés vezérlõ, csak lenn egy sor +megjegyzett weboldalak +gyakran látogatott weboldalak +inkongnító -nincs mínusz


Milyen változás látszik az egyes képeken? Hány kg lehet a különbség?

A képek:

Legjobb válasz: A különbség nagyrészt a csak a beállitás, ténylegesen max. 2-3kg-val lehet (esetleg) kevesebb, de az is lehetséges, hogy csak a fényképezés iránya miatt van icipici eltérés.

A különbség nagyrészt a csak a beállitás, ténylegesen max. 2-3kg-val lehet (esetleg) kevesebb, de az is lehetséges, hogy csak a fényképezés iránya miatt van icipici eltérés.
Nem hiszem el, hogy ennyi rosszindulat van... Látszik a különbség, kb 8-10 kg. Hát, váll, karok, has, comb... Minden.
Én sem tudok kilót tippelni, de ami látszik: oldalról sokkal kisebb a pocakod, picit feljebb van a popód, hátulról pedig kisebb a csípõ-husi, meg valamivel kevesebb lehet a popó körméreted.
5?
5-6
10 kg-ra tippelek. Ügyes :)
Én emlékszem a régi kérdésedre:) Szerintem egy 6 biztos, fõleg a lábaidon látszik meg.
Én 8 körülre tippelek, de nem ártana tudni hány cm vagy. Kitartás, lesz az még több is! És ami lényeges különbség: az utána képeken sokkal szebben kihúzod magad, hidd el ahogy egyre büszkébb leszel magadra, egyre szebb is leszel!
Bármennyi is, csak haladj elõre a rögös úton...
az egyiken napbarnított vagy, és ennyi a különbség.
8-10..:]
én a lábadon látom legjobban a változást, 7-9 kg körül szerintem
Nem merek kg-ot tippelni, de kisebb lett a hasad, vékonyabb a karod, szóval látszik valamennyi változás. Kitartás!
Én is 6-7-re tippelek. Mennyit fogytál? :)
6-7 kilo?Ugyes vagy! Csak igy tovabb.:)
talán 8-10 kg?
10 körülire tippelek, áruld el. :D Nagyon látom a változást. Elsõ képen cicin. Másodikon hason. Harmadikon a hátadon. További sok sikert! ui: én is fotózom magam, bár én kétszer nagyobb vagyok, még. :D

Milyen méretbeli illetve eröbeli különbségek vannak az egyes izomrosttípusok között?

Ha az I-es típusú egy egység, akkor hány egység a IIa és IIb típúsú rostok (mindegyik edzetten)?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!