Találatok a következő kifejezésre: Milyen közös van (78 db)

Mi a közös Gulliver 4 utazásában? Milyen közös van bennük?

Legjobb válasz: A google a barátod. De inkább olvasd el a könyvet, a betûkbe még senki nem halt bele és egyébként is ez a feladatod. Na meg a történet is jó ;)

A google a barátod. De inkább olvasd el a könyvet, a betûkbe még senki nem halt bele és egyébként is ez a feladatod. Na meg a történet is jó ;)

Hobbi? Mivel szoktátok elütni szívesen az időt és mi az ami nélkül nem tudtok létezni? Milyen hobbitok van, illetve milyenek vannak ismerőseiteknek vagy rokonaitoknak? Van-e és ha van akkor milyen közös hobbitok a családdal? (életkor/nem)

Legjobb válasz: én teniszezem, meg természetfotózással foglalkozok errõl nem tudnék lemondani :) férjem lovagolni jár meg vadászni, apósom férfikarban énekel, anyósom kézimunkázni szeret nagyon :) férjemmel közösen gyakran megyünk távolabbi országokra vadászkirándulásra, ilyenkor mindketten hódolhatunk a saját hobbinknak.

én teniszezem, meg természetfotózással foglalkozok errõl nem tudnék lemondani :) férjem lovagolni jár meg vadászni, apósom férfikarban énekel, anyósom kézimunkázni szeret nagyon :) férjemmel közösen gyakran megyünk távolabbi országokra vadászkirándulásra, ilyenkor mindketten hódolhatunk a saját hobbinknak.
Kutyázom és szeretem a misztikus dolgokat és a bûnügyes filmeket. A kutyák mindenre jók. Társaságot nyújtanak, megvédenek, szórakoztatnak, barátokat hoznak stb. Kutyaiskolába járok meg agilityzni, frizbizni, dogdancingelni meg mindenfélére amit a kutyáim is élveznek. Az életem hozzájuk idomul, ez nem hobbi, hanem életforma A nõvérem fotózik, a másik divattervez, ha van rá ideje, a harmadik szintén kutyázott, anyukám táncol meg túrázik, apukám állatokat tart.
Grafika, festés, s az olvasás. Ezek nélkül szárnya vesztett madár lennék.
Futok, súlyzózom, tornázom.Ilyenek. :) Nincs is annál jobb amikor elmegyek egyedül futni és teljesen kikapcsol az agyam.
Én lovagolok, fotózok, teniszezek, a párom pedig nem tud lemondani a siklóernyõzésrõl meg az autóversenyzésrõl. Anyósom mined héten háromszor ellátogat a termálfürdõbe.
Fotózás, és az összes kreatív hobbi, amik most már pénzt is hoznak. Ezenkívül görkori nagy szenvedélyem, és az olvasás.
Nagyon szeretek olvasni, írni is szoktam - leginkább a terveimet, hogy mi történik velem egy nap, mit olvastam, az milyen gondolatokat váltott ki belõlem... Néha novellákat is, de kevés az ihletem általában. :) E kettõ nélkül nem tudok létezni. Szeretek még nyelveket tanulni, illetve most szeretnék megtanulni rendesen rajzolni vagy festeni, meg érdekelne a kalligráfia is. :) Közös hobbink nemigen van a családdal, a húgom még szokott úgy rajzolgatni, talán az. :)
Fotózás, és az erdõben mászkálás.
Mi együtt kertészkedünk. Nagy a kert, mindenkinek jut feladat. Ilyenkor reggel kimegyünk és túrunk mint a vakondok :=). Közben hallgatjuk a madarakat, nézegetjük a bimbókat, virágokat, szóval a gyerek még tanul is kicsit. Olyan szép, amikor készen van és kiülünk élvezni a munkánk gyümölcsét!
elsõ vagyok, ennél a kérdésnél tleg nem értem, mi pontoznivaló van...aki a kérdésre válaszolt, az mind hasznos, úgyhogy én most nyomtam is egy zöld kezecskét mindenkinek :)
Lovagolog, ápolgatom a lovaimat, kutyáimmal játszok, foglalkozok velük, sportolok. Engem ezek teljesen kikapcsolnak...
Kézimunka: leginkább varrás. Filmnézés, ha ez is lehet hobbi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Remek hobbik! :) Mivel itt nincs se rossz se jó válasz (szerintem) mindenkinek zöldet adtam :) Amúgy még lenne egy kérdésem azokhoz akik lovagolni szoktak menni, õk egyedül mennek, vagy baráttal/barátnõvel? Egyáltalán égõ egyedül elmenni lovardába pl.: 1 vagy 2 órára lovagolni? Lehet buta egy kérdés, de amikor gyerek voltam, sokat lovagoltam, persze akkor a szülõk (dísz :) ) kísértek, úgy könnyebb volt :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:55-ös! "illetve most szeretnék megtanulni rendesen rajzolni vagy festeni..." Nekem is megfordult jó párszor a fejemben, de butaságnak tartottam, de most elbizonytalanítottál:) olyan jó érzés fogott el, mikor olvastam, hogy nem csak nekem jutott eszembe :) Ráadásul egyre többször botlok a neten bele rajzolásos /festõs könyvekbe is :) Kár hogy amikor kicsik voltunk nem úgy tanították a rajzolást :(((( ahogy a könyvben magyarázzák. Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik lepontozták a másik hobbiját/válaszát, miért is tették? (csak érdeklõdnék...) :)
14:55-ös vagyok, bocsi, csak most láttam a kérdést, nemigen járok vissza... 20 éves vagyok egyébként. :)

Milyen közös hobbitok van a férjetekkel? Havonta mennyi idõt tidtok szakítani rá?

Nem a házimunkára, vagy a gyereknevelésre gondolok, hanem bármilyen szabadidõs tevékenységre.

Legjobb válasz: Nincs igazán közös hobbink. Hetente 2x együtt járunk együtt sportolni, ha ez annak számít. És szeretünk kiállításra járni mindketten, ez nem rendszeresen van, évente 2-3 alkalom. Teljesen hétköznapi dolgokat csinálunk együtt, filmezés, közös fõzés, elmegyünk sétálni, várost nézni, vacsorázni, stb.

Nincs igazán közös hobbink. Hetente 2x együtt járunk együtt sportolni, ha ez annak számít. És szeretünk kiállításra járni mindketten, ez nem rendszeresen van, évente 2-3 alkalom. Teljesen hétköznapi dolgokat csinálunk együtt, filmezés, közös fõzés, elmegyünk sétálni, várost nézni, vacsorázni, stb.
A kérdező hozzászólása: Mi biciklizni, utazni szeretünk együtt, meg sorozatot nézni, és néha segítünk egymásnak a másik munkájában (mindketten informatikusok vagyunk), és az olyan jó szokott lenni, hogy nem is tekintjük munkának:)
Házasok mondjuk nem vagyunk, de azért válaszolok: Kirándulni járunk, meg ásványt gyûjteni.. Ha az idõjárás engedi, akkor általában a hétvégékbõl az egyik napot ezzel töltjük. Ha nem engedi, akkor meg szeretünk társasjátékokat játszani (pl.: Carcassonne, Agricola), vagy filmet nézni. És nálatok mi a helyzet, kérdezõ? 28/N
Filmet nézünk. Kb ez az egyetlen közös hobbink. Azt viszont minden nap! Összebújva...
Filmezni imádunk együtt, meg iszogatni közben. Röplabdázni, kirándulni, olvasni, sétálni, beszélgetni. Az együtt töltött idõnk 40%-át ezzel töltjük. Igaz, hogy csak hétvégén vagyunk együtt mert messze dolgozik. Én logikaijáték mániás vagyok, õt ez nem izgatja. Horgászni is szeretek, de még közösen nem voltunk. 40/nõ
Mi mindketten nagyon szeretünk olvasni. A nappalink olyan mint egy könyvtár:D szabad fal egy sincs... mindegyik fal elõtt (a téglakályhát leszámítva) könyvespolcok vannak:) Általában ugyanazokat az írókat olvassuk, én 3-al többet szeretek olvasni mint a férjem. Mindig kivesézzük az olvasottakat:) Illetve én szeretek írni. Már az elõtt is írtam hogy megismerkedtünk a férjemmel. Ezt azóta sem hagytam abba, és amit én írok, õ véleményezi, rávilágít arra mit javítsak meg ilyenek. És õ is megpróbálkozott ezzel a dologgal amúgy:) De szeretünk együtt görkorizni is. Ha biciklink lenne akkor bicikliznénk is együtt, de az sajna nincsen...
Nagy bicajtúrák. Akár 50 km is egyirányba. Kb havonta ilyen tavasztól õszig.
Néhány dolgot leszámítva, mindent együtt csinálunk, nincs kimondott közös hobby. Szépítgetjük az otthonunkat, kertészkedés, bicikli, fürdõzés, fõzés, ja, a szex is közös. :)
Nincs Férjem.
Tánculni szeretünk. Most abbahagytuk, de õsztõl ismét elkezdjük hobbi szinten :)


Fészekrakó hitelt vettünk fel 35 évre .3 éve fizetjük, két lányom van, a kisebbik közös a férjemmel. A hitel havi 60000 Ft. Milyen lehetőségeim vannak most, hogy válunk? Az én keresetem 54000FT + a családi. Hogyan tudnék ott maradni a házba?

Legjobb válasz: Csak úgy,ahogy az elõzõ hozzászóló írja,közös marad a ház és közösen fizetitek a hitelt.Ebbõl az összegbõl nem tudnád fenntartani de valószínû,hogy ezt vizsgálni fogják.

Csak úgy, ahogy az elõzõ hozzászóló írja, közös marad a ház és közösen fizetitek a hitelt.Ebbõl az összegbõl nem tudnád fenntartani de valószínû, hogy ezt vizsgálni fogják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, igen hasznos számomra.

Milyen esélyeim vannak ha a közös tulajdont megváltással szünteti meg a biroság?

Legjobb válasz: Szia! Milyen esélyekre gondolsz? Ha leírnád a problémát, többet tudnék segíteni (ügyvéd vagyok). A közös tulajdont többféle módon is meg lehet szüntetni, kérdés, hogy ebben az esetben melyik a leginkább járható.

Szia! Milyen esélyekre gondolsz? Ha leírnád a problémát, többet tudnék segíteni (ügyvéd vagyok). A közös tulajdont többféle módon is meg lehet szüntetni, kérdés, hogy ebben az esetben melyik a leginkább járható.
Mintha módosult volna a kérdés, most már benne foglaltatik a megváltás. Te szeretnéd megváltani a másik tulajdonrészét, vagy fordítva? És milyen "esélyekre" gondolsz? Ha a Te részed váltják meg, pénz áll a házhoz, ha Te az övét, akkor Te fizetsz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az én esettem a következõ, volt egy nagybácsi elment a birosághoz és kérte a közös tulajon megszüntetését , (mondván ö gyermeként is itt lakot most is itt szeretne megváltja a részem) ok. csak hogy egy árva fittyingje sem volt és ö már az itélet elött is tudta hogy gazdagodni akar , mert a szomszédal titokban lezsirozta a dolgot! majd mikor megszületett az itélet fogta és eladta az ingatlant hogy még nem is volt az övé! mert az itélet azt mondta csak akkor változik meg a tulajdon bejegyzés ha teljesiti az itéletet és azt igazolja is!Nagy nehezen megszereztem az adás-vételi szerzödést ami igazolja az állitásomat miszerint még tulajdontárs voltam az ingatlanak amikor az adás -vételi szerödés kötetett! remélem elég érthetöen irtam le .
A kérdező hozzászólása: és itt kapcsolodik a megváltás, hiszen már kétéve nem hajlano átadni a megitélt összeget ami természetesen nem is ér már annyit mind akkor és nem beszélve arrol hogy ö miatta már 500.-ezer forintott kiadtam az ablakon hogy egy kisgyermekel ne az utcán éljünk !Igy most albérletbe menekültünk az összes holmink szanaszét mert nem tudnánk hova rakni a házban is ott maradt sokminden amit már gondolom értékesitett az újtulaj !ha tudtok segitsetek hova forduljak mit tegyek ez ügybe?

Spanyolország, Olaszország, Görögország, Franciaország, Szlovénia, Horvátország Milyen közös gazdasági vonásuk van? és még kéne 3 ok amiért ez kialakulhatott

Legjobb válasz: Régi kérdés, gondolom házi lehetett, azért írok:) Szerintem a tengerre alapuló közös vonásokról lehet szó: turizmus, tengeri szállítmányozás, déli gyümölcsök termesztése. Az ok a tenger és a mediterrán éghajlat.

Régi kérdés, gondolom házi lehetett, azért írok:) Szerintem a tengerre alapuló közös vonásokról lehet szó: turizmus, tengeri szállítmányozás, déli gyümölcsök termesztése. Az ok a tenger és a mediterrán éghajlat.

Úgy döntöttünk, hogy elválunk, de a közös megegyezés nem fog menni, mert azon kívül, hogy a gyerekek hozzám kerüljenek, semmiben nem értünk egyet. Így milyen esélyeim vannak?

Van egy közös családi házunk, én szerettem volna maradni a gyerekekkel, de az új asszonyka "beleszeretett", így a férjem ragaszkodik hozzá, hogy ?k oda fognak költözni én pedig nem szeretném ?ket kerülgetni minden nap, de arra nincsen pénze, hogy a részemet kifizesse. Nekem van egy 1,5 szobás lakásom, de ez kicsi 4 embernek, szóval marad az albérlet. Az ingóságokon is megy a harc, mert a férjem szinte minden darabra igényt tart, pedig a berendezés egy részét a nagymamámtól kaptam még az esküv?nk el?tt. Azt maximum fényképekkel tudom igazolni, hogy melyik volt az enyém. A gyerekek holmiját szerencsére tiszteletben tartja és abból nem kér semmit. A gyerektartással kapcsolatban sem jutottunk d?l?re, mert bár ? netto 180000 körül keres, azt mondta 30000Ft-nál többet nem akar a gyerekekre költeni havonta, ezt azzal indokolja, hogy a két nagyobb gyerek kap az anyjuk után árvaellátást is. Ez szerintem még így is nagyon kevés. Abban reménykedem, hogy talán megítélik a fejenkénti 25000Ft-ot, de szerintem ez csak álom marad. Van esélyem, hogy legalább valamelyik "csatából" jól kerüljek ki?

Legjobb válasz: Azt közöld vele, ha nem lesz valamiben közös megegyezés akkor indul a per. Ez külön per lesz nem lesz köze a válási perhez. Ha a válásnál sikerül mindenben megegyezni akkor elválasztanak és minden úgy lesz ahogy megegyeztetek. ha marad valami amiben nem egyeztek meg, akkor is elválasztanak de egy újabb per keletkezik ami már nem kétfillér. minden peres tárgy többszázezer ft+ ehhez már kell ügyvéd is. te fogod nevelni az ö gyerekeit is?

Azt közöld vele, ha nem lesz valamiben közös megegyezés akkor indul a per. Ez külön per lesz nem lesz köze a válási perhez. Ha a válásnál sikerül mindenben megegyezni akkor elválasztanak és minden úgy lesz ahogy megegyeztetek. ha marad valami amiben nem egyeztek meg, akkor is elválasztanak de egy újabb per keletkezik ami már nem kétfillér. minden peres tárgy többszázezer ft+ ehhez már kell ügyvéd is. te fogod nevelni az ö gyerekeit is?
3 gyereknél max 50% a gyerektartás. De nem hiszem, hogy nálad maradhat az õ 2 nagyobb gyereke gyámügyi hajcihõ nélkül
Nem értem a felállást. Hány gyerek van? Milyen gyerekek kapnak, milyen anyjuk után árva ellátást? Van egy 1, 5 szobás saját lakásod, te meg mennél inkább albérletbe?
Arra a gyerekre, aki árva ellátást kap nem lehet megítélni gyerektartást. Az árva azt jelenti, hogy minimum az egyik szulo meghalt. Evidens, hogy a másik szulo gondozza akkor a gyereket. Ki fizetne a gyermektartast??
Bõven el lehet férni négyen egy 1, 5 szobásban, de mindegy. Egy kicsit lejjebb kell adni az igényekbõl.
Egyetemistaként van két nem saját gyereked, meg egy sajátod. Szép! Avval ugye tisztában vagy, hogy mész a gyerkõcökkel a mélyszegénységbe?
Ha te csak nevelõ anyja vagy a két nagyobbnak, akkor nem fogják neked ítélni õket! Jogilag nem tartoznak hozzád. Egy felnõtt és 3 gyereknek elég a másfél szobás lakás is. Egyikben a nõk, másikban a fiú lakhat. Nem kell mindenkinek külön szoba.
A gyerekenként 25 000 Ft rengeteg, ennyit nem fognak megítélni. Ez neki havi 75 000 Ft lenne. Az árvaellátás (gondolom nevelt gyerekeid), pedig minden tudomásom szerint szintén nem kevés. Szóval ezzel a részével én nem tudok veled egyetérteni. Azt sem tudom egyáltalán nálad maradhat-e a két gyerek, ha nem vagy a szülõjük. A sajátod nyilván igen, de a másik kettõ, nem tudom. A többiben pedig fele fele lesz a megoldás. Legalábbis a bíróság ezt fogja elrendelni. Mindkettõtöknek ügyvéd, aki majd elmondja, hogy ha nem tud téged kifizetni el kell adja a házat, stb. Utána próbáljatok egyezkedni, hogy ismeritek az ítéleteket.
nem mondta, hogy egyetemista csak az volt, szerintem a gyerekek hitelét neki kellene fizetni és a házat eladni, ha nem akarja eladni akkor vagyonmegosztást kell kérni és majd elárverezik a házat talán a férjed is jobb belátásra tér miellõtt ez megtörténik és õ is el akarja majd adni, ne hagyd magad, hogy az új nõ "kapjon" mindent, házat , férjet, pénzt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyetemista csak voltam 15 évvel ezelõtt. A 25000Ft/fõ gyerektartásra csak azért gondoltam, mert a 2 gyerek után, amikor még élt a volt párja, 2*30000Ft gyerektartást ítéltek meg és ezt gond nélkül fizette, fizettük, pedig akkor kevesebb volt a fizetése. Most viszont összesen akar 30000Ft-ot adni.
A házban maradj te a gyerekekkel, add el a lakást és fizesd ki a férjed. Lehet kellemetlen lenne õket kerülgetni, de szerintem az új nõnek még kellemetlenebb lenne titeket kerülgetni.Megnézném mennyire lenne kiakadva, ha együtt élne veled és a 3 gyerekkel. Szeressen bele a saját pénzébõl vett házba. Ne hagyd magad.
Kié a haszonélvezeti jog? Ha a tied, akkor intézd el, hogy az új nõcske elemneküljön. (Éjjelre felhúzod a gyerekeket, mint az órát, és akkor sírnak, bömbönek stb.)
En ugy tudom, hogy a haszonelvezet abban az esetben felülbírálta to, ha az egy kiskoru gyermek kárára van. Márpedig itt ez a helyzet. Beszélj egy ügyvéddel.
Ti ezt értitek? Ki halt meg, ki él, ki válik, ki miatt? Mi van??? Neked kik azok a gyerekek?

Milyen közös hobbitok van a párotokkal/férjeitekkel?

Vagy milyen közös programot lehetne csinálni legalább hetente egyszer, ami feldobná a kapcsolatunkat? (gyerek nélkül).

Legjobb válasz: Közös kirándulás, sport, esetleg szakkör, táncórák... :)

Közös kirándulás, sport, esetleg szakkör, táncórák... :)
Filmmániások vagyunk. Ha lefeküdtek a gyerekek, máris indul a bekészített film, pia, rágcsa.
mindkettõnk közös érdeklõdési köre a kutya. Nekem ez a szakmám is mint kutyakozmetikus, neki csak hobbi a kutyázás. Együtt szoktuk sétáltatni a kutyánkat, lemegyünk vele apportírozni, megyünk kutyakiállításokra, kutyás rendezvényekre:)
Sorozatokat, filmeket szeretünk nézni, kaland játékokat játszunk gépen (közös erõvel gondolkozunk :D ) bár ez nem hobbi, de együtt fogyunk, tornázunk (Zumba :D, nagy séták, stb.), sütni-fõzni új ételeket, desszerteket, és szeretjük a tetkókat, így együtt tervezgetünk.
Akvarisztika
sárkányrepülõzés ha jó az idõ.
hetente háromszor közösen megyünk a konditerembe edzeni, és minden vasárnap közösen megyünk a carboot piacra majd egy pub-ba ebédelni..
Írás, mindketten szeretünk írni :)
Mindketten imádunk motorozni! Ha van idõnk hétvégén mindig megyünk valamerre :) 23/L
filmnézés, kirándulás, wow, testmozgás (torna), programozás, önkénteskedés
A kérdező hozzászólása: Ezekre a programokra vágynék én is. Én mindenféle sportot imádok, különösen a lovaglást, sielést, vagy úszás, korizás, biciklizés, még konditerembe is járnék, vagy volt róla szó, hogy elmegyünk társastánc tanfolyamra, de egyikre sem tudom rávenni. A kifogás az, hogy õ mindig fáradt, pedig nem dolgozik olyan rettentõ sokat, ha hazajön már 4-kor a net elõtt ül. Vagy csak kirándulni elmenni, a lényeg, hogy ne itthon ülõs program legyen. De õ csak az ilyenekbe lenne benne. Pedig eleinte még rá is tudtam venni valamire, de most örüljek, ha évente kétszer elmegyünk az állatkertbe a gyerekekkel.
Próbáld meg rávenni, hogy mozduljatok ki! Én is gyakran fáradt vagyok, ha hazaérek, de egy 1-2 óra erdõjárás jobban felfrissít, mint 4 óra tv elõtt punnyadás, erre mindig rájövök, ha kiteszem a lábamat :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt õ is tudja, csak nagyon nehéz magát bármire is rávenni.
nekünk is volt közös hobbitunk, csak sajnos nõstény hobbit volt és megcsalt vele :(
Komolyan azért lettem lepontozva mert nincs közös hobbink a párommal? A sport volt egyébként, de nemrég egészségügyi okokból abba kellett hagynom... Így is elég baj nekem, hogy õ ezt nem tudja elfogadni.
engem is lepontoztak, szánalmas :D
A macskáinkkal szoktunk játszani. Most tervezzük, hogy eljárunk úszni. Egyébként kirándulni, sétálni szoktunk.
Szerintem nekünk semmi közös nincs, de elvagyunk :) ))
mi is imádunk filmezni, kutyázni, fõzni :)
Közös edzõterem, valamint ahogy írta egy korábbi válaszoló, közös filmnézõs projektek, sok nasival:) Van egy pár közös sorozatunk is, aminek ha kijön a legújabb része, mindig együtt nézzük meg. Valamint a közeljövõbe tervezünk 1-2 közös tanfolyamot/iskolát és ha lesz idõnk, lehetséges, hogy társastáncra is eljárunk, de ezek még csak tervek.
Jelenleg sajnos semmilyen. :((
Mindketten szeretjük a kreatív tevékenységeket, fõzni, sütit sütni, sportolni (nyáron tollas, télen squash), erdõt járni, motorozni, de néha még a playstationt is együtt toljk :P
Családfakutatás :)
Kirakózás. :) 1000 darabosokat szoktunk rakosgatni, most majd jön egy 1500-as. Nagyobbra nincs hely.
színház, kirándulás, filmnézés, társasjáték
Baráti
Legyen a és b a két szám. a és b lnko-ját szorozzuk a és b lkkt-ével. Ekkor megkapjuk a*b-t. Például. a=10 b=8 Lnko: 2 Lkkt: 40 2*40=8*10
Két vagy több számnak végtelen sok közös többszöröse van. Mint ahogy a neve is mutatja , a lkkt ezek közül a legkisebb.

Milyen közös hobbid van a pároddal/férjeddel/feleségeddel?

Legjobb válasz: A kutyáinkkal való foglalkozás, és a közös imádatunk feléjük.

Kerékpározás, túrázás. Ezeket jó együtt csinálni és nem egyedül:)
A kutyáinkkal való foglalkozás, és a közös imádatunk feléjük.
Nem nagyon van közös hobbynk, hacsak az olvasás nem... szeretjük ugyanzaokat a könyveket, filmeknél már nagyobb a véleménykülönbség. Én például gyûjtögetõ típus vagyok szívesen gyûjtök ezt-azt, a feleségem egyáltalán nem. De nem okoz gondot.
Mindkettõnknek megvan a külön hobbija (nem vagyok híve az összenövésnek), de squasholni mindketten szeretünk és havonta 1-szer próbálunk beszorítani egy közös játszmát. :)
fõzés, kirándulás, küzdõsport, könyvek, filmek, szex, tanulás, sétálás
Mindketten járunk beteg gyerekekhez, én mivel gyerek pszichológus vagyok, a párom (aligazgató egy vállalatnál) pedig imádja a gyerekeket és ezért. Állatmenhelyre is járunk, mert az állatokat is nagyon szeretjük. No és persze imádunk utazni. 26l, 28f
szex, fõzés, honfoglaló az online stratégiai játék
közösen sportot ûzünk a szexbõl
Semmilyen, külön hobbink van, kell néha egy kis szabadság.
Kifejezetten közös hobbink nincs de mindent együtt csinálunk, nekünk nem kell szabadság.
Zenélünk. Õ basszusgitár, én dob, és persze a banda többi tagja. De csak a magunk szórakoztatására.
túrázás, fõzés (különleges kaják kipróbálása),
Zene. Imádunk zenét hallgatni. Kb. egyezik is az ízlésünk.
Edzés néha. Külön edzünk alapjáraton, de neki van boxzsákja, és idõnként együtt püföljük.
Szeretjük az állatokat, van egy kutyánk és imádunk kirakózni. Mindig dolgozunk egy több ezer darabos képen. De szoktunk fõzni is együtt és nagy közös szerelem a motorozás.
horgászat.
judo, szörf, Kiwi, a törpepapagájunk szelídítése :)
tegnap 12:44 Biztos nem évekkel ezelõtt regisztrált....
Ja, van még egy! Alvás!!!! Ebbõl csak ritkán jut nekünk a picúrok mellett! ;-)))
Motorozás, squash, wellness (na ez a ritkán ûzött hobbi) :-)
Kimondottan közös hobbink nincs, kirándulni, csavarogni mindketten nagyon szeretünk. Neki a filmezés a legnagyobb hobbija, de azt is szoktunk együtt is, külön is.
Gyakorlatilag semmi :) Nagyon ütjük egymást, én pl. imádok bringázni, úszni, a párom egyiket sem tud. Én túrázós alkat vagyok, a párom számítógépezõs. De azért kijövünk :D
Túrázás, gombászás és viccesnek tûnhet, de imádunk sárkányt eregetni.:D
Filmnézés, Kinect, wellness
Mindketten szeretünk filmet nézni, zenét hallgatni és legfõképpen fényképezni.
Mi átvettük egymás hobbiját, én elkezdtem biciklizni, õ átvette a lovak iránti rajongásomat, ha van alkalmunk (sajnos nem túl gyakran) lovagolunk. Szeretünk kiszabadulni a természetbe, ezért sokat kirándulunk. Ha ezekre nincs idõ, nagyokat sétálunk a városban a kutyámmal. Otthon kevesebb dolgot csinálunk együtt, Õ szeret filmet nézni, én inkább olvasok.
A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad. Ilyen van a világon???
Utazgatás és a forma 1 iránti szenvedélyünk ami közös. :) Minden évben elmegyünk Ausztráliába (Melbourne) nemrég voltunk ott, majd júliusban Németország (Hockenheim) hó végén pedig Mogyoród. És még szeptemberben Olaszország (Monza) és novemberben Brazilia (Interlagos) idény záró. Nekünk ez a szülinapi, névnapi és karácsonyi ajándékunk. :)
A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad. Ilyen van a világon??? A válasz 24%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad. Most ezen mi lepontozni való volt? Nem gúnynak szántam. Csak nem láttam még ilyet. Biztos megfontolt nyugis válaszai vannak és bölcs is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!