Találatok a következő kifejezésre: Milyen közös csinálhatunk (3 db)

Milyen közös programokat csinálhatunk egy kapcsolatban?

Nem feltétlenül olyan, amihez pénz is kell, bár olyan is lehet közöttük.

Legjobb válasz: Menjetek moziba, járjatok színházba, operába, diszkóba, kocsmába együtt, érdeklõdési körötöknek megfelelõen. Menjetek el valahova közösen egy hétvégére, kiránduljatok, esetleg nyáron menjetek közösen nyaralni, ott már biztosan feltaláljátok magatokat a közös programok útján. Legyen spontanaitás, kreativitás!

Menjetek moziba, járjatok színházba, operába, diszkóba, kocsmába együtt, érdeklõdési körötöknek megfelelõen. Menjetek el valahova közösen egy hétvégére, kiránduljatok, esetleg nyáron menjetek közösen nyaralni, ott már biztosan feltaláljátok magatokat a közös programok útján. Legyen spontanaitás, kreativitás!
Mi a párommal szinte minden honapban 2-3szor kinézunk egy helyet a térképen(Magyarországon belul), utánanézunk a neten, hogy van-e ott vlami érdekes látnivalo, és elmegyunk szétnézni, akár vonattal, akár autoval, sétálunk egy nagyot a városban/falucskában és estefelé jovunk vissza. Nekem tokre tetszik a dolog. Olyan jo érzés, hogy mennyi helyre elmentunk már csak mi ketten, és egyutt láttuk ezeket a dolgokat.Készítunk fényképeket, és élményekkel gazdagodunk! Igy viszunk egy kis szint az életunkbe! A mozi, szorakozohely is jo, csak egy ido után unalmassá válik!

Fiatal pár ként milyen válalkozást idítsunk kb mennyibe kerülne? Vagy valamilyen ötlet, hogy milyen munkát vállaljunk amit közösen csinálhatunk?

Miel?tt valaki "kedves" hozzászóló a pornót ajánlaná... közlöm azt TUTI nem csináljuk.

Legjobb válasz: Amihez értetek.

Amihez értetek.
A kérdező hozzászólása: az egyes vállalkozásokhoz milyen végzettségek szükségesek/ kötelezõek? pl: virágbolt, turi, rendezvényszervezés, bölcsi, bolt, pizzéria, gyrosos, stb
Ha értetek és szeretitek a növényeket, akkor én tudok valamit ajánlani. Merre laktok?
A kérdező hozzászólása: jászberény
A kérdező hozzászólása: mit tudsz ajánlani?

Milyen közös sportot tudnátok mondani amit párommal együtt csinálhatunk?

Gondolok ilyenekre pl.: röplabda

Legjobb válasz: Hát majdnem minden sport ilyen; futás, úszás, pingpong, tenisz...

Hát majdnem minden sport ilyen; futás, úszás, pingpong, tenisz...
A legjobb szerintem a konditerem, mert itt mind a ketten nektek megfelelõ terhelést kaphattok (utána pedig egy közös szauna és zuhany... ;); ezen kívül nagyon bensõséges hangulata van a futásnak, ha egyforma sebességgel és hosszan szerettek futni. Jók a tollaslabda/squash/tenisz is, ha béreltek ketten egy edzõt meg egy pályát, és együtt fejlõdtök (azaz egyikõtök sem profibb a másiknál). Ha a lány szereti a küzdõsportokat, akkor jó minden olyan, ahol püfölni lehet egymást (box, karate), de csak ha a lány eleve jobb, mint a fiú vagy szinten van. A labdajátékokkal az a baj, hogy fiúk/lányok többnyire külön csinálják, bár az egyik barátom csaja mb1-es focista és vele nagyon jó egy csapatban lenni teremfociban. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek :) ez a kondis szaunás zuhanyos nagyon tetszik ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!