Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményekkel ha kisfiú (2 db)

Milyen következményekkel járhat, ha kisfiú baba a röntgenvizsgálat alatt lerúgta a védő takaró egy részét a kukijáról?

Úgy sírt, hogy mire a fejér?l lejjebb néztem, már lentebb is csúszott az a biszbasz, amit ráraktak. Ennek milyen hatása lehet az egészségére és a nemz?képességére?

Legjobb válasz: Gyakorlatban semmi következménye nem lesz, fõleg mivel egyszeri kisdózisú besugárzásról van szó.

Gyakorlatban semmi következménye nem lesz, fõleg mivel egyszeri kisdózisú besugárzásról van szó.

Milyen következménye lehet annak, ha egy 10 éves kisfiú szinte minden nap azt hallja az édesanyjától, hogy Õ egy hülye idióta?

Legjobb válasz: Az, hogy szegénynek nulla lesz az önbizalma (ha még nem az :( ). Annak is fogja érezni magát, és ennek megfelelõ lesz az önértékelése, és a cselekedetei is. Szóval anyuci tönkreteszi.

Az, hogy szegénynek nulla lesz az önbizalma (ha még nem az :( ). Annak is fogja érezni magát, és ennek megfelelõ lesz az önértékelése, és a cselekedetei is. Szóval anyuci tönkreteszi.
Én nagyon sokat hallgattam ezt anyámtól, bár én lány vagyok, következménye annyi hogy bizonyítása kényszerem van. Mindíg mindent megcsinálok, hogy megmutassam képes vagyok rá.
Sok önbizalma nem lesz... De ilyenkor szoktak kialakulni az aszma, allergia szerû betegségek is.
Elhiszi és úgy is fog cselekedni. Rongál, verekszik, rosszalkodik. Ha nem értékelik az erõfeszítéseit, akkor nem is fog erõfeszítéseket tenni, csak dühös lesz a világra. Hosszú távon lelki traumát, pszichés problémákat okoz, ami edig testi egészségkárosodást vonz maga után.
Pontosan ahogy a 4. válaszoló leírta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!