Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményei ha egy ország bojkottálja (1 db)

Milyen következményei lehetnek, ha egy ország bojkottálja az Olimpiát tiltakozva Kína politikája ellen Tibet elválásának ügyében?

Legjobb válasz: Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.

Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.
És a moszkvai olimpia bojkottálása miatt a következõt, a Los Angeles-i olimpiát bojkottálta a Szovjetunió és legtöbb szövetségese, így Magyarország is.
Én nem értem, mégis milyen lett volna? Semmilyen. Szerintem a kínaiakat marhára nem érdekelte, hogy néhányan nem mennek el és nem fognak hajtani az érmekre.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Európának mi kell ahhoz, hogy végre ne az USA bólogatós kutyája legyen?

Ha egy háború tor ki bármikor, akkor az USA belerangatja Európát is....

5

Lehetne vonalatt huzni hátrahagyva adóságot, válságot és új rendszerben békésen élni e világ országainak?

De jó lenne már végre nyugodtan élni,dolgozni és élvezni a munkánk gyümölcsét

4

Hol lehet megnézni azt, hogy a Föld országainak a GDP hány százaléka az államadósság?

4

Mennyi az esélye annak, hogy Ausztriában ismét bevezetik a tandíjat?

2001-ben bevezették, 2009-ben eltörölték.
Az ÖVP támogatja, az SPÖ határozottan nem. Az SPÖ jelenleg 26% (szept.ben választások), az ÖVP 24, de a korábbi választáson is ennyi volt az eredmény.

Ausztriában mekkora az esélye, hogy ismét bevezetik a tandíjat? A nép, és a tanulók mennyire támogatják?

"A Der Standard megbízásából készült felmérés szerint a két jelenlegi kormánypárt közül a nagyobbikra, az Osztrák Szociáldemokrata Pártra (SPÖ) a biztos pártválasztók 26 százaléka szavazna. A kisebbik kormánypártra, a konzervatív Osztrák Néppártra (ÖVP) 24 százalék adná a voksát.
Az eredmény alapján a jelenlegi koalíció pártjai szűken ugyan, de elnyerhetik együtt a szavazatok abszolút többségét. "

Ugye nem fogják bevezetni?

6

Kinek mi a véleménye? Valóban szarin gázt vetettek be a "szabadságharcosok" Szíriában?

Viszonylag friss hír, de kíváncsi vagyok a véleményekre.


Van hozzá angol felirat is.

Megjegyezném, hogy ha ez igaz, és a mérges gázok miatt lépne be az USA Szíriába, akkor szerintem hatalmas botrány lenne.

3

Tényleg igaz lehet az a kijelentés, miszerint "Addig nem lesz változás, amíg el nem csattan az első pofon a parlamentben"?

Lehet hogy hülyeség, de én már csak a képviselők öklének hiszek.

Ez szerintem bebizonyítaná, hogy az ellenségeskedés valós, és nem csak a népnek adják a műsort, miközben megy az összekacsintgatás, üzletelés, stb.

10

Lengyelország ennyire gazdag?

A strand tele van velük. Néztem a google street view-t Lengyelországról, nagyon szép. Az összes épület felújítva, rengeteg a családi házas övezet szép, új házakkal, melyek minimum 2 szintesek. Az utcák tiszták, rendezettek. Hallottam még, hogy nem tűrik el a kisebbséget, nem is nagyon van az országukban, valamint eléggé vallásosak.

19

Milyen a náci és kommunista rendszer megítélése Magyarországon?

39

Meddig tart ez a bankokk által generált válság mig a nagyok tönkre teszik az összes kicsit és marad a nagy gazdag és a sok szegény?

Hogy látjátok igy lesz ahogyan kérdeztem vagy másként

3

A zsidók tényleg közel járnak az örök élet titkához?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!