Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményei ha egy ország bojkottálja (1 db)

Milyen következményei lehetnek, ha egy ország bojkottálja az Olimpiát tiltakozva Kína politikája ellen Tibet elválásának ügyében?

Legjobb válasz: Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.

Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.
És a moszkvai olimpia bojkottálása miatt a következõt, a Los Angeles-i olimpiát bojkottálta a Szovjetunió és legtöbb szövetségese, így Magyarország is.
Én nem értem, mégis milyen lett volna? Semmilyen. Szerintem a kínaiakat marhára nem érdekelte, hogy néhányan nem mennek el és nem fognak hajtani az érmekre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 14 és a 88 tényleg náci szimbólumok? Tudnátok linkelni erről valamit/írnátok róla néhány sort? Kialakulása? Miért ezek a számok?

7

Szerintetek a 17. századi ukrajnai felkelésben a lengyeleknek, vagy a kozákoknak volt igazuk?

3

Németországban létezik jobboldali sajtó/média?

Nekem úgy tűnik minden ilyen termék balliberális, a háborús vereség óta minden jobboldali megnyilvánulást próbálnak elfojtani.
Nem a szélsőséges megnyilvánulásokra (pl. kurucinfo) gondolok, hanem például a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Hír TV-hez hasonló termékekre.

7

Szlovákiában mik ezek a Rómska osada-k? Ha így neveznek egy települést vagy településrészt, akkor az nem rasszizmus?

vagy ezt csak ott lehet? Nálunk miért nincs így egybegyűjtve sok cigány,aztán a hely cigány településnek elnevezve?

14

Máltában is gondok vannak. Az EU-nak miért van ilyen felelőtlen menekültpolitikája?

http://hvg.hu/vilag/20130710_Menekultugy_miatt_utheti_meg_a_..

1:0,de nem az Eu javára.

Nálunk is ez lesz?

Szörnyű mit meg nem engednek maguknak, ezek a brüsszeli disznók.
Tojnak magasról Európa lakosaira.

6

Mit szóltok ehhez?

Ha beírod a böngésződbe, hogy itanimulli.com (illuminati fordítva!!) Akkor az amerikai biztonsági ügynökség(nyersfordításban) honlapjára visz! És ez már több éve, ha valaki csak úgy viccből csinálta volna, azt már leszedik.

3

Németország szerintetek valamikor visszakaphatja az oroszoktól Kalinyingrádot, vagyis Kelet-Poroszországot?

Mit gondoltok?

14

Amikor a gáz miatt egymásnak esett Oroszország és Ukrajna, akkor kinek volt alapvetően igaza?

Tudom, hogy már régen volt, csak érdekelne.

Oroszország azt mondta, hogy Ukrajna a bűnös, mert megcsapolta a gázvezetékeket, és nem akarnak fizetni.

Ukrajna azt mondta, Oroszország a bűnös, mondván, hogy nem tehetik meg velük az emelést, mert az oroszok miatt van az (a Szu. óta), hogy az ukrán gazdaság egy az egyben az orosz gázra épül.

Oroszország semmit nem csinált, Ukrajna folyton az igazát próbálta bebizonyítani. Például amikor összevesztek egy gyűlésen Szlovákiával.

Most akkor hogy volt? Hogy történt? Kinek van igaza, és miért?

Mit gondoltok? Kinek adtok igazat, és miért?
Hogyan történt? Mert Ukrajna szemmel láthatóan nem hagyta magát, akkor nekik van igazuk?

2

Szerintetek mi lenne ma, ha annak idején a németek nyerték volna a 2. világháborút?

Mi lenne ma Magyarországon, és a világon? Milyen politikai helyzet uralkodna? Légyszi csak komoly válaszokat, hülyék kíméljenek!

7

A rasszizmus genetikailag az emberekbe van kódolva?

A liberális, toleráns Amerikai Egyesült Államokban a házasságok 3,9%-a köttetik csak két különböző rassz között (1980-ban még csak 1,3% volt az ilyen házasságok aránya) a népszámlálási adatok szerint.

Az ázsiaiak és fehérek közötti házasságok még viszonylag gyakoriak, de a feketékkel ritkák az USA-ban.
A fehér és az ázsiai férfiak is 0,3% arányban vettek feleségül fekete nőt. Fehér nőt az ázsiai férfiak 7%-a választott.

A feketék liberálisabbak. Az afroamerikai férfiak 8%-a vett feleségül fehér nőt, az afroamerikai nők 4% arányban mentek hozzá fehér férfihoz.

Tehát megfigyelhető, hogy a liberális, multikulturális társadalmakban is az emberek inkább a saját fajtájukkal barátkoznak, házasodnak, magukat szegregálják.

Jó példa erre az USA elnöke is. Obama fehér családból származik, európai eredetű szülők, nagyszülők nevelték. Jó iskolákba járt, ahol a tanulók 90%-a fehér volt.
Õ mégis inkább egy fekete feleséget választott magának.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!