Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményei ha egy ország (2 db)

Milyen következményei lehetnek, ha egy ország bojkottálja az Olimpiát tiltakozva Kína politikája ellen Tibet elválásának ügyében?

Legjobb válasz: Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.

Semmi. Egyszerûen az õ sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal elõbb bevonultak Afganisztánba, de ez õket nagyon nem hatotta meg. Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.
És a moszkvai olimpia bojkottálása miatt a következõt, a Los Angeles-i olimpiát bojkottálta a Szovjetunió és legtöbb szövetségese, így Magyarország is.
Én nem értem, mégis milyen lett volna? Semmilyen. Szerintem a kínaiakat marhára nem érdekelte, hogy néhányan nem mennek el és nem fognak hajtani az érmekre.

Mi fog történni akkor ha például egy ország becsődöl? Pl. a miénk? Következmények? Milyen hatással lehet a lakosságra, esetleg forradalom? Link csatolva mai hír

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/08/30/magyarorszag_is_a..

Legjobb válasz: nem lesz válság, majd a Fidesz és Orbán Viktor apánk megoldja!

nem lesz válság, majd a Fidesz és Orbán Viktor apánk megoldja!
Már vagy 200-szor volt hasonló kérdés. Nem hiszem el, hogy nem találtad meg ezeket.Nem fogom sokadszorra leírni ugyanazt, nagyon fárasztó a szélmalomharc a hatásvadász hülyeségekkel, a rémüldözéssel és a mesékkel szemben.
"nem lesz válság, majd a Fidesz és Orbán Viktor apánk megoldja!" Elõbb fogunk csõdbe kerülni az IMF miatt mint OV és tsai miatt...
index? már meg se nézem... :D
Nem fogunk hülye kérdésekre hülye válaszokat írogatni a gyakorin, mert örülünk ha kenyérre meg vízre futja majd, nem hogy áramra meg internetre. De egyenlõre nem vagyunk csõd közelében. Kivéve az IMF szerint, akinek ugyebár ÉRDEKE azt nyilatkozni, hogy ott vagyunk. Ettõl ugyanis romlik a Forintunk és nagyobb az esélye, hogy szükségünk lesz a nem ingyen adott pénzükre. Õk nem védõangyalok, hanem üzletemberek, akiknek nem Magyarország (vagy bármelyik másik ország) megmentése, hanem a saját vagyonuk további növelése, semmi más. Õk sem hülyék bankban tartani szinte 0% kamatra, inkább "segélyt" adnak kölcsön formájában néhány % kamatra. Azt meg néhány nyilatkozattal igen könnyen elérik, hogy nekünk szükségünk legyen arra a "segélyre".
Lenne egy húzós idõszak, amikor nem pocsékolnánk, meg nem napi 5fajta kaját készítenénk, egyszerû kajákat ennénk, kevesebb áramot fogyasztanánk. Na és nem lenne segély, a cigányok elmennének a francba, és utána minden rendbe jönne, és Magyarország a magyaroké lenne!
Tényleg ránk férne már egy államcsõd !
Ránk férne már egy államcsõd. Sõt ezt már rendszerváltáskor kellett volna megjátszani. Hitel nulla, vizet villanyt kikapcs, bolt bezár, és mindenki egye ami a kertjében termett.
A fideszt és orbán "apánkat" ironikusan értettem... Amúgy jó lenne egy államcsõd tényleg. Mint egy erdõtûz. A hamvak új életet adnak. Mint egy "restart" a számítógépen. Toldozni-foltozni ezt a roskadozó államot már felesleges, új alapok kellenek.
A kérdező hozzászólása: konkrétan arra gondoltam , hogy ha csõdbe is kerülnénk akkor miloyen országnevet fogunk kapni? vagy már eladtuk magunkat csak nem tudunk róla?
A kérdező hozzászólása: ebbe is van valami, csak nehogy az emberekbõl a full indulat jöjjön elõ ha becsõdölünk! ezt már sztem sem lehet tovább foltozni! nincs mibõl!
"ha csõdbe is kerülnénk akkor miloyen országnevet fogunk kapni?" Hungrael.
A kérdező hozzászólása: kösz az infokat , jó lenne ha már végre jobb lenne valami
Zsindex :DDDD LOL, annak aztán van hírértéke ám :DDD A megoldás egyszerû: Teljes körû kormányirtás , és élõsködõirtás. Ha nincs aki sikkasszon és segílykére ácsingózzon, az ország rendbejönne igen hamar. Abból a segélybõl, amit a kátrányos helyzetû férgekre szórunk el minden évben, csak 3-4szer térülne meg az államadóssága az országnak. És ez még egy nagyon óvatos becslés volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!