Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményei egy (172 db)

Ha egy pasi aki nőnek érzi magát és éppen ezért női hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek? Hozzáértők válaszát várom!

Legjobb válasz: Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.

Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Olyan mellei lesznek mint egy nõnek . Ugy is viselkedik , de még öltözik is . A nõi ruhák jönnek be neki Aztán megfordul a fejében , hogy nõvé is operáltatja magát .

Milyen következménye /pozitív, negatív/ lehet annak, ha egy ismert személy nyilvános helyen vadul csókolózik egy milliárdossal?

Egy volt sorozatsztrárról olvastam ezt. Beindult a fantáziám... Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...

Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...
Szerintem inkább negatív. Mindenki azt gondolja, hogy csak kihasználja.

Milyen következményekkel jár ha egy apa megüti a 18 éves gyermekét? (aki igazából már nem kiskorúként van kezelve mert el múlt 18. ) fel jelentheti? Gondolok én itt most egy sima pofonra vagy akár egy ütésre, és tegyük fel hogy az nem látszik.

Legjobb válasz: Lenne értelme? Szerintem a ti kapcsolatotok már annyira rossz, ha ilyen elõfordulhat, hogy nem érdemes azon rontani és feljelentéssel. Valószínû következménye se lenne, bizonyítani nem lehet, ha nincsenek tanuk, ha vannak is talán kap egy megrovást. Ha egyáltalán.

Lenne értelme? Szerintem a ti kapcsolatotok már annyira rossz, ha ilyen elõfordulhat, hogy nem érdemes azon rontani és feljelentéssel. Valószínû következménye se lenne, bizonyítani nem lehet, ha nincsenek tanuk, ha vannak is talán kap egy megrovást. Ha egyáltalán.
Mondd meg neki, hogy jól jegyezze meg amit csinált, és esetleg még csinálni fog, mert egyszer erõsebb leszel nála. De ha ilyet nem mondasz, akkor mondjál csak annyit, hogy jól jegyezze meg amit csinált, és esetleg még csinálni fog, mert eljön még az az idõ, amikor rád lenne utalva.
A 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel nem tudnak mit tenni.. Meg kb. ha bemész evvel a rendõrségre körbe röhögnek! Apám eladta a kocsiját részletre és a csávó 50.000 adott elõször és többet nem fizette, na most evvel bement a rendrõségre és semmit nem csináltak.. És persze nem 2 forint volt az autóba ölve.. Szóval..
vannak emberek, akiket kékre zöldre ver a férjük, apjuk stb napi szinten és mégse tesz semmit a rendõrség, akkor egy pofon miatt...
Ver az apád, vagy mi? Vagy csak egy pofont kaptál? Nem lesz semmi, amíg vér nem folyik. Ha ver, akkor költözz el, vagy ne is vegyél róla tudomást. Ha kaptál EGY pofont, gondolkozz el, hogy miért.
én 18 évesen eldöntöttem, hogyha felnõtt létemre bárki hozzámnyúl(akár apa, akár anya) igenis visszaadom, hogy vegyék észre, már nem vagyok a kiskutyájuk...egyszer volt erre példa, anyám megráncigálta a hajam én meg visszaráncigáltam... le is döbbent rajta, és kajak elkezdett sírni, mint egy kislány az oviban... többet nem is nyúlt hozzám senki... érdekes...õ gyerekkoromban verhetett engem, de mikor már felnõtt létemre nem tûröm el és egyszer visszaadom, kész traumát okozok vele...meg is érdemli, ha egy felnõtt embert akart fizikai bántalmazással "nevelni"...a nevelés itt már véget ér, innentõl kezdve tanácsokat meghallgatok, de senki nem szólhat bele az életembe... 20/L
Engem apám egyszer ütött meg, elmúltam akkor már 18. Kaptam tõle egy nyaklevest. nagyon pipa lettem, de na és. Dühöngtünk egyet és kész. Ma már nagyon viccesnek tartom :) Ráadásul teljesen hülyeség miatt kaptam. ha nem rendszeres, akkor hagyd a fenébe. 31/N
A gyerekverés következménye: a gyerek rá se fog sz.rni a szülõre öregkorában. Egyéb következménye Magyarországon nincs. Költözz el mielõbb, búcsúzóul nyomj le neki te is egyet (vagy ha csaj vagy, kérd meg egy fiúbarátodat). A második válaszolót inkább nem minõsítem, szomorú, hogy még mindig ott tartunk, hogy egyesek az áldozatot állítják be hibásnak. Szégyen, hogy egy "szülõ" (bár a gyerekverõket inkább nem minõsíteném annak) büntetlenül bármit megtehet, és akármilyen sz.r ember, mindig neki adnak igazat :(
A kérdező hozzászólása: Nem tudok lépni, költözni meg végképp nem..:S ha elmennék a a semmibe, a jövõm kilátástalansága nem túl biztató, és utána valószínûleg nem mehetnék vissza, így sajnos tûrök. nem ver folyamat, de fenyegetõzik...és gondoltam hátha meg tudom fogni ezzel a a feljelentéses dologgal.de nem!!.:S
A kérdező hozzászólása: Tehát semmilyen következménye nem lesz...a rendõrség tehetetlen ilyenkor....értem:S
Ez elég nagy girnyóság, hogy elmenni nem akarsz, tartson csak el, de feljelentenéd. És utána szerinted mi van? Tudnál ott élni? Így milyen lehetõségeid vannak ilyen apa mellett! Hát én húznék a semmibe!
Nem tudjuk pontosan mi történt, mik voltak az elõzmények, amiért azt a pofont kaptad. De egy sima pofonért feljelenteni valakit? Én úgy gondolom, hogy ha annyira felnõtt vagy, hogy téged senki nem "nevelhet" akkor ahhoz is elég felnõttnek kell lenned, hogy megállj a saját lábadon. Ha rendszeresen verne az apád, úgyis arra törekednél, hogy minnél távolabb kerülj tõle. De itt nem errõl van szó. Gondoltad feljelented és utána visszamész az õ lakásába mintha mi sem történt volna? Engem gyerek koromba sose ütött meg apu, anyutól kaptam néha egy-egy nyakast. Aztán voltam már vagy 22-23 éves mikor egyszer apu lekevert egyet, és még most is azt modom, hogy tök jogosan, mert olyan stílusban beszéltem vele. Én is anya vagyok, ha a gyerekem másképp nem tudnám észhez téríteni, akár 30 éves korában is felpofoznám. De, ha nálam lakna és eszébe jutna feljelenteni, abban a pillanatban költözhetne, és nem érdekel hova megy. Felnõtt nem attól lesz valaki, hogy nagykorú hanem, hogy úgy viselkedik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Hát a baba a következménye.
körberöhögöm õket
A lány elvetetheti a babát ha még el tudja... De mind ketten a világ szégyenei lesztek
Hogy a csaj lepaktált a kotonszökevényekkel.
A következményt kisbabának hívják. Gratulálok az anyasághoz! Mi lesz a kicsi neve?
Milyen következmény? -a 14 éves lány csak a szülei tudtával és engedélyével vetetheti el a gyereket, -ha a szülõ és a 14 éves különbözõ véleményen vannak, akkor a gyámhatóság "dönt" a születendõ gyerekrõl. -maga az, hogy a 14 és a 15 éves lefeküdt és gyereket csinált, nem büntetõjogi kategória, de azért számíthat a fiú és a lány is a szülõk haragjára; -ha nem vetetik el, hanem megszületik a gyerek és bebizonyosodik, hogy a 15 éves az apa, akkor õ ugyanúgy gyerektartásra kötelezhetõ, mintha felnõtt lenne. A különbség annyi, hogy amíg be nem tölti az apuka a 18-at, addig a szülei kötelezhetõk a gyerektartás fizetésére.
Gratulálok, haljatok meg.
kedves 7. válaszoló hát az még király lenne és a gyászoló nagyszülõk felnevelik a gyereket?????

Milyen következményei vannak annak, ha egy 10. -es diák félévkor megbukik matematikából?

Legjobb válasz: Következménye nincs, de ez egy erõs jelzés, hogy a diák valamit nagyon nem csinál jól. Ha belead mindent, év végén még átmehet.

Következménye nincs, de ez egy erõs jelzés, hogy a diák valamit nagyon nem csinál jól. Ha belead mindent, év végén még átmehet.
Hát ha olyan a tanárod és kedvel, valamint amúgy tényleg jó jegyeid szoktak lenni lehet hogy nem buktat meg ha két jegy között állsz. Félévzárásig még próbálkozz. Legyél aktív, Lássa rajtad hogy nem azért rosszak azok a jegyek mert nem érdekel. Sok múlik a hozzáálláson.
A kérdező hozzászólása: Csak a két témazáróm lett 1-es, mindkettõt pont számomra nagyon rossz idõpontban írtuk. A többi jegyem jó, de azt meg nem veszi figyelembe a tanár, mert a TZ-k átlagát veszi.
Nem megtanulnod kell, hanem megértened.
én anno 9-ben megbuktam(év végén 3-as lettem belõle), a szülõk nem tudták meg. Még azóta sem tudják :D
Maximum 2 jegyet lehet javítani év végére, szóval max. 3as lehetsz, ha csak ötöseid lesznek. És a szülõk is tudni fogják.
3-as lehet, ha ledolgozza a fenekét is és színötös belõle és nagyon igyekszik. Négyes teljesen kizárt.
A félévi bizonyítványt alá kell íratni a szülõkkel, szóval tudni fogják. Félévkor semmi következménye a bukásnak, év végre még lehet belõle kettes. Ha nagyon igyekszel hármas. Négyes csak akkor, ha sok jegyet kaptok, és mind jó.
A kérdező hozzászólása: És évvégén ettõl még lehet 3-s vagy 4-es? Ha nagyon tanul? Ja, és ilyenkor még ilyen értesítõket sem kapnak a szülõk?
Énis 10.es vagyok és ma tudtam meg, hogy bukok :s Itthon csak úgy "röpködtek az örömtõl" Na, de ezen változtatni nem lehet sajna, év végére majd összekapom magam...:)

Milyen következményei lehetnek, annak ha egy kis csomó van a hónaljamban? (menstruáció elõtt jobban érezhetõ, amúgy meg van hogy alig) Mi lehet ez? és mik a következményei?

orvos szerint zsírcsomó, meg is nézte ultrahanggal de azt mondta õ nem lát semmit. én nem tudom van hogy elég érzékeny:/ és néha kicsit mintha zsibbadna a bal karom (bal hónaljamban van)

Legjobb válasz: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?

A kérdező hozzászólása: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?
Hát ha UH-val is megnézte... ekkorát csak nem hibázik! Nõgyógyász, vagy háziorvos volt?
Ultrahanggal vizsgálják a mellet a mammográfiás vizsgálat elõtt, szóval ha lenne ott valami gyanús képlet akkor azt látta volna az orvos. Ha menstruáció elõtt jobban érezhetõ, akkor valami hormon-mirigy lehet. Nekem is az egyik hónaljamnál, van ilyen domborulat szerû, ultrahanggal vizsgálták, és ugyanezt mondta a doki, h nincs ott semmi.(már évek óta ilyen) (Egyébként a mellrák "sajnos" nem fáj!)
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint ez nem egy veszélyes valami ugye?:) megnyugodhatok?:)
Szerintem megnyugodhatsz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Milyen következményei lehetnek hogy az EP választáson"egy sereg"euro-szkeptikus illetve neonáci párt gyõzedelmeskedett?

Szerintem az elõbbiek arra fognak törekedni hogy"szétverjék"az EU-t de hogy az utóbbiak mire készülnek azt nem tudom...

Legjobb válasz: Következménye gyakorlatilag semmi. Lévén még mindig nagyon kevés az EU ellenes képviselõ, akik meg vannak, õk is megosztottak.(nyugatai jobboldaliak izrael pártiak, keletiek meg nem.)

Következménye gyakorlatilag semmi. Lévén még mindig nagyon kevés az EU ellenes képviselõ, akik meg vannak, õk is megosztottak.(nyugatai jobboldaliak izrael pártiak, keletiek meg nem.)
A kérdező hozzászólása: Hát ha valóban tényleg semmi akkor ennek az EU parlamentnek tényleg nincs semmi jelentõsége... Akkor ez annyi mint amikor a falusi kocsmában Józsi bácsi megváltja a világot...a társaság röhög egy jót aztán hazamegy.
Az elõbbieket próbálták úgy lejáratni hogy az utóbbinak nevezik. Nem jött össze. Mindenki látja ezek szerint hogy az eu=szovjetunió. Ugyan olyan korrupt nemzet ellenes globalista. Valahogy nem lehet kiverni ezer évnyi hazaszeretet pár év alatt. Az ember nem gyûlölik a hazájukat. Sõt nagyon is szeretik. Ez olyan mint hogy szeretik a családjukat. Ez beléjük ivódott úgyhogy nem kell félni hogy itt egy új empiere készül.[link] Talán nem.
Semmi, a parlament kétharmada még mindig uniópárti. És mi ez a csúsztatás, hogy és neonáci? Melyik neonáci párt nyert? Még a balos sajtó sem neonácizza le a Nemzeti Frontot vagy a UKIP-et. A német NPD pl. asszem egy mandátumot nyert, ami semmi.
Elgondolkoznak a normális pártok, hogy ne kurogassanak és emberhez méltó életet teremtsenek, ne forduljon elõ hogy pl görögöknél lehessen évekig hamisítani adatokat
A "neonáci pártok" legalább tisztán látnak és nem izrael seg*ét nyalják. (direkt írtam kicsivel izraelt)
Az a következménye, hogy kiderül, egyre kevesebben vevõk a kincstári propagandára, és nem az uborka görbülete a fõ problémájuk. Tudomásul kellene venni, hogy az EU-t azért találták ki hogy a nagy multiknak legyen játszótere. Itt nem az emberekrõl van szó hanem a bizniszrõl. Sokan, sokáig elhitték, hogy ha egy rendszerben sok a pénz, az mindenkinek jó. De sajnos a sok pénzt egyre kevesebbek között osztják szét, és ezért senkit nem érdekel már a "hatékonyság" növelése, amikor az életszínvonal rohamosan romlik. A nácizás egy újra felmelegített mûfaj. Egyre többen gondolkodnak nemzetek Európájáról, és ezeket lehet nyakló nélkül nácizni. De el kell fogadni, egyre többen lesznek nácik, mert az Európai Egyesült Államok gondolatától egyre többeknek feláll a szõr a hátán. Namost az EU valódi vezetõi vagy észbe kapnak és megpróbálnak egy valódi, élhetõ Európát csinálni, ahol a kontinens egyik fele nem utazik 2000 km-t hogy munkát találjon a másik felén, vagy kiépítenek egy valódi kontinentális rendõrállamot, amire a Lisszaboni Szerzõdés megadta a legális alapokat.

A koraszülöttségnek (8 hónapra) lehetnek később negatív következményei egy felnőtt férfi testében? (gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre) Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?

Esetleg valami oldalat linkelnétek,ahol olvashatok ilyen problémáról bővebben. Köszönöm!

Legjobb válasz: nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?

nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?
A kérdező hozzászólása: Egészen bíztos? Egyiksem... :)
Ha egyik sem, akkor miért került ez annyira az érdeklõdési körödbe ? Pótvizsgázol az orvosin? Meg kell védeni a diplomádat , vagy mi van ?
A kérdező hozzászólása: Ne beszélj mellé, légyszíves! Nem ez a lényeg most. Választ szeretnék kapni a kérdésemre/kérdéseimre.
" lehetnek késõbb negatív következményei egy felnõtt férfi testében?" Lehetnek következményei. "gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre" Akár ez is lehetséges. "Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?" Szinte bármilyen következménye lehet..... és tényleg bármilyen következménye lehet. Gondold végig azt, hogy koraszülésnél az újszülöttnek még a szervei kifejletlenek, még nem érettek az anyától való elszakadásra, a szervezetük nem mûködik még megfelelõen stb stb.... Akár a keringésükkel is gond lehet, és ez kihathat a merevedésre, illetve sérült lehet az idegrendszerük, ami akár az orgazmust is befolyásolhatja, de ennek a tüneteit már az ivarérettségig való eljutás során elõfognak jönni, azaz hamarabb fogod észrevenni feltehetõleg egy futásnál, bicajozásnál, vagy szimpla kora hajnali órákban a keringési problémát ( vagy pl.: torna órán), az idegrendszeri is hamarabb elõfog jönni, szóval ezek a problémák nem csak a szexualitásra terjednek ki, hanem az élet más területeire is, és már úgymond ismert tünet lesz akkorra, amikor a szexualitás elõtérbe kerül. http://koraszules.hu/kovetkezmenyek/ http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=173&cid=58092
Miért nem keresgélsz a neten , ahogy ezt más is megteszi . Lusta vagy rá? Másoktól várod hogy ezt megtegyék helyetted? Az õ idejük is drága , ahogy tiéd .Ez valóban nem a kiírt kerdéseidre volt válasz, csak utaltam rá, a neten keresgélj . 3 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a hosszú és hasznos választ, ötödik!

Milyen következményei vannak annak ha valaki csinál egy facebookot más ember képeivel?

találtam egy magyart facebookon és kiderült róla,hogy igazából egy amerikai srác van a képén. és már a többi ismeröse is megtudta kiváncsi lennék hogy ilyennek mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Semmi, tényleg semmi mivel nem él vissza másnak a személyiségével, legalábbis nem olyan módon, hogy annak bármi következménye lenne.

Semmi, tényleg semmi mivel nem él vissza másnak a személyiségével, legalábbis nem olyan módon, hogy annak bármi következménye lenne.

Milyen következménye lehet annak, ha valakit egy cég "szürkén" dolgoztat (mind a munkaadó, mind a munkavállaló szempontjából)?

Ha az ember tudomására jut egy ilyen eset, van-e feljelentési kötelezettsége? Ha igen, lehet-e névtelenül?

Legjobb válasz: Nincs következménye. Fidesz kormány van.

Nincs következménye. Fidesz kormány van.
Fel is kell jelenteni. Ha én befizetem a cégvezetõként szerzett nem kis jövedelmem után járó 200 ezer forintos adót, és az embereim majdnem nettó 300 ezer forintos keresetük után is, mert nem minden nagyvállalat teheti meg hogy csaljon, akkor a tisztesség védelmében igenis a körmükre kell nézni az ilyen vállalatoknak. Az adócsalások hátráltatják leginkább az országot, akár kicsi akár nagy, de remélem a Fidesz kicsit majd odacsap most.
Engem egy multi cég foglalkoztat szürkén több száz társammal egyetemben. Az elõnye a cég részérõl a megspórolt járulékok, a miénkrõl a magasabb fizetés (bár mostanában már ez se igaz). A legnagyobb hátránya az, hogy ha betegállományba kerülök, akkor csak a hivatalosan bejelentett fizetés alapján kapok kb. havi 42000 Ft-ot, ami a szürke pénzem kb. 1/4-e! Olyankor havonta bukunk 80-100 ezer forintot!
valamint a nyugdíjad se nõ
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint félreérthetõ volt a kérdésem. Nem erre gondoltam, hanem az adócsalás és lebukás következményeire.
Nálunk a cég tiszta jogilag, csak mi bukhatunk és akkor jól megfingatnak! Már 15 éve így dolgozunk, és még nem volt gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!