Találatok a következő kifejezésre: Milyen következményei a (470 db)

Milyen következményekkel jár a szüzesség elvesztése fiúknál?

Lassan 16 éves leszek és még sz?z vagyok.Szeretném tudni h jár e valami fájdalommal és h a fiú többször is képes elélvezni 1 szex alatt?

Legjobb válasz: Milyen következményekkel jár: Dicsekedés Mennyire fáj: Ha egy mákdarálóval csinálod, akkor eléggé Többször is képes-e elélvezni?: Mi már csak ilyen multifunkcionálisak vagyunk... NYISSÁL KI EGY ROHADT KÖNYVET AMI EZZEL FOGLALKOZIK

Milyen következményekkel jár: Dicsekedés Mennyire fáj: Ha egy mákdarálóval csinálod, akkor eléggé Többször is képes-e elélvezni?: Mi már csak ilyen multifunkcionálisak vagyunk... NYISSÁL KI EGY ROHADT KÖNYVET AMI EZZEL FOGLALKOZIK
Az egyik ismerõsömnek elsõ alkalommal elszakadt a fitymaféke... Azt mondta, hogy a lányt lespriccelte a farka VÉRREL, õ maga pedig úgy megijedt, hogy otthagyta a lányt és hazament... Megkérdeztem egy orvos ismerõsömet, hogy megnyugtassam a srácot, s azt mondta a doki, hogy ez kb. olyan gyakori, mint a fitymaszûkület. Azért ezzel nem árt vigyázni... 18/f
hát elég soxor képes....:D
Következmény: Részleges "agy"károsodás Fájdalom: Az agykárosodást okozó, lüktetõ fejfájás Többszöri orgazmus: 2 után a 3. hoz ajándékba jár egy szívinfarktus.
Nagymértékû önbizalomnövekedéssel jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ha a csaj cinkes volt és elkapsz tõle valamit, akkor elég komoly fájdalomra számíthatsz. :-D
hát attól függ hova dugod...ha rossz helyre akkor akár le is rohadhat én 10-15ször szoktam elélvezni 1 szex akamával és kb annyira fáj mint amikor a makkodba piercinget tesznek
Következmény: Berohad a f*szod és ellepik a svábbogarak Fájdalom: Enyhe szúrós érzés, addig, amíg le nem válik a herezacskóról, meg csikizõ érzés Elélvezni: Félszer, ha hentesbárddal karcolgatják közbe... Amúgy a rekord 23, 5 és ha ittál fantát, akkor 25... De, ha a McBszod'sba reggelizel, akkor ez mind-mind elkerülhetõ... Amúgy nem... Olvass könyvet, öcsi :S

Meddig tart és milyen következményekkel jár ez a mai válság a fejlett országokra és a perifériákra nézve?

Legjobb válasz: Hát nem is tudom, szerinted egy válság milyen következményekkel járhat? Talán életszínvonal zuhanás, közbiztonság romlása és hasonlók, nem?

Hát nem is tudom, szerinted egy válság milyen következményekkel járhat? Talán életszínvonal zuhanás, közbiztonság romlása és hasonlók, nem?
A kérdező hozzászólása: "Fogyasztás is átevõdik szépen lassan, Dél-amerikába vagy Dél-kelet Ázsiába vagy a Közel-keletre. Több milliárd emberrõl beszélünk. Meg lehet nézni 5 évvel ezelõtt, milyen állapotok uralkodtak itt és most mennyivel több jut egy átlag embernek ... Nyilván valami csekély elmozdulás volt minden feltörekvõ országok esetén amikor a tõkebefektetések indukálták a gazdaságukat. De ez kb olyan mint a mi esetünkbe. Amíg közvetlen befektetések érkeztek addig nõtt a gazdaság amikor már a befektetések mûködésébõl származó jövedelmekrõl beszélünk akkor ez megtorpan. Sehol nem emel bért a nagytõke, a kezdeti lendület mindig a nagytõke számára megágyazás (infrastruktúra stb és a nagytõke egyszeri befektetései (építések stb) idején jelentkezik aztán stagnál. Ez csak látszatfejlõdés. Az egészen a nagytõke nyer ami aztán sehol sem folyik vissza a reálgazdaságba. Ha elolvastad volna amit elõzõleg linkeltem, látnád hogy az 5-6 évi növekedésüket a fejletleneknek a fedezetlen hitelek jelentik. Azok a pénzek amik befagytak a fejlett országokban a válság miatt, ma megjelennek a fejletleneknél és szinte 0 béremelkedés mellett is nõ a fogyasztásuk. Kérdés hogy meddig? Hiszen ha nem nõ a fejlettek fogyasztása és nem nõ a fejletlenek bére akkor ez egy nagyobb lufi mit a 2008 as. Nem fenntartható a globális fejlõdés vizionált képe, mert a résztvevõk nem a képzelt modell szerint reagálnak.
A kérdező hozzászólása: "Csodás. Végre kiokoskodtad magad mára? Itt csak te okoskodol! Érdemben vitázni az teljesen más. Nyilván vannak az embereknek elképzelései és nyilván nem egyformák. Ha ezeket érvekkel ütköztetik az a vita. Te ezzel a válaszoddal hová sorolnád magad?
Kínai valuta folyamatosan erõsödik, illetve a kínai átlag keresett is. Ebbõl az következik, hogy a kínai fogyasztók is többet tudnak költeni. Luxus cikkek fogyasztása is rohamosan nõ... http://www.elelmiszer.hu/marka/cikk/kina_lesz_a_legnagyobb_l..
Fogyasztás is átevõdik szépen lassan, Dél-amerikába vagy Dél-kelet Ázsiába vagy a Közel-keletre. Több milliárd emberrõl beszélünk. Meg lehet nézni 5 évvel ezelõtt, milyen állapotok uralkodtak itt és most mennyivel több jut egy átlag embernek ... http://www.tradingeconomics.com/country-list/gdp-annual-grow.. Nyílván érezhetõ egyfajta lassulás, de ez csak azt jelenti, hogy vissza állnak a természetes mederbe. Mi indokolja azt, hogy 10 millió ember egyik évrõl a másikra 5-10% többet fogyasszon, mint tavaly ? Ez egy véges rendszer, így ha egyik gazdaság erõsödik, akkor az a másik kárára történik, amit a másik igyekszik elrejteni hitelekkel. A rendszer törekszik az egyensúlyra, de ezt mesterségesen nem hagyják, ezért sok helyen keletkeznek "lufik".
Csodás. Végre kiokoskodtad magad mára?
A kérdező hozzászólása: "Ne feledjük Kína és India együttes lakossága bõven meghaladja Usa + Európa + Japán lakosságát, így ha ezek az országok évi 10% bõvülésre képesek, akkor ezt a többletet fejlett országokból fogják elszívni Nem a lakosok száma, hanem a jövedelme a meghatározó. Illetve a fogyasztási szokásaik, lehetõségeik. A fejlõdõ országok lakosainak a jövedelme közel nem nõ úgy hogy ez pótolhatná a kiesést. Ez nem mai trend hanem már 5-10 éves. Amíg a fejlettek hitelezése indukált addig nem is volt gond, ma meg megy a kutyakomédia. A fejlõdõk fújtatják a lufikat ami még kilátástalanabbá teszi a jövõt! A fejletlenek egymással versenyeznek és a fejlettek piacait célozzák így a bérek emelkedése nem lehetséges. Viszont ezzel a globális gazdasági akcentussal a fejlettek jövedelmét csökkentik és a nagytõke jövedelmét növelik, persze csak relatív egymáshoz viszonyítva, hiszen ez az ördögi kör ahol a globális össztermék valójában a fedezetlen hiteleket leszámolva erõsen csökken!
Ja és mi az a 30 neoliberális ciklus?
Ne feledjük Kína és India együttes lakossága bõven meghaladja Usa + Európa + Japán lakosságát, így ha ezek az országok évi 10% bõvülésre képesek, akkor ezt a többletet fejlett országokból fogják elszívni. Erõforrások korlátozottak. Afrikát vagy más szegény országokat már tudják lentebb nyomni, bár Észak és Dél- Afrikában vannak tartalékok. Próbálkoznak is. Nyugat-Európa, Kelet-európától és Dél-Európától próbálja elszívni ezt az energiát, pénzt. 2001-2002ben már volt egy Nyugat-Európai válság, ekkor vált fontossá nyugatnak a keletei bõvítés. Hirtelen 10 új tagállamot is bevettek a buliba. 10 évig meg is éltek belõle, Magyarországon alig maradt valami magyar kézben.
Mai válságban egyedül Európa szenved. Nem mûködnek a lufi fújó gépek (HITEL) , amivel az eddigi piaci veszteségüket leplezték ( Kína, India 10% Brazília, Mexikó 10% vagy Afrika 5-10% el kellett valahogy rejteni ... ) Egyedül Európa és USA van válságban!
A kérdező hozzászólása: "Amúgy bírom az ilyen értelmes kérdéseket." Aki így vélekedik az nem érti hogy ez nem egy egyszerû túltermelési vagy ciklikus válság, hanem a rendszer válsága. Hogy olyan ambivalens rendszer alakult ki ami magától soha nem fog megoldódni. Bebizonyosodott hogy a perifériák képtelenek ebben a rendszerben felzárkózni sõt inkább leszakadnak, hogy nem a világ gazdasága növekedett hanem a jövedelmek eloszlása billent végletesen a tõke irányába és hogy az egész 30 neoliberális ciklus csak a mérhetetlen eladósodás tartotta életben. Most akkor ismét értelmezd a kérdést?
Addig tart, amíg a zsidók uralják a világgazdaságot.
Amúgy bírom az ilyen értelmes kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: Ja és mi az a 30 neoliberális ciklus? A Ronald Reagen (érted egy színész) által támogatott és rendszerbe emelt gazdasági szerkezet. Ez hatással volt minden más ország gazdaságára ha akarta ha nem, és egy eltolt globális """""fejlõdést"""""" indított el. Már a kezdetekben tudni lehetett hogy egy a nagytõkére kihegyezett rendszer nem lehet mûködõképes!

Milyen következménye lesz Szijjártó, és Kósa "akciójának"? Megtudják még menteni a befektetőket, vagy most már az Eü, oktatás, honvédségre is kevesebb jut majd?

Legjobb válasz: Óriási hibát követtek el,kormányon nem lehet következmények nélkül össze-vissza pofázni,mert annak következménye van. A befektetõk az Orbán kormány valódi gazdaságpolitikáját várják,ha kijelenti Orbán hogy folytatják a Bajnai kormány munkáját és újabb megszorításokat és fájdalmas reformokat jelentenek be akkor megnyugszik a piac. Ha továbbra is a populista dumáikat nyomják,akkor nagy bajban leszünk a befektetõk meg fogják büntetni az országot. Orbánnak most az a gondja hogy vissza kellene vonnia az összes választási ígéretét,ami jelentõs népszerûségvesztéssel járna.

Óriási hibát követtek el, kormányon nem lehet következmények nélkül össze-vissza pofázni, mert annak következménye van. A befektetõk az Orbán kormány valódi gazdaságpolitikáját várják, ha kijelenti Orbán hogy folytatják a Bajnai kormány munkáját és újabb megszorításokat és fájdalmas reformokat jelentenek be akkor megnyugszik a piac. Ha továbbra is a populista dumáikat nyomják, akkor nagy bajban leszünk a befektetõk meg fogják büntetni az országot. Orbánnak most az a gondja hogy vissza kellene vonnia az összes választási ígéretét, ami jelentõs népszerûségvesztéssel járna.
Egyetértek az elsõvel. A Fidesz 8 év alatt megszokta, hogy felelõtlenül és következmények nélkül uszíthat az MSZP ellen. Ha egyik héten feketét modott, a másik héten mondhatott fehéret, és annak sem lett semmi következménye. Errõl nem tudnak leszokni a gyõzelmük után sem. A baj az, hogy most nem az MSZP-rõl van szó, hanem a pénzvilágról! Az elemzõk jól ismerik a gazdaság helyzetét. Tudják, hogy Bajnai jól kezelte a válságot. Most nem propagandát akarnak hallani, hanem Bajnai által megkezdett válság-politika folytatását. Nem homályos szóvirágokat, hanem VILÁGOS ÉS EGYÉRTELMÛ gazdaságpolitikai irányt. Ez pedig egyenlõre hiányzik a Fidesz retorikájából. Lehet azért igaz az is, hogy valakinek az érdeke volt a forint bedöntése? Netán OV nagybátyjának az offschore-cégeinek akart segíteni?
Mi lesz a következménye? Mint az iskolában, a nyári vakáció elõtt: ó-ió-ció-áció-káció-akáció-vakáció szisztéma, csak más szöveggel: k-uk-tuk-rtuk-úrtuk-kúrtuk-lkúrtuk-ELKÚRTUK... csak az a kérdés, hogy naponta írjuk a betûket, vagy hetente....
Basszus!Mindenki érti mi miért, mi hogyan van a politikában, csak a politikusok nem???Ez felettébb érdekes!Sõt, nevetséges...

A gyúrás utáni kiverésnek vannak káros hatásai, vagy milyen következményei, hátrányai vannak?

Legjobb válasz: Semmilyen következménye nem lesz, max jobban elfáradsz.

Semmilyen következménye nem lesz, max jobban elfáradsz.
Az egyik bicepszed nagyobb lesz! :D

Milyen következményekkel jár ha a 16 éves barátnőm terhes lett és igazából a szülőknek még nem szóltunk és félő hogy kifutunk az időből?

Én 26 vagyok és lehetséges hogy már kés? az abortuszra.Szóval milyen következményei lesznek ha megszüli a gyermekünket?Csak normális értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Hogyhogy milyen következménye lesz? Mondjuk lesz egy gyereke? Vagy mégis mire gondolsz? Nem büntetendõ a dolog. Mivel a 14-et már betöltötte.

Hogyhogy milyen következménye lesz? Mondjuk lesz egy gyereke? Vagy mégis mire gondolsz? Nem büntetendõ a dolog. Mivel a 14-et már betöltötte.
* apuka
Az lesz a következmény hogy sok szaros pelenkát kell majd cserélned törött kézzel és fog nélkül. (Ha az apja rájön)
Lány részérõl otthon egy hatalmas veszekedés, csalódás. Amennyiben lehet a lehetõ leghamarabb vetessétek el, szörnyûnek hangzik, de egy 16 éves lánynak nem kell még gyerek, ha csak, te nem vállalod, hogy felneveled becsülettel. Amennyiben megszületik a gyámhatóság felméri a terepet, hogy kinél milyenek a körülmények. A barátnõdnél alapból nem maradhat a gyerek, majd meglátogatnak téged is, megnézik a körülményeket és, hogy van-e állásod, el tudnál-e tartani egy gyereket. Ha nem jók a körülmények nálad (munka, stb...) akkor automatikusan a barátnõd anyukája lesz a gyermek gyámja. Én így tudom.
Gratulálok. Valószínûleg lesz egy kényszer házasságod, apuk jóvoltából. :D
Azt azért mond már meg légyszi, hogy milyen védekezés mellett sikerült összehoznotok.
sztem egy csodálatos családi idillt fogtok kialakítani, míg a haverjaid és az õ haverjai vígan mulatnak, mert õk tudtak védekezni, te pedig pedomacit játszottál ezalatt
Az igen...hát ez már 1 színvonalas teljesítmény...
pedofil
biztos hogy te vagy az apja?
tapsra várnak én a helyedbe már rég elvittem volna az asszonyt egy abortuszra nem pedig itt tökölni hogy mit tegyek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!A védekezésrõl annyit hogy természetesen volt óvszer.A helyzet a következõ.Miután 16 éves így a szülõknél lakik ugyebár.Ráadásul nem is egy városban lakunk így sajnos találkozni sem tudunk naponta.Eddig minden rendben volt úgy ahogy.Elértem a szüleinél hogy fogadják el a kettõnk közti korkülömbséget.Nem volt egyszerû!Minden rendben volt egy darabig.A hétvégéimet mindig náluk töltöttem persze nem aludtam ott egyszer sem.Majd kiderült hogy az õ pici lányuk már nem ártatlan tõbbé.Amit ki szeretnék hozni ebbõl az az hogy legutoljára kb 2-3 hónapja nem feküdtünk le egymással!A havi vérzés idáig mindig rendben és idõben megvolt neki.Ezért nem is gyanakodtunk hogy terhes lehet.A mostani tünetek pedig nagyon is arra utalnak.Természetesen szeretnénk babát de mivel nem szeretném hogy kimaradjon a suliból így jobb lenne késöbb egy baba.Ja és a szülõk mármint a lány szülei azóta amióta kiderült hogy lefeküdtem a lányukkal nem engedik hogy találkozzam vele.Persze mi ezt megoldottuk.Találkozunk csak nem náluk.Így már remélem átláthatóbb a helyzet és hogy miért kérdeztem amit kérdeztem.Oké hogy 25 vagyok de még egy volt bnõmnél sem volt olyan hogy terhes lett volna.Nem is foglalkoztatott eddig a téma hogy mik a tünetek és hogy meddig lehet szó abortuszról.A tesztet is minnél elõbb meg fogjuk csinálni.
Védekeztetek, és havi vérzése is volt. A lány nagy vszínûséggel nem terhes, csak beképzelitek a baromságot.
Ne minél elõbb teszteljetek, hanem azonnal! 5 perc. Miért várt ez a lány hónapokat, nem is értem...
A kérdező hozzászólása: Valószinû azért várt ennyi ideig mivel soha nem volt még terhes és most kezdõtek ezek a tünetek.
Kedves Kérdezõ! Hasonló a történeted az enyémhez.Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok már 12. hétben jártam.1. terhességem szóval nem sok tapasztalatom volt ebben, de az 1-2 hónapban én is menstruáltam és mindkét hónapban csináltam tesztet is ami negatív lett.a 3. hónapban pedig már folyton émelyegtem nem tudtam enni szinte semmit, késett, akkor ismét teszt ami pozitív is lett majd doki és uh alapján már 12 hetes voltam.Mi sem terveztük a babát.Én 21 éves vagyok a párom 34, 6 éve vagyunk eggyütt, és ma már boldogan várjuk a kis jövevényt!! Ha tényleg szereted azt a lányt és õ is téged és megtartjátok a babát akkor õk lesznek a te családod és onnantól te vagy a felelõs mindkettõjük életéért.A szülei nem szólhatnak onnantól bele semmibe.De ez egy nagyon komoly dolog!!Írd meg mi történt!!Mert nagyon érdekel!!
A kérdező hozzászólása: Megtörtént a teszt és negatív lett az eredmény!A válaszolóknak köszönöm a sok tanácsot.Akik pedig csak elhordtak mindennek azok hm.....!
10-08 13:28-as vagyok.Na látod, kár volt idegeskedni.Továbbra is nagyon vigyázzatok, ne kerüljetek hasonló, idegõrlõ szituba.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Még egy apróság.Tegyük fel hogy a terhesség harmadik hónapjában van.Akkor is kimutatja a teszt?Most ne röhögjetek ki ha esetleg nagy baromságot kérdeztem.
Mégis miért ne mutatná ki?...
Ezek a tesztek a vizeletben levõ hcg hormon jelenlétét mutatják ki, ami a baba miatt termelõdik, úgyhogy kimutatná a 3. hónapban is.
Ha a védekezés alatt a "kiveszem mielõtt elsül" módszert érted, akkor az nem védekezés.Ha meg rendesen védekeztetek, akkor nem valószínû hogy terhes.Egyébként meg nem csak arra kell gondolni, hogy mi van ha kifutottok a 12 hétbõl (bár valahol azt hallottam hogy 18 alatt a 18. hétig elveszik), hanem hogy ha csak 12 hét után mentek dokihoz, lemaradtok a 12 hetes uh.ról, ami baromi fontos a baba egészsége szempontjából.Egyébként mire vártok?
Nem büntetendõ a dolog, és nem sok az a 10 év, igaz nem az ideális korkülönbség egy nõ és férfi között, de a férjem és köztem is 9 év van, van egy 2 éves gyönyörû gyerekünk. Én is 16 éves voltam mikor összejöttünk, igaz 20 éves voltam mikor szültem és sokan ezt is korainak tartottak. Ne törõdjetek mások véleményével, csak azt tegyétek ami nektek jó, a szülõk meg ugy is szeretni fogják ha már megszületik az a picike, persze ha egyáltalán terhes a barátnõd, teszteljetek vagy doki és minden kiderül! Üdv
Miért gondolod, hogy késõ az abortuszra?Nem is biztos, hogy terhes!TESZTELJEN!
26 évesen hogy lehetsz ennyire hülye, már bocs?
Igazából az már 1, max. 2 hónap után kiderült, hogy terhes. Ti tudtatok a dologról és nem tettetek semmit, ergo, valahol meg akarjátok tartani a gyereket (vagy csak hülyék vagytok, de ezt nem feltételezem) Innentõl kezdve, hogy ezt tisztázzátok, olyan leküzdhetetlen probléma nincs. Lesz 1 nagyobb családi veszekedés a lány családja részérõl, és egy kisebb nálatok. Ha a gyerek megszületik, a lánynak valsz. ki kell maradnia a suliból, lehet 1 évet halasztania kell. A gyerek ellátásáról gondoskodni kell, nyilván ott van a legjobb helye ahol van nyugdíjas v. munkanélküli, akire azért rá lehet bízni. Nyilván mindenki élete borul 1 kicsit, fõleg a lányé, de azért a középiskola még 1 gyerek mellett is teljesíthetõ. 26/F
keress rá a neten aszem 3 nap van az abortuszig! De csináljátok meg , szent sza.r :D Mit tököltök?:D
A kérdező hozzászólása: Lényegét tekintve csak arra voltam kiváncsi hogy büntetendõ-e ugyanis a rács mögül nehezen tudnám eltartani õket!Amúgy sem PEDOFIL-nak nem tartom magam sem hülyének!Eddig minden rendben volt a havi vérzés is úgy ahogy kellett megvolt de most elkezdõtek a terhességre utaló jelek, szédülés, reggeli hányinger, rosszullét stb.... Az meg hogy mennyi idõs és én mennyi vagyok senkire nem tartozik!Szeretjük egymást.Botrány meg a lány szüleinél már volt de viszont ami még rosszabb hogy a lányt eleve utálják a szülei!!!!Nem kezdek bele a történetünkbe de nem egyszerû!A válaszokat köszi!
Szóval még ki sem derült, hogy terhes-e, de te már itt visítasz. Kb. ezer meg egy dolog okozhat olyan tüneteket, mint a terhesség. Talán ha vészmadárkodás helyett csinálnátok egy tesztet. Máskor meg talán húzzál KOTONT a farkadra!!!!
A kérdező hozzászólása: minden alkalommal védekezünk!Ahogy megjött neki azóta feszül a melle, sötétebb színû lett e mellbimbója hányingere van regelente és szédül, meg fáradékony!
Osztán miért nem teszteltek?
Ha vedekeztetek, valszeg nem is terhes! Tesztet csinaljatok mar.
Most komolyan, miért kell lepedofilozni a Kérdezõt!? Nagyon könnyen ítélkeznek itt emberek. 10 év korkülönbség a mai világban nem nagy, és egy 16 éves lány már el tudja dönteni, hogy mi, merre, hány méter. Égnek áll a hajam sokszor, mikor 12-13 éves lányok izgulnak ezen az oldalon vagy máshol, hogy teherbe estek, akár hasonló korú társaiktól. Szerintem ez megdöbbentõbb és felháborítóbb, ha már fel kell háborodni. Egyébként az én férjem is 10 évvel idõsebb nálam és pont ennyi idõsek voltunk mi is, mikor összejöttünk. És nem PEDOFIL! 14 éve vagyunk együtt... Kedves Kérdezõ! Teszteljetek mielõbb, hogy biztosan kiderüljön, hogy babát vártok-e! A terhességre utaló jelek nem biztos, hogy valós terhességet jelentenek. Ha pozi a teszt, irány a doki minél elõbb, hogy legyen idõtök eldönteni, hogy mit is szeretnétek!
áá csak röpke 10 év a különbség nem is sok
A mellbimbó majd csak jóval késõbb kezd el sötétülni ... :) A hányinger és a szédülés lehet más miatt is. Teszteljetek mert ez még marhára nem biztos.
Azért remélem azt mellette tudod hogy egy hányinger amit tettél finoman szólva.26 évesen 16 éves lányt teherbe ejteni.Te egyszerûen gondolkoztál vagy csak jól felvertél neki?Felfogod te, hogy mit érezhetnek a lány szülei?Te azt tudod-e hogy hogyan fog élni az a gyerek?Meg fogod-e tudni teremteni neki azt ami kell?Értelek persze, hogy ehhez 2 ember kellett, de 10 évvel idõsebb vagy, csak többet megéltél már.Tisztában vagy-e azzal, hogy azt a gyereket végig gyötörni, és az anyját k..vázni fogják?

Méhszájnál gyulladást talált a dokim! Vett kenetet, de nagyon izgulok, hogy mi lesz. Milyen következményei lehetnek ennek?

Legjobb válasz: Szerintem kapsz rá gyógyszert és kész ha kezeled nem lesz következménye!

Szerintem kapsz rá gyógyszert és kész ha kezeled nem lesz következménye!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Ha valakinek túl magas a progeszteron szintje, annak milyen tünetei vannak? Milyen következményei lehetnek?

Legjobb válasz: A progeszteront a sárgatest termeli, amely az ovuláció (kilökõdés) során a sejtmag után hátramarad. Fõ szerepe a méh nyálkahártyájának vastagítása. Nem hiszem, hogy lennének túlságosan káros következményei.

A progeszteront a sárgatest termeli, amely az ovuláció (kilökõdés) során a sejtmag után hátramarad. Fõ szerepe a méh nyálkahártyájának vastagítása. Nem hiszem, hogy lennének túlságosan káros következményei.
Tünete lehet, ha már szültél, hogy tejszerû váladék jöhet a mellbõl, mert a szervezet még mindig a tejelválasztásra van beállva. A magas szint gátolhatja a teherbe esést is. Ezt a nõdokim mondta, pont ebben a helyzetben vagyok. Ha még nincs gyerek, akkor nem tudom miért van és mik a tünetei.
már bocsi de nem a prolaktin szinttel kevered nem mindegy hogy progeszteron vagy prolaktin ?????
a kérdõjel helyett felkiáltójelet akartam tenni...

Pénteken rongálás miatt (néhány termék csomagolásának megbontása, így azok eladhatatlanná váltak) vittek a tesco biztonsági szobájába. Ott helyben nem tudtam kifizetni.6230ft a kár. Milyen következményei lehetnek?

Természetesen ezt az összeget ki kell fizetni,ezzel tisztában vagyok.Ezen felül mire számíthatok még?

Legjobb válasz: a következménye, hogy ezek után sem az eszed miatt fognak szeretni. minek kellett kibontogatni? amugy milyen papírt kaptál, arra mi van írva, mit mondtak? lehet hogy csak be kell fizetned és kész. majd kapsz 1 csekket, nem tudom ez szabálysértés vagy mi, nem értek hozzá, de mondaniuk kellett. örülj neki h nem a rendörök vittek el, elvileg úgy lett volna szabályos, de lehet az csak lopásért/bentzabálásért jár. a levélbõl majd úgyis kiderül ha megkapod

a következménye, hogy ezek után sem az eszed miatt fognak szeretni. minek kellett kibontogatni? amugy milyen papírt kaptál, arra mi van írva, mit mondtak? lehet hogy csak be kell fizetned és kész. majd kapsz 1 csekket, nem tudom ez szabálysértés vagy mi, nem értek hozzá, de mondaniuk kellett. örülj neki h nem a rendörök vittek el, elvileg úgy lett volna szabályos, de lehet az csak lopásért/bentzabálásért jár. a levélbõl majd úgyis kiderül ha megkapod
A kérdező hozzászólása: semmilyen papírt nem adtak ott helyben.mondták h ha hétfõn kifizetem, akkor még el lehet kerülni a rendõrségi ügyet.bementem, mondták, h nem lehet elkerülni, fölösleges most befizetnem, majd küldenek ki levelet.azóta még nem kaptam levelet.

A radio aktiv sugarak veszélyesek, de akkor miért robbantottak fel a földön több mint 2000ezer nukleáris bombát? És ennek milyen következményei vannak?

Legjobb válasz: Mert csak bammeg, szerinted mire való egy bomba, ha nem arra, hogy veszélyes legyen?! Rád meg már nem lesz következménye.

Mert csak bammeg, szerinted mire való egy bomba, ha nem arra, hogy veszélyes legyen?! Rád meg már nem lesz következménye.
A kérdező hozzászólása: kössza választ...egy állat akar kioktatni. Nem azt kérdeztem, hogy a bomba milyen veszélyes hanem maga ez a mennyiség ami kijött 2000db böl mennyire van hatással a földön meg minek robbantottak ennyit. Azt tudom h milyen veszélyes nem hiába halt meg két város tõle..(japán-ban)
Az fõleg amerikaiaknak voltak külön nagyszabású kísérletei, tesztsorozatai, melyek során rengeteg nukleáris bombát felrobbantottak hatásukat vizsgálva. Ezek a bombák nyílván a civil élettõl elzártam a hadsereg sivatagokban fekvõ hatalmas területein zajlottak, és sok nem is érte el a világháborús "fat man" atom bomba súlyát, mivel inkább a lökéshullám szempontjából tökéletes magasságot próbálták belõni, amihez nem kell nagy bomba.

A koraszülöttségnek (8 hónapra) lehetnek később negatív következményei egy felnőtt férfi testében? (gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre) Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?

Esetleg valami oldalat linkelnétek,ahol olvashatok ilyen problémáról bővebben. Köszönöm!

Legjobb válasz: nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?

nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?
A kérdező hozzászólása: Egészen bíztos? Egyiksem... :)
Ha egyik sem, akkor miért került ez annyira az érdeklõdési körödbe ? Pótvizsgázol az orvosin? Meg kell védeni a diplomádat , vagy mi van ?
A kérdező hozzászólása: Ne beszélj mellé, légyszíves! Nem ez a lényeg most. Választ szeretnék kapni a kérdésemre/kérdéseimre.
" lehetnek késõbb negatív következményei egy felnõtt férfi testében?" Lehetnek következményei. "gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre" Akár ez is lehetséges. "Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?" Szinte bármilyen következménye lehet..... és tényleg bármilyen következménye lehet. Gondold végig azt, hogy koraszülésnél az újszülöttnek még a szervei kifejletlenek, még nem érettek az anyától való elszakadásra, a szervezetük nem mûködik még megfelelõen stb stb.... Akár a keringésükkel is gond lehet, és ez kihathat a merevedésre, illetve sérült lehet az idegrendszerük, ami akár az orgazmust is befolyásolhatja, de ennek a tüneteit már az ivarérettségig való eljutás során elõfognak jönni, azaz hamarabb fogod észrevenni feltehetõleg egy futásnál, bicajozásnál, vagy szimpla kora hajnali órákban a keringési problémát ( vagy pl.: torna órán), az idegrendszeri is hamarabb elõfog jönni, szóval ezek a problémák nem csak a szexualitásra terjednek ki, hanem az élet más területeire is, és már úgymond ismert tünet lesz akkorra, amikor a szexualitás elõtérbe kerül. http://koraszules.hu/kovetkezmenyek/ http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=173&cid=58092
Miért nem keresgélsz a neten , ahogy ezt más is megteszi . Lusta vagy rá? Másoktól várod hogy ezt megtegyék helyetted? Az õ idejük is drága , ahogy tiéd .Ez valóban nem a kiírt kerdéseidre volt válasz, csak utaltam rá, a neten keresgélj . 3 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a hosszú és hasznos választ, ötödik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!