Találatok a következő kifejezésre: Milyen következménye a babára nézve ha (3 db)

Milyen következménye lehet a babára nézve ha terhességem elsö hónapjában kétszer voltam megfázva? (lázas is voltam)

Legjobb válasz: Lázad csillapítva lezz? Ha nem volt nagyon magas lázad,ami tartósan fennállt,és nem lett csillapítva, semmi baj nem lesz,ha okozott volna gondot,sztem már kiderült volna,nyugodj meg,nem lesz baj,maga a megfázás amúgy sem okoz semmit,a magas lázra mondják,hogy csillapítani kell,mert vetéléshez vezethet, de látod neked nem volt ilyen.Mennyi idõs vagy? Én is voltam lázas,nincs bajunk , 23 hetesek vagyunk.Szia

Lázad csillapítva lezz? Ha nem volt nagyon magas lázad, ami tartósan fennállt, és nem lett csillapítva, semmi baj nem lesz, ha okozott volna gondot, sztem már kiderült volna, nyugodj meg, nem lesz baj, maga a megfázás amúgy sem okoz semmit, a magas lázra mondják, hogy csillapítani kell, mert vetéléshez vezethet, de látod neked nem volt ilyen.Mennyi idõs vagy? Én is voltam lázas, nincs bajunk , 23 hetesek vagyunk.Szia
lett(bocs)
Szia! A láz az veszélyes lehet, és mindenképpen csillapítani kell, mert 1-1 szem gyógyszernek kevesebb káros hatása lehet, mint a tartós, magas láznak, ami nagyobb eséllyel, statisztikák szerint magasabb %-ban okoz fejlõdési rendellenességet. Ne aggódj, reméljük, nem lesz semmi baj! Minden jót!
csak egyett érteni tudok az elöttem szólókkal.és még hozzá tenném, én a 8-9.héten voltam influenzás.másfél hétig, de rendesen.tényleg a láz lenn tartása volt a cél. most már 22hetes terhes vagyok és minden rendben a babával is. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: algopyrint vettem be.Köszönöm a válaszokat.20 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: kb.4 hetes terhes lehettem, amikor egy napig elég magas lázam volt, más panasz nem volt, az algopyrin levitte és másnap semmi bajom nem volt.ez mitöl lehetett?
Ezt akkor lett volna jó tudni, milyen más tüneted volt még, mert attól függ.De az a lényeg hogy azóta n incs gond.

Milyen következménye/veszélye lehet a babára nézve, ha idő előtt megreped a magzatburok és nem veszem észre a magzatvízszivárgást?

Állandoan azon aggodom h mi lesz ha id? el?tt megreped a magzatburok és én nem veszem észre a magzatvízszivárgást (nem azt mikor rendesen sok folyik hanem csak szivárog)vagy összekeverem a hüvelyfolyással. Ha ilyen történik utánna folyamatossan szivárog vagy csak néha érezni? Vagy egy id? után a fájások is beindulnak? És egyeltalán mi okozhatja az id? el?tti magzaburokrepedést? 34hetes vagyok most. írjatok sokan tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Biztos, hogy elõbb utóbb észre veszed, ha szivárog a vized. A folyás sûrû, a magzatvíz híg. Eléggé vizes lesz tõle a bugyid. Nem feltétlenül szivárog folyamatosan, a baba a fejével "betömheti" a lukat, akkor eláll. De ne izgulj ilyenek miatt (bár én is parás voltam :o)), ha most meg is indulna a szülésed már nem lenne gond a bébivel! Boldog babavárást, szép szülést! :o)

Biztos, hogy elõbb utóbb észre veszed, ha szivárog a vized. A folyás sûrû, a magzatvíz híg. Eléggé vizes lesz tõle a bugyid. Nem feltétlenül szivárog folyamatosan, a baba a fejével "betömheti" a lukat, akkor eláll. De ne izgulj ilyenek miatt (bár én is parás voltam :o)), ha most meg is indulna a szülésed már nem lenne gond a bébivel! Boldog babavárást, szép szülést! :o)
Gondold el én még csak 22 hetes vagyok, de a vizes folyásom miatt folyton ezen rágódok.A nagyfokú nyújtózkodást magasra kerüld el, de nem lesz baj, azt írják korai burokrepedés fertõzés miatt van.Én is mindig az Uh-ot várom az nyugtat meg, de te már olyan helyzetben vagy, hogy biztos észrevennéd, és idõben orvoshoz tudsz jutni, ne aggódj, és hidd el nem lesz baj, mi kismamák mindig találunk valami aggódni valót.Biztos írnak neked saját tapasztalatot, boldog babavárást még a hátralevõ hetekre:-)
Én viszont nem értek eggyet az elsõ hozzászólóval...Én még csak 27 hetes vagyok, de soha nem volt sûrû a folyásom, nekem kb a 11héttõl sima vízszerû a hüvelyi folyásom, ami a mai napig is megvan.Elégge nagy pánikban voltam az elején, mert sosem tudtam egyedül eldönteni, hogy folyás, vagy magzatvíz.Már kb 3 orvost az õrületbe kergettem ezzel, mert én is nagyon parázok attól, hogy nem e a magzatvíz szivárog, pedig azt elvileg fel kéne ismernem, mivel nem ez az elsõ terhességem, már van 1 fiam.Ott ugy volt, hogy amikot elkezdett szivárogni, attól számítva rövid idõn belül, már elkezdett csororgni.Viszont én fájásokat nem éreztem abszolút, mert a sok magnézium anno elnyomta a fájásokat, pedig a gép már nagy méhösszehúzódásokat mutatott, de nekem nem fájt..A dokik mind azt mondták most erre a folyásra, hogy nem lehet magzatvíz, mert a magzatvíz nem szivárog ugy hogy egyszer igen, egyszer nem.Pláne nem napokon, heteken keresztül, vagy ha az valóban magzatvíz lenne, akkor lennének más tünetek is...Szóval a szivárgásból elég hamar csorgás lesz..Nem lehet nem észrevenni, ugyhogy nyugi....

Ha a férfi fel van fázva és úgy esik teherbe a nő, akkor az milyen következményekkel jár a babára nézve?

(letelt a tiltott id?m :))

Legjobb válasz: sztem semmilye káros következménye nem lesz a babára nézve!

sztem semmilye káros következménye nem lesz a babára nézve!
Biztos. Ha te vagy felfázva, az jár kockázattal. A férfié nulla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ez biztos?
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!