Találatok a következő kifejezésre: Milyen következménye, van annak, hogyha (2 db)

És milyen következményei vannak, annak, hogyha valaki "későn" kezdi az szexuális életet, mondjuk 21 felett?

Az el?bb olvastam ezt a "korai szex következményeivel" kapcsolatos kérdést err?l jutott eszembe egy másik kérdés.

Legjobb válasz: Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.

Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.
A 16:26-ra gondoltam. Ez a magad kiélése egy nagy marhaság. Aki nem kifele kacsingatós típus, megvan a megfelelõ erkölcsi tartása, nem lesz ilyen problémája. A maga kiélésérõl: beszerezhet nemi betegséget, összehasonlítási alapot arra, miben nem elég jó a végleges párja, késztetést arra, hogy a párja mellett mással is megtegye. A fiúk és lányok közt nemi alapon ebben én nem látok különbséget.
Én 20 évesen (jó tudom nem 21 felett, de a 14-15-höz képest viszonylag késõn) kezdem és semmilyen káros következményét nem tapasztalom.
Te is és-sel kezdted, te nagyon okoska :) Nincsenek következményei.Max az, h olyannal veszíted el a szüzességed akivel nem bánod meg késõbb, mert már sokkal érettebb vagy a szexre :)
Ha fiú vagy: Szerintem leginkább az, hogy már nemsokára eljön az ideje, hogy rátalálj az igazira, de kevés idõd marad arra, hogy kiéld magad, így a késõbbiekben ottmaradhat benned, hogy ki kellett volna próbálni másokkal is, több emberrel, stb. Ha lány vagy: Semmi.
Semmi káros hatása nem lesz. A maszturbáció teljesen normális, még párkapcsolatban is.
Szerintem meg ne beszélj olyanról amirõl nem tudsz semmit. (Legalábbis a válaszod alapján). Szerinted elvárható egy pasitól, hogy egész életében csak egy lánnyal feküdjön le? Ha így érzed, akkor nem hiszem, hogy ezen a bolygón élsz.
És-sel nem kezdünk mondatot.
Kérdezõnek: nekem személyes tapasztalatom van arról, hogy a szexet 25 éves korában velem kezdõ férjem, aki elõtte pornómentes volt, teljesen OK biológiailag és lelkileg! Olyan szexuális problémákról olvasok itt a kérdések között, amiket mi még hírbõl sem ismerünk! Nekem rendszeresen van csikló- és hüvelyi orgazmusom, egyszer G-ponti is volt. Teljesen elégedett vagyok a párommal. Olyan még sose volt, hogy ne tudott volna elmenni. Azt gondolom, a mai kor "normális"-nak beállított felfogása az, ami miatt a kérdésed egyáltalán felmerült.
A kérdező hozzászólása: 16.43as Fiú vagyok és, amit írtál attól parázom én is, hogy kevés az idõm már a kiélésre. Nem akarok a feleségem(ha egyáltalán lesz...) kiélni magam.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Kedves 17.28as Csak gratulálni tudok, annak, hogy így alakult az életetek a férjeddel!:) Igazad van a mai "normális" korral kapcsolatban. Én sok pornó filmet láttam már és képzeld el lassan féléve, úgy vagyok vele, hogy egyszerûen nem érdekel már a pornó, rendszeresen végzek önkielégítést is, de a szexuális fantáziában, nem a pornó képek szerepelnek. Mellesleg örülök annak, hogy nem érdekel már, hülyeségnek tartom az egész pornó ipart.:D De mint "leendõ szexuális életet is élõ ember"-ben (mennyire hülye megfogalmazás:) )felmerültek bizonyos kérdések és aggályok amire szeretnék mi hamarább választ kapni, amint látod ez az egyik.:)

Milyen következménye, hátránya van annak, hogyha kiveszik a mandulát?

Legjobb válasz: a mandula egy fontos védelmi rendszer. sajnos sokszor kiveszik indokolatlanul. barátnõmnek is kivették, azóta többször beteg... csak akkor lenne szabad kivenni, ha annyira bedagadt, hogy már alig kap levegõt az ember.

a mandula egy fontos védelmi rendszer. sajnos sokszor kiveszik indokolatlanul. barátnõmnek is kivették, azóta többször beteg... csak akkor lenne szabad kivenni, ha annyira bedagadt, hogy már alig kap levegõt az ember.
A felsõ légutak védelme gyengül. A nyelõcsõ és a légcsõ és a garat környéki nyirok csomók megnagyobbodnak, ezek veszik át a mandula szerepét. Az utolsó hozzá szólónak: ha be dagadt, és be van "lobbanva" akkor sokkal nagyobb a kivételnek a kockézata, mintha bent hagynák. Ami a legérdekesebb: elég egy kicsike kis szövet darabot bennt felejteni, és akkor a mandula vissza nõ.
Hát én csak elõnyröl tudok beszámolni, miután kivették a mandulámat.Én a hajam felét elvesztettem, mert nem idõben vették ki, valami miatt nem tudtam bemenni a kórházba, és csak hullott a hajam megállás nélkül, ijesztõ volt nagyon. Végre kivették mikor 25 éves voltam(9 éve), és egy csapásra megszûnt a haj problémám, visszasûrüsödött a hajam, nekem más gondot nem csinált szerencsére a rossz mandula.Volt velem a kórházban egy lány, neki aznap vették ki a manduláit(garatban lévõt, mint nekem), és neki a térdénél csinált olyan problémát, fájdalmat, hogy segítség nélkül nem tudott menni szegény lány(20 éves volt akkor).Mûtét után szinte neki is egy csapásra múlt al a térd baja, és vissza se jött utána, hihetetlen hogy milyen [email protected] tud okozni a gyulladt mandula!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!