Találatok a következő kifejezésre: Milyen következménye, van annak, (27 db)

Milyen következményei vannak annak ha valaki csinál egy facebookot más ember képeivel?

találtam egy magyart facebookon és kiderült róla,hogy igazából egy amerikai srác van a képén. és már a többi ismeröse is megtudta kiváncsi lennék hogy ilyennek mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Semmi, tényleg semmi mivel nem él vissza másnak a személyiségével, legalábbis nem olyan módon, hogy annak bármi következménye lenne.

Semmi, tényleg semmi mivel nem él vissza másnak a személyiségével, legalábbis nem olyan módon, hogy annak bármi következménye lenne.

És milyen következményei vannak, annak, hogyha valaki "későn" kezdi az szexuális életet, mondjuk 21 felett?

Az el?bb olvastam ezt a "korai szex következményeivel" kapcsolatos kérdést err?l jutott eszembe egy másik kérdés.

Legjobb válasz: Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.

Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.
A 16:26-ra gondoltam. Ez a magad kiélése egy nagy marhaság. Aki nem kifele kacsingatós típus, megvan a megfelelõ erkölcsi tartása, nem lesz ilyen problémája. A maga kiélésérõl: beszerezhet nemi betegséget, összehasonlítási alapot arra, miben nem elég jó a végleges párja, késztetést arra, hogy a párja mellett mással is megtegye. A fiúk és lányok közt nemi alapon ebben én nem látok különbséget.
Én 20 évesen (jó tudom nem 21 felett, de a 14-15-höz képest viszonylag késõn) kezdem és semmilyen káros következményét nem tapasztalom.
Te is és-sel kezdted, te nagyon okoska :) Nincsenek következményei.Max az, h olyannal veszíted el a szüzességed akivel nem bánod meg késõbb, mert már sokkal érettebb vagy a szexre :)
Ha fiú vagy: Szerintem leginkább az, hogy már nemsokára eljön az ideje, hogy rátalálj az igazira, de kevés idõd marad arra, hogy kiéld magad, így a késõbbiekben ottmaradhat benned, hogy ki kellett volna próbálni másokkal is, több emberrel, stb. Ha lány vagy: Semmi.
Semmi káros hatása nem lesz. A maszturbáció teljesen normális, még párkapcsolatban is.
Szerintem meg ne beszélj olyanról amirõl nem tudsz semmit. (Legalábbis a válaszod alapján). Szerinted elvárható egy pasitól, hogy egész életében csak egy lánnyal feküdjön le? Ha így érzed, akkor nem hiszem, hogy ezen a bolygón élsz.
És-sel nem kezdünk mondatot.
Kérdezõnek: nekem személyes tapasztalatom van arról, hogy a szexet 25 éves korában velem kezdõ férjem, aki elõtte pornómentes volt, teljesen OK biológiailag és lelkileg! Olyan szexuális problémákról olvasok itt a kérdések között, amiket mi még hírbõl sem ismerünk! Nekem rendszeresen van csikló- és hüvelyi orgazmusom, egyszer G-ponti is volt. Teljesen elégedett vagyok a párommal. Olyan még sose volt, hogy ne tudott volna elmenni. Azt gondolom, a mai kor "normális"-nak beállított felfogása az, ami miatt a kérdésed egyáltalán felmerült.
A kérdező hozzászólása: 16.43as Fiú vagyok és, amit írtál attól parázom én is, hogy kevés az idõm már a kiélésre. Nem akarok a feleségem(ha egyáltalán lesz...) kiélni magam.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Kedves 17.28as Csak gratulálni tudok, annak, hogy így alakult az életetek a férjeddel!:) Igazad van a mai "normális" korral kapcsolatban. Én sok pornó filmet láttam már és képzeld el lassan féléve, úgy vagyok vele, hogy egyszerûen nem érdekel már a pornó, rendszeresen végzek önkielégítést is, de a szexuális fantáziában, nem a pornó képek szerepelnek. Mellesleg örülök annak, hogy nem érdekel már, hülyeségnek tartom az egész pornó ipart.:D De mint "leendõ szexuális életet is élõ ember"-ben (mennyire hülye megfogalmazás:) )felmerültek bizonyos kérdések és aggályok amire szeretnék mi hamarább választ kapni, amint látod ez az egyik.:)

Milyen következményei vannak annak, ha egy 10. -es diák félévkor megbukik matematikából?

Legjobb válasz: Következménye nincs, de ez egy erõs jelzés, hogy a diák valamit nagyon nem csinál jól. Ha belead mindent, év végén még átmehet.

Következménye nincs, de ez egy erõs jelzés, hogy a diák valamit nagyon nem csinál jól. Ha belead mindent, év végén még átmehet.
Hát ha olyan a tanárod és kedvel, valamint amúgy tényleg jó jegyeid szoktak lenni lehet hogy nem buktat meg ha két jegy között állsz. Félévzárásig még próbálkozz. Legyél aktív, Lássa rajtad hogy nem azért rosszak azok a jegyek mert nem érdekel. Sok múlik a hozzáálláson.
A kérdező hozzászólása: Csak a két témazáróm lett 1-es, mindkettõt pont számomra nagyon rossz idõpontban írtuk. A többi jegyem jó, de azt meg nem veszi figyelembe a tanár, mert a TZ-k átlagát veszi.
Nem megtanulnod kell, hanem megértened.
én anno 9-ben megbuktam(év végén 3-as lettem belõle), a szülõk nem tudták meg. Még azóta sem tudják :D
Maximum 2 jegyet lehet javítani év végére, szóval max. 3as lehetsz, ha csak ötöseid lesznek. És a szülõk is tudni fogják.
3-as lehet, ha ledolgozza a fenekét is és színötös belõle és nagyon igyekszik. Négyes teljesen kizárt.
A félévi bizonyítványt alá kell íratni a szülõkkel, szóval tudni fogják. Félévkor semmi következménye a bukásnak, év végre még lehet belõle kettes. Ha nagyon igyekszel hármas. Négyes csak akkor, ha sok jegyet kaptok, és mind jó.
A kérdező hozzászólása: És évvégén ettõl még lehet 3-s vagy 4-es? Ha nagyon tanul? Ja, és ilyenkor még ilyen értesítõket sem kapnak a szülõk?
Énis 10.es vagyok és ma tudtam meg, hogy bukok :s Itthon csak úgy "röpködtek az örömtõl" Na, de ezen változtatni nem lehet sajna, év végére majd összekapom magam...:)

Milyen következményei, vannak annak ha rendkivüli felmondással szeretnék eljönni a munkahellyemről?

Legjobb válasz: A rendkívüli felmondásnak nincsenek következményei, csak éppen nem minden esetben alkalmazható. Alapos, és bizonyítható indok kell a dolgozó részérõl ahhoz, és olyasmi esemény, ami a munkaviszony további folytatását nem teszi lehetõvé. Ha sürgõs lenne a "lelépés", akkor közös megegyezéssel tudnál "legjobban" eljönni a mostani helyedrõl.

A rendkívüli felmondásnak nincsenek következményei, csak éppen nem minden esetben alkalmazható. Alapos, és bizonyítható indok kell a dolgozó részérõl ahhoz, és olyasmi esemény, ami a munkaviszony további folytatását nem teszi lehetõvé. Ha sürgõs lenne a "lelépés", akkor közös megegyezéssel tudnál "legjobban" eljönni a mostani helyedrõl.

Milyen következménye van annak, ha a gyesről visszatérni kívánó munkavállaló elmulasztja a 60 napos bejelentési kötelezettségét?

Szeptember elején lejár a gyesem de nem közöltem ezt írásban a munkahelyemmel. Tavaly év végén küldtek egy levelet, hogy a munkaköröm csoportos létszámleépítéssel megszűnik, így nincs is hova visszamennem. Milyen hátrány érhet, hogy nem léptem időben? Köszönöm a választ.

Álláskereső vagyok és nem sokára mennem kellene jelentkezni, de nem találom a kiskönyvemet. Milyen következményei vannak annak ha elvesztettem?

Legjobb válasz: Semmi vészes. Mondd meg, nem találod, valami igazolást kapsz, hogy voltál. Majd meglesz, ha nem keresed :)))

Semmi vészes. Mondd meg, nem találod, valami igazolást kapsz, hogy voltál. Majd meglesz, ha nem keresed :) ))
Az nem annyira gáz, de mindenképpen menj el, sõt 1 nappal hamarabb is mehetsz, vagy akár holnap is, pont erre való hivatkozással, hogy nem szeretnéd, ha gond lenne. Ha viszont nem jelensz meg, akkor simán kiraknak az együttmûködésbõl. A kiskönyv csak emlékeztetõ neked.
Nincs büntetes mert a szamitogepükben minden jelentkezesed jegyezve van. Kapni fogsz egy ujat.

Milyen következménye van annak, ha valaki külföldre megy dolgozni?

Egy prezentációt készítek, és ahhoz kellenének ötletek, hogy milyen következménnyel jár a külföldi munka, akár az államra nézve, akár a munkaadókra, stb. Eddig csak annyi jutott eszembe, hogy jól képzett emberek hagyják el az országot, és ez nagy veszteség.

Legjobb válasz: Államra nézve: Mivel a munkaképes emberek mennek el külföldre, ezért kevesebb adófizetõ lesz a népesség százalékában, Az idõsek, munkaképtelenek itthon maradnak, és ezeket kevesebb állami adóbevételbõl kell eltartani. Munkaadókra nézve: Mivel a SZAKKÉPZETT munkaerõ vándorol el, ezért itthon a szakképzetlen marad. Kevesebb jól képzett munkaerõ lesz a munkavállalók között. Pedro

Államra nézve: Mivel a munkaképes emberek mennek el külföldre, ezért kevesebb adófizetõ lesz a népesség százalékában, Az idõsek, munkaképtelenek itthon maradnak, és ezeket kevesebb állami adóbevételbõl kell eltartani. Munkaadókra nézve: Mivel a SZAKKÉPZETT munkaerõ vándorol el, ezért itthon a szakképzetlen marad. Kevesebb jól képzett munkaerõ lesz a munkavállalók között. Pedro
Milyen következményei? Egyetlenegy van: nem lesz itthon.
A kérdező hozzászólása: Olyanokra gondoltam, mint amilyet az elsõ írt, nem olyanra, hogy nem lesz itthon... Ezt azért mégse írhatom bele.
Hamarosan nem megy senki külföldre, mert leeresztik a vasfüggönyt.
A kérdező hozzászólása: Azt is beleírtam... Köszi a válaszokat, átmentem a vizsgán is :D

Milyen következményei vannak annak hogy ha egy ember nem eszik, nem iszik és nem alszik?

tegyük fel hogy ezt 3-4napig csinálja valaki....mi történik? (ja és azt szeretném leszögezni hogy NEM AKAROM KIPRÓBÁLNI....és szeretnék megkérni mindenkit hogy ne írjon olyanokat hogy hülye kérdés meg hogy hülye vagyok.....mert más kérdésemnél is válaszoltak már olyanokkal hogy "hülye vagy"....és ezek elég idegesít?k...szóval lécci normálisakat) el?re is köszi

Legjobb válasz: Meghal. Elvileg evés nélkül ugye egy hónapot, ivás nélkül kb. egy hetet lehet kibírni. De alvás nélkül kevesebb mint egy hét is elég. Viszont magától senki nem tudja ezt kivitelezni. A szervezeted nem tudod ébren tartani, amikor már káros lenne. De létezik ilyen kínzás, régen általánosan alkalmazták, hogy néhány napig nem hagyták a foglyot aludni.

Meghal. Elvileg evés nélkül ugye egy hónapot, ivás nélkül kb. egy hetet lehet kibírni. De alvás nélkül kevesebb mint egy hét is elég. Viszont magától senki nem tudja ezt kivitelezni. A szervezeted nem tudod ébren tartani, amikor már káros lenne. De létezik ilyen kínzás, régen általánosan alkalmazták, hogy néhány napig nem hagyták a foglyot aludni.
Evés és alvás nélkül még meg lehet lenni néhány napig de ivás nélkül...már fél nap után gyötörni fog a szomjúság 1, 5-2 nap után meg valószínûleg elájulsz
szerintem aki ezt kipróbálná az nem bírná ki vagy ha igen akkor az öngyilkosjelölt :S
Hát mi lenne? Teljesen kimerül, a gyomrát kimarja a sav, kiszárad.
Elõször rossz közérzet, indokolatlan idegesség, koncentrációs készség romlása, émelygés, hõemelkedés, láz. Aztán késõbb kiszáradás a szervek egymás után állnak le, hogy a fõbb szervek tudjanak még mûködni, aztán halál. Persze ez három nap alatt nem következik még be.
Ha egy ember: nem eszik, akkor kb. 1 hónapig bírja(vagy kevesebbig) ha nem iszik, akkor 1 hétig az alváshiányt pedig 10 napig bírja Hogyha nem eszik, nem iszik, és nem alszik, akkor 1 hétig vagy kevesebbig bírja, bár ez attól is függ hogy milyen fizikumú mert egy kigyúrt, izomagy hapsika nyilván tovább bírja mint egy csont és bõr.
Ivás nélkül kevesen bírják három napnál tovább, a legtöbben kiszáradnak és meghalnak. Éhezve, ha tiszta vizet tud csak inni, három nap után nagyon éhes lesz, és fogy valamennyit izomból, de nagyobb baja nem lesz. Alvás nélkül, ha van enni és inni, akkor három nap után már nagyon fáradt, de még nem hallucinál. A negyedik napon már igen. Ha lefekszik, és elalszik, akkor nyom nélküli kialudhatja magát. A hármat együtt nem élné túl. Ne próbáld ki!

Magyarországon milyen következményei vannak annak ha valaki nyíltan náci?

értsd:nemzetszocialista nézetek való,annak szerint él?/beszél?,öltözködésében hétköznapi,hitlerista,vannak horogkeresztes tárgyai.Mikor kerülhet bíróság elé (milyen okkal lehetne feljelenteni),mett?l meddig tartó szabadságvesztés szabható ki rá (már ha szabható)

Legjobb válasz: Jobban jársz, ha nem náculsz.

Jobban jársz, ha nem náculsz.
A horogkereszt önkényuralmi jelkép volta, az antiszemitizmus pedig származás miatti diszkrimináció volta miatt büntetendõ a törvény szerint. Ezen túl semmilyen következménnyel nem jár.
Elvileg a horogkereszt bárminemû ábrázolása tiltott, de persze ki lehet magyarázni, hogy én ezt csak divatból hordom(már volt rá példa).Bíróság elé ezért szerintem nem nagyon kerülsz max kaphatsz egy figyelmeztetést vagy pénzbírságot és mehetsz az utadra. Egyébként pl a sarló-kalapács is tiltott és mégis hordják, úgy ahogy a horogkeresztet is.
A bitnácik azok se sunyiba sehogy nem csinálják , úgy tudom azok kapták ezt a nevet akik a monitor elõtt nagy legények csak.
az igazi nácikban az a jó, hogy legalább nyíltan csinálják, felvállalják, nem úgy mint a sunyi bitnácik.
"Antiszemitizmusról szó sincs a kérdésben az nem tûnt fel?" Bocsi, de a tájékozatlanságodért én nem viselhetem a felelõsséget. A mácizmus egyik alap tézise a zsidóság megvetése és üldözése. Ha ez nem antiszemitizmus, akkor nem tudom mi az. "Én náci létemre kizárólag cigányokat gyilkolok." Az meg rasszizmus, amit a törvény ugyanúgy büntet. Innentõl kezdve teljesen mindegy.
Utolsó alatt a 21:59-est értem
Hát, ez pedig elég liberálisnak hangzott, utolsó.
"A horogkereszt önkényuralmi jelkép volta, az antiszemitizmus pedig származás miatti diszkrimináció volta miatt büntetendõ a törvény szerint." Antiszemitizmusról szó sincs a kérdésben az nem tûnt fel? Én náci létemre kizárólag cigányokat gyilkolok. Igaz, hogy azt sokat, de más nácik is elsõsorban õket irtják, nem a zsidókat.
Semmilyen én is nyíltan vagyok náci. Kinek mi köze hozzá?
mondd azt, hogy csak vicceltem, és akkor elengednek
Elsõhöz hozzáfûzném, hogy oktatási céllal engedélyezett mindkettõ használata. Azon kívül én még sehol nem láttam még sarló-kalapácsot sem.
Utolsónak, akikre gondolsz azok az "internetnácik". Írd be youtube-ra hogy Vendetta - Internetnáci :D:D

Milyen következménye van annak, ha póttételt húzok érettségin?

Legjobb válasz: Középszinten 5 mondat már értékelhetõ. Ha póttételt húzol, akkor az elér pontszámodat osztják kettõvel. Tehát: ha magyarból azt mondod, nem kell Babits, de kihúzod Petõfit, és abból felelsz egy jót, kb 44 pontosat, akkor azt megfelezik, és 22 pontot kapsz az 50-bõl.

*elért
Középszinten 5 mondat már értékelhetõ. Ha póttételt húzol, akkor az elér pontszámodat osztják kettõvel. Tehát: ha magyarból azt mondod, nem kell Babits, de kihúzod Petõfit, és abból felelsz egy jót, kb 44 pontosat, akkor azt megfelezik, és 22 pontot kapsz az 50-bõl.
50 pont a max. Ha csak át akarsz menni, akkor 5 pontot csak összehozol. Pót tételt meg akkor érdemes húzni, miután már kidolgoztad és kb. semmi sem megy. Annyi lesz a különbség, hogy ha azt max pontra mondanád el, akkor 50 helyett csak 25-öt kapsz...
ha pót tételt húzol, mert ez elõzõt nem tudod, akkor az már hármasnál jobb nem lehet!! nektek ezt nem mondták el?:O
Alapból egy jeggyel rosszabbal indulsz... azt hiszem... de nem vagyok benne biztos, szóval bocsi, ha hülyeséget írtam.
A kérdező hozzászólása: Tudom, ezért írtam, hogy érdemes-e új tételt húznom, ha az elsõt csak kettesre tudom, de az összes többibõl esetleg tudnék 100%-ot produkálni, ami ugye 50%-nak felel meg.
Ha póttételt húzol akkor az elsõ tétel amit húztál egyes feleletnek számít és az új tételre adott feleleted eredményével vonnak átlagot. Tehát hármasról indul a feleleted és annál jobb nem lehet, csak rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Vagyis ha én olyat tételt húzok ki, amit úgy érzek, hogy nem tudok 50%-osan teljesíteni, de 20%-ot minden tételbõl tudnék, akkor érdemes újat húznom, hogy azt hátha elmondom max. pontosan? Tehát akkor így arra 50%-ot kapnék. Vagy rossz szemmel nézik, ha visszaadok egy tételt, és úgysem lenne meg az új tételbõl az 50 (100)%?
A kérdező hozzászólása: Nem baj, köszi a választ, de várom még a többit is, hátha valaki biztosra tudja! :)
Ja... hát ilyenrõl még nem hallottam... :S (elsõ)
Na azt azért ne várd, hogy ha póttételt húzol, arra majd maximális pontszámot adnak. TÉTELT VISSZA NEM ADUNK, nem a te dolgod. Az különben is lehetetlen, hogy pont azt az egyet nem tudod egyáltalán, amit kihúztál, az összes többit meg 100%-ra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!