Találatok a következő kifejezésre: Milyen kötelező vannak a veszélyes (1 db)

Milyen kötelező tartozékok vannak a veszélyes anyagot szállító járművön?

Legjobb válasz: 800 oldalas jogszabályt kérdezel! Pl kellenek közúton ADR táblák, bárcák, írásbeli utasítás és más iratok, egyéni védõeszköz (légzésvédõ, mellény, csizma, kesztyû, ruha, ..), seprû, lapát, tûzoltókészülékek, spéci lámpák, kerékkitámasztó, csatornafedõ, felitató anyag, vödör + a vizsgázott jármû saját felszerelései. Tabla.hu-n is vannak eszközök, lap.hu is van talán ebben a témában

800 oldalas jogszabályt kérdezel! Pl kellenek közúton ADR táblák, bárcák, írásbeli utasítás és más iratok, egyéni védõeszköz (légzésvédõ, mellény, csizma, kesztyû, ruha, ..), seprû, lapát, tûzoltókészülékek, spéci lámpák, kerékkitámasztó, csatornafedõ, felitató anyag, vödör + a vizsgázott jármû saját felszerelései. Tabla.hu-n is vannak eszközök, lap.hu is van talán ebben a témában


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szabad az 1es főúton biciklizni Ács és Komárom között?

2

Magellan polaris mennyit ér?

Elsősorban érdeklődnék az alábbi kerékpárom lehetséges eladási áráról!
Kérem azok segítségét is akik nem kívánják megvásárolni de tudnának rá nekem egy árat mondani!

Természetesen elszeretném adni de nem tudom mennyiért ezért kérem hogy segítsetek egy reális árat belőni, előre is köszönöm!

Váz: Magellan polaris 18"
Teleszkóp: SR Sountour
Kormánycsapágy: WTB
Stucni: Trinity
Kormány: Truvativ
Fékek: V-fék Vuelta
Első fékkar: Vuelta
Hátsó fék-váltókar: Shimano
Markolat: B+
Váltó: Shimano
Hajtókar: Turvativ, baloldala B+ ra lett cserélve.
Elsőkerék: B+ kerékagy
TIOGA gumi
Hátsókerék: B+ felni
Shimano agy
Ritchey gumi

Képek:
Előre is köszönöm!

1

Ha valaki beparkol elém vagy mellém úgy, hogy nem tudok kiállni az autóval sehogy, olyankor mi a teendő?

6

Kinek mi a véleménye a mostanában gyártott traktorokról/erőgépekről? (Véleményem lentebb)

Szerintem a Magyarországon kapható traktorok minősége, és kínálata elég siralmas. Jóformán a márkát veszi meg az ember. Vannak ezek 280-320 Le-s John deere, case ih, stb. 70-80 mázsa körül vannak. Alig adják le a lóerejüket. Pl ott volt a Dutra. Az volt majdnem akkora súlyú 90 Le-vel és érdekes mód vitte az ekét. A mostaniak jó formán csak az esztétikára gyúrnak. Amivel dolgozni kell iszonyú drága. Egy autót olcsóbban veszek. Az MTZ talajmunkára lótrágyát nem ér. Az elsőhajtás tönkremegy. Folyik orrán száján az olaj. Már-már műanyagból készül. 3-4 év múlva sokat kell rá költeni. Igaz olcsók az alkatrészek. De akkor romlik el, mikor dolgozni kell vele. (ez nem új dolog). A Rába az jó gép. De már azt se gyártsák. :( Nekünk van egy. 80-100 ha dúr évente. alig van vele baj. Szerintem újra kellene gyártani a Dutrákat. Nem csak 90 lovas kivitelben. Hanem mondjuk 130-140. Mert MTZ-ben kapható nagyobb gépek azok szerintem felejtősek a földön. A Dutrával meg az a baj, h nincs hozzá alkatrész szinte. Ha a járószerkezet megbomlik, bajok vannak. Strapabíró, orrnehéz gépek kellenének elérhető áron. - Nem pattogó kecskék, amelyek alig bírják az ipart. - Olyan, mint a Dutra, vagy mint az amcsiknál gyártottak a 80' években IH 33/35/3788 (130-170 LE) ill. 62/64/6688 (210-260 LE) tipusú orrnehéz derékcsuklós gépeket. A Rába egynek jó volna. A Dutra pedig másodiknak. Lenne egy nagy erős nehéz talajmunkára (RÁBA). Lenne egy középkategóriás univerzális, mindenes. AZ MTZ pedig elhúzza a pótkocsit, permetezőt, rendsodrót, vagy éppen homlokrakodózik. Az mellett, hogy lennének elérhető áron jó gépek, visszafoglalnánk a helyünket a traktorgyártás élén. (Nem mennyiségileg, mint ahogy a ruszkik tették, hanem minőségileg.)
Ámbár ez az én véleményem. De szerintem elég szégyen, hogy UE 28-as DUTRA (28 lovas) többet bír, mint egy 82-es MTZ. Vagy az 1 hengeres Hoffher MTZ 80-s elveri. Pedig a Hoffherbe szintén gyengébb motor van.
Egyértelműen tudom, hogy a DUTRA gyártás politikai okok miatt szűnt meg. Illetve a Rába is el lett menesztve külföldre. Azt is tudom, hogy fogyasztói társadalom. Alacsony minőséget kell gyártani..., hogy hamar vegyél egy újat De akkor se hagyjuk már magunkat földbe döngölni mezőgazdaság terén...

8

Mennyi idő alatt lehet belejönni egy ilyen targonca irányításába? Nekem csak az ülés pozíció furcsa, na meg az hogy ha előre akarsz menni, akkor jobbra mész, stb.

http://www.szugyi.hu/term_kep/149.jpg

2

Van egy MTZ-50-esem bálát hordok vele és az a bajom hogy ha már felemeltem 2 bálát akkor már nehezen emel de már vettem bele új hidrolika szivattyút és még mindig ugyan azt csinálja?

4

Igaz lehet ez? Kezdő jogsit minimális szabálysértésért is elveszik?

Előző kérdésben olvastam, hogy kis szabálysértésért is elveszik a kezdő jogsit. Igaz ez? Nem rég kaptam meg én is és még néha szoktam ügyetlenkedni. Eddig rendőr nem látta, de ha látja mondjuk, hogy nem adom meg vhol az elsőbbséget ahol kellene vagy nem teszem ki az indexet akkor megállít és elveszi a jogsim? És mennyi időre? :/

7

Úgy tervezem, hogy veszek egy két személyes helikoptert. Viszont a pilóta vizsgát nem tudom, hogy képes vagyok-e megszerezni. Nagyon nehéz? Van valakinek valamilyen tapasztalata róla, amit szívesen megosztana velem?

24

Mennyit kell fizetni az okmányirodában egy 19 éves, 1.3-as benzines, Suzuki átíratásáért?

4

Be lehet menni a Palatinus strandra autóval? A negyedik kerületből hogy lehet eljutni oda autóval?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!