Találatok a következő kifejezésre: Milyen könyvet a gyerek neveléshez (1 db)

Suttogó:-)
spock doktor csecsemö és gyermekgondozás
hát ha valaki gyereket akar nevelni , akkor ne ebbõl a könyvbõl, meg hát egyébként semmilyen könyvbõl se , a gyereknevelést nem lehet könyvbõ irányítani ez ösztönbõl jön
Ez igaz. Viszont én mindenkinek ajánlanék egy könyvet, mulatságos, és élvezhetõ: Libby Purves - Hogyan ne neveljünk tökéletes gyereket? Örökérvényû igazságokat tartalmaz, amelyeket minden szülõnek meg kellene ismernie, és el kellene rajta gondolkodni! =o)
Szia!Nem értem mi a rossz abban, ha valaki utmutatásul kõnyvet szeretne venni.Biztos sok hasznos dolgot lehet olvasni.www.bookline.hu ezen belûl társadalomtudomány, pszichologia, gyermekpszichologia
Szerintem minden szülõnek ismernie kellene Dr. Csernus Imre: Ki nevel a végén? címû könyvét. Én még csak 18 vagyok, de átgondoltam és sokat tanultam belõle. Azóta pedig az összes szülõ csodálkozik, hogy miért tudok olyan jól kijönni a gyerekekkel és miért fogadnak nekem szót. Pedig alapvetõen nem olyan nehéz ez..
Ranschburg Jenõ könyvek http://moly.hu/cimkek/gyerekneveles

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális a baba mérete?

Első uh viszgálaton megállapították, hogy méhen belüli a terhességem és van szivhang. 6 hetes és 3 napos voltam. 7 mm volt a magzat!

Ez megfelelő méret?

4

NAGYON FONTOS KÉRDÉS MINÉL TÖBBEN ÍRJATOK! Egy 15mm es embrió hány hetes lehet? Több mint 1 hónapos vagy kevesebb?

21

Mivel segíthetném a tágulást? Létezik, hogy valaki nem képes tágulni?

Ez a 2. terhességem! Holnap töltöm be a 38. hetet!

Az 1. terhességem császárral végződött, mert túlhordással is teljesen zárt voltam és a babánál keringési problémák adódtak!

6

Ha elhalvanult a tesztem 7hetesen az mit jelent?

Ultrogestant is szedek,mert 6.heten volt egy kis barnazas..igy eleg biztos a veteles?

9

Jövő héten már túl leszek a terhesség 8. héten. Szeretnék hasi ultrahangot csináltatni a magzati szívhang miatt. Hova menjek Budapesten, ahol jól kimutatható? Tudnátok valamit ajánlani?

A dokim az első vizsgálaton (2 hete) azt mondta minden rendben és találkozunk 1 hónap múlva. Persze én nem bírom ki addig, hogy ne halljam a szívhangot.

6

Utolsó trimeszterben lévő kismamik, nektek is van, mikor olyan erősen rug a baba, hogy már fáj? 32 hetes kismami

nekem van mikor annyira mozog a hasam, hogy fájdaémas és remélem ez normális és nem méhösszehúzódástól van...

5

22 hetes vagyok. Háromszor mondta a doki hogy kislányom lesz. Szerintetek most már biztosnak vehetem?

6

11. hétben (betöltött) normális érzés ez?

Menstruáció alatt se éreztem soha semmit, ha ultrahangon nem mutatják, azt se tudom, hogy van-e méhem.

Most kezdek valamit érezni, nem fájdalom, inkább kellemetlen feszítés. Érzem, hogy "ott" a méhem. Mintha egy nagyon-nagyon enyhe görcs lenne (bár a görcs szó fájdalmat feltételez). Izomláz jellegű érzés, csak a méhemben. Sajog talán a jó szó.

Normális, esetleg a növekedése miatt van és más is érzett ilyet, vagy valami problémára utalna és hívjam fel az orvosom?

Vérzés, egyéb tünet nincs. A sajgás is egyértelműen a méhemre korlátozódik, más szervet, testtájat nem érint.

4

Mi történik ha egy férfi kipróbálja a terhességi tesztet?

Tudom hogy marhaság a kérdésem de legalább a teszt csík ilyenkor beszíneződik? Vagy az sem?

12

Ti mit és mennyit sportoltatok (sportoltatok-e) terhesség alatt? Hatásos de nem veszélyes kismama tornát tudnátok javasolni (dvd-t vagy amit az interneten megtalálni. )

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!