Találatok a következő kifejezésre: Milyen könyvet a (709 db)

Milyen könyvet a lánynak?

Sziasztok! Egy közeli lány barátomat szeretném meglepni, -akivel lehet, hogy kés?bb több is lesz- egy könyvvel! Nem tudom, hogy milyen könyvet vegyek neki! Olyanra gondoltam, amely kicsit megváltoztatja a felfogását, "személyesebb". A lány nagyon visszahúzódó, ritkán jár társaságba (amúgy nagyon szép lány..!!!) Valami olyan könyvre gondoltam, amely jobb kedvre deríti, kitör egy kicsit a szürke hétköznapokból, megpróbál odafigyelne majd az olvasása után az élet apró örömeire. Várom a segítségetek! :)

Legjobb válasz: Könyv nem változtat meg senkit. Illetve van ilyen könyv, csak azt nem ajánlom ebben a helyzetben. Vegyél valami szórakoztatót. Ennél többet ne várj a könyvektõl.

Könyv nem változtat meg senkit. Illetve van ilyen könyv, csak azt nem ajánlom ebben a helyzetben. Vegyél valami szórakoztatót. Ennél többet ne várj a könyvektõl.
Szurovecz Kitti könyveit: Fényemberek Gyémántfiú Smink nélkül
Csernus:A nõ Rhonda Byrne: A titok
jaj csak ne ilyen vámpíros könyveket. és ne vörös pöttyöset. mondjuk Ízek imák szerelmek.. vagy valami klasszikust "õj" csomagolásban
Vörös Pöttyös könyvek, legjobbak és legalább nem unalmasak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi könyveket, olvasgatok róluk! Várok még tanácsokat, ötleteket! Eddig "A titok" szimpatikusnak tûnik, ilyesmire gondoltam:)
Rhonda Bryne-Az erõ
Charlotte Bronte: Jane Eyre Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Végül milyen könyvet vettél?

MIlyen könyv a Dan Brown - A megvesztegetés foka?

Legjobb válasz: Ilyen könyv nem létezik. Szerintem a Megtévesztés fokára gondolsz. Az egyébként jó könyv.

Ilyen könyv nem létezik. Szerintem a Megtévesztés fokára gondolsz. Az egyébként jó könyv.
Jó könyv, annak ellenére, hogy rémesen nagy bõdültségeket ír a Delta Force-ról... de ez más lapra tartozik. A könyv nagyon jó.

Milyen könyv a "39 kulcs" című könyv?

Nemsokára itt a szülinapom s a bookline-on láttam meg a "39 kulcs" című könyvet,csak hogy a "beszélgessünk róla!"-ban senki nem írt hozzá semmit!Írnátok róla légyszíves?!

Legjobb válasz: A kiadó oldalán bele tudsz olvasni az egyes kötetekbe.

A kiadó oldalán bele tudsz olvasni az egyes kötetekbe.
A kérdező hozzászólása: Tudom, elolvastam mirõl szól, csak senki nem írt hozzá az ajánlóba!Ha valaki már elolvasta írna a könyvrõl?
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)


Milyik könyvek a legjobbak tiniknek?

Legjobb válasz: Én a Darren Shan: Démonvilág-ot, Cassandra Clare: Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Benina: Bíborhajú sorozat, Alison Noel- nek a könyveit meg a régi jó Jane Eyert ajánlom. Ezek nagyon jók:) szerintem

Én a Darren Shan: Démonvilág-ot, Cassandra Clare: Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Benina: Bíborhajú sorozat, Alison Noel- nek a könyveit meg a régi jó Jane Eyert ajánlom. Ezek nagyon jók:) szerintem
A kérdező hozzászólása: okés malyd el olvasom õket köszi :)
Szent Johanna Gimi

Milyen könyv a Zabhegyezõ?

Még nem olvastam ,és szeretném megtudni ,hogy érdemes e. Keveset hallottam a könyvrõl ,nem tudom ,hogyan akadtam rá ,de akik olvasták ,azoknak mi a véleményük errõl a könyvrõl?

Legjobb válasz: Jó :) Szerintem érdemes, bár nem tudom másnak is tetszene-e annyira, mint nekem...

Jó :) Szerintem érdemes, bár nem tudom másnak is tetszene-e annyira, mint nekem...
Jó :) Ha nagyon muszáj lenne egy kedvenc könyvet megnevezni, akkor én a Zabhegyezõt mondanám. Persze ez szubjektív, nem mindenkinek jön be. 24F
A kérdező hozzászólása: A válaszok alapján kedvet kaptam , hozzá (és a leírás szerint tetszik a könyv tartalma) , de 13 éves lány vagyok(8-os). Ez korfüggõ könyv vagy esetleg korombelieknek is kedvelhetik?
Akkor lehet hogy várnod kéne még 2-3 évet...
15 évesen olvastam...nem fogott meg, egynek elment, de túl nagy elvárásaim voltak, mert istenítették..mai napig nem értem, miért.
Én 12 évesen olvastam és imádtam! Nem bírtam letenni. Csak az érdekel nagyon, hogy hová tûnnek a kacsák télen, amikor befagy a tó vize. Én ajánlom neked, de nem biztos hogy tetszeni fog. Ez az érdeklõdési körödtõl függ. De általában mindenkinek tetszik. ;)
borzaszó könyv.. alig vártam hogy vége legyen.. ennek a szerencsetlennek mindennel csak baja van es semmi se jo..
nagyon jó könyv, de kell a megértéséhez egy bizonyos érzelmi intelligencia meg értelmi szint. 13 évesen nem biztos, h érteni fogod, bár ez nem feltétlenül korfüggõ, sok felnõtt sem érti.

Milyen könyv a Total War Rome - Karthágónak vesznie kell (David Gibbins)?

Legjobb válasz: Történelmi. Elég korhû és részletes. Én kifejezetten élvezetesnek találtam.

Történelmi. Elég korhû és részletes. Én kifejezetten élvezetesnek találtam.

Milyen könyv a nekem való?

Tulajdonképpen olyan könyvet keresek ami megdöbbentő és az író/írónő életszerűen írja le a történetet.Nem fantasy,vámpíros vagy egyéb lényes könyvekre gondoltam hanem ami a való életből merített történetet ír le.Körübelül 200-500 oldal közöttit ajánljatok.Lehet vörös pöttyös könyv,vagy magyar,teljesen mindegy csak nagyon jó könyv legyen.Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: L. Laura: Szent Johanna Gimi. (a mai fiatalok életét mutatja be.) Esetleg Paulo Coelho: Tizenegy perc, Veronika meg akar hallni. Kort tudhatok? Én 22 éves vagyok, és lány. :)

L. Laura: Szent Johanna Gimi. (a mai fiatalok életét mutatja be.) Esetleg Paulo Coelho: Tizenegy perc, Veronika meg akar hallni. Kort tudhatok? Én 22 éves vagyok, és lány. :)
Ha leírnád a korodat és a nemedet, tényleg jobban tudnánk könyveket ajánlani. Ha az életszerû leírás a lényeg, valamint az, hogy ne fantasy legyen, és valós alapokon nyugodjon, a következõket ajánlom: -Henri Charriére: Pillangó. Egy börtönviselt férfi meséli el a börtönben töltött éveit, szökési kísérleteiet és a szökését, tehát a saját igaz történetét, megtörtént dolgokat ír le. (Ez viszont hosszabb az általad említett terjedelemnél.) -Moldova György: Gázlámpák alatt. Valóban élt emberek meséli el az igaz történeteiket. Nagyon durva, sötét és lesújtó. Magányos, a társadalom perifériájára sodródott emberek sorstragédiáit írja le. -Moldova Györgynek számos riportkönyve, és valós alapokon nyugvó novelláskötete van, némelyik vidám, humoros, mások inkább elgondolkodtatóak.
Arnon Grunberg: Tirza Emma Donoghue: A Szoba Jay Asher: Tizenhárom okom volt... Lauren Oliver: Mielõtt elmegyek Sarah Dessen: Figyelj rám! Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok
Dennis Lehane:Viharsziget Spirit Bliss:Kígyók sziszegése Torey Hayden: SZellemlány
Simone Elkeles - Tökéletes kémia Simone Elkeles - A vonzás szabályai Jay Asher - Tizenhárom okom volt Sarvat Ashti - Ököl/Jog Stephanie Perkins - Anna és a francia csók

Milyen könyv a jó? (lent)

Olyan könyvet keresek amib?l nagyon jól meg lehet tanulni rajzolni. Most is van valamennyi tehetségem hozzá.. de szeretném tökéletesíteni. :)

Legjobb válasz: Igazán csak tanártól lehet megtanulni rajzolni. De ez egy kis segítség lehet: http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=63146&type.. Igazából én sose vettem hasznát, de olyan jó nézni a rajzokat benne. =) Inspirál.

Igazán csak tanártól lehet megtanulni rajzolni. De ez egy kis segítség lehet: http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=63146&type.. Igazából én sose vettem hasznát, de olyan jó nézni a rajzokat benne. =) Inspirál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)

Milyen könyvet vennétek egy olyan orvosnak, akinek mind a munkájával, mind a feléd mutatott figyelmével nagyon meg vagytok elégedve?

Nem szeretném a bor, bonbon meg egyéb megszokott (számomra ötlettelen) dolgot venni. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Háááát. Elõször is, én sok könyvet kiolvastam már, de ezen megakadtam. Milyen könyv? Szerintem lehetne egy verses könyv. Pl. Ady Endre, Petõfi Sándor. Az orvos nõ vagy férfi? Ez azért fontos, mert ha például nõ, akkor sokkal könnyebben lehet válogatni, sõt! Akkor lehetne: Ady Endrétõl- pl. egyik válogatott szerelmes könyve. Tudtommal nincs olyan nõ/lány, aki akár kicsit se szeretné Ady Endre verseit :) Remélem, segítettem. 13/L

Háááát. Elõször is, én sok könyvet kiolvastam már, de ezen megakadtam. Milyen könyv? Szerintem lehetne egy verses könyv. Pl. Ady Endre, Petõfi Sándor. Az orvos nõ vagy férfi? Ez azért fontos, mert ha például nõ, akkor sokkal könnyebben lehet válogatni, sõt! Akkor lehetne: Ady Endrétõl- pl. egyik válogatott szerelmes könyve. Tudtommal nincs olyan nõ/lány, aki akár kicsit se szeretné Ady Endre verseit :) Remélem, segítettem. 13/L
Cronin-nak elég sok orvosregényes könyve van. Õ maga is orvos volt. Leghíresebb regényei a Réztábla a kapu alatt, Ezt látják a csillagok. Könnyen lehet azonban, hogy már olvasták, és vagy nem tetszik nekik, vagy nincs idejük, nem szeretnek olvasni Ady-t meg minden háztartásban megtalálod, azt semmiképpen ne vegyél. Esetleg készíts inkább te magad valami ajándékot, sokkal személyesebb. Lehet valami díszes, egyedi praktikus dolog is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket. Természetesen nem Twilight-ot akarok venni, pedig szerintem röhögne rajta :) ))
Ken Follett valamelyik könyvét, esetleg az évszád trilógiát.
A kérdező hozzászólása: A szürke ötven árnyalata? Ezt te se gondolhatod komolyan, nem kikezdeni akarok vele, csak meghálálni a munkáját...
A szürke ötven árnyalata.
A kérdező hozzászólása: Férfi az illetõ:) A vásárlási utalvány is jó ötlet, köszönöm! Ha van még elképzelés szívesen várom:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A mûtéten túl vagyok így a vásárláson is végül Örkény Egypercesek lett. Elfoglalt embereknek való olvasmány:)
Egy orvosnak lehetõleg ajándékba ne vegyünk kommersz regényeket. Bármennyire is tetszenek nektek ezek a témák, nagyon messze állnak az irodalmi értékkel bíró mûvektõl. A legpraktikusabb egy szép verseskötet.
Én legutoljára egy Alexandra vásárlási utalványt adtam neki. Így õ vásárolhatja meg magának amit szeretne, de mégsem olyan kellemetlen és személytelen, mint a pénz.
Attól még, hogy orvos, nem biztos, hogy irodalomb*zi. Inkább könyvutalványt adj, hogy eldönthesse, mit akar.

Két éves lánynak milyen mesekönyvet vegyek? Van Bogyó és Babóca, Boribon, Kisvakond, Anna, Peti Gergő, Maszat könyvünk. Könyvesboltba nem érek rá nézelődni, neten is elveszek a sok könyv között. Milyen könyvet ajánlotok?

Legjobb válasz: Rendes mesekönyvet ajánlok, ami nem funkcionál párnaként, nem ötoldalas és nem egy-egy mondat van minden lapján. Vegyél neki például Disney-ket, én azokért voltam oda. Vagy például valamelyik nap vártam a hévre, addig bementem a Libribe, ott találtam a gyerekkönyvek között egy hatalmas tündéres könyvet, tiszta csillámpor volt, felnyitható borítékokkal tele, egy kicsit régiesnek beállítva. Fél órát kellett várnom a hévre, de ennek a könyvnek az átlapozgatása/kinyitogatása elrepítette az idõt.

Rendes mesekönyvet ajánlok, ami nem funkcionál párnaként, nem ötoldalas és nem egy-egy mondat van minden lapján. Vegyél neki például Disney-ket, én azokért voltam oda. Vagy például valamelyik nap vártam a hévre, addig bementem a Libribe, ott találtam a gyerekkönyvek között egy hatalmas tündéres könyvet, tiszta csillámpor volt, felnyitható borítékokkal tele, egy kicsit régiesnek beállítva. Fél órát kellett várnom a hévre, de ennek a könyvnek az átlapozgatása/kinyitogatása elrepítette az idõt.
Mennyi idõs?
Jaj, bocs, most ébredtem. Vegyél valamilyen állatosat. Meg mondókásat. Állatos: Mesél a kerekerdõ Mondókás meg sokféle van.
Kétévesen szeretett bele a lányom az Anna-Peti-be, meg a Bogyó és Babóca is nagy kedvenc.
A fiam 2 évesen BOribon rajongó volt, naponta ezerszer kellett neki elmesélni. Azóta is megmaradt a rajongás, és mellé csatlakozott a Bogyó és Babóca, meg az Anna Peti és Gergõ is. Úgyhogy ezek bármelyike jó:)
Nálunk a Vidám mesék (http://www.libri.hu/konyv/vidam-mesek.html) és a Vackor (http://www.libri.hu/konyv/mese-vackorrol-egy-pisze-kolyokmac..) nagy kedvenc még. Elõbbiben vannak rövidebb mesék is és nagyon jók a képek, utóbbiban pedig a rímek nagyon jók.
Tesz-Vesz város
Marék Veronika: Kippkopp
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!