Találatok a következő kifejezésre: Milyen költségei illetve milyen papírokat (3 db)

50ccm -es supermotot-t szeretnék használtan venni.18 múltam, milyen költségeket kell fizetnem, illetve milyen papírt kell róla írnom?

Legjobb válasz: A legelsõ dolog az adásvételi szerzõdés. Elmész, megnézed a motort, tetszik, megveszed. Megírjátok a papírt(adásvételi)Még az nap (fontos, hogy azon a napon, mert a biztosításodra megy a kamat, amíg meg nem kötöd) besétálsz egy Bróker céghez és az ügyintézõ segítségét kéred abban, hogy segítsen neked ehhez a motorhoz keresni egy megfelelõ kötelezõ biztosítást. Ilyen 1500-2000 ft környékén meg lehet úszni a dolgot negyed évente. Ha ez meg van akkor adni fog egy biztosítási papírt, illetve egy csekket. A csekken az elsõ havi kötelezõt (ha jól tudom, nem biztos)be kell fizetned. Feladóvevény bevág az övtatyóba, moci behörrent és hadd szóljon :)

A legelsõ dolog az adásvételi szerzõdés. Elmész, megnézed a motort, tetszik, megveszed. Megírjátok a papírt(adásvételi)Még az nap (fontos, hogy azon a napon, mert a biztosításodra megy a kamat, amíg meg nem kötöd) besétálsz egy Bróker céghez és az ügyintézõ segítségét kéred abban, hogy segítsen neked ehhez a motorhoz keresni egy megfelelõ kötelezõ biztosítást. Ilyen 1500-2000 ft környékén meg lehet úszni a dolgot negyed évente. Ha ez meg van akkor adni fog egy biztosítási papírt, illetve egy csekket. A csekken az elsõ havi kötelezõt (ha jól tudom, nem biztos)be kell fizetned. Feladóvevény bevág az övtatyóba, moci behörrent és hadd szóljon :)
Az elõzõ válaszoló biztosításról szóló leírása úgy, ahogy van rossz. Nem bróker irodába mész be, hanem egy biztosítóhoz, vagy egy olyan bankhoz, aminek van biztosítási szolgáltatása is. Viszed magaddal a személyi okmányaidat és az adásvételi szerzõdést, és kötsz egy kötelezõ biztosítást. Csak egész éves csekk van 50es motorra, nincsen negyed vagy fél éves. Az összege 7-9ezer Ft, amiben benne van a baleseti adó is. Ezt befizeted. Ha motorozni mész legyen nálad: személyi, jogsi, a motor adásvételije (jó a fénymásolat is), és a biztosítást igazoló papír. Semmilyen más költséged nem lesz (kivéve a benzin és javításokat).
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Milyen költségei vannak, illetve milyen papírokat kell beszereznem, ha egy cukrászdát szeretnék nyitni egy garázsban?

Helyi sütés, süteménykészítés nem lenne, csak eladás.

Legjobb válasz: Itt a vállalkozás indításról: http://vallalkozokedv.webkatalogus.com/egyeni_vallalkozas.ht.. Itt a mûködési engedély feltételeirõl: http://www.magyarorszag.hu/vallalkozas/ugyek/vallalkmuk/enge..

Itt a vállalkozás indításról: http://vallalkozokedv.webkatalogus.com/egyeni_vallalkozas.ht.. Itt a mûködési engedély feltételeirõl: http://www.magyarorszag.hu/vallalkozas/ugyek/vallalkmuk/enge..

Milyen papírok, engedélyek, illetve járulékos költségek szükségesek egy edzőterem/fitnessterem/konditerem elindításához? Merre induljak el?

Magukra a beszerezend? engedélyekre lennék kíváncsi, nem pedig arra, hogy milyen helyen, milyen gépekkel lehet megnyitni. Milyen engedély szükséges a terem megnyitásához, a terem üzemeltetéséhez, gépekhez szükséges-e valamilyen biztonsági vagy szabvány papír, adózás...stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!