Találatok a következő kifejezésre: Milyen kórházbotrány Egerben (1 db)

Milyen kórházbotrány van Egerben?

A Metróban olvastam, hogy "blabla több m?hiba, blabla hosszú várólisták, találomra megoperált betegek, blabla... _és Eger, ahol egy hiánaétvágyú nagyt?kés alakzattal néz farkasszemet az orvosok és ápolók felb?szített falanxa. _"

Legjobb válasz: egyszerûen fogalmazva, az egri kórházat át akarják adni egy magáncégnek üzemeltetésre. Ehez új szerzõdéseket kell kötni a dolgozókkal, mert új a munkadójuk. Eddig százegynéhányan írták alá, a többiek nem akarják. A mûködéshez több, mint 800 ember kellene.

egyszerûen fogalmazva, az egri kórházat át akarják adni egy magáncégnek üzemeltetésre. Ehez új szerzõdéseket kell kötni a dolgozókkal, mert új a munkadójuk. Eddig százegynéhányan írták alá, a többiek nem akarják. A mûködéshez több, mint 800 ember kellene.
A kérdező hozzászólása: S ez miért olyan rossz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Közben a hospinvest átvette a kórházat, és csõdbe is ment. A bank zárolta a pénzét a cégnek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyetértesz a kampánycsend eltörlésével, ami megakadályozná azt, hogy egyes pártok visszaélhessenek vele, mint például a baloldali összefogás Baján?

A kampánycsendsértéssel való vádolgatással eddig lehetett trükközni, hogy megismételjenek egyes szavazókörzetekben választásokat, ha a vesztes fél nem törődött bele a kudarcba, hanem fordítani akart az eredményen. Szerencsére jövőre már nem ismétlődhet meg az, ami idén Baján történt, többé nem csinálnak bolondot a vesztes pártok a lakosságból azzal, hogy feleslegesen megismételtetik a szavazást önérdekből.

14

Orbán szerint ha rossz marad a gazdaság egy Putyin-szerű vezető jönne aki "nemzeti erős emberként nem tisztelné a szabadságot". Önmagára utalt?

A gazdaságunk siralmas állapotban van, tehát Orbán logikája szerint jönni fog a magyar Putyin. Gyakorlatilag kijelentette hogy ő diktátor lesz, pontosabban Viktátor.

7

Zsigó honnan tudta előre az eredményt, hogy ő fog nyerni?

http://index.hu/belfold/2013/10/13/a_fidesz_es_az_ellenzek_v..

12

A baloldal miért nem tud beletörődni a vereségbe? Miért kell csalást emlegetniük mindég?

6

Felelősségre lesz valamikor vonva Orbán a hülye döntéseiért, lopásaiért?

http://scheiringgabor.blog.hu/2013/10/13/stadionstop_az_orba..

15

Mi lesz Magyarországgal? Van lehetőség a javulásra? A pártoktól kellene várni a megváltást vagy a nép felelős a sorsáért?

Vesztesek vagyunk ugye?

13

Ki volt szerinted jobb miniszterelnök: Medgyessy Péter vagy Orbán Viktor?

És miért pont ő, indokolj!

19

A magyarokban mikorra tudatosult, hogy az országot meg fogja szállni a Szovjetunió?

Gondolok itt a politikai vezetésre és a lakosságra is.

4

Kuruc önként reklámozza a Jobbikot vagy mégis van kapcsolat köztük? Ki mit hisz, milyen tanulságot lehet levonni?

Milyen tanulságot lehet levonni?

9

Ismét kampánysendsértéssel nyert a Fidesz Baján. Meddig folytatódhat ez?

A hírekben hallottam, hogy ismét megismételhetik a válsztást Baján a kampánycsendsértés miatt. Mit szóltok hozzá?
A választásokhoz közeledve jó stratégiának számít-e az, ha a választás napján kampánycsendet sértek ott, ahol az ellenfeleim győzhetnek, ezt a végtelenségig folytatom, így csak azok a körzetek nyerhetnek, ahol biztosra az én jelöltjeim a befutók. Elképzelhető, hogy ezt a módszert tesztelik?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!