Találatok a következő kifejezésre: Milyen kérdéseket fel a nőgyógyász, (3 db)

Milyen kérdéseket tehet fel a nőgyógyász, ha holnap megyek rákszűrésre, + általános kivizsgálásra?

Babát szeretnénk. :-))))))

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy mikor menstruáltál legutóbb, az hány napig tartott, meg hogy volt-e valamilyen panaszod régebben, szültél-e, szerintem ennyi. Én is. :))))))

Szerintem azt, hogy mikor menstruáltál legutóbb, az hány napig tartott, meg hogy volt-e valamilyen panaszod régebben, szültél-e, szerintem ennyi. Én is. :) )))))
Én meg szorítok a mielõbbi babázáshoz:-)
Én éppen ma voltam az utolso menzi elsö napját kérdezte meg azt hogy miota probálkozunk és mondta hogy ma holnap huzzunk bele mert egy érrett tüszö a kapuba áll.

Milyen kérdéseket tesz fel a nőgyógyász az első vizsgálaton? Mi az, amire már nem kérdezhet rá (mert mondjuk annyira intim)?

Legjobb válasz: meg fogja kérdezni h szüz vagy e. azt h mikor menstruáltál utoljára és elõszõr. ha bproblémával fordulsz hozzá akkor pontosan el kell mondanod a tüneteidet mielött megvizsgál. ha azt mondod neki h már nem agy szûz esetleg megkérdezheti h mivel védekezel de ez nagyon ritka. ha magánrendelésre ész vigyél magaddal taj kártyát és egy személyit hja meg pénzt. hát arra mondjuk igy nem kérdezhet rá h mikor, kivel, hogyan csináltad utoljára.meg hát nem tudom mire gondolsz??

meg fogja kérdezni h szüz vagy e. azt h mikor menstruáltál utoljára és elõszõr. ha bproblémával fordulsz hozzá akkor pontosan el kell mondanod a tüneteidet mielött megvizsgál. ha azt mondod neki h már nem agy szûz esetleg megkérdezheti h mivel védekezel de ez nagyon ritka. ha magánrendelésre ész vigyél magaddal taj kártyát és egy személyit hja meg pénzt. hát arra mondjuk igy nem kérdezhet rá h mikor, kivel, hogyan csináltad utoljára.meg hát nem tudom mire gondolsz??
Nincs olyan intim dolog, amire nem kérdezhet rá, mivel maga a nõgyógyászat is egy igen inti dolog. Elõször elmondod, hogy miért jöttél. Általában azt kérdezi meg, hogy rendszeres-e a mensid, mikor jött meg utoljára, és hogy voltál-e már fiúval, azaz szûz vagy-e még.
Azt tutira nem kérdezi meg, hogy szereted e az orális szexet, vagy hogy mi a kedvenc pózod. Mert ez már tényleg intim az elsõ vizsgálatnál. Azután ha majd terhesgondozásra jársz, még azt is megbeszéled a dokiddal, hogy milyen pózt ajánl, hogy a legkevésbé zavarjátok a babót. De ez még odébb van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ilyesmire gondoltam. Nagyon félek elmenni, tudom, hogy a nõgyógyásznak ez a dolga, és százezret látott már, de attól még nekem az elsõ lesz, és nagyon cikinek érzem. :( Azért kérdeztem, hogy mire kérdezhet rá, mert semmit nem tudok errõl.
Ne érezd cikinek. Ha mégis parázol, vidd magaddal anyukádat, egy tapasztalt jó barátnõdet, vagy a párodat.
én már voltam elég bunkó nõgyógyásznál ia, megkérdezte mióta nem vagyok szûz, hány férfival voltam, még baszogatott is, nem tudom mit képzel magáról, nagyon hülye volt, de általában jófejek, és nem is kell tõlük félni (mellesleg a péterfi u.ban voltam, vagy iylesmi, a gyermeknõgyógyászaton). szerintem fiatalon is inkább normálishoz kell járni, nem gyereknõgyógyászhoz, azok mind nomrálisak voltak :)

26-án megyek a nőgyógyászomhoz, mert babát szeretnénk! Milyen kérdéseket tegyek fel neki? Mire fontos figyelni?

A n?gyógyászom kicsit lazább, mint az átlag, nem nagyon szereti ha valaki rágörcsöl erre a dologra , de mégis mi lehet fontos, amit meg kellene tudnom, miel?tt belekezdenénk? Vitamin? Pé? Azt ott meg tudja állapítani hüvelyi uh-val, hogy megfelel? e a méhnyálkahártya vastagsága? Vagy az csak pé-kor fontos szempont? El?re is köszönöm válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szerintem egy alapos orvost kellene választanod , aki szivesen válaszol bármilyen kérdésedre. Azt vettem ki a soraidból , hogy a tiédtõl nem igazán mersz kérdezni. Ha jo az orvos , akkor az magátol is el fogja mondani , hogy milyen vizsgálatokat javasol és otthon mit csinálj (pl. hõmérõzés , ovu teszt ) A méhnyálkahártya vastagsága a ciklus második felében fontos , hogy a megtermékenyitett petesejt be tudjon ágyazodni.

Szerintem egy alapos orvost kellene választanod , aki szivesen válaszol bármilyen kérdésedre. Azt vettem ki a soraidból , hogy a tiédtõl nem igazán mersz kérdezni. Ha jo az orvos , akkor az magátol is el fogja mondani , hogy milyen vizsgálatokat javasol és otthon mit csinálj (pl. hõmérõzés , ovu teszt ) A méhnyálkahártya vastagsága a ciklus második felében fontos , hogy a megtermékenyitett petesejt be tudjon ágyazodni.
A kérdező hozzászólása: Ott akkor külön lehet kérni, hogy nézze meg, hogy milyen vastag a méhnyh? Ha esetleg magától nem jut eszébe?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor már a ciklus 2. felében leszek, akkor már jó, ha meg tudja mérni a nyh-át! És az mindig annyi lehet, vagy minden ciklusban más. Mert mi csak decemberben tudunk majd nekilátni a próbálkozásnak, akkor megint meg kellene méretnem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!