Találatok a következő kifejezésre: Milyen kérdéseket fel a lányok (8 db)

Milyen kérdéseket tesznek fel a lányok az első randin?

mindenki ötletét várom

Legjobb válasz: Szerintem ezt egyáltalán nem lehet behatárolni, kortól kezdve egyéniségig mindentõl függ. Ha passzoltok egymáshoz el fogtok tudni beszélgetni, nem hinném h vallatásszerüen minden lány ugyanazokat végigkérdezgeti.

Szerintem ezt egyáltalán nem lehet behatárolni, kortól kezdve egyéniségig mindentõl függ. Ha passzoltok egymáshoz el fogtok tudni beszélgetni, nem hinném h vallatásszerüen minden lány ugyanazokat végigkérdezgeti.
én egy játszótéren hülyéskedtem a pasival tök édik voltunk, mint a kis gyerekek(pedig 15 és 18 évesek vagyunk) :) nekünk közös a zenei ízlésünk is (Rock), biztos nektek is lesz közös téma, sok sikert ;)
Szerintem bámilyen kérdést feltehetsz ami érdekel róla, mit sportol, milyen zenét kedvel, hova jár bulizni stb :) a lényeg hogy ne legyél csendes és mindig mosolyogj :) )))
Szevasz! Én srác vagyok de csak azt tudom mondani hogy a randi elsõsorban nem a kérdésekrõl/válaszokról kell hogy szóljon, de az biztos hogy a lányok elvárják hogy irányíts, magabiztos és szórakoztató légy. Ha görcsölsz az rossz. Hidd el hogy nem 15-20 speckó kérdésre adott válasz alapján lehet megismerni valakit, sem pedig eldönteni hogy összeilletek. Légy önmagad, vidd el sörözni/sétálni/kévézni és hagyd magad sodródni. Jó társaság akkor leszel ha semmit se viszel túlzásba és nem is adsz ki mindent magadból, de az ízelítõket ne spórold ki az atrakcióból :) Incselkedj, közvetve dícsérd a külsejét, intézd úgy a dolgokat mintha õ akarna jobban téged, nevettesd meg irtózatosan, de mindenek elõtt élvezd a randit. Ha eredeti vagy és mégse jön össze, akkor is harcban buktál el és az sose szégyen :)

Milyen témákról beszélgessek, milyen kérdéseket tegyek fel a lánynak, aki tetszik?

Legjobb válasz: mi a hobbija pl. ne azzal kezdd, hogy lenyeli-e

mi a hobbija pl. ne azzal kezdd, hogy lenyeli-e
Teljesen mindegy, az se baj, ha alig tudsz megszólalni. Azon múlik minden, h külsõre tetszel-e neki.
kérdezz: hobbiról, zenei ízlésérõl, mesélj vicceket, szereti e a sportokat ès ha igen melyiket, kedvenc szine, ......stb. ilyesmiket kèrdezz.Ès nem a külsõ minden.XD:-)

Milyen kérdéseket tegyek fel a lánynak?

Hülye kérdés de nincs ötletem hogy elkerüljem a kínos csendet

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok :D

Erre én is kíváncsi vagyok :D
Bármit, derítsd ki mit szeret, zene film stb, mit vár el egy pasitól, milyen barátot keres, hogyan éli az életét pl. milyen a családi viszonya (de ezt csak óvatosan..majd ha elnyerted a bizalmát) hogyan képzel el egy tökéletes randit, és ha eléggé össze melegedtetek és látod a szemében és rajta hogy bele vágna akkor ne várd ki ameddig meggondolja magát kérdezd meg hogy akar-e veled járni, össze-e akar veled jönni. De ha így nem megy akkor sokáig hetekig talápkozgassatok pl. egy héten 3-4 szer. min 2-3 órát. de ha csak 1 órát is akkor mond neki hogy neked tökre mind1 mennyit láthatod csak az a lényeg hogy lássad akár egy pillanatra is és már akkor boldog vagy, ez beválik ;) és utánna tedd fel a kérdést hogy akar-e valamit. építs ki kettõtök között egy bizalmas kapcsoltatot de mégis távoltartót:) remélem tudtam ezzel segíteni sok szerencsét!
szereted a star wars-ot?
#4 : Maybe one day you will understand why* Nem mindegy, ami nem megy nem kell erõltetni, a kérdezõnek és a négyesnek is.
Beszélgessetek, ne interjúvolt.
Ha interneten ismerkedsz, akkor ezekkel tudsz indulni és késõbb alakulhat ahogy egyre többet megtudsz róla. Személyes ismerkedésnél kicsit több a lehetõséged....
kedvenc szinésznõ/énekes/szín
KÕKÓLA?
ha ezt se tudod inkább ne csajozz ! Maybe one day you understand why.
KÓKÓLA?
Sablonos vagy nem sablonos csak ilyen kérdésekkel lehet indítani.
Szerintem ezek elég snassz kérdések és az átlag emberek hamar kimerítik, mert csak felszínes véleményük van, ha egyáltalán van. Szerintem nagyobb távlatokba gondolkodj és próbálj kihalászni egy témát, ami mindkettõtöket érdekel. Egy közös pont. Ne azt kérdezd mi a hobbija, hanem kérdezd meg mit szeret csinálni szabadidejében; - majd dicsérd meg milyen izgalmas. - kérdezõsködj a téma kapcsán. - aztán mesélj a tiédrõl is, ha nem ért valamit menj bele a részletekbe, de ne legyél unalmas. Ezenfelül aktuális témákat is felhozhatsz, ami jelenleg a világban zajlik, már ha érdekli a másikat...
pl. hogy miért veszi el XD
Mi volt a jele az oviban? Mi a kedvenc része egy csirkérõl? Hanyas a lába? Mikor van a névnapja? Mi az anyukája teljes neve? (Ha több keresztneve van.)
meltartómérete milyen kisállata volt eddig álltalánosiskolája neve kedvenc fimlje kedvenc parfüm milyen pizzát szokott rendelni évfordulójuk dátuma anyós születésnapja milyen ruha volt rajta mikor megismerte s hol elsõ együtt töltött vacsora mi volt mitõl irtózik mennyi idõt tölt a fürdõben
Hányas lába van? Mi a nagymamájának a keresztneve? Mikor van az anyós névnapja? Mi a kedvenc parfümje? Hogy szeret aludni? (Hason, háton stb) Hányas melltartót visel? Mit viselt az elsõ randijukon? Melyik ételt szereti/utálja a legjobban? Mi a kedvenc színe? Szexelne-e liftben? Mi a kedvenc zeneszáma? Volt-e fogszabályzója?
Nálunk is volt férj és feleségismereti teszt. Nagyon jó volt. Ilyeneket kérdeztek, amiket már leírtak, hogy mi volt a jele, mikor vesztette el a szüzességét, mi volt a kedvenc tantárgya az egyetemen, mit szeret bennem a legjobban. Bár én lány vagyok, a barátnõim, amikor már meg volt a kérdéssor, elküldték a férjemnek emilben, õ pedig beírta a válaszokat. Nála ugyanígy volt. Ha nem jól válaszoltunk, inni kellett. :)

Azt vettem észra, hogy a lányok azért félnek a szado-mazo sextől, mert félnek hogy sérülést okoznak. Kérdés: lányok, milyen erővel mernétek egy péniszt meghúzni?

Legjobb válasz: Na azért a szado-mazoban is már durva, ha letépdesik a farkadat. Hogy ki meddig megy el, az egyéni. Van akik csak a szóbeli agresszivitást, van aki az erõszakot, van aki a durva ütést, karmolást élvezi. Nem a gyakorlatból, csak az olvasmányaimból tudom.

Na azért a szado-mazoban is már durva, ha letépdesik a farkadat. Hogy ki meddig megy el, az egyéni. Van akik csak a szóbeli agresszivitást, van aki az erõszakot, van aki a durva ütést, karmolást élvezi. Nem a gyakorlatból, csak az olvasmányaimból tudom.
Nagy erõvel biztos nem. Nem vagyok szadista és nincsenek rejtett komplexusaim sem, hogy úgy éljem ki magam, hogy erõsen cibálok egy szerencsétlen pélót.
Mit értesz szado-mazo szex alatt? Mert tág értelemben a sima hajhúzástól a CBT-n át a százas szegig mindent annak vehetünk... De általánosságban nem feltétlenül félnek - csak tudod ez hajlam + felvilágosultság kérdése. Ha az egyik hibádzik, akkor nincs motiváció.
Én inkább attól félek, hogy olyan fájdalmat/sérülést okzok a srácnak amit már nem élvez, ha folyik a vér az még nem gáz, de ha jól meg csavarom és reccsen (barlangostest sérülés)akkor utána hónapokig nincs sex.Nem igazán ismerem a pénisz tûrõképességét, és lehet, hogy valmi olyat teszek ami maradandó sérülést okoz vagy a sráclelkében okozok valami amit nemkellet volna.Úgyhogy ha SM rekerül a sor akkor csak fenekelés, erõszak, sub. 25/L
kérdezd meg h tetszik-e neki valaki, vagy h járna-e veled.
én fiú vagyok mégis írok!
Néha szextársas (ha ez segédeszköznek számít). 24/l
Karikás ostorral meg szögesdróttal. Néha megszórjuk egymást napalmmal is, hogy nagyobb legyen a borzongás.
Bazi nagy mûfasz. 55/F
Nem használunk segédeszközöket. 20l
Fiúk nem irhatnak!
Akkor ti felrúgtátok a szabályt!
Kapával
xDDDD Imádom ezt az oldalt :DDD 117/F
ha vírust küldesz széttéplek..xd
csúnya vagy
10es vagyok. Nem írtad, h miért kérdezed...
nekem iiis:D
Jöhet :D
Na- ne vigyorogj mint egy vadalma, és kezdj valamit a bõröddel :D eléggé hosszú orrod van, ami elõny, de kérlek, ne mosolyogj így!
Küldheted. 17/L
küldjél:)
Kuldhetsz kepet!:) es az indokot is.
hány éves vagy? szép a szemed, szép piros:P de am szimpatikus vagy, ha így értetted:)
küldhetsz:)
küldesz képet 18/L
Küldhetsz, õszinte véleményt fogok mondani.
A helyesírásod katasztrófa. Szerintem max 17 vagy, de lehet sokat mondtam. Nem kell a kép, kösz!
küldjed..de csak akkor ha nem a seggedrõl ill. a farkadról küldöd..:D
küldheted
Ide is kuldd, oszinte leszek
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek kössz! :) Teis szépvagy!!! :) )) 2.dik nyugi nemvagyok olyan!!!
küldheted :)
2. vagyok oké akkor jöhet.:D
nah mikor van a mindjárt?
küldheted
én tudom hogy szép vagyok :D ellenben veled:D
nekem is küldj :) ér írd meg akkor azt is hogy miért tetted fel a kérdést :)
Jöhet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!