Találatok a következő kifejezésre: Milyen kérdéseket fel (226 db)

Milyen kérdéseket tegyek fel egy fiúnak ha jól el vagyunk és ha már beleszerettem? (Választ kérek nem kritikát. ) (mert alíg van témánk)

Legjobb válasz: "A lényeg h nyitott kérdest tegyél fel,tehat h ne lehessen egyszeruen igen/nem -el valaszolni.A kedvencem: "- Ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne, mit csinálnál vele?" Hogy miért olyan jó kérdés ez? Nos, egyrészt sokáig tart rá válaszolni, nem lehet pár szóval elintézni. Másrészt nagyon sok érdekes dolgot tudhatsz meg a válaszok alapján a lányról, mit szeret csinálni, mik a vágyai, milyen ember is valójában. És a legjobb az egészben: Miközben együtt vagytok, olyan dolgokról beszél, gondolkozik, amik nagyon kellemes érzéseket keltenek benne!" ezt egy hasonló kérdésre adta egy kedves válaszoló, sztem hasznos neked is! 19/L

"A lényeg h nyitott kérdest tegyél fel, tehat h ne lehessen egyszeruen igen/nem -el valaszolni.A kedvencem: "- Ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne, mit csinálnál vele?" Hogy miért olyan jó kérdés ez? Nos, egyrészt sokáig tart rá válaszolni, nem lehet pár szóval elintézni. Másrészt nagyon sok érdekes dolgot tudhatsz meg a válaszok alapján a lányról, mit szeret csinálni, mik a vágyai, milyen ember is valójában. És a legjobb az egészben: Miközben együtt vagytok, olyan dolgokról beszél, gondolkozik, amik nagyon kellemes érzéseket keltenek benne!" ezt egy hasonló kérdésre adta egy kedves válaszoló, sztem hasznos neked is! 19/L
öhm bocsi elsõ válaszoló de fiúról van szó
elsõ: tudom, de ezt találtam és ha láttad volt idézõjel, ami azt jelenti h szó szerint idéztem! de gondoltam rájön h pasitól is megkérdezheti! na ezt is tisztáztuk remélem :D
elsõ: bár így visszaolvasva nem különül el az utolsó mondat amit ténylegesen én írtam! de rem így már érthetõ:D
Mi az, amit soha nem tenne meg? Mit akar mindenképp megtenni? Mi a legnagyobb álma? Mit nem tudna soha megbocsátani? Hol élne szíve szerint, mivel foglalkozna ott.. ? Milyen kaja, zene, sport az, amit hosszú ideig nem tudna megunni? Egyébként ha tudod, mi érdekli, kérdezd meg, mit gondol 1-1 dologról. Hagyd, hogy kifejtse :)
A kérdező hozzászólása: Értem és..köszí..:)

Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni, eddig még nem voltam nögyógyásznál, bevallom félek és tartok töle. A kérdésem hogy mire készüljek a vizsgálatnál mit csinál, milyen kérdéseket tesz fel? És minden információt ami érdemes tudni ez ügyben.

Legjobb válasz: Ne aggódj, egyáltalán nem kell félni! Fog csinálni egy rákszûrést (ennek az eredménye kell, hogy szedhesd a tablettát, és majd évente kell újra menned). Nekem ez picit kellemetlen, de legtöbben azt mondják, hogy alig érzik. Megvizsgál hüvelyen keresztül, megvizsgálja a melleidet (ezt érdemes figyelni, hogyan csinálja, mert havonta egyszer jó megismételni otthon!). Meg fogja kérdezni, mióta menstruálsz, hány naposak a ciklusaid és hány napra jön, rendszeres-e egyáltalán. Érdeklõdni fog, hogy volt-e mellrák vagy trombózis a családban, ezeknek nem árt utánanézni, mielõtt mész! Azt is megkérdezi, hogy szedsz-e valami gyógyszert folyamatosan. Ha felelõsségteljes, akkor elküld vérvételre is, de ezzel nem mindig foglalkoznak. Megbeszélitek, hogy milyen árkategóriájú gyógyszert szeretnél szedni, elmond bizonyos dolgokat a szedéssel kapcsolatban. Ne félj kérdezni, mindenre válaszolni fog. Jó módszer, ha most még gondolkodsz, és vannak kérdéseid, azokat összeírod, mert ha izgulsz kicsit, könnyen elfelejtheted, és macerás utólag telefonálgatni, itt meg mindenki ezerfélét fog a kérdésre írni. Tehát semmi extra, többet fogtok beszélgetni, mint amennyi idõt vizsgál majd. :)

Ne aggódj, egyáltalán nem kell félni! Fog csinálni egy rákszûrést (ennek az eredménye kell, hogy szedhesd a tablettát, és majd évente kell újra menned). Nekem ez picit kellemetlen, de legtöbben azt mondják, hogy alig érzik. Megvizsgál hüvelyen keresztül, megvizsgálja a melleidet (ezt érdemes figyelni, hogyan csinálja, mert havonta egyszer jó megismételni otthon!). Meg fogja kérdezni, mióta menstruálsz, hány naposak a ciklusaid és hány napra jön, rendszeres-e egyáltalán. Érdeklõdni fog, hogy volt-e mellrák vagy trombózis a családban, ezeknek nem árt utánanézni, mielõtt mész! Azt is megkérdezi, hogy szedsz-e valami gyógyszert folyamatosan. Ha felelõsségteljes, akkor elküld vérvételre is, de ezzel nem mindig foglalkoznak. Megbeszélitek, hogy milyen árkategóriájú gyógyszert szeretnél szedni, elmond bizonyos dolgokat a szedéssel kapcsolatban. Ne félj kérdezni, mindenre válaszolni fog. Jó módszer, ha most még gondolkodsz, és vannak kérdéseid, azokat összeírod, mert ha izgulsz kicsit, könnyen elfelejtheted, és macerás utólag telefonálgatni, itt meg mindenki ezerfélét fog a kérdésre írni. Tehát semmi extra, többet fogtok beszélgetni, mint amennyi idõt vizsgál majd. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ!

Milyen kérdéseket tegyek fel az állásinterjún?

gondolom nekem is kellene felrakni pár kérdést de nem jut eszembe semmi okos gondolat, pályakezd? vagyok, ti milyen kérdéseket szoktatok felrakni?

Legjobb válasz: Nézd meg a pozíció leírását és kérdezz rá belõle pár dologra. Egyébként pedig: hogy telik egy átlagos nap, mennyire használják az X nyelvet, milyen a munkamorál/kollégák viszonya, mekkora csoportban fogsz dolgozni stb. Ne kérdezd: milyen munkaidõben dolgoznak (vagy mondják maguktól, vagy pedig majd meglátod. Nem tûnsz fel jó színben, ha egybõl azt kérdezed, mikor lehet lelépni). Illetve fizetik-e a telefont/benzint/buszbérletet stb. Inkább úgy kérdezd, hogy milyen kompenzációs csomagja van a cégnek. De úgyis érezni fogod, hogy mennyire merészkedhetsz el a kérdésekkel.

Nézd meg a pozíció leírását és kérdezz rá belõle pár dologra. Egyébként pedig: hogy telik egy átlagos nap, mennyire használják az X nyelvet, milyen a munkamorál/kollégák viszonya, mekkora csoportban fogsz dolgozni stb. Ne kérdezd: milyen munkaidõben dolgoznak (vagy mondják maguktól, vagy pedig majd meglátod. Nem tûnsz fel jó színben, ha egybõl azt kérdezed, mikor lehet lelépni). Illetve fizetik-e a telefont/benzint/buszbérletet stb. Inkább úgy kérdezd, hogy milyen kompenzációs csomagja van a cégnek. De úgyis érezni fogod, hogy mennyire merészkedhetsz el a kérdésekkel.
A második válaszadó nagyon helyesen leírta, a munkaidõdet õk úgyis ismertetni fogják Veled, a fizetést is, inkább érdeklõdj a mindennapos rutinfeladatokról, hogy ki lesz a közvetlen felettesed, érdeklõdhetsz a cég, vállalkozás hosszabb távú tervei felõl stb.
Mik a konkrét elvárások Milyen gyakori elvárás a túlóra
Oszt mennyi a lé? :)
-mennyi a fizu -cafeteria jár-e -utazást téritenek-e, ha igen, hogyan -ebédidõ van-e, mikor, lekell-e dolgozni -munkaidõ mettõl meddig tart -kötelezõ munkaruházat van-e -mennyi a próbaidõ
Penzrol ne kerdezz soha, meg kell varnod hogy ok hozzak fel ezt a temat (es ez egy jo jel).
értelmeseket
Pedig az a fõ szempont, ugyanis nem vagy se rabszolga, meg is kell élni valamibõl, és nem a 2 szép szemük miatt fogod elvégezni a munkát!
A kérdező hozzászólása: a pénz dologra nem merek rákérdezni nem akarom h azt hidják hogy csak az a fõ szempont, ami érdekelne viszont a fizu melett az a bkv bérlet, szerintetek hogy illik erre rákérdezni ami nem tolakodó?
hogy ment?

Milyen kérdést tegyek fel?

:D

Legjobb válasz: pl: legyen az, hogy Milyen kérdést tegyek fel? :DD

pl: legyen az, hogy Milyen kérdést tegyek fel? :DD

26-án megyek a nőgyógyászomhoz, mert babát szeretnénk! Milyen kérdéseket tegyek fel neki? Mire fontos figyelni?

A n?gyógyászom kicsit lazább, mint az átlag, nem nagyon szereti ha valaki rágörcsöl erre a dologra , de mégis mi lehet fontos, amit meg kellene tudnom, miel?tt belekezdenénk? Vitamin? Pé? Azt ott meg tudja állapítani hüvelyi uh-val, hogy megfelel? e a méhnyálkahártya vastagsága? Vagy az csak pé-kor fontos szempont? El?re is köszönöm válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szerintem egy alapos orvost kellene választanod , aki szivesen válaszol bármilyen kérdésedre. Azt vettem ki a soraidból , hogy a tiédtõl nem igazán mersz kérdezni. Ha jo az orvos , akkor az magátol is el fogja mondani , hogy milyen vizsgálatokat javasol és otthon mit csinálj (pl. hõmérõzés , ovu teszt ) A méhnyálkahártya vastagsága a ciklus második felében fontos , hogy a megtermékenyitett petesejt be tudjon ágyazodni.

Szerintem egy alapos orvost kellene választanod , aki szivesen válaszol bármilyen kérdésedre. Azt vettem ki a soraidból , hogy a tiédtõl nem igazán mersz kérdezni. Ha jo az orvos , akkor az magátol is el fogja mondani , hogy milyen vizsgálatokat javasol és otthon mit csinálj (pl. hõmérõzés , ovu teszt ) A méhnyálkahártya vastagsága a ciklus második felében fontos , hogy a megtermékenyitett petesejt be tudjon ágyazodni.
A kérdező hozzászólása: Ott akkor külön lehet kérni, hogy nézze meg, hogy milyen vastag a méhnyh? Ha esetleg magától nem jut eszébe?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor már a ciklus 2. felében leszek, akkor már jó, ha meg tudja mérni a nyh-át! És az mindig annyi lehet, vagy minden ciklusban más. Mert mi csak decemberben tudunk majd nekilátni a próbálkozásnak, akkor megint meg kellene méretnem?

Ti milyen kérdéseket tennétek fel? Többi lent.

Most tanultuk a Bánk bánt és össze kell irjunk 5 kérdést, hogy mit nem értettünk.(konkrétumokat) Ti mit irnátok mit nem nem értettetek a Bánk bánból?

Legjobb válasz: olyanokat írj fel, amit TE nem értettél, nem pedig holmi ismeretlen emberek válaszait, mert annak semmi értelme. egyébként azt sem értem, miért tetted fel ezt a kérdést.

olyanokat írj fel, amit TE nem értettél, nem pedig holmi ismeretlen emberek válaszait, mert annak semmi értelme. egyébként azt sem értem, miért tetted fel ezt a kérdést.

Milyen kérdéseket tegyek fel a védőnőnek és az orvosnak szülés előtt? (30 hetes kismama)

Legjobb válasz: védõnõ inkább a baba ápolásával kapcsolatos dolgokban tud segíteni (szoptatás, pelenkázás, fürdetés), vagy még ilyesmi: Mi kell a szülõszobai csomagba? mi kell a gyermekágyas részre? babának mit vigyél a kórházba? meddig fognak benn tartani? kap-e a baba pótlást, ill ha igen, mit? meddig lesz melletted? ki fogja fürdetni a kórházban? Milyen papírokat vigyél magaddal? Mikor kell elindulnotok a kórházba? Beöntés/borotválás kérdése? Hol fogsz vajúdni? Veled lehet-e a párod a vajúdás alatt, vagy csak a szülõszobán? Mozoghatsz, ehetsz, ihatsz-e vajúdás alatt, van-e vmi alternatív eszköz (kád, labda, szék stb)? Vigyél-e mellszívót, vagy van a kórházban? Orvostól pl: Pl, ki fog neki szólni, hogy szülni mész? Milyen fájdalomcsillapítási módokhoz juthatsz hozzá Adnak-e oxyt orrba-szájba, vagy csak ha muszáj? Elkerülhetõ-e a gátmetszés, ha igen, hogyan? Mikor kell elindulnotok a kórházba? Ami még jól jöhet, ha a szülés elõtt megkéred az orvost, hogy közben tájékoztasson mindig, hogy hogy álltok (hány ujjnyi, mikor mit csinál, mit miért kapsz). Nem biztos, hogy mindenre emlékezni fogsz, de legalább nem kell utána legóznod, hogy mégis mit nyomtak beléd.

védõnõ inkább a baba ápolásával kapcsolatos dolgokban tud segíteni (szoptatás, pelenkázás, fürdetés), vagy még ilyesmi: Mi kell a szülõszobai csomagba? mi kell a gyermekágyas részre? babának mit vigyél a kórházba? meddig fognak benn tartani? kap-e a baba pótlást, ill ha igen, mit? meddig lesz melletted? ki fogja fürdetni a kórházban? Milyen papírokat vigyél magaddal? Mikor kell elindulnotok a kórházba? Beöntés/borotválás kérdése? Hol fogsz vajúdni? Veled lehet-e a párod a vajúdás alatt, vagy csak a szülõszobán? Mozoghatsz, ehetsz, ihatsz-e vajúdás alatt, van-e vmi alternatív eszköz (kád, labda, szék stb)? Vigyél-e mellszívót, vagy van a kórházban? Orvostól pl: Pl, ki fog neki szólni, hogy szülni mész? Milyen fájdalomcsillapítási módokhoz juthatsz hozzá Adnak-e oxyt orrba-szájba, vagy csak ha muszáj? Elkerülhetõ-e a gátmetszés, ha igen, hogyan? Mikor kell elindulnotok a kórházba? Ami még jól jöhet, ha a szülés elõtt megkéred az orvost, hogy közben tájékoztasson mindig, hogy hogy álltok (hány ujjnyi, mikor mit csinál, mit miért kapsz). Nem biztos, hogy mindenre emlékezni fogsz, de legalább nem kell utána legóznod, hogy mégis mit nyomtak beléd.
Lehetõleg mindent, amire kíváncsi vagy. Nem baj, ha butaságnak tûnik néhány kérdésed, mert minden fontos lehet.
Szerintem attól a pillanattól kezdve, hogy beindul a szülés egészen odáig, hogy hazaértek és becsukjátok magatok mögött az ajtót, gondold át az eseményeket, és ha valamiben nem vagy biztos, írd fel egy lapra. Én jegyzetekkel megyek konzultációra, így minden kérdésemre választ kapok, nem csak utólag jut eszembe, hogy "jaj, azt elfelejtettem megkérdezni". Nyugodtan, midnenre kérdezz rá, amivel kapcsolatban kétségeid merülnek fel. Gondold át részletesen és alaposan, és ha ezt megtetted, megkérdezted, amit akartál, megnyugszol. Hogy pontosan mik ezek a kérdések? Mindenkinek más a fontos, más aggasztja, más bizonytalanítja el. Ezért univerzális dolgok nincsenek. Szerintem ezért is él ez az oldal is, ami valakinek kérdés, másoknak nem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már elkezdtem felírni egy füzetbe, csak nehogy lemaradjon valami lényeges dolog ami nekem nem jut az eszembe, de akkor még gondolkodom. :-)Szép napot!
Én olyasmiket kérdeztem, a 32 hetes vizsgálaton hogy hányan leszünk bent a szülõszobán? Mármint hogy én a párom meg még ki? Vagy mennyire valószínû hogy gátmetszést fog csinálni? Akkor kérdeztem rá a szülés összegére? Mikor kell elindulni a kórházba? Nekem kell õt felhívnom vagy értesítik a kórházból? Mennyit kell bent lenni? Sajnos már nincs meg a papírom amire fel voltak írva a kérdések, mert én is mindig úgy megyek. :) De most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ja meg még azt hogy hogyan kell számolni a fájásokat? Mármint hogy egyik elejétõl a következõ elejéig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek nagyon sok új kérdést találtam, van olyan amire nem is gondoltam. Szép estét!
szülés, szoptatás!! a legfontosabb! a babakelengye meg a többi baromság ráér! ezeket kérdezd meg, mert én nem tettem, és 36. hétre szültem..még jó, hogy találékonyak voltunk a párommal..
A kérdező hozzászólása: Köszönõm.

Kihatással lenne a párkapcsolatodra, vagy a családi kapcsolataidra, ha közülük valaki meglátná hogy itt milyen kérdést teszel fel, vagy miket írsz?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, a kérdés úgy szólt: ha meglátná :) Erre nem lehet azt válaszolni, hogy nem látja meg :) Nálunk, ha meglátná a férjem, vagy a többi családtagom, egyik-másik kérdésen kiakadnának, vagy válaszomon, mert leírok esetleg velük kapcsolatos negatív dolgokat. Másik kérdéseim jól esnének nekik, mert õket dícsérem bennük, illetve válaszokban is. Néhány kérdésen meglepõdnének, mert nem tudják, hogy foglalkoztat az adott téma, vagy épp a véleményemen lepõdnének meg, ki ilyen, ki olyan irányba. Összességében, nem örülnék neki, ha bárki belelátna, mert ez szerintem épp olyan privát szféra, mint pl. a magánlevelezés, vagy egy napló.

Kedves elsõ, a kérdés úgy szólt: ha meglátná :) Erre nem lehet azt válaszolni, hogy nem látja meg :) Nálunk, ha meglátná a férjem, vagy a többi családtagom, egyik-másik kérdésen kiakadnának, vagy válaszomon, mert leírok esetleg velük kapcsolatos negatív dolgokat. Másik kérdéseim jól esnének nekik, mert õket dícsérem bennük, illetve válaszokban is. Néhány kérdésen meglepõdnének, mert nem tudják, hogy foglalkoztat az adott téma, vagy épp a véleményemen lepõdnének meg, ki ilyen, ki olyan irányba. Összességében, nem örülnék neki, ha bárki belelátna, mert ez szerintem épp olyan privát szféra, mint pl. a magánlevelezés, vagy egy napló.
Hihetetlen, hogy nem értik a kérdést :) 3: ha meglátná a párod, akkor hatással lenne-e, ezt szerintem úgy kéne érteni, hogy írtál-e olyan dolgokat a párodról és családodról, amik gázosak vagy épp furák lennének nekik? Oké, nincs párod, de ha a kérdés az, hogy milyen gyakran viszed le a kutyád sétálni, én nem írok a kérdésre kényszeresen választ, hogy: "semmikor, mert nincs kutyám." :)
Nem, mert a párom nem számítógépezik, legfeljebb ha én elmondom neki, hogy a kérdésemre mit válaszoltak, lehülyézi a válaszolókat.
Nem. Írtam már ki párkapcsolati jellegû kérdést, de azt elõbb-utóbb a párommal is megbeszéltem, mert mégiscsak az a célravezetõbb (bár írtak a válaszadók hasznos meglátásokat, amivel segítettek jobban látni a problémát.)
Nem. Egy kérdést sem tettem fel a családomról. Azokat velük beszélem meg. Legtöbb kérdést a laptop-ommal kapcsolatban tettem fel, meg a fájós karomról. Semmi személyes. 25/L
Igen, biztos. Tettem már ki olyan kérdéseket, amiket a családdal nem tudtam megbeszélni, mert nem érdekelte õket a problémám.Mindenki csak a saját dolgával volt elfoglalva, s itt kértem tanácsot. Biztos meglepõdnének, ha meglátnák, s nem örülnének nekik. De ha velük nem tudom megbeszélni, jó kívülállók véleményét kikérni.
De még mennyire!Itt szinte már minden egyes titkom megosztottam egy-egy kérdésnél, amiket bizony jobb, ha nem tudnak. Nem kell itt egetrengetõ dolgokra gondolni, de számomra fontos dolgok ezek, nekik pedig igencsak megdöbbentõ lenne! Szóval a válaszom egy határozott igen! Csak megjegyzem, remélem ilyesmire sosem kerül sor...
Nem. Pasi gondom nincs, a családomra pedig nagyon ritkán panaszkodom, és akkor is csak valami pitiáner dolog miatt. :)
Maximum annyi, hogy a párom látná, mennyire hûség-párti vagyok. Persze ezt tudja õ is, hasonló értékrendünk van, gyakori téma ez köztünk. Ha valamilyen kérdés foglalkoztat a saját(!) kapcsolatommal, akkor nem idegenektõl kérdezem meg. Vagyunk olyan 'jóban', hogy megbeszélhessem vele, bármi adódik. A kérdések nagy részét felesleges is kiírni: hiába ad pontos helyzetleírást a kérdezõ, akkor sincs ember a földön, aki teljesen átlátná a dolgokat, kivéve a nagyon kirívó eseteket. Kétszer kérdeztem itt a gyakorin, mindkét alkalommal a sütés-fõzés témakörben.
Nem. Párkapcsolatom nincs, a családi kapcsolataimról meg nem írok.
Szerintem igen, sok mindent befolyásolna.Elkeseredésemben írogattam ide dolgokat, amikrõl rám ismerhetnek.Volt, amikor én sem tudtam éppen kitõl tanácsot kérni, de muszáj volt kiadni magamból a dühömet és a fájdalmat, ezért ide írtam ki magamból.Ciki, nem ciki, ez van.

Szakdolgozat védésnél milyen kérdéseket tesznek fel általában?

Azt tudom, hogy az egész lényege az, hogy én írtam-e valójában, és hogy a szakdolgozatomban lévő dolgokra kérdeznek rá, de konkrétan, akinek már volt ilyen védése, tőle mit kérdeztek?

Legjobb válasz: Tõlem azt kérdezték milyen témát választottam és hogy milyen konklúzióra jutottam, de erre tényleg csak két mondatos választ vártak. Meg konkrétan a dolgozatból kettõ kérdést. Ami bele volt írva eleve.

Tõlem azt kérdezték milyen témát választottam és hogy milyen konklúzióra jutottam, de erre tényleg csak két mondatos választ vártak. Meg konkrétan a dolgozatból kettõ kérdést. Ami bele volt írva eleve.
Valóban általában a témaválasztásról kell beszélni, vagy ha van benne valamilyen érdekesebb momentum, akkor arra kérdeznek rá, vagy ha valami butaságot írtál, akkor arra. De felénk úgy szokás, hogy még a védés elõtt megkapod a bírálatodat, amin szerepelnek azok a kérdések, amiket a védésen fel szeretnének majd tenni neked.
Igen, én is megkaptam elõre a kérdéseket.
Kérdezhetnek bármit a dolgozattal kapcsolatban - pl. velem volt olyan, hogy az egyik vizsgáztatónak ebbõl volt egy rész a szakterülete és abból kérdezett. De jóindulatúak, és csak rövid választ várnak.

Állás interjúra megyek holnap. Nagyon régen voltam ilyen elbeszélgetésen, mi a mostani trendi, milyen kérdések vannak? Mire készüljek fel?

Richter - analitikus munkakörről lenne szó ezeket találtam a neten, ezek általános kérdések felszokták tenni? Mesélj egy kicsit magadról! Miért jelentkeztél erre az állásra? Sorold fel öt pozitív, és öt negatív tulajdonságodat! Hogyan kerültél erre a területre? Hogyan képzeled el az életedet öt év/tíz múlva? Miért jöttél el a legutóbbi munkahelyedről? Mesélj az eddigi legjobb és legrosszabb főnöködről. Mit szerettél a legjobban csinálni a gyakorlaton? Idézz fel egy esetet, amikor fontos döntést kellett hoznod és jól kerültél ki a dologból. Képzeld el, hogy XY helyzetbe kerülsz, hogyan oldanád meg? Mi az, ami motivál? Milyen érvek szólnak amellett, hogy téged vegyenek fel a posztra? Milyen továbbtanulási terveid vannak? Milyen képzéseken, konferenciákon etc. vettél részt az elmúlt egy évben? Csapatban vagy egyedül dolgozol szívesebben? Az előző munkahelyeden mennyire dolgoztál önállóan? Voltál már vezetői helyzetben, ahol te adtad ki a feladatokat másoknak? Mi az, amit megváltozatnál a cég működésében, ha tehetnéd? Mennyit szeretnél keresni? (Mindenképpen hangsúlyozd, nettó vagy bruttó összegről van-e szó!) Van még valamilyen kérdésed? (Mindig kérdezz: béren kívüli juttatásokról, a munkaidőről, a munkakörülményekről, a munkakörről és arról, mikor várhatod tőlük a visszajelzést, mikor kellene kezdeni!)

Legjobb válasz: pl.: erre a kérdésre mi a jó válasz ? Sorold fel öt pozitív, és öt negatív tulajdonságodat!

A kérdező hozzászólása: pl.: erre a kérdésre mi a jó válasz ? Sorold fel öt pozitív, és öt negatív tulajdonságodat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!