Találatok a következő kifejezésre: Milyen képszerkesztő lehet (79 db)

Milyen képszerkesztőkkel lehet eltüntetni a felesleges dolgokat pl egy palackot, de úgy hogy ne látszódjon és látszon a háttér?

Nem a photoshopra gondoltam..

Legjobb válasz: Mivel a palack "mögött" nincsenek képpontok (tényleges tartalom), azt ki kell töltened (rajzolnod) tartalommal, bármit is használsz. Így, ha válaszom nem is ad megoldást ez van! kissebb vonalakat még el lehet mosni (clone stamp/klónozó bélyeg eszközzel, de nagyobbbat mint egy palack nem fogsz tudni úgy hogy az szép legyen. Másold a mellette levõ tartalmat és helyezd rá (beillesztés) a tárgyra.(Ctrl +c. ctlr+v.) Akkor tudnád megycsinálni ha a kép több rétegbõl állna és meglenne a háttér teljes (üres) tartalma.

Mivel a palack "mögött" nincsenek képpontok (tényleges tartalom), azt ki kell töltened (rajzolnod) tartalommal, bármit is használsz. Így, ha válaszom nem is ad megoldást ez van! kissebb vonalakat még el lehet mosni (clone stamp/klónozó bélyeg eszközzel, de nagyobbbat mint egy palack nem fogsz tudni úgy hogy az szép legyen. Másold a mellette levõ tartalmat és helyezd rá (beillesztés) a tárgyra.(Ctrl +c. ctlr+v.) Akkor tudnád megycsinálni ha a kép több rétegbõl állna és meglenne a háttér teljes (üres) tartalma.
Nagyzolt! Többrétegû kép volt és eltüntette a palackos réteget!
Hiszi a piszi... Mivel nem tudjuk, miféle képrõl van szó, akár igaz is lehet, csak nem egy közönséges fotó esetén. Meglehetõsen keveset árulsz el arról, hogy ténylegesen mi a célod, és mit értesz háttér alatt, illetve, hogy miféle képformátumról van szó. Így nehéz tippelni. Létezik még a témába vágó érdekes dolog... http://vilagtudomany.hu/index.php?data[mid]=7&data[id]=830&a.. ...de hogy speciel te mirõl beszélsz, nem könnyû kisakkozni.
A kérdező hozzászólása: Nekem van egy kocka haverom aki csak kijelölte a felesleges területet leokézta várt egy kicsit és már el is tünt, minden rajzolás és háttér csere nélkül :D
"Adobe Photoshop CS5" Az nem Photoshop? Mert ugyebár, az volt a kérés, hogy ne az legyen. De ha mégis az, akkor meg miért nem a legújabb verzió? Vagy miért nem a sokak által ingyenesnek hitt CS2? Amúgy már rég nem a szerkesztõrõl megy a diskurzus, abból van hál'istennek rogyásig.
Adobe Photoshop CS5
klónozással nem minden háttéren tudod ezt megcsinálni :)
meg ha jó a háttér.
ha jó helyen van az a palack, akkor könnyû megcsin : http://youtu.be/MNvmcL6N1o4
Ja, igen, hát sok múlik a háttéren. Ha az egy üres fal vagy ég vagy bozót, akkor semmi gond, észrevehetetlenné tehetõ a csalás, de ha a barátnõd arcába lóg bele, ezért akarod eltüntetni, akkor nem fog menni. A kép háttere ugyanaz a képfelület, mint az elõtere, az elöl lévõnek látszó dolgok mögött nincs semmi.
mondjuk így is kb olyan lesz mint két képbõl kivágott egymásra helyezett kép :)
Megpróbálni azért lehet... Program: Elsõsorban a Gimp, de lehet kísérletezni mással is, pl. RealWord Paint, FireAlpaca, Hornil Stylepix. Az utóbbi nekem többször bemondta az unalmast, vagyis nem egészen stabil, továbbá rettenetes a magyarítása, de elég jópofa, olyan mint egy ötmegás mini Photoshop.
szerintem kb úgy lehet megcsinálni viszonylag észrevétlenül. ha elõbb a teljes hátteret lecseréled egy olyanra ami ki tudja tölteni az egysz kép méretét, aztán a megtartandó képrészletbõl csinálsz egy réteget amibõl kivágod azt a részt ami majd nem kell. és az egészet ráhelyezed az elõzõleg elmentett háttérre .
Ugye? Én is erre gyanakszom.

Milyen képszerkesztő lehet? Alul link mert nagyon érdekelne

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151306912291180&se..

Legjobb válasz: Mármint amivel a bannert csinálták? Bármelyik épkézláb szerkesztõvel össze lehet hozni.

Mármint amivel a bannert csinálták? Bármelyik épkézláb szerkesztõvel össze lehet hozni.
A kérdező hozzászólása: Mondasz egyet ??
Pénzért Photoshop, ingyen GIMP. Még sokkal többet is tudnak, mint ami egy ilyen bannerhez kell.
A kérdező hozzászólása: Kösz ! :D

Milyen képszerkesztővel lehet ilyet csinálni? (bővebben lent)

ezen a képen a fal:

Legjobb válasz: Photoshop vagy Gimp, és maszkolás a mûvelet neve (erre rákeresve lehet leírásokat találni).

Photoshop vagy Gimp, és maszkolás a mûvelet neve (erre rákeresve lehet leírásokat találni).
Igazából tök mindegy... még Paintban is meg lehet csinálni, bíz macerás lenne. Am Gimp vagy Photosoph, vagy bármi más is megteszi :) (De ne gondold, hogy van egy funkció, hogy puff és máris földgömb tükrözõdik vissza a lencsérõl :D)


Milyen képszerkesztővel lehet egy képből úgy kiszedni egy logó-t, hogy a másik képbe illesztve, csak maga logó látszódjon és a másik kép háttere nem?

Pl: Hogy a legegyszerűbb egy képről kimásolni egy teniszütőt úgy,hogy a másik képbe beillesztve a teniszütő hálója átlátszódjon-áttűnjön az új kép hátere? Vagy pl.egy DVD logó-t úgy kimásulni,hogy csak maga a DVD felirat/logó látszódjon,a keret és a régi kép háttere nem.

Legjobb válasz: Ezt megcsinálhatod úgy is hogy kivágod a képbõl ami kell,vagy átklónozod egyik képrõl a másikra ami kell. Vagy ha a logó megvan csak mondjuk fekete a háttere de azt akarod hogy csak maga a logó látszódjon,akkor a fekete színt transparansre vagyis átlátszóra állítod például és úgy csak beilleszted egy képre. Ajánlom a Gimp-et ez egy ingyenes szuper kis képszerkesztõ rengeteg oktató anyag van hozzá youtube-on. Select Tool,Cut Clone Tool Alpha Channel,transparency Ezekre keress oktató anyagokat,ezekkel lehet megoldani amit akarsz. A programot innen tudod letölteni http://www.gimp.org/

Ezt megcsinálhatod úgy is hogy kivágod a képbõl ami kell, vagy átklónozod egyik képrõl a másikra ami kell. Vagy ha a logó megvan csak mondjuk fekete a háttere de azt akarod hogy csak maga a logó látszódjon, akkor a fekete színt transparansre vagyis átlátszóra állítod például és úgy csak beilleszted egy képre. Ajánlom a Gimp-et ez egy ingyenes szuper kis képszerkesztõ rengeteg oktató anyag van hozzá youtube-on. Select Tool, Cut Clone Tool Alpha Channel, transparency Ezekre keress oktató anyagokat, ezekkel lehet megoldani amit akarsz. A programot innen tudod letölteni http://www.gimp.org/
Photoshopban körbe tudod vágni a "Crop" eszközzel amit szeretnél, és utána egyik képrõl a másikra másolod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Esetleg a Photofiltre programban is meglehet valahogy oldani, mert azt valamennyire ismerem.

Milyen képszerkesztővel lehet ilyent?

http://kepfeltoltes.hu/101222/40116_162010297164310_10000066..

Legjobb válasz: Pl.: Photoshop cs? ! DE ha akarod filccel is lehet! :D

Pl.: Photoshop cs? ! DE ha akarod filccel is lehet! :D
A kérdező hozzászólása: kösszépen.. xD ötletes. :D
minek ehhez photoshop?? ezt a paint is megcsinálja ami beépítve van a winfosba. vagy egy ingyenes GIMP is.. Boldog Karácsonyt...

Milyen képszerkesztővel lehet ilyet csinálni?

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKwkKh..

Legjobb válasz: PS

PS
Gimp.

Ilyen képet milyen képszerkesztővel lehet csinálni?

https://pbs.twimg.com/media/BRfcfTwCEAE6GF3.jpg:large Vagy hasonlót.

Legjobb válasz: Például bármi. De ha nagyon sok pénzed van, a Photoshop is megfelel...

Például bármi. De ha nagyon sok pénzed van, a Photoshop is megfelel...
Persze, hogy csak sima montázs. Baromi nyeglén körbeollózzák a figurákat, és belerakják a közös képbe. Érdemes külön rétegekre beraknod, akkor utólag is húzgálhatod õket ide-oda, nem mintha a linkelt kép alkotója nagyon gyötörte volna magát a komponálással. Te csináld profibban, ez elég tré.
pl.:photo shop
A kérdező hozzászólása: De hogy? Vagy ez csak egy sima montázs? Esetleg van olyan internetes lap?
A kérdező hozzászólása: Elolvastam a linkben található összes választ, és onnan is nyitottam meg párat, de nem lettem okosabb. Sajnos én ehhez elég hülye vagyok, részletesebben szeretném, nem elég annyi, hogy "Gimp". Egyébként én Photofiltre-t használok.
A kérdező hozzászólása: Hát majd mepróbálok kísérletezgetni, de semmit se ígérek, fõleg nem azt, hogy jobb lesz.. :D
Photosop

Milyen képszerkesztővel lehet jópofa szövegbuburékokat kreálni a képekhez?

Olyat keresnék, ami sokféle betűtípussal, szövegbuborékkal dolgozik, és a szöveget el is lehet forgatni. Az egyéb képszerkesztő funkciókat megoldom mással, az nem igazán fontos.

Legjobb válasz: http://download.chip.eu/hu/photoscape_658287.html Én ezt használom és szerintem nagyon jó

http://download.chip.eu/hu/photoscape_658287.html Én ezt használom és szerintem nagyon jó
A kérdező hozzászólása: Köszi, már ismerkedek vele....
A kérdező hozzászólása: #2-nek Jópofa kecske, bár nem tudom hogy jön ide... Az újpesti Népszigeten sokkal komolyabb szarvszerkezettel láttam tegnap bakokat. http://kepfeltoltes.hu/view/130730/DSCN1661_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: #2-nek Most látom csak egészben a képet, köszi!
Hú, ezek tényleg nem hétköznapi szarvak! Micsoda trófeákat ejthetnék ott, ha elszegõdnék kecskevadásznak... Ha valami nem világos, írjál! Az "árnyékok" tulajdonképpen lejjebb helyezett (Page Down), feketére színezett másolatok. Az elmosást-átlátszóságot a bal alsó színablakocskákra lõve megjelenõ panelon állíthatod be.
Ööö... nem ezt ajánlotta Elsõ?
A kérdező hozzászólása: De, ezt ajánlotta az elsõ, azóta nem is tudok megszabadulni a Delta Search keresõmotortól....

Ezt milyen képszerkesztővel lehet csinálni?

https://hu-hu.facebook.com/photo.php?fbid=10151728911318917&..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!