Találatok a következő kifejezésre: Milyen kárt magában az, aki (3 db)

Milyen kárt tehet magában az, aki csupán a hashajtó segítségével és koplalással akar lefogyni?

Legjobb válasz: Elsõ körben minden vitamin és ásványi anyag amire szüksége van a szervezetednek kiürül!!! Fáradt és beteges leszel!!Rosszul érzed magad és esetleg a depresszió is eluralkodik rajtad!!!! Majd nem lesz energiád és akár annyira is legyengülhet a szervezeted, hogy kórházba is kerülhetsz!!!! Aztán jön mikor újra el kezdesz enni!!!A leadott súly dupláját is visszaszedheted!!!Szóval csak ennyi!!!!

Elsõ körben minden vitamin és ásványi anyag amire szüksége van a szervezetednek kiürül!!! Fáradt és beteges leszel!!Rosszul érzed magad és esetleg a depresszió is eluralkodik rajtad!!!! Majd nem lesz energiád és akár annyira is legyengülhet a szervezeted, hogy kórházba is kerülhetsz!!!! Aztán jön mikor újra el kezdesz enni!!!A leadott súly dupláját is visszaszedheted!!!Szóval csak ennyi!!!!
Eszedbe ne jusson így fogyózni!Nem csak azért mert kinyírod a szervezetedet a tápanyaghiánnyal, a hajhullással, körömtöredezéssel, izomgörcsökkel, pattanásokkal, gyomor- és bélproblémákkal, hanem azért se, mert leállítod vele az anyagcserédet és ha utána csak keveset is eszel, azt is elraktározza a tested és a dupláját fogod felhízni annak, amit nagy szenvedve leadtál!Csökkentsd a szénhidrátbevitelt és kezdj el sportolni, de csak olyan sportot, ami a súlyodnak megfelelõ, nehogy az izületeid bánják...Gondolj arra, hogy annyi idõ alatt egészséges lefogyni, amennyi idõ alatt felhíztál!KITARTÁS!!!

Kb fél éve kezdődtek az étkezési problémáim, keveset ettem, vagy ha többet akkor egyből mentem és hánytattam magam. Heti 1-2 alkalommal, már felhagytam vele milyen károkat okozhatott ez?

Legjobb válasz: Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.

Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.
Helyrejövõ károkat. Az emésztésnek nem jó, a fogaknak nem jó, a nyelõcsõnek. Fél év heti 1-2 nem annyira veszélyes, ha rendbe jöttél pszichésen, és többé nem csinálod.

Milyen olyan ország van, amelyiket nem "személyesítettek meg" a Hetalia c. animébe? (Saját karit gyártottam. Tudom, hogy ennyire nem kéne beleélnem magam, de akk is várom az ötleteket ^^)

Legjobb válasz: Elõttem már leírták, egyébként az összes olyan országot, amelynek nem volt szerepe a világháborúkban... Ja, és ha már karit gyártasz, akkor felõlem lehet város is (mert "felém" ez a divatos...). Mutasd meg nekem :3

Elõttem már leírták, egyébként az összes olyan országot, amelynek nem volt szerepe a világháborúkban... Ja, és ha már karit gyártasz, akkor felõlem lehet város is (mert "felém" ez a divatos...). Mutasd meg nekem :3
Sztem a legtöbb afrikai ország kimaradt...
Mondjuk szerintem az a legnagobb hülyeség, hogy a hunokat!!! Kihagyták! Nekem fontos mert én nagyon szeretem õket és az õsmagyarokat is. Rengeteget kutatgattam utánuk!!! És szerintem ez nagyon érdekes (hogy mi is ázsiából származunk még ilyenek!!), (amúgy hunnia nem csak a magarok miatt híres, sõt miattunk lenne a legkevésbé híres. Mert azért gondoljunk bele miattuk épült a kínainagyfal(anira beijedtek tõlük) és a nagy római bír. Bukásához is nem kis részben járult hozzá!!, Attiláról már ne is beszéljünk!! Róla sem 1 film készült!!) Szal am. Én még csináltam a karakterét!! és most egész nap azon agyalok hogy róla rajzolgatok fanmadeeket!! :) jól elvagyok! Na nem untatlak már titeket tovább! :)
sehol... megtervezed magadnak és kész
Bocs az off-ért, de ilyet hol lehet csinálni?
Luxemburg sincs még de õt megcsinte tesóm XD Vatikánt meg a barátnõm. Hát én Csehországot akarom de csinálhatsz régi magyar területekröl is például Kárpátalja Erdély Vajdaság Felvidék és ezek lehetnek magyar tesói akik másnál laknak ja Vajdaság szintén tesóm karija meg Erdély a barátomé és enyém Kárpátalja aki Ukrajnával lakik XD szal marad Felvidék de sok Ország nincs még Afrikábol vagy Ázsiábol de európában is vagy vagy 5 szal nézz utánna neten^^
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! sikerült választanom. :D
Szerintem Dél-Amerikából néhány ország, meg Közép-Amerikából :P
Egy csomó európai országot sem... Például Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Csehországot, Szerbiát, Boszniát és még van egy csomó, csak szét kell nézni a térképen, meg a karakterlistában :) Azért még ázsia országok is vannak szép számmal. Nekem volt egy Ciprusom, de aztán kiderült, hogy van benne elvileg egy Észak-Ciprusi Köztársaság, szóval így jártam xD Amúgy melyik országot akarod megszemélyesíteni?
Hát igen, én is gyártottam két karaktert is :) Egyrészt gyártottam egy hunt, (egyet értek az elõttem szólóval) meg egy erdélyt. :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!