Találatok a következő kifejezésre: Milyen kárt magában (13 db)

Kb fél éve kezdődtek az étkezési problémáim, keveset ettem, vagy ha többet akkor egyből mentem és hánytattam magam. Heti 1-2 alkalommal, már felhagytam vele milyen károkat okozhatott ez?

Legjobb válasz: Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.

Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.
Helyrejövõ károkat. Az emésztésnek nem jó, a fogaknak nem jó, a nyelõcsõnek. Fél év heti 1-2 nem annyira veszélyes, ha rendbe jöttél pszichésen, és többé nem csinálod.

Egy kard kb milyen hosszú? Maga a penge és a markolat?

Legjobb válasz: Becsléseim szerint a penge 6 cm vastag, a akrd maga 60 cm , a markolatát nem tudom.

Becsléseim szerint a penge 6 cm vastag, a akrd maga 60 cm , a markolatát nem tudom.
egy kicsit buta ez a kérdés , , egy kard'' melyik? milyen? a mérete a fajtájátol is fûgg pl õsi magyar szabbja és szamurájkard kb80-100 cm es penge, egy romai kard valoban igen rõvid volt nézd meg képeken filmeken! valamikor a reneszánsz vagy az után1-2 száz evvel voltak nevetségesen hosszu kb2méteres kardok is. az arab világban lásd :bagdadi tolvaj, aladin stb a penge oldalnézetbõl igen széles vlt már szinte bárd szerü.

Milyen kárt tehet magában az, aki csupán a hashajtó segítségével és koplalással akar lefogyni?

Legjobb válasz: Elsõ körben minden vitamin és ásványi anyag amire szüksége van a szervezetednek kiürül!!! Fáradt és beteges leszel!!Rosszul érzed magad és esetleg a depresszió is eluralkodik rajtad!!!! Majd nem lesz energiád és akár annyira is legyengülhet a szervezeted, hogy kórházba is kerülhetsz!!!! Aztán jön mikor újra el kezdesz enni!!!A leadott súly dupláját is visszaszedheted!!!Szóval csak ennyi!!!!

Elsõ körben minden vitamin és ásványi anyag amire szüksége van a szervezetednek kiürül!!! Fáradt és beteges leszel!!Rosszul érzed magad és esetleg a depresszió is eluralkodik rajtad!!!! Majd nem lesz energiád és akár annyira is legyengülhet a szervezeted, hogy kórházba is kerülhetsz!!!! Aztán jön mikor újra el kezdesz enni!!!A leadott súly dupláját is visszaszedheted!!!Szóval csak ennyi!!!!
Eszedbe ne jusson így fogyózni!Nem csak azért mert kinyírod a szervezetedet a tápanyaghiánnyal, a hajhullással, körömtöredezéssel, izomgörcsökkel, pattanásokkal, gyomor- és bélproblémákkal, hanem azért se, mert leállítod vele az anyagcserédet és ha utána csak keveset is eszel, azt is elraktározza a tested és a dupláját fogod felhízni annak, amit nagy szenvedve leadtál!Csökkentsd a szénhidrátbevitelt és kezdj el sportolni, de csak olyan sportot, ami a súlyodnak megfelelõ, nehogy az izületeid bánják...Gondolj arra, hogy annyi idõ alatt egészséges lefogyni, amennyi idõ alatt felhíztál!KITARTÁS!!!


Jó lovon, karddal a kézben szívesen, de asszony mögé bújva, ahhoz nem tudom magunkat elhatározni. Milyen eseményre utal a mondat?

Legjobb válasz: Gróf Batthyány Lajosnak a koncepciós eljárástól és a felségárulás hamis vádjától csak szökés révén menekülhetett volna meg. 1849 szeptemberében alkalma lett volna erre, ha magára ölti felesége inasának álruháját: "Jó lovon, karddal a kézben szívesen - mondta hû feleségének -, de asszony mögé bújva nem tudom megtenni." forrás: http://209.85.135.104/search?q=cache:e-ieJXXc_rQJ:ujember.ka..

Gróf Batthyány Lajosnak a koncepciós eljárástól és a felségárulás hamis vádjától csak szökés révén menekülhetett volna meg. 1849 szeptemberében alkalma lett volna erre, ha magára ölti felesége inasának álruháját: "Jó lovon, karddal a kézben szívesen - mondta hû feleségének -, de asszony mögé bújva nem tudom megtenni." forrás: http://209.85.135.104/search?q=cache:e-ieJXXc_rQJ:ujember.ka..

Most szeretnék először itthon saját magamnak gyantázni (teljes láb, arc, kar). Mire figyeljek oda és elsősorban milyen "alapanyagokat"vásároljak?

Úgy értem, meleg/hideg gyanta abból is mennyi. És hogy mit kenjek rá utána és ehhez hasonló fontos kérdések. Aki már tapasztalt ebben kérem szépen segítsen! El?re is köszönöm!! Puszi

Legjobb válasz: Jól meggondoltad? A barátnõm is magának akarta mid ezt,és ne tudd meg milyen szerencsétlenkedés lett belõle. Persze lehet,hogy te ügyesebb vagy,de én mégis a kozmetikust ajánlanám.

Jól meggondoltad? A barátnõm is magának akarta mid ezt, és ne tudd meg milyen szerencsétlenkedés lett belõle. Persze lehet, hogy te ügyesebb vagy, de én mégis a kozmetikust ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: értem..hát inkább megpróbálnám magamnak és ha nem megy hát egye fene elmegyek kozmetikushoz. De most szeretném egyedül megcsinálni, mert akkor végülis én tudom hogy mikor fáj..pihenõ..stb. Köszi azért
Meleggyanta, egy adagnyi. De szentem jóóh, ha van veled vki. PL egy bnõd. Mejt én nem tudom magamnak lerántani, nincsen bennem ennyi szadii. :)

Milyen olyan ország van, amelyiket nem "személyesítettek meg" a Hetalia c. animébe? (Saját karit gyártottam. Tudom, hogy ennyire nem kéne beleélnem magam, de akk is várom az ötleteket ^^)

Legjobb válasz: Elõttem már leírták, egyébként az összes olyan országot, amelynek nem volt szerepe a világháborúkban... Ja, és ha már karit gyártasz, akkor felõlem lehet város is (mert "felém" ez a divatos...). Mutasd meg nekem :3

Elõttem már leírták, egyébként az összes olyan országot, amelynek nem volt szerepe a világháborúkban... Ja, és ha már karit gyártasz, akkor felõlem lehet város is (mert "felém" ez a divatos...). Mutasd meg nekem :3
Sztem a legtöbb afrikai ország kimaradt...
Mondjuk szerintem az a legnagobb hülyeség, hogy a hunokat!!! Kihagyták! Nekem fontos mert én nagyon szeretem õket és az õsmagyarokat is. Rengeteget kutatgattam utánuk!!! És szerintem ez nagyon érdekes (hogy mi is ázsiából származunk még ilyenek!!), (amúgy hunnia nem csak a magarok miatt híres, sõt miattunk lenne a legkevésbé híres. Mert azért gondoljunk bele miattuk épült a kínainagyfal(anira beijedtek tõlük) és a nagy római bír. Bukásához is nem kis részben járult hozzá!!, Attiláról már ne is beszéljünk!! Róla sem 1 film készült!!) Szal am. Én még csináltam a karakterét!! és most egész nap azon agyalok hogy róla rajzolgatok fanmadeeket!! :) jól elvagyok! Na nem untatlak már titeket tovább! :)
sehol... megtervezed magadnak és kész
Bocs az off-ért, de ilyet hol lehet csinálni?
Luxemburg sincs még de õt megcsinte tesóm XD Vatikánt meg a barátnõm. Hát én Csehországot akarom de csinálhatsz régi magyar területekröl is például Kárpátalja Erdély Vajdaság Felvidék és ezek lehetnek magyar tesói akik másnál laknak ja Vajdaság szintén tesóm karija meg Erdély a barátomé és enyém Kárpátalja aki Ukrajnával lakik XD szal marad Felvidék de sok Ország nincs még Afrikábol vagy Ázsiábol de európában is vagy vagy 5 szal nézz utánna neten^^
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! sikerült választanom. :D
Szerintem Dél-Amerikából néhány ország, meg Közép-Amerikából :P
Egy csomó európai országot sem... Például Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Csehországot, Szerbiát, Boszniát és még van egy csomó, csak szét kell nézni a térképen, meg a karakterlistában :) Azért még ázsia országok is vannak szép számmal. Nekem volt egy Ciprusom, de aztán kiderült, hogy van benne elvileg egy Észak-Ciprusi Köztársaság, szóval így jártam xD Amúgy melyik országot akarod megszemélyesíteni?
Hát igen, én is gyártottam két karaktert is :) Egyrészt gyártottam egy hunt, (egyet értek az elõttem szólóval) meg egy erdélyt. :) )

Ha a szegedi jogi karra vettek fel, és elkezdem, be is fejezem az első évet, de szeretném "átkéretni" magam majd Budapestre, annak milyen feltételei vannak? Egyáltalán lehetséges az ilyesmi?

VAgy inkább várjak egy évet, és jelentkezzek jöv?re pestre? Bár ezt nem szeretném.

Legjobb válasz: Ezt annak a karnak a TO-ján tudod megkérdezni, ahová szeretnél bekerülni. Nagyon erõsen függ az egyetemtõl, kit és hogyan vesznek át, ezért nincsenek rá általános érvényû szabályok.

Ezt annak a karnak a TO-ján tudod megkérdezni, ahová szeretnél bekerülni. Nagyon erõsen függ az egyetemtõl, kit és hogyan vesznek át, ezért nincsenek rá általános érvényû szabályok.
Én is a szegedi jogi karra fogok járni szeptembertõl, és azt hallottam róla, hogy maximális képzést nyûjt, de ez hamarosan kiderül.Nem teljesen értem, hogy már most miért szeretnéd magad Pestre átkéretni. Információim szerint jövõre újra próbálkozhatsz, bár ez nem biztos, hogy teljesen így van, szerintem írj egy levelet a sulinak! A felvételi tájékoztatóban meg is találod az email címet, ahova bátran írhatsz. Minden kérdésre válaszolnak. Azt megkérdezhetem, hogy melyik szakra jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Jogász képzésre adom be a pótfelvételit, nem most érettségiztem, és nem is gondoltam rá, hogy jelentkezzek febr-ban, de most szeretnék, és nem akarok várni egy évet... Szerintem felvesznek Szegedre, annak is a kecskeméti szakára...legalábbis remélem...kár, hogy csak egy helyre lehet, mert akkor beadnám pécsre is. Amúgy nekem a pázmány lenne a legjobb, de sajnos nem lesz pótfelvételije :(

Milyen annak a karja, aki kábítószerezik és lövi magát?

Milyen kinézetű nyomok maradnak a karon?

Legjobb válasz: az inzulint általában a hasba szúrják,esetleg a felkarba vagy combba.Nemugyanoda mintha drogozna.A drogot direkt vénába adják.És ahogy mondták akik okosan fogyasszák a drogot nem a kézbe lövik,hanem máshol keresnek jól látható vénát.

az inzulint általában a hasba szúrják, esetleg a felkarba vagy combba.Nemugyanoda mintha drogozna.A drogot direkt vénába adják.És ahogy mondták akik okosan fogyasszák a drogot nem a kézbe lövik, hanem máshol keresnek jól látható vénát.
tûszúrásnyomok
Elképzelhetõ, hogy csak olyan, mintha folyamatosan vért vettek volna tõle (apró, pontszerû tûszúrásnyomok), de ha nem találja el jól a vénát és szétdurran az ér, akkor az csúnyán belilul, befeketedik, stb. Ha az az ér tönkrement, akkor keres másikat máshol.. Mivel az intravéns droghasználók egy idõ után nem a személyi higiéniáról híresek, így ez egészen odáig fajulhat, hogy hatalmas, fekélyszerû sebek és/vagy szövetelhalásból eredõ hegek vannak a karján, kb ilyesmi: http://storage.canoe.ca/v1/dynamic_resize/sws_path/suns-prod.. Ezt leplezendõ sok kábítószeres nyáron is hosszú ujjú polót hord (pl. Janis Joplin), tetováltatja a karját (lásd Amy Winehouse), vagy egyszerûen csak "megelõzik" a bajt ésnem látható helyeken keresnek vénát, pl. a lábujjak között.
Okos kábszeres nem a karján szúrja magát, hanem bárhol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat: Egyik ismerõsömnek mindkét karján apró lila foltok vannak, illetve van, ami már sárgás is. Ezenkívül egyéb jelek is utalnak arra, hogy valószínûleg kábítószerezik. Ezért vagyok kíváncsi, hogy annak a nyoma lehet e a karján.
De akinek tûnyomok vannak a testén az nem biztos hogy kábítószerezik , lehet hogy cukorbeteg és inzulinozza magát.

Milyen ételeket kell ennem ha hízni akarok? Egyrészt karra/mellre/hátra erősítek, másrészt biciklivel járok, és néha kimerültnek érzem magam, valami olyan kellene, ami változatos, és sok energiát ad, mellette hízni is tudok.

Konkrét ételek jöhetnek, mint például csirkecomb rizzsel. Ez állítólag az egyik alapja a testépít? étkezésnek. Mi van még?

Legjobb válasz: tessék itt vannak konkrét étrendek is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4

tessék itt vannak konkrét étrendek is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak az a baj hogy én nem veszek semmilyen szert hanem természetes táplálékokat akarok enni.
A kérdező hozzászólása: most azt hiszem találtam valami oldalt ami aránylag egyszerûen leírja: http://www.testmester.net/forum/t%C3%A1pl%C3%A1lkoz%C3%A1s/t.. tehát rizs, krumpli, lencse, bab, húsok közül csirke, pulyka, és tejtermékek (gondolom a tojás is), és a tészta. a búzakészítmények is ide tartoznak? mennyire elõnyös például a kukorica bármilyen formábban? és ezekbõl amiket lehet készíteni
figyelj én ezeket eszem nem épp a legtestépítõbb de erre futja zabpehely+tejsavó+gyümölcs-turmixolva joghurt+zabpehely rizs+csirke/pulyka/hal/marha/sertés-soványabbak+párolt zöldség heti 2-3szor gomba/bab/lencse lencsepüré/babpüré csirkével, tojással túró zöldséggel
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez is jónak tûnik, a lényeg hogy ne napi 3 rizs+csirke legyen az étrendem, mert az nagyon egyoldalú


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!