Találatok a következő kifejezésre: Milyen káros lehetnek a csapvízben (1 db)

Milyen káros anyagok lehetnek a csapvízben?

Legjobb válasz: baktériumok, gombák, vírusok, nõi hormonok, gyógyszermaradékok, bármi ... ugy-e tudjátok, hogy a Duna mellett leásott kutakból szivattyúzzák, és klórozzák a vizet (máshol más folyóból) ki a Duna vizét issza, saját levét issza vissza ...

baktériumok, gombák, vírusok, nõi hormonok, gyógyszermaradékok, bármi ... ugy-e tudjátok, hogy a Duna mellett leásott kutakból szivattyúzzák, és klórozzák a vizet (máshol más folyóból) ki a Duna vizét issza, saját levét issza vissza ...
A klórt mindenki ismeri. Amellett, hogy szörnyû a szaga, az íze sem kellemes. Magyarországon kemény a víz (tudhatjuk a reklámból), és így vízkõ is bõven kerül a konyhai eszközökre, csapokra, vízvezetékekre. Ebbõl mi is fogyasztunk csapvíz fogyasztásakor. Emellett számtalan dolog adódik a vezetékes vízhez, miközben végigfolyik a vezetéken, rozsda és egyéb szennyezõdések.
A kemény víz az egészséges! Amennyire káros minden eszközre - annyira jó az élõlényeknek...
ezért nagyon értékesek az ásványvizeink. kell másnak is, amilyen hülye a magyart, ezt is el fogja cseszni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol juthatnék Bp. -en vegyszermentes élelmiszerhez? Nincs több pénzünk a biopiacra.

A MOM piacra járok, a babámnak zöldség-gyümölcsért, de nagyon drága. Hol juthatnék vegyszermenteshez olcsóbban? A biopiacnak megvan az az előnye, hogy ellenőrzött, a piacon meg azt mondanak amit akarnak (tojásos esetek pl.), és nincs ismerősöm.

Jó tudom, itt is azt mondanak, amit akarnak...azért megköszönöm az ötleteket.

3

Szerintetek az ilyen Iso Rade teljesítmény növelő szerek károsok?

Aktív sportolók szokták használni futás, úszás,biciklizés...
Tehát nem izomnövelő szerekről van szó.
Gondoltam megpróbálom aktívan szaladok de előbb jólesne pár jó tanács.

0

Felesleges E-vitamint szednem, ha napi 2X1 kanál lenmagolajat veszek be? Ugyan az van benne, mint az E-vitaminban?

1

Estére DUAC gél, napközben svédcsepp segíthet a pattanásokon?

Csak a nyakamnál jelentkeztek két oldalt, de nagyon súlyosak. A bőrgyógyász azt mondta, hogy az élesztőtől van, amiből minden este egy kicsit ettem a szebb bőr miatt. Hát, eszerint épp az ellenkezősét értem el. Nagyon nehezen akarnak múlni, és vannak köztük nagy csomók is. Tavaly a reggeli almaecettől voltak hasonló tüneteim.

1

Orgon-víz? Van valakinek orgonvíz előállító készüléke? Milyen tapasztalataid vannak? Mennyire hatékony a programozott kristály, ami az orgonvizet előállítja?

3

Permakultúra. Hol találok olyan infomációt neten, hogy melyik növény mellé melyiket jó ültetni? Illetve hogy melyiknek milyen anyag ki/be menetei vannak.

Hozzáértőbbek válaszát várom.

1

Melyik gyümölcsben/zöldségben milyen vitamin van?

6

Milyen ételeket szabad, (vagy érdemes) nassolás céljából fogyasztani? Van olyan étel, amit a nap bármely szakában ehetünk, akár akkor is, ha cukorbetegek vagyunk? Ha lehet, felsorolás szerű választ/válaszokat kérnék.

Olyan étel/ételek érdekelnek amik nem hizlalnák,nem betegítenek meg, bármikor fogyaszthatóak,és egészségesek. Ha lehet,felsorolás szerű válaszokat kérnék.

5

Mik a tapasztalatok kovaföld PORRAL kapcsolatban? Tényleg ennyire hatásosnak bizonyul?

Nagyon szeretném kipróbálni, ma egész nap erről olvasgattam és elég lelkes vagyok! Valaki próbálta esetleg kúraszerűen alkalmazni? A testsúly-haj-bőr-emésztés-közérzet változások érdekelnének :)

1

Az Egészségkalauz műsorban, amit 2013. 03.10-én vetítettek az RTL klubon 10 órakkor, melyik bio boltban voltak a műsor vezetők?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!