Találatok a következő kifejezésre: Milyen kádban Lehet (6 db)

Milyen kádban szeretkezni? Lehet bármi probléma?

még nem csináltuk így de kiakarjuk próbálni de én félek h belém megy a víz és gondokat okozhat bennem:S

Legjobb válasz: Egy tiszta kádban elég kicsi lenne a fertõzés veszélye. ÉN pl naponta fertõtlenítem....Zuhanyozásnál is beléd megy a víz...

Egy tiszta kádban elég kicsi lenne a fertõzés veszélye. ÉN pl naponta fertõtlenítem....Zuhanyozásnál is beléd megy a víz...
Jó! :) De csak akkor, ha nagy kádatok van, amúgy szenvedés az egész! Ha fogamzásgátló tablettával védekeztek akkor bátran lehet, minden más (óvszer, hüvelytabi, krém, kúp) kizárva! Nem lesz semmi bajod, ha simán fürdesz vagy zuhanyozol, akkor is beléd meg a víz!
Biztos jó (én még nem próbáltam). De nagy a fertõzésveszély és ha nem fogamzásgátlóval hanem óvszerrel szoktatok védekezni becsúzhat egy baby is. Szóval csak óvatosan. :)
Általában a fogamzásfátlók egy hónap szedés után hatnak... Persze lehet kivétel, nem vitatkozom :) Akkor nagy élmény, ha nem olyan izében akartok szeretkezni, ami lavórnak nagy, de kádnak kicsi... :D
Olvastam a kommentedet... Nem olvastad el a fogamzásgátló tájékoztatóját??? Mihelyt elkezded a második levéllel szedni, onnantól kezdve véd, nem az elsõ bogyótól.
Az én gyógyszeremre rá van irva, h nem elsõ naptól véd. MIndegy.. Egyébként jó élmény, bár én túúl kicsinek találtam ehhez a kádat. De mondjuk semmi különös az egész.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) csütörtökön fogm szedni a tabit 16. napja sztem már simán kialakult a védettség mert elvileg már az 1. naptól hat a gyógyszer.csak biztosra akarok menni hogy ne legyen semmi baj:)
A kérdező hozzászólása: yasminelle 1. naptól véd ezt írja a betegtájékoztató3 doki is ezt mondta szal nem hiszem h ebben rád hallgatnék...
jah, egy baj lehet. kimegy a víz, és fel kell törölni.:P meg ésszel védekezni.
Mi már többször is csináltuk kádban, igen nem a legkényelmesebb de szuper. A víz végett ne aggódj az nem okoz gondot és a védekezés is jó dolog ha gyógyszerel védekezel1. Sok sikert a dologhoz!!!!
Szerintem nem lehetnek bajok de csak tablettaval szexeljetek a kadban de azelott jo alaposan kimosott kadba toltsel vizet, es hogy viz beledmegy attol nem lesz semmi bajod!
Ne hallgass azokra, aki azt mondják, hogy csak egy hónap után véd, azoknak a gyógyszereknek a kora már lejárt! Nyugodtan megbízhatsz a tabiban! És a tájékoztatónak higgy inkább!!! Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Az akril kádat milyen szerrel lehet tiszítani?

Sajnos matt lett az akril kádam, lehet rajta segíteni?

Legjobb válasz: Én a szennyezõdés típusa szerint súrolókrémmel (cif-szerû, ilyen-olyan sajátmárkás), vízkõoldóval (ez csak cillit) és folyékony mosogatószerrel (töbnyire teso gazd.) szoktam tisztítani. Most 9 éves és még mindig csillogó hófehér. Nézd meg közelrõl, hogy mitõl matt, vízkõtõl vagy karcos. Ha vízköves, ess neki cillittel (mondják az ecetet is, de komoly vízkövet nekem még nem sikerült vele leszednem). Ha karcos, sajnos nincs ötletem.

Én a szennyezõdés típusa szerint súrolókrémmel (cif-szerû, ilyen-olyan sajátmárkás), vízkõoldóval (ez csak cillit) és folyékony mosogatószerrel (töbnyire teso gazd.) szoktam tisztítani. Most 9 éves és még mindig csillogó hófehér. Nézd meg közelrõl, hogy mitõl matt, vízkõtõl vagy karcos. Ha vízköves, ess neki cillittel (mondják az ecetet is, de komoly vízkövet nekem még nem sikerült vele leszednem). Ha karcos, sajnos nincs ötletem.

Milyen a jaccusi-s szülés? A kádban való szülésre gondolok? Vagy ott csak vajúdni lehet?

Legjobb válasz: A víz az egyik legjobb fájdalomcsillapító.Minden kismama nagyon vágyik a vízbe,fõleg a terhesség vége felé,és a vajúdáskor.Ha olyan helyen szülsz ahol lehet kádban is,akkor most irigyellek.Sokkal rövidebb ideig tart az egész,a kitolás könnyebb a babának meg semmi baja nem lesz.Olyan 4 hónapos koráig tudja visszatartani a lélegzetét a víz alatt.Aztán majd késõbb is megtanuja.Csak probléma mentes terhességnél engedhetõ meg.

A víz az egyik legjobb fájdalomcsillapító.Minden kismama nagyon vágyik a vízbe, fõleg a terhesség vége felé, és a vajúdáskor.Ha olyan helyen szülsz ahol lehet kádban is, akkor most irigyellek.Sokkal rövidebb ideig tart az egész, a kitolás könnyebb a babának meg semmi baja nem lesz.Olyan 4 hónapos koráig tudja visszatartani a lélegzetét a víz alatt.Aztán majd késõbb is megtanuja.Csak probléma mentes terhességnél engedhetõ meg.
Magyarországon nagyon-nagyon kevés helyen engedik meg a kádban szülést, csak a vajúdás idejére lehet benne feküdni. Nem értem õket...Irigyellek, ha te szülhetsz kádban.
Ezt leginkább otthonszülésnél lehet csinálni, a kórházakban ritkaság. Otthonszülésnél lehet alkalmazni ún. szülõ-kádat, vagy egy strapabíró felfújható medence is alkalmas, ezt tévében láttam. Bár én nem vagyok híve az otthonszülésnek, mert biztonságosabb a kórház. A másik meg az, hogy nekem elég nagy trauma volt a szülés, minden örömmel együtt is, bennem mély nyomot hagyott a fájdalom. Azóta is, ha vizsgálatra viszem a babát, és el kell menni a szülõszobára vezetõ folyosó elõtt, hát megborzongok egy kissé. Na én ezt az otthonomban nem szeretném átélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én külföldön élek és itt van rá lehetõség azért kérdeztem.
ahol én sültem, ott is volt kád, azt mondták, hogy csak vajúdni lehet benne, egészségügyi/higéniás okok miatt. De azért halkan megsúgták, hogy ha mégis ott születne meg a baba, az sem gond.

Milyen lehet egy 2 személyes kádban egy delfinnel együtt fürödni?

Legjobb válasz: Nagyon [email protected], mert a delfintõl nem férsz a kádba.

Nagyon [email protected], mert a delfintõl nem férsz a kádba.
A kérdező hozzászólása: Ja, ez igaz. Meg gondolom a víz sem marad tiszta tõle, ugye?
fergeteges élmény, igy gyártják a sellõket
te kiakarod próbálni, vagy csal álmodozol?? sztem veled egy kádban egy delfin egy idõ után megdöglene
Erotikus. Majd töltsd fel a trixxx-re.

Milyen idős korban lehet a "nagy" kádban fürdetni a babát a kicsi, műanyag kád helyett?

Legjobb válasz: 9 hónaposan 3x fürdött velem a nagykádban, de aztán áttértünk arra, hogy kiskád a nagykádba, õ ül a kiskádban, én a nagyban. Jobban élvezi.

9 hónaposan 3x fürdött velem a nagykádban, de aztán áttértünk arra, hogy kiskád a nagykádba, õ ül a kiskádban, én a nagyban. Jobban élvezi.
Ahogy a köldöke megengedi. A karodra támasztod az egyik kezeddel, ö félig lebeg a vízben (persze tartod a fejét és gerincét) és a másikkal megfürdeted. A baba ezt nagyon élvezi. Akkor fürdeted a nagykádban amikor csak akarod.
Amikortól már mindkettõtöknek kényelmes. Igazán lehet akár a köldökcsonk leesése után is, csak a baba megijedhet a számára nagy helytõl, emellett neked is nehézkes, hamar megfájdul a derekad a görnyedéstõl. Én akkor kezdtem a nagy kádban fürdeti a gyerekeimet, mikor már stabilan ültek... Így nem nekem kellett õket tartani, csak leültem (inkább térdeltem)a kád mellé és úgy fürdettem õket.
Bármikor, amikor már fürödhet :) Kérdés, milyen szempontból kérdezed? Mi akkor tértünk át a kicsirõl a nagyba, amikor rájött, kb 10 hónaposan, hogyan kell kipacskolni a vizet jó alaposan... Amig nem ült magától, addig könnyebb volt a kicsiben, mert az magasabban van, nem kell úgy lehajolni a babához :)
6 hónapos korától fürdik a kicsim a nagykádban. Akkor állt fel. Féltem hogy kiesik. Nagyon élvezi. Fõleg ha apa is vele fürdik.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert a kiskádban már majdnem végig ér (5 hónapos) és nagyon kipacsál és a szobában úszik minden pancsi után. Köszönöm a válaszokat!

Milyen csúszásgátlót használtok kisbabának nagy kádba? Hol lehet venni?

Legjobb válasz: Ikea, patrull a neve, és ikea kártyával 995 Ft-ba kerül. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90154837

Ikea, patrull a neve, és ikea kártyával 995 Ft-ba kerül. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90154837
A kérdező hozzászólása: De jó, nagyon köszönöm! Pedig néztem az IKEA honlapján, de valahogy sehogy sem találtam. Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!