Találatok a következő kifejezésre: Milyen kábelt vennem, hogy (13 db)

Én firewire kábelt használok. De ahhoz kell venni egy ilyen kártyát vagymi és beszerelni a gépbe.
én meg usb kábelt használok

Szeretném a laptopomat összekapcsolni a TV-vel, hogy nagyképernyőn nézhessünk filmet. Milyen kábelt kell ehhez venni? Vagy hogyan valosítható ez meg?

Legjobb válasz: A laptopról VGA-n csatlakozz a tv-hez, egy ilyen átalakító kábelt keress! http://aukcio.hvg.hu/vga_rca_s_video_atalakito_kabel_9236669..

A laptopról VGA-n csatlakozz a tv-hez, egy ilyen átalakító kábelt keress! http://aukcio.hvg.hu/vga_rca_s_video_atalakito_kabel_9236669..
Az attól függ, milyen bemenete van a tv-nek. Ha a tv-n a következõ kimenetelek közül szerepel valamelyik, akkor rá lehet kötni: VGA, HDMI, DVI.A laptopon VGA biztosan van, így átalakítós kábel kell, amit itt találsz meg: http://www.hqelektronik.hu/


Benq GW2255 21, 5" LED Monitorhoz milyen kábelt kell vennem, hogy a DVI csatlakozós videókártyámra rákössem?

Kérlek küldjetek egy linket, ahol lehetõleg ár is szerepel. Köszönöm!

Legjobb válasz: http://ipon.hu/webshop/product/logilink_dvi_d_kabel_dual_lin..

Milyen kábelt kell vennem, hogy a számítógépet és a tv-t össze tudjam kötni? Mi a neve? A tv régi funai, tüskés bemenete van. A videókárya ATI HD 4870. A hangkártya az alaplapra van integrálva.

Legjobb válasz: a tüskés bemenet gondolom scart csati. ha igen akkor a legegyszerûbben egy vga-scart kábellel tudod összekötni õket. A hangot pedig egy jack-rca vezetéken tudod átvinni (jack a szgép fejhallgató kimenetébe, az rca pedig a tv audio in bemenetébe.

a tüskés bemenet gondolom scart csati. ha igen akkor a legegyszerûbben egy vga-scart kábellel tudod összekötni õket. A hangot pedig egy jack-rca vezetéken tudod átvinni (jack a szgép fejhallgató kimenetébe, az rca pedig a tv audio in bemenetébe.

Érdekelne, hogy van egy Powercolor HD4650 1gb DDR3 128bit-es videókártyám, ami crossfire x támogatású. Milyen montior kábel kell, ahoz hogy 2-őt crossfirex-be lehessen kötni. Hol tudok ilyet venni, és mi ennek a kábelnak a neve?

Legjobb válasz: Ide szerintem csak a VGA-kat összekötõ híd kell és az elsõdleges VGA-ról elég az az egy DVI vagy Dsub vagy HDMI kábel. Vezsel egy Crossfire hidat amivel összekötöd a VGA-kat és az elsõdleges VGA-ról egy DVI(vagy DSub kábellel összekötöd a monitorodat és kész.

Ide szerintem csak a VGA-kat összekötõ híd kell és az elsõdleges VGA-ról elég az az egy DVI vagy Dsub vagy HDMI kábel. Vezsel egy Crossfire hidat amivel összekötöd a VGA-kat és az elsõdleges VGA-ról egy DVI(vagy DSub kábellel összekötöd a monitorodat és kész.
A kérdező hozzászólása: De ezen nincs belsõ csatlakozó, csak kivülrõl lehet egy különleges monitor kábellal összekötni 2db videókártyát. http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&safe=off&client=opera..
A kérdező hozzászólása: Az a baj énsem, pedig jó lenne valahonnan megtudni. Mert ez nem olyan drága kártya, és ha vennék 2õt az már elég gyors lenne. Csak ilyen kábelt sehol sem találok.
Crossfire kábel kell, de elvileg adják hozzá. Ne hidd, hogy mind a két kártyát rákötöd 1 monitorra.
Értem nem tudom akkor. Bocsesz. Ilyennel még nem is találkoztam.
Néz körül az ebayen.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, nemtudom mit keresek. Mert találtam ilyesmi kábeleket, de nemtudom melyik jó ehez. Legalább valaki tudná, hogy mi a neve. Vagy hogy hol keressek ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Nekem 3, 5x4 m szobába kellene!Szépen szól ez a készülék film, játék meg zenére kellene.
elég lesz, ebben a kategóriában nehéz jobbat találni.
Olyan hosszú hangfalkábelt veszel amilyen kell, ezek csiptetõsek nem beépítettek, az rca ugyanez, ebbõl gyárilag 1, 5 méterest adnak.
Teljesen mindegy, van rajta RJ45-ös LAN aljzat és USB is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!