Találatok a következő kifejezésre: Milyen jutalékkal az (7 db)

Milyen jutalom falatot adjak az 5 hónapos kistestű kutyámnak?

Legjobb válasz: Mondjuk felkarikázhatsz egy virslit esetleg párizsit, de a gyári jutalom falatok is biztosan jók. Az enyém nagyon szereti a háztartási kekszet vagy örül néhány szem száraz tápnak is, igaz õ nem kis testû hanem inkább nagy:).

Mondjuk felkarikázhatsz egy virslit esetleg párizsit, de a gyári jutalom falatok is biztosan jók. Az enyém nagyon szereti a háztartási kekszet vagy örül néhány szem száraz tápnak is, igaz õ nem kis testû hanem inkább nagy:) .
a képzéshez szerintem a legjobb , pl: az " olcsó tescós " virsli. vagy a fõzõkolbász. fagyaszt le, és csak 1-2 db ot fõzz meg félig . miközben tanítod , a rágós jutifalatok elterelik a figyelmét. nagy melegben pl : a levegõn száratott magas hústartalmú csíkok , mert nem romlik meg 40 fokban a zsebedben .cc : 200.-ft / cs ( lidl ) de a legjobb ha többet kipróbáltatsz a kutyával.
például fõtt husit, de ne legyen sós
Vagy például fogod magad(esetleg a kutyát)és szépen elsétál(tok) az állateledeshez és ott kiválasztjátok a jutalomfalatot! (Azért írtam, hogy a kutyuval, mert ha kedvesek az állatkereskedésben akkor a kutya maga választhatja ki a jutalomfalatot, az én kutyámmal miindig így csináljuk)

Milyen jutalékkal dolgoznak az ingatlanirodák egy-egy lakás, ház eladásakor?

Legjobb válasz: Amikor én adtam el, 2 és fél százalékot kértek az eladási árból.

Amikor én adtam el, 2 és fél százalékot kértek az eladási árból.
1%
Mi most akarjuk eladni a lakásunkat, és 2-3, 5%-ig mondták az ingatlanosok a jutalékrendszert.
Jelenleg(2009 október) Magyarországon az ingatlanirodák az ingatlan kialkudott vételárának 3-7%-áért dolgoznak.


Milyen az ideális jutalom falat?

Gondolok én az összetételre,állagra,méretre,illatra,kiszerelésre,beszerezhe

Legjobb válasz: Fõzzél marhalépet/májat, vágd kockára, és azt add a kutyának. Egészségesebb, finomabb, mint a sok színezékkel, adalékanyaggal telenyomatott drága xar.

Fõzzél marhalépet/májat, vágd kockára, és azt add a kutyának. Egészségesebb, finomabb, mint a sok színezékkel, adalékanyaggal telenyomatott drága xar.
Olyan, ami vonzó, kívánatos egy kutya számára. A jutalomfalat lényege, hogy a kutya akarja a falatot, és ezért megtegyen dolgokat, amiket esetleg nem kínálna fel magától. A jutalomfalatnál lényeges, hogy hamar "túl legyen rajta" a kutya. Ne nyamogjon rajta órák szám, mert mire végez elfelejti miért kapta. Olyan dolgot válassz, amit nagyon szeret, és csak ilyenkor kaphat meg, ha a szokásos tápját választanád, rá se hederíteni. Ajánlott jutalomfalatok: virsli karika, sajt darabka, tepertõ stb.
Nekem válogat a kutyám. De kedveli a Fressnapfos kisebb darabos kekszeket, a virslit. A sajtot már nem annyira. Amikor kipróbáltuk az iskolát vele, alma volt nálam, kis darabkákban, megõrült érte.
Én a Royal Canin jutifalit használom a csomag 275.-
Sajt, párizsi, virsli felkockázva. A sajt ugye drágább mulatság, a másik kettõ elég olcsón beszerezhetõ dolog. Félcentis kockákra bõven elég vágni, vagy a virslit hosszában negyedelni és úgy vékonyra vagdalni. De annál is lehet kisebb, fõleg kistestû kutyáknak; a lényeg, hogy gyorsan le tudja nyelni, rágni semmiképpen ne kelljen, meg ne abból lakjon jól a kutya, de azért érezze, hogy kapott valamit. Illetve én pl. harmadolt-negyedelt Frolicot használok, mert egyszerûbb kezelni, nem romlik meg 40 fokban sem, nem kell utána folyton kimosni a jutitartót, nem ragad rá minden szutyok, ha ledobom a földre, szóval praktikusabbnak találom a párizsinál, amit elõtte használtunk. Nehezen motiválható kutyának persze lehet, hogy kevés; kísérletezni kell. Alapvetõen mindig a legjobb jutalomfalat, ami a legjobban motiválja a kutyát :)
Èn virslit töpörtyût illetve háztartási keksz darabokat használok. Nèha macska száraztápot (olyan apró, hogy egybõl túl van rajta)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kicsi, jó illatú, nem túl kalóriadús, nem ragadós, könnyen beszerezhetõ, könnyen rágható. Elõzõ kutyám csivava volt, nagyon válogatott. Az ilyen átlagos nasikhoz hozzá sem szagolt, de a Pedigre rodeot pl. szerette meg a Rossmann-os és DM-es kolbász rudacskákat is imádta :D Neki sajnos azért se tudtam akármit adni (a válogatása mellett), mert sok nasi nagy szemû és tök kemény, egy kicsi kutya azt nehezen tudja elrágni :/ Plusz foghíjas is volt öreg korára :) Most van egy foxi-tacskó-meg valami bull (meg még ki tudja milyen) keverékem, hát õ mindent megeszik. MINDENT. Bolti nasiból a Rossmannos Winston kekszeket nagyon szereti, a kolbászrudacskákat is, a lapocskákat is. Háztartási kekszért meg van õrülve, virsli, szárított hal, minden kell neki XD Mondjuk õ kóbor kutya volt és ezért is ilyen zabagép, az utcán is felzabálna minden eldobott kenyeret meg chipset :D

Mért félnek az emberek annyira a jutalék arányos fizetéstől? És milyen feltételek mellett vállalnál teljesítmény béres állást?

Engem jelen pillanatban teljesítmény alapján fizetnek, és jól megélek bel?le, nem értem mért tartanak annyira az emberek ett?l a fizetési módtól. Választ el?re is köszi. 23L

Legjobb válasz: Mert nem biztos jövedelem, azonban az idõdet elveszi, és lehet, hogy a semmiért dolgozol. Pl. ha az a dolgod, hogy értékesíts telefonon keresztül, telefonálsz 8 órában, és mondjuk kötsz 2 üzletet...nem éri meg. Én is azt mondom, hogy a "rossz munka" is jobb, mint a semmi, de így, hogy elveszi az idõdet, ergo nem tudsz mást keresni közben, és akkor még lehet, hogy a zsebed is üres marad...nem vállalnám.

Mert nem biztos jövedelem, azonban az idõdet elveszi, és lehet, hogy a semmiért dolgozol. Pl. ha az a dolgod, hogy értékesíts telefonon keresztül, telefonálsz 8 órában, és mondjuk kötsz 2 üzletet...nem éri meg. Én is azt mondom, hogy a "rossz munka" is jobb, mint a semmi, de így, hogy elveszi az idõdet, ergo nem tudsz mást keresni közben, és akkor még lehet, hogy a zsebed is üres marad...nem vállalnám.
Attól függ, hogy mi a munka tárgya. Értékesítést nem vállalnék jutalékért, mert nem csak rajtam múlik a fizetésem, hanem leginkább a másik embereken. Ha mondjuk összeszerelés, dobozpakolás, vagy képszerkesztés, gépelés a munka tárgya, akkor könnyebben.
Szerintem annyira evidens a válasz a kérdésre, hogy nem is tudtam volna olyan jól megfogalmazni, mint az elõttem felszólalók. A másik része pedig, ha valóban olyasmit kellene értékesítenem, aminek nincs konkurenciája, akkor gond nélkül csinálnám. Persze tudom, hogy ilyet pont nem lehet találni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Várom a további véleményeket!
Talán azért mert magyarországon egy kicsit félre értelmezik. Még a munkáltató sincs tisztába a teljesitménybér, megállapitásának módszereirõl. Mindenki azt gondolja, hogy ha nem sikerül elérnie az ottani követelményt akkor annak csak az általa elért százalékos arányt kapja meg. Pedig erre határozott törvény vonatkozik. Sajnos a munkáltatók ezt nem veszik figyelembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!