Találatok a következő kifejezésre: Milyen jeleket egy pasi (27 db)

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Milyen jelei vannak annak, ha egy pasi csak le akar fektetni? És milyen egy pasi, ha többet is szeretne ennél?

Legjobb válasz: Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.

Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.
Hát ha érzed a meleg érzést a szívébõl, akkor nagy esélye hogy több mindent akar, de férfinak elsõ sorban valóban szex orientáltak, mivel nincs rajtuk a szülési felelõsség és teher.
elöre szolok h viselkedesmegfigyelo vok xD szal komoly ...rovide, ha 1 pasi csak agyba akar vinni mindig nyomul es ertheto vagy/es kevesbe ertheto utalasokat ad a "dologr" , tapiz , nyalakodni akar , stb ...ha tobbet akar (esetleg szeret is ) akkor kedves veled , nem probal annyit tapizni es nem illetlenkedik (nehogy megharagudj) mindig mosolyog es mikor a kozeledben van a tavolbol figyel (ez fontos jel) ... sok sikert :D
Ezt majd csak akkor fogod észre venni ha félrehúzza a bugyit, de akkor már rohadtul nem fog érdekelni hogy csak ezt akarja.
:) ))))

Csajok ha tetszik egy pasi milyen jeleket adtok? Non verbális jelekre gondolok, testbeszéd stb. Írnátok egy rövid listát? (a nagyon csinos lányok pedig privit :D)

Legjobb válasz: Jah elfelejtettem valaszolni! :D Szoval: Sokszor feled pillantas, folyamatos mosolygas mint a vadalma, fiatal lanyzok meg hangosan kacarasyhatnak is figyelemfelkeltes celjabol. kontaktuskereses, hajpiszkalas, mikor beszelsz hozza elnez, nem allja a tekinteted de mosolyog.

Jah elfelejtettem valaszolni! :D Szoval: Sokszor feled pillantas, folyamatos mosolygas mint a vadalma, fiatal lanyzok meg hangosan kacarasyhatnak is figyelemfelkeltes celjabol. kontaktuskereses, hajpiszkalas, mikor beszelsz hozza elnez, nem allja a tekinteted de mosolyog.
Szemezés, mosoly, haj igazgatása.
távolságtartás vagy apró mozdulatok a másik felé, véletlen érintések, folyamatos mosoly, meg nem szakadó mesélgetés...ilyesmik :-D
Épp tegnap kérdeztem errõl egy ismerõsöm, aki jobban ismer: azt mondta, ha nagyon tetszik valaki, akkor jelentõsen halkabban beszélek, elpirulok, bizonytalanabb vagyok, önkéntelenül is közelebb megyek az adott sráchoz, és olyan zavartan elmosolyodok.
Az attol fugg. Volt hogy egy pasi annyira tetszett hogy meg csak ranezni se mertem! :D De en olyan ritkan lattam olyan pasit aki igazan tetszhetett volna! Mindig irigyeltem ezert a ferfiakat!


Ha rajtam "felejti" a tekintetét, az azt jelenti, hogy tetszem neki? Vagy még milyen jelei vannak, ha egy pasinak tetszem?

Legjobb válasz: Ez elég kevés tudnivaló , én egy ronda emberen is rajta felejtem néha a tekintetem mert annyira elcsodálkozom. Persze ez semmit nem jelent , lehet tetszel neki , ez annyira kevés információ... Igen vannak ilyen jelei ha tetszel valakinek , hogy megnéz , de a legegyszerûbb lenne ha beszélgetnétek , ugyanis mi tök mind1 mit mondunk nem lehetünk benne 100% biztosak.

Ez elég kevés tudnivaló , én egy ronda emberen is rajta felejtem néha a tekintetem mert annyira elcsodálkozom. Persze ez semmit nem jelent , lehet tetszel neki , ez annyira kevés információ... Igen vannak ilyen jelei ha tetszel valakinek , hogy megnéz , de a legegyszerûbb lenne ha beszélgetnétek , ugyanis mi tök mind1 mit mondunk nem lehetünk benne 100% biztosak.
Igen
Sok sikert :) Am szólok ha lesz felvétel a cégnél nálunk :D
A kérdező hozzászólása: Végül is...egy próbát megér! :)
Hát, akkor ne hagyd magad a tenisz után legalább 2-3 hétig, akkor komoly lesz. Amit nehezen érünk el azt sokra értékeljük ám...
A kérdező hozzászólása: De én nem pár hetes viszonyt akarok, hanem komoly kapcsolatot. :)
Bár nem konkrétan ezzel a szövegkörnyezettel :D Am jó duma, így rövidebb lesz pár héttel :) ))
Engem hívott már meg kollegina - nem volt fura. Jártunk is pár hétig mire összejöttünk...
A kérdező hozzászólása: - Hello Fõnök, nincs kedve délután döngetni velem egy kicsit? - ??? - Fallabdára gondoltam... :$ Ez egy kissé furán venné ki magát. :D
Hyvd meg valamilyen délutáni közös hobbira - tenisz, bowling, fallabda ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Jó tudni! :D
Szerintem jelöltként tekint rád. Optimista vagyok ezzel kapcsolatban. Szerintem ennél egyértelmûbb jel már csak egy merev fäsz lehet.
A kérdező hozzászólása: Amikor beszélgetünk, leginkább õ beszél, mert imád beszélni, ha olyan a téma, ez a szakmája. :D Rendkívül udvarias, kicsit elkomolyodik, ha rám néz, ez nem tudom mennyire jó jel... Egyszer volt igazából úgy még eddig, hogy összetalálkozott a tekintetünk és akkor pár másodpercig éreztem azt, hogy megmozdulhatott benne is valami. Nekem õ nagyon régóta tetszik, de nem tudom, nem merek úgy kezdeményezni, mert félek a visszautasítástól, az nagyon ciki lenne, fõleg azért, mert felettesemrõl van szó! Bár most már nem lesz többet felettesem, mert átkerülök más pozícióba, de gondolom a formális viszony még fennmarad... Nem tudom hogy léphetnénk ki ebbõl a szerepkörbõl, a hivatalos megszólításokból. Hogy érjem el azt, hogy ne csak mint munkatársára nézzen, hanem mint potenciális "jelöltre"?
A kérdező hozzászólása: Hehe :P Köszi! :D

Mik a biztos jelei, ha egy pasinak csak a szexre kellesz!? Pl milyen idönként találkozik veled stb?

Legjobb válasz: Ó hát a tapasztalt pasikon nem igen veszed észre.Lehazudják a napot is az égrõl Szal vagy érzed vagy nem.Várj és kiderül.

Ó hát a tapasztalt pasikon nem igen veszed észre.Lehazudják a napot is az égrõl Szal vagy érzed vagy nem.Várj és kiderül.
Nekem ne írjatok privátot!!!!Férfiként írtam!Nem nõ vagyok!
Elõször egy férfinak egy csaj legtöbbször szexre kell, még ha azt jól titkolja is egy csaj elõtt, ehhez elég a külsõ vonzalom. Aztán ha egy csajjal jó a szex, partner olyan közös programokhoz amiket kedvel (pl. túra, teniszezés, rock koncert vagy opera) és mellette tetszik neki a kulturáltsága és a természete, akkor kezdi azt érezni a férfi, hogy a csajjal jó lenne együtt élni. De azért a legfontosabb a jó szex marad :) Ha pedig a csajról egy idõ után az a véleménye alakul ki, hogy jellemes is, van akaratereje hogy küzdjön céljaiért, normális a családi háttere, egészségügyi állapota is jó, akkor alkalmassá válik arra is, hogy tõle akarjon a férfi gyereket, vele akarja leélni életét.
Akkor meg fõleg szégyen vagy.
Miért?Mert az igazat írtam?
Utolsó ez nem hülyeség, bár az eü állapotnak nem sok értelmét látom. Ha csak a teljesen egészségeseknek lenne gyerekük már kihalt volna az emberiség.
Én az elsõ párom kivételével mindig úgy éreztem, hogy csak arra kellek mert minden találkozáskor rám mászott de ezen kivül nem jártunk sehová, nem csináltunk semmit. Este jött, reggel ment. Az elsõ mindenben más volt nála azért is voltam biztos abban, hogy nem arra kellek mert 1 teljes évet várt az elsõ együttlétre. (szûz voltam) Persze sokan mondták, hogy mert biztos eljárt máshoz. Úgy tudom, hogy nem.
Az 5-ös válaszából kiindulva: és még sok pasi azért sipánkodik, hogy jaj, de mennyire a nõk irányitják a világot - ez tényleg igy van vagy csak a pasik szinészkedése és töketlensége? Mellesleg érdekes, a nõknek miért nincs ennyi pretenciója a pasikkal kapcsolatosan, még akkor sem, ha annak nem a pénzére hajt?
Nedves jele...
Amirõl kérdezel az már betegség.Kóros korai magömlés. Ilyesmi még nem történt velem.
Hat en meg nem jartam igy hogy elmentem volna csokolozas kozben:D De a baratnomnek volt mar olyan pasija amelyik igen xD
Összerándulunk, remeg a szánk, ilyeneket mondunk, hogy: ah-aah-ohh, aztán foltos lesz a gatyánk. Mégis milyen jelei lennének. Amúgy csak smártól elég kevesen mehetnek el, de ha egy kis simi-dörzsi is van mellé, akkor már valószínûbb...
Csókolózas közben meg en sem mentem el.És nem a miatt mert nem voltam beindulva arra a lanyra...
Kizárt h vki csak smárolástól elmenjen. XD Ha mégis, ez tényleg nem egészséges. Engem iszonyú könnyû felizgatni, van h csak 1csaj látványa is elég h álljak mint a cövek (nem, nem kell hozzá vetkõznie sem), de h elmenjek minden komolyabb dolog nélkül??? Nem létezik! :D
smárolástól elélvezni....:D hát elég gáz. Nekem iylen sose volt még, és ne is legyen. Az egy dolog, hogy áll a répa mind állat, de hogy elsüljön felhúzás nélkül...áhhhhh Pedig volt már 1-2 szép barátnõm.. 22/F
Hogy milyen jele van annak, ha egy pasi elélvez?... Na, ez azért elég nyilvánvaló szerintem...
Sose volt hogy nem vettem még észre...

Egy szerény, kissé csendes, visszafogott pasi milyen jeleket ad ha tetszik neki valaki?

Legjobb válasz: Ha szerény akkor nem lõ bakot, tutira megy, vár az elsõ jelre amit viszonozni tud.

Ha szerény akkor nem lõ bakot, tutira megy, vár az elsõ jelre amit viszonozni tud.
hát ott a kis kitüremkedés a gatyába:D amugy nem tudom, ha szerény kezdj el vele beszélgetni, kérdezd a kapcsolatairól és ha nagyon mondja h nincs senkije kezd el dicsérni, hogy pedig nem nézel ki olyannak...és akkor már kezdeményezni fog, ha csak nem buza.
magamraismertem:D:D sokat néz.
én a neten szoktam kimutatni:D csatlakozom, én is magamra ismertem:D 18/f
A kérdező hozzászólása: Holnap megyünk páran jakuzzizni, õ is ott lesz, pontosan milyen jelekbõl tudom meg tetszem-e neki?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, ment a zöld kéz! ^^
Kivárja az alkalmat amikor egyedül leszel és mögéd lopakodik, majd azt mondja, hogy szúrnám a fosódat!

Milyen jele van annak, ha szereti egy pasi a nőjét?

Legjobb válasz: Minél több idõt vele akar tölteni, bókolgat neki. De ezer féle más jele is lehet ennek, amit nem hinném, hogy olyan nehéz lenne észrevenni.

Minél több idõt vele akar tölteni, bókolgat neki. De ezer féle más jele is lehet ennek, amit nem hinném, hogy olyan nehéz lenne észrevenni.
Mindig csak a nõvel szeretne lenni, ajándékot ad neki, sokszor mondja, hogy szereti. Simogatja, puszilgatja, ölelgeti, napjában többször is!
Ahogyan viselkedik, bánik veled! Egyenrangú félként kezel, udvarias, kikéri a véleményed, ha beszél hozzád mindig a szemedbe néz, aggódik érted ha nem vagytok együtt, gyakran keres, nagyvonalúan viselkedik és a testbeszéde is elárulja (ahogyan hozzád ér, csókol). Lehet ezt érezni csak figyelni kell:)

Milyen jelei vannak ha a barátnõm egy másik pasival megcsal?

Tehát ha néha lefekszik más pasival is, mik az erre utaló dolgok, jelek? Mibõl lehet ezt megállapítani? Nem merem tõle megkérdezni, vagy utalni rá mert akkor azt hiszi, nem bízok benne, stb. Mert egyáltalán nem biztos hogy megcsal.

Legjobb válasz: Ha kinyalod és óndó ízû a nunija, akkor megcsal. Mondjuk az felvet egy újabb kérdést, hogy honnan tudod milyen az ondó íze?

Ha kinyalod és óndó ízû a nunija, akkor megcsal. Mondjuk az felvet egy újabb kérdést, hogy honnan tudod milyen az ondó íze?
érzed a másik pasi arcszesze vagy parfümét mittomén. hadjál
Ha okos, akkor figyel arra, hogy semmi se árulja el.
Nehéz, ha ügyes. Ha szeret téged, csak érzelem nélkül kalandozik, akkor meg fõleg. Talán a testi jelek: kiszívott foltok, illat, Ha állandó a szeretõ: Meg változik a szex köztetek. (Másképp mozog, csókol...stb.), titkos telefonok, sms-ek, magán programok, kifogások, feldobott, többet tisztálkodik, fazoníroz, szépítkezik.... Na jó de egy igényes nõ ezek közül sokat normál esetben is elvégez, szóval nem feltétlen másnak, lehet, h neked akar tetszeni. Talán, ha utána nyomozol, de azt nem javaslom, mert akkor oda a bizalom, és akkor már vége a kapcsolatnak. Lehet, ha nem ad rá tényleges okot, akkor meg kellene próbálnod bízni benne.

Milyen jeleket ad egy pasi ha kiván egy nőt de mégse akarja egyből lefektetni?

Legjobb válasz: Szerintem, (legalábbis nálunk így volt) az este dvd nézésnél (tényleg csak nézés :) ) átölelt, simogatott, puszikat adott. Persze a válasz nagy mértékben függ attól, hogy mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, miylen a kapcsolatotok, milyen a szmélyiségetek stb.

Szerintem, (legalábbis nálunk így volt) az este dvd nézésnél (tényleg csak nézés :) ) átölelt, simogatott, puszikat adott. Persze a válasz nagy mértékben függ attól, hogy mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, miylen a kapcsolatotok, milyen a szmélyiségetek stb.
Kapcsolaton belül, vagy egy 'ismeretlennel' gondolod?
Mondja, hogy kívánlak és szeretkezzünk de csak ha te is akarod.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!Amugy még nem kialakult kapcsolatrol van szo!Csak nagyon vonzodom egy pasihoz és megszeretném tudni hogy õ is vonzodik e hozzám!Mik azok a jelek amik arra utalnak!?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!