Találatok a következő kifejezésre: Milyen jeleket egy (311 db)

Milyen jeleket ad az orvos, ha flörtöl vagy ha tetszik neki egy nő?

Legjobb válasz: Ugyan olyat, mint egy kõmûves, vagy egy pék, vagy egy buszvezetõ, stb. Nem értem egy orvos miért viselkedne másképp, mint a többi férfi...Olyan jeleket ad, mint a többi. A flört meg már magában egy jel arra, hogy tetszik neki a nõ, akkor milyen jeleket akarsz keresni flörtölésnél?

Ugyan olyat, mint egy kõmûves, vagy egy pék, vagy egy buszvezetõ, stb. Nem értem egy orvos miért viselkedne másképp, mint a többi férfi...Olyan jeleket ad, mint a többi. A flört meg már magában egy jel arra, hogy tetszik neki a nõ, akkor milyen jeleket akarsz keresni flörtölésnél?
Nem tudom. Tõlem megkérdezte, hogy milyen bugyi van magán? Akkor ezek szerint tetszettem neki??
a fogorvosra gondoltal vagy a no gyogyaszra netan?!
Erektált a pénisze.
Kikötöz a vizsgálóágyhoz, a többit kitalálhatod...

Hogyan ismerkedhetnék meg jobban egy sráccal? Milyen jeleket adhatnék, hogy ne riadjon el, akarjon ő is megismerni, de ne is legyen nagyon elsietve a dolog?

Kb. 2 évvel idősebb, és egyszer tudtunk csak picit többet beszélgetni, ezelőtt kb. 4 hónappal. Azóta párszor összefutottunk az egyetemen, de csak köszönő viszonyban vagyunk. Viszont egyre jobban zavarba jövök ha látom, és egyre többet gondolok rá. Mit tehetnék, hogy nyissak felé, és ez tudtára is kerüljön. Eléggé meg vagyok ijedve, még sosem volt párkapcsolatom, és nem nagyon tudom mit tehetnék. Csendes, visszahúzódó vagyok, és inkább előbb mint barátok szeretek ismerkedni. Már szinte biztos vagyok benne hogy ebben az esetben kell lépjek egy kicsit, de nem nagyon van tippem. Főleg, hogy őszig többnyire nem leszek az egyetemi városban. Még egy annyit, hogy a jeleket és a testbeszédet nem nagyon értem, meg alkalmazni sem tudom :( Szóval valaki tudna kicsit segíteni?

Legjobb válasz: Miért gondolja mindenki, hogy a jeleket adni kell??? Ezek a "jelek" nem direkt módon keletkeznek amit csak úgy adni lehet. Ezek érzések amik "kiülnek" a tartásodra, arcodra, meghatározzák bizonyos mozdulataidat. Amit te tudsz irányítani az az utalás. Vagy irányíthatsz egy beszélgetést, hogy mely irányba induljon el egy "kapcsolat". A jeleket a tested önkéntelenül szüli. Amit befolyásolni tudsz, az a mindenhol megtalálható "ha keresztbe teszed a lábad azzal elutasítod a pasit" történetek. A jel, többnyire a kisugárzásból adódik.

Miért gondolja mindenki, hogy a jeleket adni kell??? Ezek a "jelek" nem direkt módon keletkeznek amit csak úgy adni lehet. Ezek érzések amik "kiülnek" a tartásodra, arcodra, meghatározzák bizonyos mozdulataidat. Amit te tudsz irányítani az az utalás. Vagy irányíthatsz egy beszélgetést, hogy mely irányba induljon el egy "kapcsolat". A jeleket a tested önkéntelenül szüli. Amit befolyásolni tudsz, az a mindenhol megtalálható "ha keresztbe teszed a lábad azzal elutasítod a pasit" történetek. A jel, többnyire a kisugárzásból adódik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, annak ellenére hogy nem a kérdésre válaszoltál :D Amúgy meg nem tudom miért, de az az érzésem, hogy pont a merev kisugárzásommal lenne baj, és azért szeretném megpróbálni tudatosan könnyedebbnek tenni. Ha érted mire gondolok.
Ha találkoztok, széles mosollyal köszönj rá, és ha van rá mód, kezdj el beszélgetni vele. Érdeklõdj róla barátságosan, figyelj rá, és vedd elõ a legszebb mosolyod, dumcsizzatok egy kicsit.

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Milyen jelei vannak ha egy lánynak tetszik egy fiú?

Legjobb válasz: Pár jel: -mindig mosolyog a fiúra -próbál a közeledben maradni(pl:mellédül,stb.) -ha kicsit mag"nyomogatja" a vállad finoman akkor tudod hogy úgymond szinpatikus vagy neki (nagyon) ha játékosan megüti a vállad akkor nem komoly csak fellángolás... -próbál veled kettesben maradni Pár "jel" et elsoroltam. Ja én F/12 vok és tom hogy ezek a elek mert én is rájöttem meik lány kedvel és eggyüttvagyunk most is. Figyeld meg a jeleket és garantákom hogy 100% ban sikered lesz ha mutatkoznak ezek a jelek.:D Hajrá!!:)

Pár jel: -mindig mosolyog a fiúra -próbál a közeledben maradni(pl:mellédül, stb.) -ha kicsit mag"nyomogatja" a vállad finoman akkor tudod hogy úgymond szinpatikus vagy neki (nagyon) ha játékosan megüti a vállad akkor nem komoly csak fellángolás... -próbál veled kettesben maradni Pár "jel" et elsoroltam. Ja én F/12 vok és tom hogy ezek a elek mert én is rájöttem meik lány kedvel és eggyüttvagyunk most is. Figyeld meg a jeleket és garantákom hogy 100% ban sikered lesz ha mutatkoznak ezek a jelek.:D Hajrá!!:)
-Sokat mosolyog -Próbál a közeledben maradni (Nem feltétlenül melléd ül, az túl feltûnõ, inkább a közeledben áll.) -Néz téged -Ha elmész mellette akkor a barátnõi elkezdik piszkálni (Abban az esetben, ha elmondta nekik, ez nem 100%) -Elmész mellette és visszanéz rád, hátrafelé. -Ha hozzászólsz, egy kicsit zavarban van -Az ajkát harapdálja -Próbál mindig csinos lenni a közeledben. (Megigazítja a ruháit ha közel mész hozzá, stb.) És még lehetne sorolni rengeteget, ez igazából minden lánynál más, és persze attól is nagyon függ, hogy volt-e már barátja, vagy nagy pasizós típus (Náluk sajnos nemigen látszik, megtanulták elrejteni) stb. Remélem tudtam segíteni. ravafufu
Bocs a helyesírás miatt de hajnali 1 kor nemtud nagyon odafigyelni az ember...:(
A kérdező hozzászólása: akkor a csaj belém van zúgva mer állandóan mellettem van és stíröl köszz
csak ugyanaz mint az elsõ 13/f és még annyit hogy ha beszélsz vele hajlamos dadogni vagy zavarba jöbbiI! sok sikert!
12/F Érdekes , de én is ezeket a jeleket tapasztaltam.

Beleszerettem az egyik barátomba. Bizonytalan vagyok: ő vajon mit érez? Milyen "jeleket" küldhetnék felé?

18 évesek vagyunk mind ketten(én ugye lány ? fiú) és nagyon jó barátok vagyunk több éve, de most úgy érzem beleszerettem, és úgy érzem már ? is többet érez mint barátság, de nem vagyok biztos benne. Rárontani nem szeretnék ezzel, hanem csak valamiféle jeleket szeretnék neki küldeni hogy ez van... Ebben kérem a segítségeteket:D köszi el?re is:))

Legjobb válasz: Elõször szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog,és õ viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késõ lesz... Amúgymeg, szerintem tök egyszerû jelek is elegendõek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltûnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...) Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami elõbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura.. Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert õ ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)

Elõször szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog, és õ viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késõ lesz... Amúgymeg, szerintem tök egyszerû jelek is elegendõek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltûnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...) Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami elõbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura.. Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert õ ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)
gyakran beszélj meg vele találkozot hangsulyozd hogy csak vele akarsz találkozni ugy hogy nincs körülötetek a többi barát. néha csak úgy hívd fel ilyenkor ne mondj semmi konkrétat csak hogy épp eszedbe jutott stb :)
ja ja és írd majd meg nekünk hogy alakult a dolog :) sok sok sok szerencsét :)
Ultraviola, esetleg -ibolya. Az is lehet, hogy szimplán retardált vagy, amiért 18 évesen még csak ötleted sincs, mit kezdj egy efféle szituval. Életképtelen ringyó vagy, remélem, nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz. Akkor szerinted mit kéne most csinálnom?:)
hát.. :) mivel már fogjátok egymás kezét.. ezért a kézösszeérintõsmódszerem nemigazán idõszerû.. :D viszont a határozott "érte" mosolygás a szemében, szerintem még mindig jól beválna... és esetleg utalhatsz arra, hogy nem szívesen engeded el a kezét.. arra hogy milyen jó, hogy melletted van, és bár így lenne mindig...(ne mondj ki h barátként, mert akk vége az egésznek)... mond neki, h nem szeretnéd ha egy másik emberrel meg kéne osztoznod rajta.. (bár ez már elég egyértelmû utalás) egyébként meg teljesen mindegy mit mondasz neki, csak az érzéseiddel kell nyitnod, és minden rendben lesz! Próbálj meg minnél több idõt csak vele tölteni! Mikor velem történ az eset, nagyonnagyon örültem annak, hogy a lány, amikor velem beszélgetett, semmi és senki más nem számított neki. "Csak nekem létezett"... ez szerintem nagyon jó, és én nagyra tudom értékelni is... Szóval... csak simán add önmagad, és a saját érzéseidet :) ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igyekszem majd. :) mondjuk nem nagyon merek úgy "nyomulni" rá mert elég tapasztalatlan:D és nem biztos hogy értené vagy nemtudom...:S nehéz ez
csak "ügyesen":D annak ellenére h sokan hülye cuccnak tartják, sztemm igenis vannak egyértelmû jelek... annyi az egész h bele kell képzelned magad az õ bõrébe, és meg kell kérdezned 'magadtól', hogy vajon mire figyelnél fel, ha õ lennél :)
A kérdező hozzászólása: Te tudsz valamit! :D HA egy napra férfi lehetnék... Sokkal könnyebb lenne:P
Férfinak lenni nem mindig jó :D Képzeld csak el.. mi van ha nem veszed észre az illetõ lány jeleit, pedig totál belé vagy esve, de mivel még sosem csináltál ilyet, nemigazán mersz kezdeményezni ;) azért ez nem olyan kellemes állapot :D
A kérdező hozzászólása: Jó ez tény :D Nem is lennék az, csak egy napra, csak hogy kb tudjam a dolgokat:P Mer már teljesen össze vagyok zavarodva :D fõleg mikor most msnen írja nekem hogy majd biztos lesz egyszer egy pasi akit szerethetek:O ezt mire véljem..
Szerintem arra, hogy le van törve amiatt, h "nem vagy az övé" és erõs utalást akar tenni arra, h "vedd már észre hogy engem szerethetsz! " sztem igencsak elhitettétek egymással, hogy "csak barátok":D
Teljesen! Én is ezt csináltam... mivel úgy gondoltam, h semmi esélyem nincs nála, simán beszélhettem neki arról h éppen ki tetszik... :) [bár igaz, h így utólag, ezzel csak "rontottam" a dolgon, mivel õ féltékeny volt..] de a lényeg az h ez semmit nem jelent... attól h az utcán látok egy csajt, és megtetszik, még nem leszek belé szerelmes, meg semmi... Gondolom már neked is volt olyan h az utcán láttál egy "jóképû" srácot, de közben már szerelmes voltál vki másba... ;)
A kérdező hozzászólása: Azt mondod?:) Hát remélem igazad van, bár azt nem tudom mire vélni mikor órákat csöpög nekem egy nõrõl akit lát az utcán és bejön neki. vagy ez normális?
Ha hiszed, ha nem, én teljesen ugyan így voltam... totál ugyan ez a helyzet volt, csak én fiú vagyok.. Az, hogy õ azt mondja h "milyen kár, h nincs még egy olyan lány mint te" azt jelenti, hogy egyszerûen imád téged, de nem akarja elrontani a barátságotokat(mert számára, ahogy akkoriban számomra is, nagyon sokat jelentesz, és fél, hogy elveszítene!) szerintem "nyert" ügyed van;)
A kérdező hozzászólása: oh de drága :D
wáh. sikerült totál féreolvasnom az elõbb (én voltam az elõzõ kommentelõ.. mármint nem a legelsõ..) szóval.. azt olvastam h te nemtudod, hogy szereted e... és h te érzel többet mint barátság.. :D (tudjuk be az idõpontnak):D A dolgok amiket írtam többnyire erre az esetre is igazak! :) Csak bátran! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát szoktam dicsérni mert amúgy (szerintem) jól néz ki:P Azért vagyok bizonytalan amúgy mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek :D és most az egy dolog hogy én ezeket a pillanatokat is kiélvezem, de õ vajon mire gondol közben...? :S amúgy köszönöm a bíztatást, bár legközelebb jövõ hétvégén talizunk csak, de majd igyekszem ;o)
"poénból" :) velem is volt ilyen.. :D Hidd el, legalább ugyan annyira élvezi, mint te;)
"mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek" LOL:-D És az milyen? 18 évesen? Remélhetõleg, majd poénból felcsinál, azt nézhetsz...
mi ez a sok bunkó car ma este? mivan öcsi szombat hajnal van vége a sulinak a hétre és tudsz délig aludni???
Nehéz a szitu. Próbálj közelebb kerülni hozzá!! Próbálj meg õszinte lenni vele. Adj haladékot hogy feldolgozza és eldöntse hogy kell -e ez neki. Ha pedig simán megy minden akkor minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Hagyd el, ez egy ilyen tahók napja ;o) Vagy csak féltékenyek, nem lehet tudni :P Lehet hogy õ is élvezi mikor úgy megyünk de nem tudom.. mert mindig arról hisztizik nekem hogy mért nincs még egy olyan érdeklõdésû körû, ugyan olyan "hülye" lány mint én. De gondolom itt csak a belsõ tulajdonságaimra utal, mert neki az olyan csajok tetszenek akik ezek a hogy mondják:D retrosok? szval csõgatya tornacipõ ilyenek... de nem emo:D én meg nem ilyen vagyok... meg ha lát valami csajt aki tetszik neki akkor órákig arról csöpög...
A kérdező hozzászólása: dejó...:D profik vagyunk -.-" na jó, majd ha talizok vele akkor nemtudom megpróbálok valamit :D

Hogyan viselkedik és/vagy milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?

A kérdésre is válaszoljatok és erre is külön, hogy akkor mivan ha a csaj áthív, hogy nincs otthon senki, de aztán nem megyünk be a lakásba, csak lent beszélgetünk.

Legjobb válasz: "milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?" Füstjeleket... Mit vársz, mit csináljon? Álljon fejen? "áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt" A lányoknak nem folyamatosan a dugáson jár az eszük...

"milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?" Füstjeleket... Mit vársz, mit csináljon? Álljon fejen? "áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt" A lányoknak nem folyamatosan a dugáson jár az eszük...
És ez mért olyan fura, h beszélgetni akart? Engem is áthív 23:00kor egy srác, mert unatkozik. Dumálunk, majd 2 körül hazajövök, és ennyi.. 20L
Kis aranyom, ha nem jönnél be neki, nem hívna át dumálni... Szoktál te gondolkozni? :-D
1. hülyén 2. semmi
A kérdező hozzászólása: hozzátenném, hogy azért fura a helyzet, mert nem nagyon ismerem tehát nem rég ismertem meg és ismeretlent én nem hivok át kb 3-4szer találkoztunk eddig max. Ledumáltam vele, hogy hallotam XY-tól h bejövök neked erre a válasz az volt, hogy nem csak jó veled beszélgetni... írtam h nem lenne gond ha igen.. erre a válasza, hogy: gondolom.:D ennyi, most akkor mivan ? :)
Még az i slehet hogy nem csak dumálni akart, én már voltam hasonló helyzetben.
kétszer is megyke, hurrá :P
Kérdezz rá, ennyi :D Én úgy megyke néha a sráchoz, akihez 23:00kor megyke át hirtelenjében, hogy mindketten tudjuk, hogy bejövünk a másiknak, mert megbeszéltük, és ennyi. És nem kell tovább ezen agyalni, hogy most bejövök neki..?:?
A kérdező hozzászólása: csak érdeklõdök na :) most nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy sem
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, mert tegnap ez történt áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt ja és 22.30kor írt, hogy menjek át negyed 1-re értem oda
Ez a szivatásodra ment ki. Tudta, hogy a kijelentését nem lehet félre érteni, te pedig ugrani fogsz. Legközelebb csináld az, hogy amikor ezt mondja, mondd neki, bocs, majd máskor, most programom van. Ne hagyd, hogy szórakozon veled, ne érezze, hogy teljesen odáig vagy érte és bármikor bármit egy szóra megteszel. Ha néha "nem érsz rá", attól ideges lesz, aggódni fog, hogy talán van más, és remélhetõleg ennek hatására elõjön a normális énje is, mert ez elég aljas húzás volt. 23/N

Lányok! Milyen jeleked küldtök, ha tetszik egy fiú, és szívesen megismerkednétek vele?

Gondolok itt arra, hogy uton, buszon...akárhol ha megláttok valakit, hogyan hívod fel magadra a figyelmét. Kort is írjatok!

Legjobb válasz: Ezt a kérdést már többször megválaszoltam ezen az oldalon, úgyhogy van egy rövid listám a fontosabb jelekrõl. De elõtte tisztázzuk: ezeket a jeleket legtöbbször tudat alatt küldi a lány, tehát sokszor õ sem veszi észre. Nyilván van olyan része, ami tudatos, meg a tudatalattikat is meg lehet tanulni tudatosan alkalmazni, de mégis a testbeszédünk nagy része nem ilyen. A jelek nagyon sokfélék lehetnek, a legfontosabbak az hogy a lány hajlandó találkozni veled, vágyik a társaságodra (akár csak szünetben a suliban is). Tessék a többi felsorolásszerûen: • Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz • Kuncog • Megérint • Rád mosolyog • Közelség (sose véletlen) • Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál • Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint • Mond valamit a barátnõjének, aztán mindketten kuncognak • Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idõ, beszélgetést kezd • Feltûnõen beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás) • Megkérdezi a neved • Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja) • Bókol • Játékosan kihívás elé próbál állítani • Nem ért veled egyet, de közben nevet • Karodba bokszol, de közben nevet • Beceneveket talál ki számodra • Hajával játszik, míg veled beszél • Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják • Újra és újra kinozik • Megkérdezi, van-e barátnõd • Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz • Hátradobja a haját (bekapod a horgot?) • Ha messzirõl szemeztek néhány s-ig állja • A barátnõd említi holott nem tudja van-e • Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön • Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz • Nem említi a barátját • Törekszik rapportra (hasonló háttér) • Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz • Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged • Bemutat a barátainak • Meghív egy italra • Játékosnak vagy szívtiprónak nevez • Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül • Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz • Visszahív • Mindent kitalál, hogy közel lehessen Ha valami nem világos kérdezz! Sok sikert, és mosolygós napot! 22/F

Ezt a kérdést már többször megválaszoltam ezen az oldalon, úgyhogy van egy rövid listám a fontosabb jelekrõl. De elõtte tisztázzuk: ezeket a jeleket legtöbbször tudat alatt küldi a lány, tehát sokszor õ sem veszi észre. Nyilván van olyan része, ami tudatos, meg a tudatalattikat is meg lehet tanulni tudatosan alkalmazni, de mégis a testbeszédünk nagy része nem ilyen. A jelek nagyon sokfélék lehetnek, a legfontosabbak az hogy a lány hajlandó találkozni veled, vágyik a társaságodra (akár csak szünetben a suliban is). Tessék a többi felsorolásszerûen: • Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz • Kuncog • Megérint • Rád mosolyog • Közelség (sose véletlen) • Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál • Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint • Mond valamit a barátnõjének, aztán mindketten kuncognak • Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idõ, beszélgetést kezd • Feltûnõen beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás) • Megkérdezi a neved • Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja) • Bókol • Játékosan kihívás elé próbál állítani • Nem ért veled egyet, de közben nevet • Karodba bokszol, de közben nevet • Beceneveket talál ki számodra • Hajával játszik, míg veled beszél • Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják • Újra és újra kinozik • Megkérdezi, van-e barátnõd • Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz • Hátradobja a haját (bekapod a horgot?) • Ha messzirõl szemeztek néhány s-ig állja • A barátnõd említi holott nem tudja van-e • Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön • Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz • Nem említi a barátját • Törekszik rapportra (hasonló háttér) • Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz • Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged • Bemutat a barátainak • Meghív egy italra • Játékosnak vagy szívtiprónak nevez • Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül • Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz • Visszahív • Mindent kitalál, hogy közel lehessen Ha valami nem világos kérdezz! Sok sikert, és mosolygós napot! 22/F
Elõzõnek, ez a hajban való turkálás érdekes! Ezt csak akkor csinálod, ha beszélsz az illetõvel v. akkor is ha a neked tetszõ férfi a közeledben, látómezõdben van, de nem vele beszélsz, csak rálátsz?
Hosszabban nézek a szemébe, néha elmosolyodok...de nem nagyon megy nekem, mert mindig szégyellõs leszek.
Ugyanez. :) És az akaratlanul is a hajban való turkálás, haj megigazítása..stb. is jel.:)
Most látom csak a kérdés két részbõl áll. A hogyan hívod fel rá a figyelmét dologban a fentiek nagy része nem segít (ha jól értelmezem és te vagy a lány). Nagyon egyszerû okból, a fiúk/férfiak kevésbé érzékenyek a beszélgetés szubkommunikációs csatornáira (ilyen például a testbeszéd). Magyarul van hogy te adsz neki 3-5 jelzést, és ÉSZRE SEM VESZIK. Ezt tudomásul kell venni. Én azt ajánlom elõször mindig a fentiek valamelyikével próbálkozz, pl kapd el a tekintetét, mosolyogj rá, majd 1-2 másodperc múlva fordítsd lefelé a tiéd. Az átlag pasinak hogy ezt észrevegye 2-4 ismétlés kell, tehát ne várd azt hogy egybõl feltûnik neki. Ha ennek ellenére sem lép, akkor lehet h még mindig nem vette észre, hogy bejön neked, akkor térj át könnyebben felfedezhetõ módszerekre, például hogy leszólítod, valamilyen indokkal ;-) Még egyszer sok sikert, és mosolygós napot! 22/F
Egynapos bugyit.
:) Nekem van a suliba egy pasi, aki nagyon bejön... Õ egy emelettel fölöttem jár.minde szüneten amikor jön lefelé, kiállok a z ajtó elé, és mosolygok rá...:P Bejön.... Összejöttünk:) 16/L
Szemez veled, nevet még a rossz vicceiden is, mosolyog, zavarban van és ha igazán tetszel neki lehív egy kajára a büfébe vagy megkérdezi hogy nincs e kedved elmenni vele valahova! :)

Milyen jelei vannak ha egy lány egy másik lányba szerelmes? Milyen jelek utalnak rá? Mibõl tudsz rájönni?

?

Legjobb válasz: én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést

én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést

Fiúk! /Lányok! / Milyen jelekből jöhetek rá, ha tetszem egy fiúnak? Fiúk, ti milyen jeleket adtok egy lánynak?

A legapróbb mozdulat is érdekel. :)

Legjobb válasz: Én verbális jeleket adok. Vagy megfogom a seggét. Nem szeretem ha félreértenek.

Én verbális jeleket adok. Vagy megfogom a seggét. Nem szeretem ha félreértenek.
Ez a téma engem is érdekel
Aki nekem tetszik azt sokat nézem ha meglátom valahol. Beszélek vele amikor csak tudok. Egyébkén folyton rá gondolok de ez ugye nem látszik.
Megcsókolom az elég egyértelmû jel.
Keresem a tekintetét, sokat nézem, hosszasan :D Megpróbálok mindig közel lenni hozzá. Kb ennyi. Ki hogy csinálja :) F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
én általában sokat nézem és mosolygok rá :DD
Én ilyen téren elég visszahúzódó vagyok. Ez az a helyzet, amikor a haverok tudják, hogy tetszik neked valaki, megsértõdnek ha nem mondod el nekik, aztán onnantól már mindenki tudni fogja, akik nekem eddig tetszettek mind így tudták meg. Ami alap az a kedvesség, zavarba jövés, és sokat nézem azt aki tetszik.

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!