Találatok a következő kifejezésre: Milyen jeleket a barátom (10 db)

Mi a birt. Szem. Jel és a birt. Szem. Rag közötti különbség, és a kutyáimmal szóban milyen képző lesz az (i és az m), valamint a barátaimhoz szóban milyen képző az (a, i, és az m)?

Legjobb válasz: KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.

KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Rengeteget segítettél.

Ugy erzem hogy a barátnõm megcsal. Milyen jeleket vehete rajta eszre ha tenyleg igy van?

Legjobb válasz: fura viselkedés, hazudozás, barátnõs esték

fura viselkedés, hazudozás, barátnõs esték
A kérdező hozzászólása: Hat igy vagyok ezzel lehet hogy be magyarazom magamnak
Akkor is kerdezz ra, mert igy csakp tonkreteszed magad es bizalmatlan a valsz a baratnod irant. Egy no nagyon ritkan lep felre egy boldog kapcsolatban , ezert kerdeztem, hogy rendben lehet-e minden . Ne kezdj el nyomozni, mert akkor skaratlanul is ra fogsz magyarazni dolgokat es azt fogod latni, hogy megcsal - olyn esetben is, amikor semmi nem tamasztja ezt ala.
A kérdező hozzászólása: Nem tettem semmit csak gyanakszom
5#, tényleg nem fogja megtudni? én még bízok abban, hogy akit bánt a lelkiismerete, az valahogy elõjön. na nem úgy, h bevallja, csak látszik, h valami nem stimmel.
Idegen gempa folyik ki a pnucijából.
ok nélkül fel van dobva, mikor hazajön, és nem akar róla beszélni. ha csak találkozgattok: kerüli a tekinteted vagy természetellenesen viselkedik. többet kedveskedik, hangosabban nevet, oylanon borul ki, amin nem szokott, nem érdekli valami, ami egyébként szokta. és lehet, hogy többet hallgat. vagy állandóan szövegel.
Kerdezz ra, mert ha nem akarja, hogy tudd, soha nem fogod megtudni. Tettel olyat, ami miatt mashol keresheti a boldogsagot , vagy csak szimplan gyanakszol ?
Pl ge.is a nunija...:) :) am kinyalnád, ha azt akarná?
Van egy pasi a szekrényedben.
Enyhe fej fájás, esetleg hõ emelkedés. Kamillával borogasson kicsit.
Tapasztalatból írom, hogy a túl sok "barátnõzés" fölöttébb gyanús tud lenni, meg a gyakori "most olyan fáradt vagyok a szexhez" szöveg...

Milyen arra utaló jelek vannak, hogy a barátom tetszik az egyik ismerősömnek?

3 éve vagyok együtt a párommal (24/F).Sokat járunk be egy gyorsétterembe,lakóhelyünk közelében.Ott van egy pultos csaj,aki csak akkor köszön ha a párom egyedül megy be.Ha én is ott vagyok,akkor nem igazán szeret köszönni,mi több,elég furcsán viselkedik.Amikor fizet a barátom,akkor a csaj majd el olvad,és vigyorog,bele is pirul.Úgy veszem észre,engem nem igazán kedvel a leányzó.Milyen jelek utalnak még arra,hogy tetszik a csajnak a barátom? (Nem félek igazából semmit?l,hisz szerintem nekem nem nagy riválisom,minden nagykép?ség nélkül állíthatom:) 21/L

Legjobb válasz: Ja,és szerintem ez már elég jel arra,hogy bejön a csajszinak nem?

A kérdező hozzászólása: Ja, és szerintem ez már elég jel arra, hogy bejön a csajszinak nem?
A niagarai nádi poszáták homlokos rajzása a duna-tisza között!!! Vagy ismét nagyot gyengült a forint és svájci frank alapú a hitele!!!
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen agyalágyult válaszra vártam.Szegénységi bizonyítvány...
A kérdésed is sajnos... Egyértelmû h bejön a csajnak a pasid és ennél nyilvánvalóbb már csak az lenne, ha meg csókolná!!! Mihamarabb tedd a helyére a dolgokat!!!
Egyértelmû, ez nem kérdés. Én többé nem mennék oda a helyetekben, van másik hely.
A te szemszögedbõl egyértelmû, persze lehet felfújod kicsit magadba a dolgokat. De nem értem, miért kérdezed meg, ha már eldöntötted magadban, hogy a csajnak bejön a pasid. Egyébként meg: szerintem [email protected]ál rá. Nem igazán tudsz mit kezdeni a dologgal, és nem is érdemes, mert úgy könnyen át lehet csúszni a "[email protected]" kategóriába.
Más helyre menjetek ezek után! gyértelmû, hogy bejön neki a paid, ne engedd, hogy megkaparintsa...


Szerintetek, milyen jelei vannak, hogy a férfi barátom biszexuális?

Legjobb válasz: Szerintem az olyan férfiak közt van több biszexuális akiket az erkölcsi, morális gátlások teljes hiánya jellemez. Jellemzõen az átlagosnál sikeresebbek anyagilag, ezért mindent meg tudnak venni maguknak (média szereplõk, brókerek, ügyvédek...) Amikor már kipróbálták az összes drogot, egyszerre több ku.rvát, fétis játék közben egyszer csak kérik, hogy mûbrokival dolgozza meg õket a csajuk, akkor jut eszükbe hogy milyen is lenne ez férfival.

Szerintem az olyan férfiak közt van több biszexuális akiket az erkölcsi, morális gátlások teljes hiánya jellemez. Jellemzõen az átlagosnál sikeresebbek anyagilag, ezért mindent meg tudnak venni maguknak (média szereplõk, brókerek, ügyvédek...) Amikor már kipróbálták az összes drogot, egyszerre több ku.rvát, fétis játék közben egyszer csak kérik, hogy mûbrokival dolgozza meg õket a csajuk, akkor jut eszükbe hogy milyen is lenne ez férfival.
Fú Józsi hajolj már le légyszíves a szappanért.
ha esetleg úgy alakul h megakar csókolni, esetleg szerelmet vall, akkor sanszos :/
A kérdező hozzászólása: Úgy a barátom, hogy én nõ vagyok.
Az a biztos jele a biszex férfinak, hogy nõvel és férfival is dugni akar.
"Szerintem az olyan férfiak közt van több biszexuális akiket az erkölcsi, morális gátlások teljes hiánya jellemez. Jellemzõen az átlagosnál sikeresebbek anyagilag, ezért mindent meg tudnak venni maguknak (média szereplõk, brókerek, ügyvédek...) Amikor már kipróbálták az összes drogot, egyszerre több ku.rvát, fétis játék közben egyszer csak kérik, hogy mûbrokival dolgozza meg õket a csajuk, akkor jut eszükbe hogy milyen is lenne ez férfival." Bakker ennél nagyobb baromságot rég hallottam... mégis hány biszex srácot ismersz? Én ismerek nem egyet, aki a barátnõje háta mögött félrejárkál fiúkkal, és ahány van, annyiféle. Van, aki sikeres, van, aki nem, van, aki gátlástalan, van, aki viszont egyébként tök normális és jó fej, csak hát hajtja a vére... Jelei sajnos nem nagyon vannak, azon kívül, hogy srácokkal is dug :( 18 meleg F
Ha nem akarja nem tudod meg.Nincs senkinek a homlokára írva. Én az vagyok, pedig nem akarok ff-val dugni. 49/FF
engem is érdekelne. amugy lány vagy fiú vagy?
hát..egy csomószor néz, (azt hiszi hogy nem látod..xd) meg amelyik fiúra féltékeny azzal jóban lesz, azaz barátkozni próbál vele, megpróbál veled jófejkedni hogy nehogy az legyen hogy nem beszéltek....
Korotok?

Milyen jelei vannak annak ha a barátom csak a szex miatt van velem? (heti 2-3)

Legjobb válasz: Ha semmi mást nem akar veled csinálni, akkor esélyes.

Ha semmi mást nem akar veled csinálni, akkor esélyes.
A kérdező hozzászólása: Ha tehetné minden nap csinálná és ha nincs kedvem akkor is addig erölködik amig nem csináljuk.
Hát akkor me mi problem. Nem kell ettõl félni, megilyedni sem, amúgy is fiatalok vagytok még. Hajrá! :-)
A kérdező hozzászólása: Ja és nemtudom ez jelent e valamit, de addig nem nyugszik amig én el nem megyek, neki az nem elég hogy õ elmennyen meg nem is az a fõ hanem hogy nekem jólegyen és ezért mindent megtesz
A kérdező hozzászólása: Vele vesztettem el, és ezért aggodalmaskodok, nem tudom más pasik milyenek ilyen téren!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, és amugy hétvköznap suli után eljárunk kajálni meg hozzánk aztán megy edzésre..hétköznap nagyon alkalmunk se lenne rá hogy csináljuk, csak hétvégén..igazábol nem letámad meg nem csinálja durván csak addig puszilgat meg minden amig meg nem adom magam..
Hát ha addig erõlteti mig nem csináljátok az nem jó, de nem pont ezen múlik. Lehet nagyon kíván mindig, minden körülmények között :-) Miket tesz még a barátod veled ezen kívül? Megkérdezhetem hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: hétvégente szoktuk csak hétköznap sose csinálunk semmit..csak emlegeti sokszor meg utalgat..
Csak azért találkoztok , hogy csináljátok vagy csak errõl beszéltek , folyton letámad , bárhol vagytok.
Más össze tenné a 2 kezét, ha ilyen pasija lenne. :) Szerintem ne aggódj.

Milyen jeleket küldhetnék neki? Barátok vagyunk, a srác nem valami érzelgős, kicsit flegma (nem ezekre a pávákra kell gondolni. Underground stílusban mozog)

Az utóbbi id?ben nagyon kedves, hív ide-oda, viccel?dik, ami nem az ? szokása. Biztosan találkoztatok már ilyen emberrel. Nem a bunkó fajta csak túlságosan is laza. Mit tehetnék? A gond, hogy állandóan mosolygok, és mindig a másik szemébe nézek, ha beszélgetünk, szóval ilyet hiába tanácsoltok, hogy nézzem ?t meg mosolyogjak rá, mert ez alap. Már megszokhatta. Fiúk, ti minek örülnétek? (17L)

Legjobb válasz: Ha mondjuk elhívnád valahova randizni!!! Ti télleg azt hiszitek, hogy az ha mosolyogtok meg szépen néztek ránk, az nekünk bármit is jelent?! 18/f

Ha mondjuk elhívnád valahova randizni!!! Ti télleg azt hiszitek, hogy az ha mosolyogtok meg szépen néztek ránk, az nekünk bármit is jelent?! 18/f
hát jó lenne;) De az istenit nektek kéne lépnetek...:) Ezek nagyon nehéz dolok én is éppen ilyen helyzetben vagyok, legalábbis hasonlóban csak kicsit rosszabb, mivel munkatárasak voltunk, de nagyon jól kijöttünk, és most mindketten más felé mentünk és meg halálosan szerelmes maradtam... nem tud semmiról, olykor még beszélünk kicsit.. :S Na mindegy most visszatérve Rád! Sajnos nehéz dolog, Én sem tettem semmit és megbántam, neked még van esélyed mond el neki! De alószür még figyeld meg, hogy reagál bizonyos érintésekre ha megfogod a kezét, h pl dalami komoly dologról van szó ilyesmi... Sok sikert
*elõször

Milyen jeleket tegyek a barátom felé, amilyek azt tükröznék, hogy ki szeretném elégíteni őt orálisan?

Legjobb válasz: ha kettesben vagytok, nyalogasd meg kihívóan a szád szélét, és pislants a nadrágja feé vadítóan:D vagy amit elöttem rtak, az is jóötlet:D

ha kettesben vagytok, nyalogasd meg kihívóan a szád szélét, és pislants a nadrágja feé vadítóan:D vagy amit elöttem rtak, az is jóötlet:D
Én elõször mindig szenvedélyesen megcsókolom a barátomat, majd a nyakát harapdálom és utána rátérek a mellbimbójára (ez a fiúk egyik legjobb erogénzónája) majd amikor érzem, hogy kezd merevedni egyre lejebb haladok és a többi már jönn magától!remélem segítettem neked!És sok sikert!
Miért kellene jeleket küldeni? Kevés rá az esély, hogy a pasid abba a szûk körbe tartozik, aki ezt nem szereti. Markod meg és csináld! Nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni. (de azért egy tipp: engem idõnként szokott így ébreszteni a Kedvesem reggelente... ha együtt alszotok kipróbálhatod ezt is)
A szoros összebújásnál, tedd a fejed a mellkasára, kezd el puszilgatni, és ügyesen haladj lefelé a kis buksiddal :) Jobb ötletem nincs :) amig puszikat osztassz a hasára addig ügyesen lehuzod a naciját. Ha õ nem akarná ezt az egészet arra úgyis rájössz! Közben ne feledkezz mega kezedrõl sem. Remélem valami használhatüt találtál abban amit írtam :) Sok sikert.

Ha a barátom feljelent, amiért megvádoltam valamivel, amit nem követett el, de a gyanúmnak volt alapja, tehát a jelek ellene szóltak, akkor milyen ítéletere számíthatok?

Legjobb válasz: becsületsértésért attól függ mennyire ártott neki az ügy. Kérhet akár lelki fájdalom díjat amit pénzösszegben kell fizetni vagy 1-tõl 3 évig terjedõ szabadságvesztés.. De ez mint írtam függ attól hogy a sértett életét mennyire tette tönkre.

becsületsértésért attól függ mennyire ártott neki az ügy. Kérhet akár lelki fájdalom díjat amit pénzösszegben kell fizetni vagy 1-tõl 3 évig terjedõ szabadságvesztés.. De ez mint írtam függ attól hogy a sértett életét mennyire tette tönkre.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges gyanúsítottként említettem a rendõrségen, amikor eltûnt a pénzem.
Ez nem csak becsületsértés, hanem rágalom és hamis vád is. Kérdés még mindig, hogy mennyire volt befolyással a személy életére a tett.
A kérdező hozzászólása: De a rendõrségen kérdezték, hogy ki férhetett hozzá a pénzhez!

Mik a jelei annak ha még mindig szerelmes elém a volt barátom? Úgy értem milyen tetteiben nyilvánul meg? Nagyon fontos!

Legjobb válasz: Akkor inkább nem jössz össze vele a szüleid miatt? Hány éves vagy?

A kérdező hozzászólása: 18
szerinted két rendelés közt lesz ideje csajozni? :)
Akkor inkább nem jössz össze vele a szüleid miatt? Hány éves vagy?
msnen nem tudsz vele beszélni? nekem ott mindig könnyebben megy :) amúgy ha ilyen sokáig együtt voltatok szerintem nem tudott ilyen gyorsan elfelejteni, fõleg hogy te szakítottál
A kérdező hozzászólása: nemtudom:( nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedek:( és amikor együtt voltunk akkorsem csalt meg, de...akkoris azt éreztem, h bármilyen lány elveheti tõlem:( 10hónapih jártunk. vagyis 10, 5 szóval félek, nemtudom lesz-e ideje csajozni, de nem akarok megint féltékenységet érezni:( PEDIG MÁR MOSTIS AZT ÉRZEK:(
nehogy már a szüleid döntsenek helyettedd fõleg hogy már 18 vagy. mindig a saját boldogságod legyen a legfontosabb. esetleg próbálj meg vele beszélni, ha õ nem keres meg
A kérdező hozzászólása: meg lehet hogy a Mc Donaldsban fog dolgozni:( ott meg simán összeszed vmi lányt:( jobblesz ha elfelejtem:(
A kérdező hozzászólása: de most 1-2 csók miatt nemfogok a falnak rohanni:( félek:( félek, hogy nem is szeret. ez lehet csak testi vágy... VALAMI KÉNE AMIBÕL KIDERÜL, H SZERET. ÉN NEM AKAROK NYOMULNI...VÁRJAM MEG MÍG KERES???
A kérdező hozzászólása: bocsánat: *Belém
Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: de a szüleim kinyirnának ha újra összejönnénk. mert már szakitottunk 1x:(
hát szerintem a csók egyértelmû jel...:D próbáljátok meg újra :)
A kérdező hozzászólása: a tegnapi felkavart, és azthiszem....szeretem:$
A kérdező hozzászólása: köszönöm tegnap találkoztam a volt barátommal akivel 3hete nem láttuk egymást, ÉN szakítottam vele, csúnyákat mondtam rá. Próbált keresni annak ellenére h mondtam, h ne...3nap után irt smseket. tegnap találkoztunk, ölelgetett, egyfolytában csillogó szemekkel nézett rám. És... elõtte mentem, erre elkapta a karomat és szenvedélyesen megcsókolt, és közben tolt a fal felé. Átrázott a hideg:$ Tegnap irt jóéjt smst. De most mégsem keres annyira... nem teper:( MIT TEGYEK???
Rendszeresen hívogat, érdekli mi van veled.Ha együtt vagytak, gyakran hozzádér, kedveseket mond, figyelmes.
Szerintem ebben a kapcsolatban(így külsõ szemmel)nem lenne gond.Csak a féltékenykedés sokszor mindent elront. Legyen önbizalmad!!!Ha egyszer veled van együtt az pont azért van mert kellesz neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!