Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelekből megtudni, hogy (3 db)

Hogyan, milyen jelekből (külső és viselkedés) lehet megtudni, hogy egy lány leszbikus, vagy sem?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Na az elsõ válaszoló bemutatta, hogy miért értelmetlen hozzászólnia olyannak a témához, akinek fogalma nincs róla. Nincs különleges egyértelmû jel, ami minden esetben árulkodó lenne. A legtöbb lányos leszbikusról meg nem mondaná senki, hogy az (én is ilyen vagyok). A fiúsabb stílusúakról már könnyebb gyanakodni, de az se biztosíték... Én amit leginkább figyelek azok a szemek. A tekintetbõl rálehet könnyen jönni, hogyan néz rád. Ha megvan az a bizonyos szikra a tekintetében, ami jelzi, hogy úgy néz meg téged, mint aki tetszik neki, azt észre lehet venni... már ha tudod mirõl beszélek :) Nekem elég jól megy ez, de sokaktól hallottam, hogy õk nem ismerik azt a tekintetet... Ilyenkor szoktam ajánlani, hogy keress valakit, akirõl tudod, hogy bejössz neki és figyeld hogyan néz rád. Na az lesz az, amit másnál is keresni kell.

Na az elsõ válaszoló bemutatta, hogy miért értelmetlen hozzászólnia olyannak a témához, akinek fogalma nincs róla. Nincs különleges egyértelmû jel, ami minden esetben árulkodó lenne. A legtöbb lányos leszbikusról meg nem mondaná senki, hogy az (én is ilyen vagyok). A fiúsabb stílusúakról már könnyebb gyanakodni, de az se biztosíték... Én amit leginkább figyelek azok a szemek. A tekintetbõl rálehet könnyen jönni, hogyan néz rád. Ha megvan az a bizonyos szikra a tekintetében, ami jelzi, hogy úgy néz meg téged, mint aki tetszik neki, azt észre lehet venni... már ha tudod mirõl beszélek :) Nekem elég jól megy ez, de sokaktól hallottam, hogy õk nem ismerik azt a tekintetet... Ilyenkor szoktam ajánlani, hogy keress valakit, akirõl tudod, hogy bejössz neki és figyeld hogyan néz rád. Na az lesz az, amit másnál is keresni kell.
második válaszoló, teljesen ugyanígy vagyok, ahogy te:) bár én még a mozdulatokat szoktam figyelni, elég árulkodó tud lenni.
2. válaszolónak van igaza, rólam se mondaná meg senki, hogy leszbikus vagyok, csak ha ismeri azt a tekintetet :) én azt leszbi-nézésnek hívom egyébként :D 19/L
Ritkán mustrálok lányokat. Különben meg azért mert valaki leszbikus nem csorgatja a nyálát minden nõre, és nem bámulja õket, mint borjú az új kaput. Az identitás és a orientáció, két külön dolog. Az identitás, hogy valaki fiúnak vagy lánynak érzi magát. Az orientáció, hogy az azonos vagy az ellenkezõ nem vonzza. Ha valaki fiús, még nem biztos, hogy a lányokat szereti. Viszont sok nõies lány szereti a lányokat - ahogy azt már elõttem többen leírták itt.
A legbiztosabb módszer, ha megkérdezed. Bár kérdés, hogy megbízik-e benned annyira, hogy õszinte legyen. Az is kérdés magához õszinte-e. De ennél biztosabb módszer akkor sem létezik.
Én is mindig a szemet, a mozdulatokat figyelem. Esetleg ha valakirõl ki szeretnéd deríteni, hogy aze, akkor mondjuk én így szoktam: valamit köszönj meg neki, vagy köszöntsd fel vmilyen ünnep alkalmából és adj egy puszit az arcára úgy, hogy közel legyen a szájához(ne a szájára, csak mellé, vagy ahhoz közel)és utána figyeld a szemeit, vagy hogy elpirul-e. nálam ez be szokott jönni
Hát... hogyha leszbikus akkor általában fiúsan öltözködik. Belsõ tulajdonságra meg nincsenek szabályok hogy akkor most ilyen legyen vagy olyan. Minden ember különbözõ. És még sok fiúhaverja van.
2. válaszoló talán azt hiszed csak poénból írtam? Vannak leszbikus barátaim, igaz nem sok, és talán nem is ismerem õket olyan nagyon, de õk mind úgy néznek ahogy leírtam. És igen biztos vannak olyanok akikrõl meg nem lehetne mondani hogy az. Belsõ tulajdonságot tényleg nem tudnék mondani, mert egyszerûen tök ugyanúgy viselkednek, legalábbis én nem vettem észre semmi különbséget, ráadásul nem néznek "úgy" rám, nem vettem észre a szikrát a tekintetében, sõt akkor se ha más lányt nézett.
^Amiket már írtak, és hogy nem lehet a kinézet alapján eldönteni.

Milyen jelekből lehet megtudni, hogy veszélyeztetett terhes az ember?

5 hét 4 napos terhes vagyok. Sokat görcsöl a hasam, de nagyon er?sen. Barátn?m szerint az leszek. Doki 30-án fogad, el?sz?r fogok menni

Legjobb válasz: Mindenképp a doki nyilvánít veszélyeztetetté, ha oka van rá. A görcseid talán mensi szerû görcsök, ez nem baj, ez normális ilyenkor, jelzi a méh tágulását. Azonban ha nem mensi szerü görcsök, jobb lenne, ha gyorsan megmutatnád magad dokinak. Fõleg, ha ne adja isten vérzel is, vagy barnázol, akkor mindenképp gyorsan doki. De a "normál" mensi fájás nem gond. Veszélyeztetett sok ok miatt lehet az ember, gerince, vérnyomása, méhlepénye, elõzõ vetélése.... szóval ne parázz elõre ezen:-)Én 3X véreztem, mégsem mondták, hogy veszélyeztetett, csak hogy koraszülésgyanús...

Mindenképp a doki nyilvánít veszélyeztetetté, ha oka van rá. A görcseid talán mensi szerû görcsök, ez nem baj, ez normális ilyenkor, jelzi a méh tágulását. Azonban ha nem mensi szerü görcsök, jobb lenne, ha gyorsan megmutatnád magad dokinak. Fõleg, ha ne adja isten vérzel is, vagy barnázol, akkor mindenképp gyorsan doki. De a "normál" mensi fájás nem gond. Veszélyeztetett sok ok miatt lehet az ember, gerince, vérnyomása, méhlepénye, elõzõ vetélése.... szóval ne parázz elõre ezen:-)Én 3X véreztem, mégsem mondták, hogy veszélyeztetett, csak hogy koraszülésgyanús...
Nem teljesen értek egyet az elõttem szólóval, mert nekem mindig azt mondta meg mondja az orvosom, hogy ha görcsölök menjek be azonnal. Mindegy hova mész csak lásson egy doki! Én veszélyeztetett vaygok, volt egy vetélésem, de nem azért lettem fõként az, bár biztos akkor is másképp kezeltek volna. Volt többször is vérzésem és egyszer nagyaon erõs, és olyan erõs görcsökkel társult, hogy azt hittem elvetéltem. Menni alig bírtam. Kaptam gyógyszert és aztán rendbejöttünk. Most 36 hetesek vagyunk itt vagyunk a finishben. Mindenképp menj dokihoz. Ne törõdj az idõponttal. Az ambulanciára is bemehetsz, megnéznek hogy mi van. Kötelesek, még akkor is ha nincs papírod még hogy terhes vagy, ha elmondod mi történt akkor készségesen ellátnak. Egy 5 hetes terhes ugyanolyan fontos mint egy 39 hetes!!! Sok sikert és remélem minden ok lesz!
A kérdező hozzászólása: nem vérzek, nem is barnázok, csak nagyon erõs folyásom van.már betétet is kell használnom, különben óránként cserélhetném a fehérnemût. ez gond lehet?
A nagyon erõs görcsök nem jók.Legalább hí fel a dokid és mond el neki.Lehet mond valami görcsoldót, az is segíthet és nem csak tünetileg.Mindenképp pihenj sokat, az a legfontosabb!!!36 hetes pocakos
Szia!szerintem sem jók az erõs görcsök , nem lenne szabad.Még ilyenkor nagyon veszélyeztetett a babád, könnyen elmehet, ne viccelj vele inkább irány a kház.Inkább egy téves riadó, minthogy bajotok legyen.

Milyen jelekből lehet megtudni, hogy tetszem-e egy lánynak?

Legjobb válasz: Ha leszop, az pl. jó jel.

Ha leszop, az pl. jó jel.
NO WAY, YOU SICK BASTARD. SERIOUSLY, GET REAL, KID.
okay fatha, bye :)
Bedtime already?
of course, bitch NO. actually, i just dont like you.
I haven't decided whether I like you or not, to be honest. Why do you dislike me?
i dont know you, i dont know your name, i dont know, how old are you.. OH and you're BUNKÓ
I'm not. This site makes me use weird jokes, you know. Also, if you don't know me, how can you hate me?
ouw ich glaube ich weiß schon, wer du bist, bitch, so BYE
أنا لا أتحدث الألمانية
im a fuckin german, you know
Actually, I didn't know that. I have some German ancestry as well, but I don't really speak the language.
use google tr
Well, okay. Who do you think I am?
mondom bye, NIGGA
Nem megy nekünk ez az elköszönés. :D
SERIOUSLY, PISSHEAD, CAN I FUCK YOUR SPLEEN? please
WHATEVER, YOU LOW LIFE SCUM.
NO, I'M AWESOME. DON'T JUDGE ME, ASSHOLE.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat lécci.
Elsõ: GET THE FUCK UP Háát, ha nekem bejön egy srác, általában próbálok a közelében lenni és reagálni azokra, amit mond, nameg mosolygok.. :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Jó, de ez a lány folyton piszkál, szerintetek bejövök neki?
Második: COME AT ME, BRO!
Meggyõzödésem, hogy igen.(persze, tegyük fel, hogy túl vagytok az alsón)vannak keményebb csajok, akik csak kissé szarkasztikus zsörtölõdéssel, tudják kifejezni tetszésnyilvánításukat.
OKAY, I'LL COME, HONEY
I FIND IT QUITE SURPRISING THAT YOU ARE AWARE OF THE RULES OF COMMA USAGE.
THANKS A BUNCH, MOTHER
YOU ARE WELCOME, DUDE.
WAT DA ACTUAL FUCK anyway ARE YOU A GIRL? i hope you are
I AM SORRY TO DISAPPOINT YOU, HOMIE.
SHIT, I NEED A FRIEND. A BFF. CAN U HELP ME, NIGGA? leszarom hogy fiúvagy
SURE THING, BRAH. NO HOMO, THOUGH.
:O I HATE YOU, BYE.
YOU'RE MEAN. G'NIGHT!
DE MEGY, égveled most írtam utoljára

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!