Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelekből észre, hogy a (6 db)

Milyen jelekből vettétek észre, hogy a babátoknak nem elég a tej, és pótlást kell adni?

Legjobb válasz: Pl. abból hogy egy órát szopizott és utána csak félórát tudott szegény aludni,mert nem laktatta. Azt újra egy óra szopi és ez így ment 3hetes koráig...aztán jött a tápszer.

Pl. abból hogy egy órát szopizott és utána csak félórát tudott szegény aludni, mert nem laktatta. Azt újra egy óra szopi és ez így ment 3hetes koráig...aztán jött a tápszer.
Ha csak veszít a súlyából az nem feltétlenül mérvadó.Nekem is veszített a súlyából, és egy helyettesítõ dr.azt mondta tápszerezzem.Én nemet mondtam, de hagytam hagy írja fel.A védõnõm adott mérleget mértem mennyiket evett.Visszajött a dokinõnk elmondtam mi volt és nézzem meg az adatokat.Azt mondta helyesen cselekedtem.A mérvadó inkább a folytonos elégedetlenkedés gyakori sírás és a hirtelen fogyás együttesen..Ha mindez megvan beszélj az orvossal.
Szia! Elõször is kölcsönözz egy mérleget és minig mérd le etetés elõtt és után. Ebbõl látod, hogy mennyiket eszik. És ha az adatok is keveset mutatnak, akkor próbáld meg két cicibõl eteni. Ha az is kevés akkor jöhet a tápszer.
ha veszít a súlyából!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Az én picim sajnos nem hízott kellõ mértékben, 9dkg/hét, ezért kell neki pótlást adnom, de ugyanúgy szoptatom, mint eddig. Éjjel viszont csak szopik, akkor az elég neki, úgy látom, és csak nappal kapja a pótlást. A következõ héten már 18dkg-ot hízott. :)

Milyen jelekből vehetem észre, hogy a szuka kutyám tüzel?

Legjobb válasz: Az elsõ szakaszban elszórt vércseppek, a kutya gyakran nyalogatja a nemi szervét. Kb. 10 nap után már készen áll a párosodásra, ennek jele pl. hogy félrecsapja a farkát a kan kutyáknak. A tüzelési idõszak általában két-három hétig tart.

Az elsõ szakaszban elszórt vércseppek, a kutya gyakran nyalogatja a nemi szervét. Kb. 10 nap után már készen áll a párosodásra, ennek jele pl. hogy félrecsapja a farkát a kan kutyáknak. A tüzelési idõszak általában két-három hétig tart.

Hogyan kell ismerkedni? Hogyan hívhatnám fel magamra a fiúk figyelmét? Milyen jelekből veszik észre, ha valakinek tetszenek?

Rám tört valami furcsa érzés, 17 éves lettem és még nem csókolóztam, nem volt barátom. Nem gondolom, hogy ciki, vagy bármi, de furcsa érzés. Vágyom egy normális párkapcsolatra, de az az igazság, hogy az utóbbi 1 évben nem is volt olyan fiú, aki nagyon megfogott volna. Nem akarom siettetni, félre ne értsétek, csak a másik probléma, amivel korábban már szembesültem és rájöttem, hogy még mindig nem oldódott meg, az az ismerkedés. Alapvetően nem tartom magam félénknek. Új társaságba kerülbe először kicsit csendesebb vagyok, és figyelek, de könnyen nyitok az emberek felé. Viszont, ha olyan pasiról van szó, aki bejön leblokkolok és fogalmam sincs mit csináljak. Szerintem átlagos lány vagyok, világosbarna, tépett, hátközépig érő hajam, barna szemem van. 161 cm és 60 kg vagyok. Az öltözködésemet a sportos és csinos cuccok jellemzik, mikor mi. Sminkelni csak szolidan szoktam, általában korrektor, szempillaspirál, szemceruza vagy tus és ajakápoló. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Hogyan kell ismerkedni? És ha megtetszik egy fiú, hogyan közeledjek felé? Hogyan hívjam fel a figyelmét magamra, anélkül, hogy k*rvának nézne? 17/L

Legjobb válasz: Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.

Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Ez így nem tûnik nagy dolognak, de mondjuk ha nem ismeres a fiút, akkor mégis hogy menjek oda hozzá?mirõl kezdjek vele beszélgetni?
Én fiú létemre , örülnék ha egy lány odajönne hozzám , bemutatkozna , leülnénk beszélni:akármi izgalmas témáról. De annyi számítana nekem hogy céltudatos legyen a lány, de mégse túl rámenõs :D
Az elõzõ vagyok : 15/f
Én is örülnék neki, ha egy hozzád hasonló csaj odajönne hozzám. Nem tudom, fordítva, hogyan mûködik, de ne akard elsõre megszerezni magadnak a pasit. Csak beszélgess vele, rá fogtok jönni, hogy mikor lesz több mint barátság! Nyugodtan pasizz, nem ciki most már csajok is udvarolnak! :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Hát ehhez gyûjtenem kell némi bátorságot még. Õszintén szólva fogalmam sincs, hogyan mehetnék oda egy olyan fiúhoz, akit nem ismerek, de mondjuk szimpatikus. Szerintem szólni nem tudnék kb.:S
14:59 vagyok, ugyanaz a helyzet, csak én 20 éves vagyok. Eleinte próbálkoztam csak, szerintem a félelmet látták rajtam. Elég sok "NEM" után feladtam és inkább üzlettel foglalkozom mint a párkapcsolatokkal. :)


Lányok/nők:honnan tudjuk, milyen jelekből vesszük észre azt, hogy a pasi valójában nem a belsőnkért szeret, tisztel minket, hanem csak a testünkért, jó szexuális élményekért, befolyásos ismerősökért, vagyonért?

Egyszóval - hogy kihasználnak minket? Nem veszélyesek ránk nézve az ilyen hosszabb kapcsolatok/házasságok?

Legjobb válasz: Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)

Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)
Elõbb-utóbb úgyis észre fogod venni, hogy mi történik körülötted. :)
én nekem van erre egy külön kis tesztem méghozzá az hogy 3 hetet várok a szexel!!! és mosdanom sem kell eddig kb 1 ember ment át rajta akivel jó sokáig éltem boldog monogám kapcsolatot de most megint szingli vagyok! :)
#2: én nem szoktam átverni lányokat, de 3 hetet simán várnék, ha ez is lenne a tervem...
Én, amikor a párom udvarolni kezdett nekem, leszögeztem az elején, hogy huzamosabb ideig nem szeretném, ha szexelnénk, mert nem szeretnék csak egy kis nõcske lenni. ( ennek igaz meg volt az elõzménye, mert akkoriban történtek olyan alkalmi kapcsolatok az életemben, amiket nem egészen úgy szerettem volna, ahogyan alakult ). Azt mondta, õ elfogadja és türelmes lesz. 3 hónap telt el így, szex nélkül. Idõnként persze rákérdezett, hogy nem szeretnék-e nála aludni, meg ilyenek, mindig visszautasítottam. Azóta is együtt vagyunk, született egy gyermekünk és nem bántam meg, hogy vártam ilyen sokáig, pedig piszok nehéz volt, mert nagyon kívántam. Egyébként sajnos nincs tuti recept az ilyen férfiak kiszûrésére. Mert vannak akikrõl lerí a hazugság és vannak olyanok is akik hosszú éveken át a legjobb társak, és utána egyszer csak kiderül az összes kis stikli.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: érdemes megfontolni a válaszodat :)
Nekem eddig egy olyan pasival volt dolgom, aki nem akart rögtön megfektetni, azt gondoltam, de jól jártam vele, hát hozzámentem... na, hát pár év után kiderült, hogy tényleg nem olyan fontos neki a szex... annyira, hogy hozzám se ért, néha nagy kegyesen hagyta magát. Lusta, fantáziátlan volt, tönkretette az önbecsülésemet, úgyhogy elváltam. Azóta csak olyan pasival állok szóba, akinek a libidója az egekben van, és nem bántam meg. És így is lett részem szeretetben, tiszteletben, támogatásban...

Kinek hogyan kezdődött a gyomorfekély? Milyen jelekből vettétek észre?

Legjobb válasz: Csikaró gyomorfájás, bizonytalan állagú széklet (hol ilyen, hol olyan...) nyelõcsõben maró érzés (jön fel a sav, ez a reflux) Nekem ilyesmik voltak a tünetek, de csak gyomorfekély "kezdeményem" volt - hogy az orvos szavaival éljek. Tehát idõben diagnosztizálták gyomortükrözéssel, hogy vigyáznom kell a savammal meg az idegeskedéssel, kaptam étrendet meg egy antibiotikum kúrát. 24L

Csikaró gyomorfájás, bizonytalan állagú széklet (hol ilyen, hol olyan...) nyelõcsõben maró érzés (jön fel a sav, ez a reflux) Nekem ilyesmik voltak a tünetek, de csak gyomorfekély "kezdeményem" volt - hogy az orvos szavaival éljek. Tehát idõben diagnosztizálták gyomortükrözéssel, hogy vigyáznom kell a savammal meg az idegeskedéssel, kaptam étrendet meg egy antibiotikum kúrát. 24L
Kijöhet ideg-alapon, vagy helytelen táplálkozástól is! Ki kellene deríteni, mi okozza! Amikor azt vettem észre, hogy szombat-vasárnap nem fáj a gyomrom, csak hétfõtõl-péntekig, akkor kezdtem rá figyelni. Rájöttem, hogy a munkahelyi állandó stressz okozza. Munkahelyet váltottam és elmúlt! Semmi esetre sem szabad megvárni, míg a gyomorfekély valóban orvosi eset lesz! A kezdõdõ tünetekre oda kell figyelni.

A pasim azt mondja, hogy őszintén szeret, én mégis tartok attól, hogy esetleg van, vagy (lesz valakije! Milyen tutibiztos jelekből veszem azt észre, ha esetleg más is kell neki?

Legjobb válasz: Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!

Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!
Ha pl. már rajta fekszik azon a másikon. Állítólag az a nõ foglalt, akin fekszenek. Meg pasira is van vmi ilyesmi. ------ Fogod Te azt érezni, hogy ha van valami gond. De NE PARÁZZ, mert az meg taszítja a pasit. Add magad, ne tarts semmitõl. Ha mégis lépne, akkor meg örülj, mert gondolj csak bele: hosszabb távon nem maradt volna meg neked, így legalább hamarabb kiderült. Szép estét!
Vizsgáld meg alul. Ha ott farka van, akkor tuti hogy meg fog csalni
Mikor elmégy a munkára, tegyél neki szépen borogatást a mütyûrjére. Jeget és csípõspaprikát. A védelem tovább tart, ha idõnként sajtreszelõvel megreszeled. Ha ez sem használna, akkor néha okozz neki örömet te magad.
Ha elég régen és nem két napja vagytok együtt, akkor rá fogsz jönni ha gáz van. Ha hirtelen megváltozik a viselkedése és a mobilját elkezdi dugdosni elõled, pláne ha elõtte mindig szanaszét hagyta akkor kezdhetsz gyanakodni.Az se jó jel, ha lenémítja, amíg veled van, mondván csak veled akar foglalkozni, de 10 percenként lesi, hogy jött e új üzije vagy hívása. Ha valami ártatlan kérdésre ok nélkül ingerülten reagál. És még sorolhatnám. ezért mondtam, ha ismered és nem vagy teljesen vak, akkor látni fogod a jeleket. De ez nem jelenti azt hogy árgus szemmel lesd minden mozdulatát, vagy pláne kutass a holmija közt vagy a telefonjában. De egy egészséges odafigyelés nem hátrány.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!