Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelekből észre, hogy (16 db)

Lányok/nők:honnan tudjuk, milyen jelekből vesszük észre azt, hogy a pasi valójában nem a belsőnkért szeret, tisztel minket, hanem csak a testünkért, jó szexuális élményekért, befolyásos ismerősökért, vagyonért?

Egyszóval - hogy kihasználnak minket? Nem veszélyesek ránk nézve az ilyen hosszabb kapcsolatok/házasságok?

Legjobb válasz: Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)

Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)
Elõbb-utóbb úgyis észre fogod venni, hogy mi történik körülötted. :)
én nekem van erre egy külön kis tesztem méghozzá az hogy 3 hetet várok a szexel!!! és mosdanom sem kell eddig kb 1 ember ment át rajta akivel jó sokáig éltem boldog monogám kapcsolatot de most megint szingli vagyok! :)
#2: én nem szoktam átverni lányokat, de 3 hetet simán várnék, ha ez is lenne a tervem...
Én, amikor a párom udvarolni kezdett nekem, leszögeztem az elején, hogy huzamosabb ideig nem szeretném, ha szexelnénk, mert nem szeretnék csak egy kis nõcske lenni. ( ennek igaz meg volt az elõzménye, mert akkoriban történtek olyan alkalmi kapcsolatok az életemben, amiket nem egészen úgy szerettem volna, ahogyan alakult ). Azt mondta, õ elfogadja és türelmes lesz. 3 hónap telt el így, szex nélkül. Idõnként persze rákérdezett, hogy nem szeretnék-e nála aludni, meg ilyenek, mindig visszautasítottam. Azóta is együtt vagyunk, született egy gyermekünk és nem bántam meg, hogy vártam ilyen sokáig, pedig piszok nehéz volt, mert nagyon kívántam. Egyébként sajnos nincs tuti recept az ilyen férfiak kiszûrésére. Mert vannak akikrõl lerí a hazugság és vannak olyanok is akik hosszú éveken át a legjobb társak, és utána egyszer csak kiderül az összes kis stikli.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: érdemes megfontolni a válaszodat :)
Nekem eddig egy olyan pasival volt dolgom, aki nem akart rögtön megfektetni, azt gondoltam, de jól jártam vele, hát hozzámentem... na, hát pár év után kiderült, hogy tényleg nem olyan fontos neki a szex... annyira, hogy hozzám se ért, néha nagy kegyesen hagyta magát. Lusta, fantáziátlan volt, tönkretette az önbecsülésemet, úgyhogy elváltam. Azóta csak olyan pasival állok szóba, akinek a libidója az egekben van, és nem bántam meg. És így is lett részem szeretetben, tiszteletben, támogatásban...

Milyen jelekből veszem észre hogy az élettársam ( férfi) bisex?

isex

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hogy a hármas felállás melyik verziója tetszik neki. Ha nem ellenkezik nagyon a 2ffi-1nõ helyzeten akkor gyanús:))) Ja a másik pedig, hogy ha veled nincs elég szex vagy lapos, akkor keres máshol - és nem ritka a kétségbeesett "ha ló nincs lehet szamár is" biszex gondolkodás, nézz csak körül egy csevegõn, annyian vannak a biszex szobában mint a heteroban, ennyi született meleg nincs.

Kérdezd meg, hogy a hármas felállás melyik verziója tetszik neki. Ha nem ellenkezik nagyon a 2ffi-1nõ helyzeten akkor gyanús:) )) Ja a másik pedig, hogy ha veled nincs elég szex vagy lapos, akkor keres máshol - és nem ritka a kétségbeesett "ha ló nincs lehet szamár is" biszex gondolkodás, nézz csak körül egy csevegõn, annyian vannak a biszex szobában mint a heteroban, ennyi született meleg nincs.
A kérdező hozzászólása: Az lehet a jele hogy mostanában sûrûn hátúlról akarja csinálni ?Már volt olyan példa is hogy bekaptam neki és keserû ize volt( ezt abból gondolom mert eü-s vagyok és tanultunk róla annak idején hogy a végbélváladék az keserû) Istenem, pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem jövök fel ide evés közben...
Xaros a pötse.
Akkor a szopás is bi/bunak számít? (ugyan az: nõk szpohatnak, de bi/bunál a pasik is)
*Gyengébbek kedvéért: nem sz*rt ettem. xD
Arra nem is gondoltál Kedves Kérdezõ, hogy lehet, hogy már olyan rojtos és tág a lukad, hogy nem érez benne semmit és ezért közelít a hátsó bejárat felõl?
Ha gyakran akarja a "csokiskekszet", akkor itt már valami bibi van a dologban. Osztom azt a véleményt ahol az olyan jellegû videonézést ajánlották. Aztán ha közben Bélának hív, akkor lebukott. A helyedben egy hosszú beszélgetésbe kezdenék, amiben felhoznék ilyen témákat.Kérdezgetném, hogy szokott-e olyan dolgokról fantáziálgatni.
Próbáld meg egy felcsatolható mûpénisszel fenékbe dugni. Ha engedi, akkor az már szerintem több mint gyanús.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat ! Amúgy volt már példa arra is hogy õ zuhanyozott énmeg a seggére vágtam és azt mondta : nemár Sanyi ! Rákérdeztem azt mondta hogy éppen a munkatársáról gondolkodott , hogy mit beszélgettek ...
Faék.
Azta lehet h bi kérdezd e meg
Húúú.Csak pislogok a "nemár Sanyi"-n... Üljetek le beszélgetni, mert ez már több, mint gyanús. Ha ismered "Sanyit", akkor valahogy írányítsd úgy a beszélgetést, hogy õ is szóba kerüljön, és figyeld a párod reakcióit amikor róla beszéltek.Hétköznapi dolgokról legyen szó, majd térj rá, hogy azt hallottad, hogy "Sanyi" biszex.Na ekkor nézd majd a párod reakcióit.
A kérdezõ nem azért gyanakszik csak, mert hátulról akarja, hanem mert olyan votl az íze, mint a sz*ré. Egyébként én is ettem, de ma már többet nem fogok. :) Ez az oldal többet tesz a fogyásomért, mint bármelyik sport/tornagyakorlat.
ma 11:41 hát nem ez a megszokott a heteróknál szerintem jó, tudom hogy csinálja heteró is, de nem ez a jellemzõ
Felmész az eropilis gay chatjére és ha ott van, bingó. Elájulnál, ha látnád, hány "hetero" pasi van ott.
A kérdező hozzászólása: Az lehet a jele hogy mostanában sûrûn hátúlról akarja csinálni ?Már volt olyan példa is hogy bekaptam neki és keserû ize volt( ezt abból gondolom mert eü-s vagyok és tanultunk róla annak idején hogy a végbélváladék az keserû)
A kérdező hozzászólása: 11:14 : hol tudok ilyenre felmenni ?
ezt most úgy érted, hogy attól, hogy keserû arra tippelsz, hogy egy másik pasi salakanyagát ízleled rajta? ez most komoly?:)
A kérdező hozzászólása: Igen arra tippeltem, ez csak 1x fordult elõ , vagy mondjuk lehetett nõé is ! Nem arra gondoltam ezzel h nem mosta meg utána , csak szerintem nem elég alaposan
Aki hátulról kutyában szereti csinálni az már bisex?!?!
A kérdező hozzászólása: Más milyen értelemben hátulról !
Menj fel az internetre, tölts le egy olyan pornót, amiben 3-an vannak, de a két pasi egymással is foglalkozik. Beszéld meg vele, hogy ki szeretnéd próbálni szex közben milyen pornót nézni, kapcsold be, és ha nem fog fújjogni, szólni h kapcsold ki rögtön, akkor lehet tetszik neki. De ez még nem 100%! Kérdezd meg utána, hogy õ benne lenne e, egy ilyen dologban.
Akkor úgykéredem, hogy azok a pasik akik kirárólag LÁNY popsiba is csinálják azok már bik?
Kérdezd meg szeretné e ha a fenekét kényeztetnéd.. pl... mit újdonság.

Hogyan kell ismerkedni? Hogyan hívhatnám fel magamra a fiúk figyelmét? Milyen jelekből veszik észre, ha valakinek tetszenek?

Rám tört valami furcsa érzés, 17 éves lettem és még nem csókolóztam, nem volt barátom. Nem gondolom, hogy ciki, vagy bármi, de furcsa érzés. Vágyom egy normális párkapcsolatra, de az az igazság, hogy az utóbbi 1 évben nem is volt olyan fiú, aki nagyon megfogott volna. Nem akarom siettetni, félre ne értsétek, csak a másik probléma, amivel korábban már szembesültem és rájöttem, hogy még mindig nem oldódott meg, az az ismerkedés. Alapvetően nem tartom magam félénknek. Új társaságba kerülbe először kicsit csendesebb vagyok, és figyelek, de könnyen nyitok az emberek felé. Viszont, ha olyan pasiról van szó, aki bejön leblokkolok és fogalmam sincs mit csináljak. Szerintem átlagos lány vagyok, világosbarna, tépett, hátközépig érő hajam, barna szemem van. 161 cm és 60 kg vagyok. Az öltözködésemet a sportos és csinos cuccok jellemzik, mikor mi. Sminkelni csak szolidan szoktam, általában korrektor, szempillaspirál, szemceruza vagy tus és ajakápoló. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Hogyan kell ismerkedni? És ha megtetszik egy fiú, hogyan közeledjek felé? Hogyan hívjam fel a figyelmét magamra, anélkül, hogy k*rvának nézne? 17/L

Legjobb válasz: Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.

Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Ez így nem tûnik nagy dolognak, de mondjuk ha nem ismeres a fiút, akkor mégis hogy menjek oda hozzá?mirõl kezdjek vele beszélgetni?
Én fiú létemre , örülnék ha egy lány odajönne hozzám , bemutatkozna , leülnénk beszélni:akármi izgalmas témáról. De annyi számítana nekem hogy céltudatos legyen a lány, de mégse túl rámenõs :D
Az elõzõ vagyok : 15/f
Én is örülnék neki, ha egy hozzád hasonló csaj odajönne hozzám. Nem tudom, fordítva, hogyan mûködik, de ne akard elsõre megszerezni magadnak a pasit. Csak beszélgess vele, rá fogtok jönni, hogy mikor lesz több mint barátság! Nyugodtan pasizz, nem ciki most már csajok is udvarolnak! :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Hát ehhez gyûjtenem kell némi bátorságot még. Õszintén szólva fogalmam sincs, hogyan mehetnék oda egy olyan fiúhoz, akit nem ismerek, de mondjuk szimpatikus. Szerintem szólni nem tudnék kb.:S
14:59 vagyok, ugyanaz a helyzet, csak én 20 éves vagyok. Eleinte próbálkoztam csak, szerintem a félelmet látták rajtam. Elég sok "NEM" után feladtam és inkább üzlettel foglalkozom mint a párkapcsolatokkal. :)

Megcsalt hölgyek/urak! Milyen jelekből vettétek észre, hogy megcsalnak Benneteket? És végül bevallotta/lebukott?

Legjobb válasz: A barátnõmnek vallotta be, akirõl persze nem tudta hogy ki. Nála is bepróbálkozott... Abban a pillanatban repült.

A barátnõmnek vallotta be, akirõl persze nem tudta hogy ki. Nála is bepróbálkozott... Abban a pillanatban repült.
Elutaztam a szüleimhez. Este beszéltünk, furcsa volt, azt mondta, beszélnünk kell, de személyesen. Még reménykedtem, hogy nem errõl van szó, de amikor hazamentem, mondta, hogy ez az ábra. Tök jó volt, alig pár hónappal korábban költöztünk össze...
Félretesz téged, és csak az új nõ érdekli. Hirtelen sokat eltünik, nem ér rá annyit. Nincs hozzád türelme, Ja, és elkezd öltözködni.
4x-es telefonszámlával bukott le a kedves úriember! Aztán sikerült neki kimagyarázni....
a bõröndöm ott volt az ajtó elõtt. Akkor már sejtettem, hogy valami nem oké
Én úr vagyok és semmibõl:D Azt mondta a drága utólag, hogy ha egy nõ akarja, el tudja leplezni a ffi elõl , hogy az sosem tudja meg, ha nem akarja. -igaza volt..az én esetemben legalábbis.
Egyre többször nem ért rá, ha velem kellett volna talizni, egyre kevesebbet keresett, ráadásul egyre bunkóbban is viselkedett. Az msn-jében, közösségi oldalakon meg csak szaporodtak a nõi ismerõsei. Sokszor volt olyan is, hogy elköszönt tõlem, hogy meg aludni, késõbb pedig még javában fent volt neten. Mint késõbb kiderült, chates oldalakról szedte a nõ ismerõseit, akikkel késõbb több is kialakult. Nem vallotta be, lebukott. Én kitettem, de a mai napig sem fogadja el, hogy nem vagyunk együtt.
Én már selytettem.Elment a haverokkal nyaralni, de egész héten nem hívott fel.Na meg a haverjai beköpték, mert akkoriban nem nézték jó szemmel a megcsalást és velük is szemét volt. A jelenlegi páromról max csak selytéseim vannak, de nem vagyok benne biztos.Nála az árulkodó jelek pont azok, h.volt 1-2 olyan nap amikor azt mondta túlórázik és nem vette fel a telefont, miközben egész munkaidõ alatt bármikor fel tudtam hívni.Egyszer volt h. lebuktatta saját magát h. ismeri azt a lányt akire én gyanakodtam, de igazából sose derült ki, h. tényleg volt e köztük vmi.De már nem is érdekel.
még csak nem is sejtettem. sõt mi több ez volt az egyetlen dolog, amit nem néztem ki belõle. Úgy gondoltam ezt sose tenné meg. Aztán egyre több pletyka jutott vissza hozzám, és összeraktam a képet. És már tudtam hol és mit kell keresnem. Ezek után gyerekjáték volt bizonyítékot találnom. És a végén még én voltam a szemét, hogy rájöttem... 22N
uccsó elõtti mekkora epic fail :) ))) én úgy buktam le anno, hogy az exem beletúrt a laptopomba. persze, oka volt rá, de haragudtam. egyébként is repült volna, szóval nem bántam, h kiderült :)
Persze sosem ismerte be a hûtlenkedést, körömszakadtáig tagadott a kézzelfogható bizonyítékok ellenére is.
Már nem élek házasságban, a következõ jelek miatt: sokkal több kilométert autókázott el, mint azelõtt szokásosan, rengeteget túlórázott, ami sosem látszódott a fizetési papírján, pedig állami cégnél dolgozott, bankkártyával fizette a bérelt panziót-közös a folyószámlánk, elfelejtette, hogy az õ beszélgetéseit is naplózza az msn, pedig õ állította be úgy, véletlenül nem törölte le a fényképezõrõl a titkos kirándulás képeit. Soroljam még?!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. Házas/élettársi kapcsolatban élõk válaszait várnám még.
17.18 mintha csak az exem lennél... :D nálunk is ugyanez volt, bele túrtam a laptopba de okom volt rá, elõtte sose tettem. és még õ volt felháborodva, mondjuk õ még tagadott is a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére az utánad lévõ válaszoló

Kinek hogyan kezdődött a gyomorfekély? Milyen jelekből vettétek észre?

Legjobb válasz: Csikaró gyomorfájás, bizonytalan állagú széklet (hol ilyen, hol olyan...) nyelõcsõben maró érzés (jön fel a sav, ez a reflux) Nekem ilyesmik voltak a tünetek, de csak gyomorfekély "kezdeményem" volt - hogy az orvos szavaival éljek. Tehát idõben diagnosztizálták gyomortükrözéssel, hogy vigyáznom kell a savammal meg az idegeskedéssel, kaptam étrendet meg egy antibiotikum kúrát. 24L

Csikaró gyomorfájás, bizonytalan állagú széklet (hol ilyen, hol olyan...) nyelõcsõben maró érzés (jön fel a sav, ez a reflux) Nekem ilyesmik voltak a tünetek, de csak gyomorfekély "kezdeményem" volt - hogy az orvos szavaival éljek. Tehát idõben diagnosztizálták gyomortükrözéssel, hogy vigyáznom kell a savammal meg az idegeskedéssel, kaptam étrendet meg egy antibiotikum kúrát. 24L
Kijöhet ideg-alapon, vagy helytelen táplálkozástól is! Ki kellene deríteni, mi okozza! Amikor azt vettem észre, hogy szombat-vasárnap nem fáj a gyomrom, csak hétfõtõl-péntekig, akkor kezdtem rá figyelni. Rájöttem, hogy a munkahelyi állandó stressz okozza. Munkahelyet váltottam és elmúlt! Semmi esetre sem szabad megvárni, míg a gyomorfekély valóban orvosi eset lesz! A kezdõdõ tünetekre oda kell figyelni.

Milyen jelekből vehetem észre, hogy tetszek-e egy lánynak?

Legjobb válasz: Felnõtt nõk a pasi képébe mondják õszintén és konkrétan. A tinilányok meg folyton Téged bámulnak,szemeznek Veled,és folyton a társaságodat keresik.Remélik,ennyibõl csak észreveszed,hogy bejössz nekik.

Felnõtt nõk a pasi képébe mondják õszintén és konkrétan. A tinilányok meg folyton Téged bámulnak, szemeznek Veled, és folyton a társaságodat keresik.Remélik, ennyibõl csak észreveszed, hogy bejössz nekik.
Elõször is hány éves vagy?Milyen kapcsolatban vagytok?Haver, osztálytárs stb...
Utálom ezeket a k*rva jeleket. Kódfejtés...
spontán leszop
A kérdező hozzászólása: 13/F, eléggé jó de , mégse olyan kapcsolat , hogy egyfolytába beszelgessünk, táncpartner.
A kérdező hozzászólása: ja, és évfolyamtársam.
én 12 éves lány vok. én más, velem egy idõs lányokon azt veszem észre, mikor tetszik nekik egy fiú, h próbálják felkelteni a fiú érdeklõdését, furcsán viselkednek. Remélem segítettem!
mondjuk hogy téged néz :D 13/L

Milyen jelekből vettétek észre, hogy a babátoknak nem elég a tej, és pótlást kell adni?

Legjobb válasz: Pl. abból hogy egy órát szopizott és utána csak félórát tudott szegény aludni,mert nem laktatta. Azt újra egy óra szopi és ez így ment 3hetes koráig...aztán jött a tápszer.

Pl. abból hogy egy órát szopizott és utána csak félórát tudott szegény aludni, mert nem laktatta. Azt újra egy óra szopi és ez így ment 3hetes koráig...aztán jött a tápszer.
Ha csak veszít a súlyából az nem feltétlenül mérvadó.Nekem is veszített a súlyából, és egy helyettesítõ dr.azt mondta tápszerezzem.Én nemet mondtam, de hagytam hagy írja fel.A védõnõm adott mérleget mértem mennyiket evett.Visszajött a dokinõnk elmondtam mi volt és nézzem meg az adatokat.Azt mondta helyesen cselekedtem.A mérvadó inkább a folytonos elégedetlenkedés gyakori sírás és a hirtelen fogyás együttesen..Ha mindez megvan beszélj az orvossal.
Szia! Elõször is kölcsönözz egy mérleget és minig mérd le etetés elõtt és után. Ebbõl látod, hogy mennyiket eszik. És ha az adatok is keveset mutatnak, akkor próbáld meg két cicibõl eteni. Ha az is kevés akkor jöhet a tápszer.
ha veszít a súlyából!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Az én picim sajnos nem hízott kellõ mértékben, 9dkg/hét, ezért kell neki pótlást adnom, de ugyanúgy szoptatom, mint eddig. Éjjel viszont csak szopik, akkor az elég neki, úgy látom, és csak nappal kapja a pótlást. A következõ héten már 18dkg-ot hízott. :)

Milyen jelekből vehetem észre, hogy a szuka kutyám tüzel?

Legjobb válasz: Az elsõ szakaszban elszórt vércseppek, a kutya gyakran nyalogatja a nemi szervét. Kb. 10 nap után már készen áll a párosodásra, ennek jele pl. hogy félrecsapja a farkát a kan kutyáknak. A tüzelési idõszak általában két-három hétig tart.

Az elsõ szakaszban elszórt vércseppek, a kutya gyakran nyalogatja a nemi szervét. Kb. 10 nap után már készen áll a párosodásra, ennek jele pl. hogy félrecsapja a farkát a kan kutyáknak. A tüzelési idõszak általában két-három hétig tart.

Fiúk, ti milyen jelekből veszitek észre, hogy tetszetek egy lánynak?

Legjobb válasz: Nem csinál semmit de ábrándozik rólam....

Nem csinál semmit de ábrándozik rólam....
Abból, ahogy rád néz.
Ha MOSOLYOG mikor meglát. És nem pedig idétlenül zavartan VIHOG a barátnõviel együtt.
Gondolom, ha háttal áll neked (mert mindig úgy szoktak helyezkedni) és gyakran hátrapillant, esetleg simogatja a haját. De én általában minden gond nélkül észre szoktam venni. --> ezt hívják testbeszédnek.

Milyen jelekből vehetem észre hogy egy csajnak testi szükségletei vannak?

Legjobb válasz: Én általában simogatom barátom nemiszervét...szerintem elég egyértelmû :D

Én általában simogatom barátom nemiszervét...szerintem elég egyértelmû :D
A kérdező hozzászólása: szóval te rögtön a lényegre tapintasz :) Rosszul kérdeztem én most egyedülálló csajokra nõkre lányokra gondoltam :)
Megkerdezi, hogy hol a mosdo ;)
Minden nõnek vannak testi szükségletei ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!