Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelekből észre, (21 db)

Milyen egy nő ha szerelmes? Milyen jelekből vehető észre?

Legjobb válasz: Abból lehet észrevenni, hogy rossz kategóriában teszi fel a kérdését.

Abból lehet észrevenni, hogy rossz kategóriában teszi fel a kérdését.
Nevet a vicceiden, a haját piszkálja.
Hát amikor nagyanyóka belém szeretett abból szürtem le hogy nem tudtam magamról levakarni!!Na meg mindig a szerelmes üzeneteket küldte nekem!És mindig a bokorba huzott hogy Karcsikám, mostmár igazán .... Karcsi Bácsi
Egyfolytában mosolyog, amikor teheti a közeledbe jön, melléd áll, hozzád ér, megsimogatja a hajadat, akármilyen hülyeséget mondasz, nevet rajta, minden apróságot észrevesz rajtad, megnézi a ruháidat, és megdicséri h milyen jól áll rajtad. Amikor teheti lopva bámul, ezt úgy veheted észre, hogyha ránézel sokszor találkozik a tekintetetek. Keresi a társaságodat, vagy éppen feltûnõen kerül, attól függ. Sokszor kezdeményez beszélgetést veled teljesen felesleges dolgokról.:) )
csillog a szeme a szerelmes nõnek??

Aki nem tervezte a babát, és mégis babát vár, milyen idős terhesen vette észre a más állapotot milyen jelekből?

2 hete késik,viszont semmi jel nincs,hogy terhes lennék!

Legjobb válasz: Hát mi éppen terveztük csak nem gondoltuk,hogy összejön mert inszemre jártuk.Az elsõ vizsgálat elõtt 4 napot késett ezért teszteltem és pozitív lett.Semmi tünetem nem volt még akkor kivéve,hogy állandóan olyan mindjárt megjön érzésem volt.Azóta már egy boldog 24 hetes kismama vagyok :)

Hát mi éppen terveztük csak nem gondoltuk, hogy összejön mert inszemre jártuk.Az elsõ vizsgálat elõtt 4 napot késett ezért teszteltem és pozitív lett.Semmi tünetem nem volt még akkor kivéve, hogy állandóan olyan mindjárt megjön érzésem volt.Azóta már egy boldog 24 hetes kismama vagyok :)
Csinálj egy tesztet, mert van akinél semmi tünet nincs.
nálam alapból nem volt ilyenkor még tünet. pontosabban: enyhe mellfeszülés volt. azt se tapasztalod?
A kérdező hozzászólása: semmit sem, pedig nem rég voltam terhes, úgyhogy emlékszem, hogy milyen érzés:) !
valószínûbb, hogy csak késik, de egy tesztet megér, hogy meggyõzõdj róla.
Mi nem terveztünk, semmi tünetem nem volt csak, hogy nem jött meg. Holnap szülök...

Fiúk, ti milyen jelekből veszitek észre, hogy tetszetek egy lánynak?

Legjobb válasz: Nem csinál semmit de ábrándozik rólam....

Nem csinál semmit de ábrándozik rólam....
Abból, ahogy rád néz.
Ha MOSOLYOG mikor meglát. És nem pedig idétlenül zavartan VIHOG a barátnõviel együtt.
Gondolom, ha háttal áll neked (mert mindig úgy szoktak helyezkedni) és gyakran hátrapillant, esetleg simogatja a haját. De én általában minden gond nélkül észre szoktam venni. --> ezt hívják testbeszédnek.

Lányok/nők:honnan tudjuk, milyen jelekből vesszük észre azt, hogy a pasi valójában nem a belsőnkért szeret, tisztel minket, hanem csak a testünkért, jó szexuális élményekért, befolyásos ismerősökért, vagyonért?

Egyszóval - hogy kihasználnak minket? Nem veszélyesek ránk nézve az ilyen hosszabb kapcsolatok/házasságok?

Legjobb válasz: Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)

Mert a tested nem a te részed, ugye? Nõk, komolyan... És hogyan használ ki, ha a szex neked is jó? Egyébként ha ennyire fontos neked, hogy az ember belsõ tulajdonságai is érvényesüljenek, akkor jöjj össze csúnya, de rendes srácokkal! ;)
Elõbb-utóbb úgyis észre fogod venni, hogy mi történik körülötted. :)
én nekem van erre egy külön kis tesztem méghozzá az hogy 3 hetet várok a szexel!!! és mosdanom sem kell eddig kb 1 ember ment át rajta akivel jó sokáig éltem boldog monogám kapcsolatot de most megint szingli vagyok! :)
#2: én nem szoktam átverni lányokat, de 3 hetet simán várnék, ha ez is lenne a tervem...
Én, amikor a párom udvarolni kezdett nekem, leszögeztem az elején, hogy huzamosabb ideig nem szeretném, ha szexelnénk, mert nem szeretnék csak egy kis nõcske lenni. ( ennek igaz meg volt az elõzménye, mert akkoriban történtek olyan alkalmi kapcsolatok az életemben, amiket nem egészen úgy szerettem volna, ahogyan alakult ). Azt mondta, õ elfogadja és türelmes lesz. 3 hónap telt el így, szex nélkül. Idõnként persze rákérdezett, hogy nem szeretnék-e nála aludni, meg ilyenek, mindig visszautasítottam. Azóta is együtt vagyunk, született egy gyermekünk és nem bántam meg, hogy vártam ilyen sokáig, pedig piszok nehéz volt, mert nagyon kívántam. Egyébként sajnos nincs tuti recept az ilyen férfiak kiszûrésére. Mert vannak akikrõl lerí a hazugság és vannak olyanok is akik hosszú éveken át a legjobb társak, és utána egyszer csak kiderül az összes kis stikli.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: érdemes megfontolni a válaszodat :)
Nekem eddig egy olyan pasival volt dolgom, aki nem akart rögtön megfektetni, azt gondoltam, de jól jártam vele, hát hozzámentem... na, hát pár év után kiderült, hogy tényleg nem olyan fontos neki a szex... annyira, hogy hozzám se ért, néha nagy kegyesen hagyta magát. Lusta, fantáziátlan volt, tönkretette az önbecsülésemet, úgyhogy elváltam. Azóta csak olyan pasival állok szóba, akinek a libidója az egekben van, és nem bántam meg. És így is lett részem szeretetben, tiszteletben, támogatásban...

Milyen jelekből vehetem észre hogy egy csajnak testi szükségletei vannak?

Legjobb válasz: Én általában simogatom barátom nemiszervét...szerintem elég egyértelmû :D

Én általában simogatom barátom nemiszervét...szerintem elég egyértelmû :D
A kérdező hozzászólása: szóval te rögtön a lényegre tapintasz :) Rosszul kérdeztem én most egyedülálló csajokra nõkre lányokra gondoltam :)
Megkerdezi, hogy hol a mosdo ;)
Minden nõnek vannak testi szükségletei ;)

Egy fiú milyen jelekből veszi észre, hogy tetszik egy lánynak?

Még nem beszéltünk, csak látásból ismerem, de nagyon tetszik, viszont félénk vagyok, és amikor meglátom, rögtön lesütöm a szemem és a földet bámulva megyek végig a folyosón...

Legjobb válasz: Szia!! Ismerd meg jobban, beszélges vele. aztán majd legyetek többet együtt. de ne nyomulj rá, inkább õ akarjon téged, .. azt a fiúk nem szeretik!!

Szia!! Ismerd meg jobban, beszélges vele. aztán majd legyetek többet együtt. de ne nyomulj rá, inkább õ akarjon téged, .. azt a fiúk nem szeretik!!
Bámuld sokat.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy félek odamenni hozzá, egyrészt mert mindig társaságban van, másrészt lehet, hogy van barátnõje, harmadrészt pedig õ 11.-es én meg 9.-es vagyok, úgyhogy az a lehetõség, hogy "csak úgy" önszántamból odamegyek és elkezdek vele beszélgetni, kilõve.
A kérdező hozzászólása: A bámulás meg bunkóság, nem?
például abból ha elmondja neki. ha nem vagy egyértelmû, ne várj egyértelmû (vagy bármilyen) reakciót. "de ne nyomulj rá, inkább õ akarjon téged, .. azt a fiúk nem szeretik!!" ez hülyeség, minden fiú más, és akadnak jópáran, akik szeretik ha a lány is aktív. a társaság már inkább gond. vagyis azt is lehetne lazán kezelni, de te biztosan nem tudnád. szerintem azt kellene figyelned, mikor van egyedül, és akkor elérhetõséget kérni. úgyis le fog esni neki hogy nem a házit kéred tõle, de legalább van esélyed rá, hogy nem mások elõtt égsz be. azt szerintem egy életre felejtsd el hogy vannak jelek, amitõl a férfi ugrik mint a kutya. nekik is van ízlésük és érdeklõdésük. már ha egyáltalán értelmezni tudja a kétértelmû akármidet.
Nem.

Fiúk! Ti milyen jelekből veszitek észre azt, hogy tetszetek egy lánynak, mondjuk az osztálytársatoknak?

Nem nyomulásra gondolok, hanem pl szemezés, mosolygás. Ha nem tetszik nektek az adott lány, akkor kerülitek vele a szem- és testi kontaktust is, még véletlenül sem érnétek hozzá? Ha pedig tetszik nektek, ti milyen lépéseket tesztek a lány felé? Kort is írjatok, köszi:)

Legjobb válasz: Ha nem tetszik akkor kerülöm õt. Ha tetszik,és a jeleket látom.Pl szemezés,mosolygás,kedvessége,nézése,egyéb gesztusai.Akkor cselekszek.Elhívom randira,és onnan fejlõdik minden F19

Ha nem tetszik akkor kerülöm õt. Ha tetszik, és a jeleket látom.Pl szemezés, mosolygás, kedvessége, nézése, egyéb gesztusai.Akkor cselekszek.Elhívom randira, és onnan fejlõdik minden F19
Ha tetszem neki, akkor mosolyog, a közelemben van, sokat beszélget a barátaimmal, elkéri a leckét, stb. Ha nem tetszik, próbálok nem figyelni rá, esetleg más lányok társaságát keresem.

Milyen jelekből veszem észre hogy az élettársam ( férfi) bisex?

isex

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hogy a hármas felállás melyik verziója tetszik neki. Ha nem ellenkezik nagyon a 2ffi-1nõ helyzeten akkor gyanús:))) Ja a másik pedig, hogy ha veled nincs elég szex vagy lapos, akkor keres máshol - és nem ritka a kétségbeesett "ha ló nincs lehet szamár is" biszex gondolkodás, nézz csak körül egy csevegõn, annyian vannak a biszex szobában mint a heteroban, ennyi született meleg nincs.

Kérdezd meg, hogy a hármas felállás melyik verziója tetszik neki. Ha nem ellenkezik nagyon a 2ffi-1nõ helyzeten akkor gyanús:) )) Ja a másik pedig, hogy ha veled nincs elég szex vagy lapos, akkor keres máshol - és nem ritka a kétségbeesett "ha ló nincs lehet szamár is" biszex gondolkodás, nézz csak körül egy csevegõn, annyian vannak a biszex szobában mint a heteroban, ennyi született meleg nincs.
A kérdező hozzászólása: Az lehet a jele hogy mostanában sûrûn hátúlról akarja csinálni ?Már volt olyan példa is hogy bekaptam neki és keserû ize volt( ezt abból gondolom mert eü-s vagyok és tanultunk róla annak idején hogy a végbélváladék az keserû) Istenem, pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem jövök fel ide evés közben...
Xaros a pötse.
Akkor a szopás is bi/bunak számít? (ugyan az: nõk szpohatnak, de bi/bunál a pasik is)
*Gyengébbek kedvéért: nem sz*rt ettem. xD
Arra nem is gondoltál Kedves Kérdezõ, hogy lehet, hogy már olyan rojtos és tág a lukad, hogy nem érez benne semmit és ezért közelít a hátsó bejárat felõl?
Ha gyakran akarja a "csokiskekszet", akkor itt már valami bibi van a dologban. Osztom azt a véleményt ahol az olyan jellegû videonézést ajánlották. Aztán ha közben Bélának hív, akkor lebukott. A helyedben egy hosszú beszélgetésbe kezdenék, amiben felhoznék ilyen témákat.Kérdezgetném, hogy szokott-e olyan dolgokról fantáziálgatni.
Próbáld meg egy felcsatolható mûpénisszel fenékbe dugni. Ha engedi, akkor az már szerintem több mint gyanús.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat ! Amúgy volt már példa arra is hogy õ zuhanyozott énmeg a seggére vágtam és azt mondta : nemár Sanyi ! Rákérdeztem azt mondta hogy éppen a munkatársáról gondolkodott , hogy mit beszélgettek ...
Faék.
Azta lehet h bi kérdezd e meg
Húúú.Csak pislogok a "nemár Sanyi"-n... Üljetek le beszélgetni, mert ez már több, mint gyanús. Ha ismered "Sanyit", akkor valahogy írányítsd úgy a beszélgetést, hogy õ is szóba kerüljön, és figyeld a párod reakcióit amikor róla beszéltek.Hétköznapi dolgokról legyen szó, majd térj rá, hogy azt hallottad, hogy "Sanyi" biszex.Na ekkor nézd majd a párod reakcióit.
A kérdezõ nem azért gyanakszik csak, mert hátulról akarja, hanem mert olyan votl az íze, mint a sz*ré. Egyébként én is ettem, de ma már többet nem fogok. :) Ez az oldal többet tesz a fogyásomért, mint bármelyik sport/tornagyakorlat.
ma 11:41 hát nem ez a megszokott a heteróknál szerintem jó, tudom hogy csinálja heteró is, de nem ez a jellemzõ
Felmész az eropilis gay chatjére és ha ott van, bingó. Elájulnál, ha látnád, hány "hetero" pasi van ott.
A kérdező hozzászólása: Az lehet a jele hogy mostanában sûrûn hátúlról akarja csinálni ?Már volt olyan példa is hogy bekaptam neki és keserû ize volt( ezt abból gondolom mert eü-s vagyok és tanultunk róla annak idején hogy a végbélváladék az keserû)
A kérdező hozzászólása: 11:14 : hol tudok ilyenre felmenni ?
ezt most úgy érted, hogy attól, hogy keserû arra tippelsz, hogy egy másik pasi salakanyagát ízleled rajta? ez most komoly?:)
A kérdező hozzászólása: Igen arra tippeltem, ez csak 1x fordult elõ , vagy mondjuk lehetett nõé is ! Nem arra gondoltam ezzel h nem mosta meg utána , csak szerintem nem elég alaposan
Aki hátulról kutyában szereti csinálni az már bisex?!?!
A kérdező hozzászólása: Más milyen értelemben hátulról !
Menj fel az internetre, tölts le egy olyan pornót, amiben 3-an vannak, de a két pasi egymással is foglalkozik. Beszéld meg vele, hogy ki szeretnéd próbálni szex közben milyen pornót nézni, kapcsold be, és ha nem fog fújjogni, szólni h kapcsold ki rögtön, akkor lehet tetszik neki. De ez még nem 100%! Kérdezd meg utána, hogy õ benne lenne e, egy ilyen dologban.
Akkor úgykéredem, hogy azok a pasik akik kirárólag LÁNY popsiba is csinálják azok már bik?
Kérdezd meg szeretné e ha a fenekét kényeztetnéd.. pl... mit újdonság.

Észre lehet venni, ha egy fiú csak azért van velem mert szép vagyok és jól mutatok mellette nem pedig azért mert szerelmes is belém? Milyen jelekből tud az embert erre következtetni?

Tapasztalatokat is írhattok (akinek van).

Legjobb válasz: a szerelem az egy állapot az egy összefoglaló érzés... ha szeret téged, õszintén szeret, az bõven elég arra h veled legyen és te legyél a mindene! De általában szerintem, egy olyan lány aki tetszik a pasinak, az nem azért van vele mert jól mutat. EZ! Azoknál a pasiknál van akik bármelyik csinos lány megkaphatják, akik sztárok, a médiában vannak, vagy full gazdagok..

a szerelem az egy állapot az egy összefoglaló érzés... ha szeret téged, õszintén szeret, az bõven elég arra h veled legyen és te legyél a mindene! De általában szerintem, egy olyan lány aki tetszik a pasinak, az nem azért van vele mert jól mutat. EZ! Azoknál a pasiknál van akik bármelyik csinos lány megkaphatják, akik sztárok, a médiában vannak, vagy full gazdagok..
256/f
Szerintem ha megmondja, hogy milyen ruhákat hordj(ami szerinted nem passzolna hozd, mert pl túl kirívó, feltûnõ), akkor egyértelmûen villogni akar veled az utcán :)
csak egyszerûen nem érzed h szeret..ennyi
Nekem volt ilyen pasim. Csak azert kellettem neki mert jobban neztem ki mint a volt baratnöje. (Az elödöm 85kg volt, en 63.) Es igen, jol mondja az elöttem iro.: -Olyan ruhakat akart ram adni ami abszolut nem en voltam. -Szerette a testem, de a kedvenc sportomat amitöl ugy neztem ki azt egyenesen utalta. -A haverjaival villogott elöttem, de ha azok jobb programot ajanlottak, szo nelkül lelepett nelkülem. -Ha kettesben akartam lenni vele, nekem kellet volna menni mert ö meg nem mozdult volna. -Fontosabb volt neki meg a szamitogep is mint en. 22L
Négyszemközt is szívesen van veled?Tud, illetve szeret veled komolyabb témákról társalogni, vagy csak a külsõségekrõl beszél mindig?Látod rajta , h figyel rád?Ha visszakérdezel elmondja a véleményét, vagy csak ún. papagájválaszokat(aha, aha , szerintem is, persze , hogy figyelek drágám) ad?Kérdezget rólad (hogy telt a napod , h érzed magad stb.stb.)?Amikor barátok közt vagytok(c:) akkor foglalkozik veled, hagyja , h beleszólj a témákba vagy csak beszél és közben össze-vissza szorongat?ilyesmikbõl az ember nagyon sok dolgot le tud szûrni:D
jajaja és 16/L

Hogyan kell ismerkedni? Hogyan hívhatnám fel magamra a fiúk figyelmét? Milyen jelekből veszik észre, ha valakinek tetszenek?

Rám tört valami furcsa érzés, 17 éves lettem és még nem csókolóztam, nem volt barátom. Nem gondolom, hogy ciki, vagy bármi, de furcsa érzés. Vágyom egy normális párkapcsolatra, de az az igazság, hogy az utóbbi 1 évben nem is volt olyan fiú, aki nagyon megfogott volna. Nem akarom siettetni, félre ne értsétek, csak a másik probléma, amivel korábban már szembesültem és rájöttem, hogy még mindig nem oldódott meg, az az ismerkedés. Alapvetően nem tartom magam félénknek. Új társaságba kerülbe először kicsit csendesebb vagyok, és figyelek, de könnyen nyitok az emberek felé. Viszont, ha olyan pasiról van szó, aki bejön leblokkolok és fogalmam sincs mit csináljak. Szerintem átlagos lány vagyok, világosbarna, tépett, hátközépig érő hajam, barna szemem van. 161 cm és 60 kg vagyok. Az öltözködésemet a sportos és csinos cuccok jellemzik, mikor mi. Sminkelni csak szolidan szoktam, általában korrektor, szempillaspirál, szemceruza vagy tus és ajakápoló. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Hogyan kell ismerkedni? És ha megtetszik egy fiú, hogyan közeledjek felé? Hogyan hívjam fel a figyelmét magamra, anélkül, hogy k*rvának nézne? 17/L

Legjobb válasz: Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.

Beszélgess azzal, aki tetszik. Easy.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Ez így nem tûnik nagy dolognak, de mondjuk ha nem ismeres a fiút, akkor mégis hogy menjek oda hozzá?mirõl kezdjek vele beszélgetni?
Én fiú létemre , örülnék ha egy lány odajönne hozzám , bemutatkozna , leülnénk beszélni:akármi izgalmas témáról. De annyi számítana nekem hogy céltudatos legyen a lány, de mégse túl rámenõs :D
Az elõzõ vagyok : 15/f
Én is örülnék neki, ha egy hozzád hasonló csaj odajönne hozzám. Nem tudom, fordítva, hogyan mûködik, de ne akard elsõre megszerezni magadnak a pasit. Csak beszélgess vele, rá fogtok jönni, hogy mikor lesz több mint barátság! Nyugodtan pasizz, nem ciki most már csajok is udvarolnak! :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Hát ehhez gyûjtenem kell némi bátorságot még. Õszintén szólva fogalmam sincs, hogyan mehetnék oda egy olyan fiúhoz, akit nem ismerek, de mondjuk szimpatikus. Szerintem szólni nem tudnék kb.:S
14:59 vagyok, ugyanaz a helyzet, csak én 20 éves vagyok. Eleinte próbálkoztam csak, szerintem a félelmet látták rajtam. Elég sok "NEM" után feladtam és inkább üzlettel foglalkozom mint a párkapcsolatokkal. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!