Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei vannak a (243 db)

Milyen jelei vannak a beágyazódásnak? És mikor?

Legjobb válasz: A beágyazódás a fpogantatás után 7-10 napla, van, és nem, NINCSENEK kötelezõ tünetei. Valakinek vannak, valakinek nincsenek. Két tünete lehet: - pár csepp vér - trifázisos hõgörbe A hõgörbében a hõleesés NEM A BEÁGYAZÓDÁS JELE! Üres ciklusokban is így van.

A beágyazódás a fpogantatás után 7-10 napla, van, és nem, NINCSENEK kötelezõ tünetei. Valakinek vannak, valakinek nincsenek. Két tünete lehet: - pár csepp vér - trifázisos hõgörbe A hõgörbében a hõleesés NEM A BEÁGYAZÓDÁS JELE! Üres ciklusokban is így van.
Azt mondják vannak, akik megérzik.. pl: szurkáló, kissé görcsöléses érzés.. hõemelkedés.. sokféle lehet..egyéne válogatja.. A beágyazódás az aktus utáni 7.napon kezdõdik és 5 napon át tart..tehát 12 nap alatt történik meg az aktustól számítva..ezért van az hogy a 12-14 nap körül érdemes tesztelni..de valakinek csak késõbb mutatja ki..sokmindentöl függ.. Én is azt remélem hogy ebben a hónapban megtörtént, mert éreztem olyanokat, amit eddig még soha..reménykedem!
Nemvárt napja egybeesett a beágyazódással kb.Kis rózsaszínes maszat a fehérnemûn.Másnap pozi teszt:)

Milyen jelei vannak a peteérésnek? Tuti jelek? Mikortól kell számolni a napokat? Úgy tudom általában 10-14 napon van!

Sajnos hőmérőzésre nincs lehetőségem,mert váltott műszakban dolgozom és így nem lenne hiteles.

Legjobb válasz: A párom menstrációja utáni hétvégén megcsináltuk egyetlen aktussal a most 3 éves kisfiamat!

A párom menstrációja utáni hétvégén megcsináltuk egyetlen aktussal a most 3 éves kisfiamat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom követni a ciklusaimat!Eddig átlagban 26-27 napos volt, de az utóbbi két alkalommal ez megváltozott 24 és 17 napra.Kész voltam teljesen amikor legutóbb 17.napra megjött! Sajnos a munkahelyen miatt nem tudom mennyire mutatna valós értéket, átlagban 3-4 napot dolgozom 12.órában, hol éjszaka, hol nappal, semmi rendszeresség nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Jun.27-én jött meg 17.napra, akkor ha jól számolom ma vagyok a 7.napon!

Milyen jelei vannak a terhességnek? Honnan tudom hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: A legfõbb jel, hogy elmarad a mensi. A többire rákereshetsz a bal oldalon lévõ keresõben, de ott a google is, használd nyugodtan, nem fog megenni!

A legfõbb jel, hogy elmarad a mensi. A többire rákereshetsz a bal oldalon lévõ keresõben, de ott a google is, használd nyugodtan, nem fog megenni!
Onnan tudod, hogy nem jön meg a menzid. Ez az elsõ jel. A többi általában már csak akkor jön, amikor már TUDOD hogy terhes vagy (kb 7 hetes terhességnél, ami ugye 3 hét menzi késést jelent, és addigra már kiderül).
Azt tudod, hogy szexeltél-e vagy sem?

Milyen jelei vannak a méhszájkinyilásnak? Egyáltalán utal rá valami?

Legjobb válasz: Görcsök méhkeményedések,de van akinél semmi.Viszont van akinek erõs görcsök mellett is zárt marad. Szóval ezt csak orvos tudja vizsgálat során megállapítani.

Görcsök méhkeményedések, de van akinél semmi.Viszont van akinek erõs görcsök mellett is zárt marad. Szóval ezt csak orvos tudja vizsgálat során megállapítani.
Szia!Nekem egy éles szeméremcsont feletti markolás, begörcsölés volt.

Milyen jelei vannak a menstruációnak?

A hasfájáson kívül még mik vannak?

Legjobb válasz: mellfeszülés, hasfájás

mellfeszülés, hasfájás
Nekem a bokáim és a térdeim fájnak elõtte. És nagyon kívánós vagyok, szinte folyamatosan eszem a mensit megelõzõ héten.
Ez egyénileg nagyon változó.
Nekem olyankor a hátam is nagyon fáj

Milyen jelei vannak a gyújtáskapcsoló meghibásodásának?

Legjobb válasz: Pld indítási problémák,

Pld indítási problémák,
A kérdező hozzászólása: De van, amikor egyáltalán nem indít, mert megakad a kulcs.

Milyen jelei vannak a székrekedésnek kutyáknál?

Szóval estére be vannak csukva a kutyáim(4db), és az egyikük eddig mindig becsinált a helyére , amit reggel mikor kiengedtem kitakarítottam.Pár napja viszont nem találok bent kutyaszart, a kutyák egy helyre végzik a dolgukat így nem tudom megkülönböztetni melyiket ki csinálta, és séta közben sem szoktak szarni sehova(vagyis csak nagyon-nagyon ritkán).Van valami jele annak, hogy székrekedése lehet a kutyámnak ?

Legjobb válasz: Igen, az, hogy nem kakál. Hagyd nappalra is bezárva, csak felügyelet mellett engedd ki, és lesd, mit produkál. Az egészsége megér egy kis bezártságot. Persze ha még fiatal, akkor elõfordulhat, hogy csak most jött rá, hogy nem jó buli éjszaka maga alá csinálni, és egész egyszerûen csak kenneltiszta lett. Majd kiderül.

Igen, az, hogy nem kakál. Hagyd nappalra is bezárva, csak felügyelet mellett engedd ki, és lesd, mit produkál. Az egészsége megér egy kis bezártságot. Persze ha még fiatal, akkor elõfordulhat, hogy csak most jött rá, hogy nem jó buli éjszaka maga alá csinálni, és egész egyszerûen csak kenneltiszta lett. Majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Másfél éves a kutya.Szerintem holnap összeszedem az összes kutyaszart, és estére nem csukom be majd õt aztán reggel kiderül.Azt nem bánnám ha többet nem csinálna be a kennelbe:)
Enni eszik az állítólagos szorulásos kutyád?Mert a kettõ üti egymást hisz a kutyák gyomrának befogadó képessége is véges.Tehát ha nem ürít akkor nem tud enni sem.
A kérdező hozzászólása: Nincsen vele gond szerencsére, úgy néz ki leszokott a kennelbe csinálásról :) Este ki volt engedve , és reggel találtam kutyaszart is amit a kicsi csinált.

Milyen jelei vannak a térdficamnak?

Legjobb válasz: Bedagad, esetleg elszínezödik (lilásra) naon erõs fájdalom, és nem tudod, v csak alig mozgatni, ja és rendellenesen áll

Bedagad, esetleg elszínezödik (lilásra) naon erõs fájdalom, és nem tudod, v csak alig mozgatni, ja és rendellenesen áll
ó pont a múlt héten volt benne részem, bár sztem te térdkalács ficamra gondoltál, mert a kettõ között igen van különbség.Nem feltétlenül dagad be, csak iszonyatosan fáj, jobb esetbe nincs szalagszakadás, porcleválás.
Elõzõ vok: Akk sajnálom tévedtem:D még nem volt benne részem, csak elméleti tudást irtam:D

Milyen jelei vannak a gluténérzékenységnek?

Legjobb válasz: Nekem kóros székrekedésem volt,állandóan puffadó-kemény fájó has. Sûrû migrén és hányinger/hányás. valamint ha kenyeret ettem összeszûkült légcsövem Veszélyes dolog nagyon.De mindenkinek más és más tünetek jönnek elõ.

Nekem kóros székrekedésem volt, állandóan puffadó-kemény fájó has. Sûrû migrén és hányinger/hányás. valamint ha kenyeret ettem összeszûkült légcsövem Veszélyes dolog nagyon.De mindenkinek más és más tünetek jönnek elõ.
Barátnõm kislányát nemrég vizsgálták, azért gyanakodtak gluténérzékenységre, mert a növekedése elmaradt egy picit a kortársakétól. (5 évesen). Ilyen tünete is lehet. (Náluk nem az volt szerencsére!)

Milyen jelei vannak a házinyúlnál amikor párzásra kész? És milyen idős korában ivaréret a házinyul? Meddig vemhes a házinyúl?

Legjobb válasz: Szia!Az ivaros nyuszi dobbantgat,ha leteszed a földre,neked is próbál "udvarolni"-körbe-körbe fog rohangálni a lábad körül,vagy ha benyulsz hozzá a ketrecébe akár el is kaphatja a kezed,és dünnyög ill "röfög".Aterületét mirigyeléssel jelöli,az állán található mirigy váladékával fog megjelölni mindent az õ teületén,ezt hozzádörzsöléssel csinálja.Van még a spriccelõ pisilés,ami akár 1 méterre is "elmehet".A nyúl 5-6 hósan lesz ivarérett,de a tünetek már 4 hósan is elkezdhetnek jelentkezni.A házinyul vemhessége kb 30 nap.

Szia!Az ivaros nyuszi dobbantgat, ha leteszed a földre, neked is próbál "udvarolni"-körbe-körbe fog rohangálni a lábad körül, vagy ha benyulsz hozzá a ketrecébe akár el is kaphatja a kezed, és dünnyög ill "röfög".Aterületét mirigyeléssel jelöli, az állán található mirigy váladékával fog megjelölni mindent az õ teületén, ezt hozzádörzsöléssel csinálja.Van még a spriccelõ pisilés, ami akár 1 méterre is "elmehet".A nyúl 5-6 hósan lesz ivarérett, de a tünetek már 4 hósan is elkezdhetnek jelentkezni.A házinyul vemhessége kb 30 nap.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!