Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei vannak (413 db)

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Milyen jelei vannak ha egy lánynak tetszik egy fiú?

Legjobb válasz: Pár jel: -mindig mosolyog a fiúra -próbál a közeledben maradni(pl:mellédül,stb.) -ha kicsit mag"nyomogatja" a vállad finoman akkor tudod hogy úgymond szinpatikus vagy neki (nagyon) ha játékosan megüti a vállad akkor nem komoly csak fellángolás... -próbál veled kettesben maradni Pár "jel" et elsoroltam. Ja én F/12 vok és tom hogy ezek a elek mert én is rájöttem meik lány kedvel és eggyüttvagyunk most is. Figyeld meg a jeleket és garantákom hogy 100% ban sikered lesz ha mutatkoznak ezek a jelek.:D Hajrá!!:)

Pár jel: -mindig mosolyog a fiúra -próbál a közeledben maradni(pl:mellédül, stb.) -ha kicsit mag"nyomogatja" a vállad finoman akkor tudod hogy úgymond szinpatikus vagy neki (nagyon) ha játékosan megüti a vállad akkor nem komoly csak fellángolás... -próbál veled kettesben maradni Pár "jel" et elsoroltam. Ja én F/12 vok és tom hogy ezek a elek mert én is rájöttem meik lány kedvel és eggyüttvagyunk most is. Figyeld meg a jeleket és garantákom hogy 100% ban sikered lesz ha mutatkoznak ezek a jelek.:D Hajrá!!:)
-Sokat mosolyog -Próbál a közeledben maradni (Nem feltétlenül melléd ül, az túl feltûnõ, inkább a közeledben áll.) -Néz téged -Ha elmész mellette akkor a barátnõi elkezdik piszkálni (Abban az esetben, ha elmondta nekik, ez nem 100%) -Elmész mellette és visszanéz rád, hátrafelé. -Ha hozzászólsz, egy kicsit zavarban van -Az ajkát harapdálja -Próbál mindig csinos lenni a közeledben. (Megigazítja a ruháit ha közel mész hozzá, stb.) És még lehetne sorolni rengeteget, ez igazából minden lánynál más, és persze attól is nagyon függ, hogy volt-e már barátja, vagy nagy pasizós típus (Náluk sajnos nemigen látszik, megtanulták elrejteni) stb. Remélem tudtam segíteni. ravafufu
Bocs a helyesírás miatt de hajnali 1 kor nemtud nagyon odafigyelni az ember...:(
A kérdező hozzászólása: akkor a csaj belém van zúgva mer állandóan mellettem van és stíröl köszz
csak ugyanaz mint az elsõ 13/f és még annyit hogy ha beszélsz vele hajlamos dadogni vagy zavarba jöbbiI! sok sikert!
12/F Érdekes , de én is ezeket a jeleket tapasztaltam.

Lányok! Milyen jelei vannak annak ha csak szimplán kedvelitek a srácot? És milyen jelei van annak, ha szívesen járnátok vele?

köszi :)

Legjobb válasz: Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L

Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L
Csak nézz a szemébe, az mindent elárul. :) Ha egy csaj szerelmes egy fiúba elgyengül ha a közelében van, máshogy tekint rá. Ha beszélgetnek mindig a szemébe néz, soha nem veszi le róla a tekintetét. Remeg ha átkarolják. :) Én is nagyon szeretek egy fiút, és lassan megõrülök annyira vágyok rá :( 17/L
A kérdező hozzászólása: A srác én lennék, csak tetszik egy lány és nem tudom, hogy mennyire kedvel, mint ismerõst vagy többet érez
A kérdező hozzászólása: szívesen néznék a szemébe, de jelenleg nem tudok, más városban lakunk s nem nagyon tudunk egyenlõre találkozni, de majd megoldom :)
Hát én ha párommal, ha szimplán egy barátommal beszélek, akkor is a szemébe nézek. Ha tetszik valaki, akkor zavarba tud hozni, mert amúgy nem jövök könnyen zavarba.
Én saját tapasztalatból velem volt már olyan, hogy belenéztem egy srác szemébe elmosolyodtam és össze estem a srác segített fel és amikor a többiek elkezdtek röhögni azt mondta hogy úgy röhögjetek rajta, hogy a barátnõm és megcsókolt.Szóval látni a szemén ezt elmondta a csók után.

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Hogyan tudhatom meg hogy csak azt akarja? Vagyis milyen jele van annak ha csak a szeexet akarja és miylen az ellenkező esetbe? 16/L

Legjobb válasz: Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.

Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.
Egyes vallási alapú helyzetekben nem lehet másképp megoldani a suli, család hatása miatt. Bizony, van olyan suli ahol tiltják a csókot is, ameddig ott tanul az illetõ. Sõt sulin kívül is ha kiderül, következményeivel felelnie kell az illetõnek. Nem vagy esetleg hites suliban? 22F
"nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg?" - Nem, ez azt jelenti, hogy nem is jártok. Nem szeretem ennyire leegyszerûsíteni a dolgoakt, de ez egy barátság, nem kapcsolat, ha csók sincs.
A kérdező hozzászólása: Mondom h nem akarok vele lefeküdni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vélaszokat.
A kérdező hozzászólása: De miért csinálják ezt a pasik? NEm értem õket! Hogy tehetnek ilyet? Velem is nagyon kedves figyelmes a barátom és sokszor mondja h szeret még nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg? ÉS még sokáig nem is akarom! mOndjuk nem is fogok olyan helyzetbe kerülni hogy lefeküdjek vele vagy h erõszakbol csinálná! vgayis remélem.
9.46-os vagyok!csak elfelejtettem beleirni hogy 1 éves ismerem de a 3.ik randinkon feküdtem le vele!!
Te nem akarsz vele lefeküdni? Akkor miért téma, hogy akarja-e a szexet, ha nem lehet róla szó egyébként sem?
Õszintén??én 26L vagyok és sok pasival volt dolgom már és mindig elõre tudtam mit fog tenni, mikor fog hívni, mit akar!1 éve megismertem egy álom pasit, játszottunk egymással még egyre többet keresett, többször is találkoztunk égett a vágy köztünk, csókig elmentem mert nem bírtam ellenállni, õ azt mondta h érzelem nélkül nem bír lefeküdni egy lánnyal!Gondoltam na akkor ez tuti befutó lesz!Egyik vasárnap este felhívott h találkozzunk, naon jó volt beszélgettünk és egyszer csak elkapott a vágy és lefeküdtem vele(õ is akart), szex után még 1 órát beszéltünk elmentem haza mert fáradt voltam!másnap vártam h írja h jó volt és mikor találkozzunk újra de NEM!Azóta eltelt 1hónap és nem hallok róla semmit!!nem keresett!!Szóval ebbõl azt akarom kihozni hogy /én keményfejû/ 26 évesen bedõltem neki!És most nem tudok megbízni senkiben!Kedves volt , ölelt, figyelt rám csókolt , éreztem hogy kedvel!ÉS mégis csak szexre kellettem!lehet nem érted mit akarok belõle kihozni!De könnyen átverhet az is akit a legkedvesebb aranynak hittél(hiszel) az nem más csak egy romlott hús!
A kérdező hozzászólása: ja és 1 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem azt akarom! Már elég rég óta ismerem!
Ha mondjuk már hosszabb ideje veled van, de nem szexeltek, akkor az eléggé egyértelmû jel. Meg aki nem hülye, az látja is a másikon, hogy õszintén szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyo kés szerintem õ sem!

A nem várt menszi előtt milyen jelek vannak (ha van) ha valaki babás?

Tudom hogy az els? "igazi" jel a menszi elmaradása, de aki babát vár, menszi el?tt miket érzett?

Legjobb válasz: Szia,én a menzesz elõtt nemigen éreztem terhességre utaló jeleket.Csak nagy menzesz görcseim voltak,meg fejfájás.Igazából a menzesz kimaradása után 1-2 héttel keztem a terhesség jeleit érezni.üdv 32 hetes kismama

Szia, én a menzesz elõtt nemigen éreztem terhességre utaló jeleket.Csak nagy menzesz görcseim voltak, meg fejfájás.Igazából a menzesz kimaradása után 1-2 héttel keztem a terhesség jeleit érezni.üdv 32 hetes kismama
szia nekem derékfájás a folyásom elmaradása már persze ha neked van, amikor megkívántam a páromat akkor görcsölt a hasam és szorulásom volt ezek mind a mnsi elmaradása elõtt is jelentkeztek szorítok egy három csemetás anyuka

Milyen jelei vannak ha elhal a magzat?

Elõre is elnézést kérek mindenkitõl a kérdésemért! Le is lehet tolni érte!

Legjobb válasz: ebben a korban nincs jele. jele lenne az hogy nem mozog, de 14 hetesen az még normális. én csak a 20. héttõl éreztem egyértelmû és rendszeres mozgásokat. Addig maradt az uh közte meg sûrûn imádkoztam és hittem hogy nem lesz baj :) neked is ezt javaslom, ne is gondolj rosszra.

ebben a korban nincs jele. jele lenne az hogy nem mozog, de 14 hetesen az még normális. én csak a 20. héttõl éreztem egyértelmû és rendszeres mozgásokat. Addig maradt az uh közte meg sûrûn imádkoztam és hittem hogy nem lesz baj :) neked is ezt javaslom, ne is gondolj rosszra.
Jajj, de veled érzek. Detto 14 hetes vagyok (leszek), és 9 hetesen voltam a dokim magánrendelésén aki ha nincs baj, nem hív be havonta. Õ nekem azt mondta, h félidõben találkozunk. Közbejött egy erõs vérzés, ügyelet, minden rendben, az orvosom is látott akkor, de itt aggódok, h még hol van a 18 hetes uh (amire fogalmam sincs hova kell menni). GOndoltam a védõnõt felhívom, hátha már néz szívhangot, és legalább azt hallhatnám. A kérdésedre bocs, h nem tudok válaszolni.
12 hetes UH-d nem volt? az pedig úgy tudom, az sztk terhesgondozás része..nem csináltak genetikai uh-t neked akkor? én a helyedben elmennék egy magánorvoshoz megcsináltatni.
A kérdező hozzászólása: De volt. Akkor minden a legnagyobb rendben volt. :) Csak olyan soká lesz a 18 hetes Uh. És még nincs mozgás és aggódom. :)
Ha ennyire aggódsz, vegyél szívhangfigyelõt. De egy normál terhességnél nem lesz baj. Ha valami gond van, akkor görcsölsz, vagy vérzel. Amúgy meg pozitívan állj a dolgokhoz, ne ilyen aggódósan, mert így meg fogsz õrülni, mire megszületik a pici.
Ugyan ez a problemam.. foleg, hogy egy ismerosomnek most kell megszulnie a babajat 18hetesen :( vettem szivhang figyelot, de dagi vagyok es semmit nem hallok.. legkozelebb 4het mulva megyek uh-ra... 15hkm
Sziasztok. Engem is erdekelne hogy ilyen szivhangfigyelot hol kapok? Es mennyibe kerul?
Én is nagyon aggódtam a terhességem alatt, hasonló szünetek voltak a vizsgálatok között, így én vettem egy szívhangfigyelõt, rengeteget segített, hogy néha ráhallgathattam a babámra. Az utolsó trimeszterben is elõvettem néha, amikor a kicsim lustább volt és alig akart mozogni.(azóta már megszületett a makkegészséges kislányom) Bababoltokban lehet kapni 8-10 ezer Ft körül mozog az ára emlékeim szerint.
6-s vagyok En netrol rendeltem akciosan 7000.- volt :) Nekemis annyira messze van az uh :( augusztus 5 a legkozelebbi :( es sajna nem hallok semmit, meg a sajatomat is nehezen :D De neha pukkangat a hasam..meg mintha csikiznenek belulrol :)

Milyen jelei vannak ha egy lány egy másik lányba szerelmes? Milyen jelek utalnak rá? Mibõl tudsz rájönni?

?

Legjobb válasz: én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést

én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést

Létezik olyan hogy később veszik észre a babán hogy down kóros? (3hónaposan) Milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: A down kór jelei már születéskor látszódnak, de egy 3 hósnál aztán meg pláne kiderülte volna! Milyen tüneteket észleltél, ami gyanura adott okot?

A down kór jelei már születéskor látszódnak, de egy 3 hósnál aztán meg pláne kiderülte volna! Milyen tüneteket észleltél, ami gyanura adott okot?
Egyet értek. ezt már a születésnél észreveszik, ha elõtte nem. Én is kiváncsi vagyok miért gondolod hogy esteleg a babád Down-os.
egy down babát ránézésbõl meg lehet ismerni-legalábbis én meg tudok, igaz sok gyerkõccel találkoztam a munkám során.a szindróma súlyosságát csak késõbb lehet megállapitani, de külsõ jegyek vannak.pl lógó nyelv, redõzött tenyerek, -ilyesmi.olvass utána ha érdekel.egyébként nagyon fejleszthetõek

A pasiknál meddig tart az orgazmus és milyen jelei vannak az ondón kívül?

Legjobb válasz: Az ondón kívül milyen más jel kell még :-D?

Az ondón kívül milyen más jel kell még :-D?
pl ha kivertem akk hírtelen erõs nyomást érzek a fejemben mintha hírtelen leterhelnék vmivel, utána kicsit el álmosodok utána minden oké (: 17/F
Alapbeállításban egy pár másodpercig tart.
4-5mp max, a nõkkel ellentétben ahol mint tudjuk, eléggé el húzható...:/ Amúgy kb ugyan az a jele, mint a nõknél, amikor még nincs orgazmusuk csak élvezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!