Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei ha tetszel egy fiúnak (1 db)

Milyen jelei vannak ha tetszel egy fiúnak?

Legjobb válasz: Rad nez, keresi a tekinteted... (mondjuk ez attol is figg melyik korosztaly) kedves veled, egyutt nevet veled...hozzad er...meghallgat...felhiv...van konkret dolog amire gondolsz?

Rad nez, keresi a tekinteted... (mondjuk ez attol is figg melyik korosztaly) kedves veled, egyutt nevet veled...hozzad er...meghallgat...felhiv...van konkret dolog amire gondolsz?
Amikor elmész mellette állandóan rád mosolyog, mikor mással beszélget aranyosan rád pillnat vagy egyszerûen amikor beszélgetsz vele és ugy néz rád hogy huha :P. Amikor "véletlen" állandóan hozzád ér. Ezek azok a jelek amibõl tuti látod hogy valamit akar a srác
Júúúj, 14 évesen az már jó jel :) Felnõttek között már nem számít szinte semmit, de gyerekek ált. gátlásosabbak ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Hát mi nem beszélünk már 3 éve (csak minden nap látjuk egymást...) (14 évesek vagyunk, szval még gyerekcipõ :D).Szval nálunk nem jön szóba ez a megérint meg ilyenek.Csak keressük egymás tekintetét me gnéha mosolygunk egymásra.
én is 14 éves vagyok és lány!!nekem is ez a helyzet csak én evel a sráccal szoktam talizni!! nevet rád ha ránézel, sokszor figyeli a mozzanataidat, mosolyog, szeret veled lenni és szépeket mond neked!!velem pl.nagyon is szokott flörtölni meg mindig figyel és ha ránézek mosolyog rám..sok sikert


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A párKatt társkeresőt használta már itt valaki?

Ha igen,milyen tapasztalatok vannak?

2

Elhívjam majd randira és hogyan közöljem vele?

Az a helyzet hogy van egy lány aki szokott néha németből korrepetálni már 1 hete kb de azelőtt még nem ismertük egymást és mindketten 17 évesek vagyunk. Mivel érettségizni akarok németből ezért is vannak ezek a plusz órák. Megtetszett és elszeretném majd hívni randira ami németmentes..Hogy tegyem ? Mikor? Miből látom azt hogy bír ?

9

Római katolikus lánnyal, hölgyel hol lehet ismerkedni?

Nem a templomban. Másutt kérdezem.

11

Mit tegyek? Mi a teendő ilyen esetben? 24L

Pár hete barátnőm ajánlására megnéztem az egyik haverját facen. A csaj továbbította a barátjának, hogy tetszik nekem. Majd a barátnőm barátja megszervezett elmúlt szombatra egy "4-es talit". A srác hazahozott, elkérte a számom. De azóta semmi. Azt mondta, hogy facen nem talál. De majd hív. A barátjának is azt mondta, hogy tetszem neki, és majd keres. De az én türelmem is véges.

3

Hölgyeknek mik az elvárásai egy férfival szemben?

Anyagiak,megjelenés,testalkat,stb.....

9

Van olyan nő, akit nem érdekli, ha a férfi egyszerű körülmények közt él?

milyen esélyekkel találhat valaki párt,ha "szegény"? a mai nőknek általában vannak néha magas igényeik.

10

Vajon tetszem neki?

Elhívtam egy lányt moziba (nem az első találka) és el is jön velem azt mondta...sőt még ha jól emlékszem ő is ajánlotta fel. Tudja, hogy nem közömbös a számomra és már egy ideje udvarlok neki, sokat beszélgetünk stb..akkor ezt vehetem annak, hogy tetszem neki és lehet valami köztünk vagy az is előfordulhat, hogy csak nem akar bunkó lenni velem és azt mondani hogy nem.

3

Szerintetek mennyit kéne még dolgoznom erre a fenékre, ebben a ruhába lehetne randira menni? (Kép) 20L

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130930/mit_www.kepfeltoltes...

23

Romantikus kiránduló helyek Pesten és a közelben?

Tudtok ilyet? Mi a véleményetek róla? Lánykéréshez milyen helyszínt ajánlanátok?

4

Van itt olyan szingli lány, aki szereti, ha előjátékként puszilgatják a lábát és komoly kapcsolatot keres? 25/F

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!