Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei ha tetszel egy (3 db)

Milyen jelei vannak ha tetszel egy lánynak?

Legjobb válasz: gyakran keresi a tekinteted,mindig arra van amerre éppen te is,a baràtnöivel sugdolozik,miközben ràd ràd figyel,elpirul ha rà nézel,de szerintem ha egy lànynak tetszik egy illetö az szerintem az a bizonyos személy megérzi,vagy észreveszi(jobb esetben)

gyakran keresi a tekinteted, mindig arra van amerre éppen te is, a baràtnöivel sugdolozik, miközben ràd ràd figyel, elpirul ha rà nézel, de szerintem ha egy lànynak tetszik egy illetö az szerintem az a bizonyos személy megérzi, vagy észreveszi(jobb esetben)
igaza volt az elsõ válaszadónak...és mindig a közeledbe akar lenni...
mindig mosolyog rád , látod rajta h szeret veled lenni, mélyen belenéz sokszora szemedbe stb azt észre lehet venni:)
Mikor beszélsz hozzá mosolyog vagy vigyorog félénken viselkedik.

Milyen jelei vannak ha tetszel egy srácnak?

Van egy egy fiú az osztályomban, sokat szoktunk beszélgetni,sokszor találkozik a pillantásunk ami 2-3 másodpercig, amikor voltunk buliba, mondta,hogy szólt neki valaki hogy én is ott vagyok,azért jött oda hozzánk./ezt ő mondta/. Kicsit talán furán fogalmaztam. :) szerintetek van esélyem nála? 17/L

Legjobb válasz: Vesz neked egy lovat.

Vesz neked egy lovat.
Elég nagy p*csnek tûnik. Ha megérint rendszerint akkor nincs beszarva -> közeli a viszonyotok és jogosan gondolod h bejössz neki. De ha nem hív el randira és mással találkozik akkor csak flörtölget. És egy p*cs.:D
A kérdező hozzászólása: Ha beszélünk sokszor megérint, vagy pl. a karkötõmet piszkálja de mégis más lánnyal találkozik. Ezek szerint minden félre értettem..
ha meg van nála esélyed, akkor biztos nem hagyja ki...=) Hajrá! :D
Te: ömm....szia. Nem lenne kedved délután eggyet sétálni a parkban?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. de szerinted hogyan csináljam? :)
*tanácsolom, bocsi:)
Öszinte véleményem szerint van, de még kissé tapasztalatlan és félénk.:) Most nem azt tanécsolom neked, hogy szökjél rá, de besegíthetnél egy kicsit neki ;) 18/L
A kérdező hozzászólása: igen, de más szünetekben beszélgetni amikor mások is ott vannak meg fb-n ahol lehet "szünetet tartani", de a kínos csendtõl félek igazán. de nemsokára lesz egy buli ahová megyünk meg még pár haver, remélem ott kicsit közelebb kerülünk egymáshoz :)
De hát azt irtad, hogy sok közös témátok van. Hívd el egy sétára. Legrosszabb esetben nemet mond, de akkor kiderül, hogy nincs értelme agyalni rajta.
A kérdező hozzászólása: attól tartok hogy nem lenne közös témánk..
Hívd el egy randira, moziba, sétálni a parkba stb.
A kérdező hozzászólása: a randi dolog még elég messze áll, úgy érzem :\
Beszélj arról te mit szeretsz parfüm vagy valami és randiztok lehet hogy megveszi neked
A kérdező hozzászólása: és mégis hogy? szoktunk beszélni facebook-on, például most is , de van hogy nincsen mirõl beszélnünk nincs közös téma :\ Suliba van, hogy odajön szünetekben akkor dumálgatunk, de nem tudom hogyan tovább?
Van esélyed. Tudasd vele hogy hajlandó vagy idõt szentelni rá.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondja, hogy nem bírja a csajt és mégis találkoznak. Mindegy, most mér lesz*rom. :D Köszönöm a választ. :)

Milyen jelei vannak ha tetszel egy fiúnak?

Legjobb válasz: Rad nez, keresi a tekinteted... (mondjuk ez attol is figg melyik korosztaly) kedves veled, egyutt nevet veled...hozzad er...meghallgat...felhiv...van konkret dolog amire gondolsz?

Rad nez, keresi a tekinteted... (mondjuk ez attol is figg melyik korosztaly) kedves veled, egyutt nevet veled...hozzad er...meghallgat...felhiv...van konkret dolog amire gondolsz?
Amikor elmész mellette állandóan rád mosolyog, mikor mással beszélget aranyosan rád pillnat vagy egyszerûen amikor beszélgetsz vele és ugy néz rád hogy huha :P. Amikor "véletlen" állandóan hozzád ér. Ezek azok a jelek amibõl tuti látod hogy valamit akar a srác
Júúúj, 14 évesen az már jó jel :) Felnõttek között már nem számít szinte semmit, de gyerekek ált. gátlásosabbak ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Hát mi nem beszélünk már 3 éve (csak minden nap látjuk egymást...) (14 évesek vagyunk, szval még gyerekcipõ :D).Szval nálunk nem jön szóba ez a megérint meg ilyenek.Csak keressük egymás tekintetét me gnéha mosolygunk egymásra.
én is 14 éves vagyok és lány!!nekem is ez a helyzet csak én evel a sráccal szoktam talizni!! nevet rád ha ránézel, sokszor figyeli a mozzanataidat, mosolyog, szeret veled lenni és szépeket mond neked!!velem pl.nagyon is szokott flörtölni meg mindig figyel és ha ránézek mosolyog rám..sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!