Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei ha rosszul (5 db)

Hogyan kezeltétek/kezelitek ha kiderül, hogy a kamasz fiatok rossz társaságba keveredett és esetleg drogozik/füvezik? Milyen jelei lehetnek?

Legjobb válasz: A fûnek semmi jele sincs. Egyik haverom 13 éves kora óta füvezik (most 18) és nem vették neki észre, azt sem tudják, hogy cigizik, pedig füvet is meg a cigit is ott szívja a kertjükben. Az sem látszik, ha szívott, max érezni rajta és többet röhög. Ennyi. AMúgy meg sokkal jobb, mintha inna, szerinted Hollandiában miért legális? Ez nem veszélyes drog, az alkoholnál sokkal biztonságosabb és nem halhatsz meg tõle.

A fûnek semmi jele sincs. Egyik haverom 13 éves kora óta füvezik (most 18) és nem vették neki észre, azt sem tudják, hogy cigizik, pedig füvet is meg a cigit is ott szívja a kertjükben. Az sem látszik, ha szívott, max érezni rajta és többet röhög. Ennyi. AMúgy meg sokkal jobb, mintha inna, szerinted Hollandiában miért legális? Ez nem veszélyes drog, az alkoholnál sokkal biztonságosabb és nem halhatsz meg tõle.
A kérdező hozzászólása: Azt odáig értem, hogy a füves cigit szívja!De mi van ha droghoz nyúl vagy ne add isten terjeszti vagy szállítja!Valamibõl mostanában pénze van, én csak aggódom a gyerekemért!
Beszélgess el vele. Az is számít, hogy hány éves, de mondd meg neki, hogy nem lenne jó, ha a saját hibájából tanulna. Inkább máséból. Vagy ha mindenképp drogozni szeretne, akkor csak füvezzen. Ha nem hallgat rád akár tedd ki pár napra a házból. Pénztárcádat tartsd mindig magadnál, kilophatja belõle a pénzt. Honnan tudod amúgy, hogy van pénze? Haverom például úgy szokta venni, hogy a barátaival közösen veszik, mindenki ad bele egy kis pénzt és õ pl abból a pénzbõl költ fûre, amit arra kap, hogy suliban kajáljon (2000 egy hétre) a suliban meg mindig kap kaját valakitõl. Engem is kínálnak fûvel a haverjaim, pedig nem adok bele pénzt. Hány éves a fiad?
A kérdező hozzászólása: 16, 5 éves a fiam.Van pénze, cipõ, ruhákat vett magának! Beszélgettem vele szépen is, csúnyán is, de mindhiába!

Milyen rossz tulajdonságod van neked és a pasidnak/csajodnak? És milyen jeleket ad hogy ha akar valamit?

a második kérdést úgy értem hogy pl nekem olyanok vannak hogy ha felnézek akkor a pasim abból tudja hogy azt akarom hogy kicsit simizze meg az állam alatt mint a cicáknak xD meg ha odatolom a fejem akkor tudja h puszit akarok:D ilyenekre gondoltam:D

Legjobb válasz: Ez szerinted hány kérdés? Ráadásul hogyan függnek össze?

Ez szerinted hány kérdés? Ráadásul hogyan függnek össze?
A kérdező hozzászólása: ...nemtudom, szerinted?
Dorombolsz is?? LOOOOOOL.
én hisztis vagyok, de nagyon. a párom feledékeny, és mindig késik. általában ezek miatt jön a hiszti. 18/l

Ha 12. hét előtt vetéltetek el, milyen jelei voltak? Már csak a vérzés vagy csak egy rossz érzés és később tudtátok meg, hogy nincs szívhang? Hányadik hétben voltatok?

Jövő héten megyek 12. heti uh-ra és több helyen is hallottam, hogy 0 jellel (max egy kis rossz megérzés) ment el a baba, ami csak az uh-n derült ki. Nem akarok hisztis lenni, csak azért van bennem nyugtalanság...

Legjobb válasz: Persze hogy van ez érthetõ is, hiszen anya leszel és az ösztönök már ilyenkor mûködnek. De attól mert idegeskedsz izgulsz nem lesz könnyebb. Nyugodj meg és gondolj szép dolgokra. Nem lesz semmi baj.

Persze hogy van ez érthetõ is, hiszen anya leszel és az ösztönök már ilyenkor mûködnek. De attól mert idegeskedsz izgulsz nem lesz könnyebb. Nyugodj meg és gondolj szép dolgokra. Nem lesz semmi baj.
Nyugi mááár!!! Tuti minden rendben lesz. Sokkal könnyebb lesz mikor már érzed a pici mocorgását.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ezekre szoktam gondolni, ha nagyobbacska lesz, már legalább kapok visszajelzést a létérõl :) Köszi, hogy írtatok.

Ha rossz egy lány az ágyban, akkor a fiú részéről annak milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: A férfi elnéz más irányba. Vagy nem akar annyit veled lenni ilyesmi. De lehet, hogy megpróbálja tanítgatni a nõt.

A férfi elnéz más irányba. Vagy nem akar annyit veled lenni ilyesmi. De lehet, hogy megpróbálja tanítgatni a nõt.
na ez az, szal lehet valami meg lehet a valaminek az ellentettje is ...
Az egyetlen és egyértelmû jele az az, ha nincs orgazmusa...amennyiben eljut a csúcsra szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy elégedett. Viszont orgazmusból is van az intenzívebb fajta, ha nagyon jól teszi a lány a dolgát...Erre kell ráhajtani és akkor õ lesz a legleglegleglegelégedettebb fiú :D
Például nem akar szeretkezni a lánnyal vagy rendszeresen nem megy el. A hangsúly a rendszeresen-en van, nem biztos, hogy egy-egy "félig sikerült" alkalom nem csúszhat be! Ezt a hozzáállást mondjuk nem szeretem, én megpróbálnám elmondani neki, hogy csinálja, hogy jó legyen. Hamar megtanulja az ilyesmit az ember. :)
Elhagyja a lányt :)

Milyen jelei vannak ha rosszul hall a baba?

Legjobb válasz: Elég egyszerûen látható rajta. Nem veszi észre a halkabb zörejeket, nem fordítja oda a fejét, nem vált ki belõle érzelmeket. Értem ezt úgy, hogy pl kutyaugatástól megijed, vagy a madárcsicsergésre vagy az édesanyja messzibb hangjára mosolyog.

Elég egyszerûen látható rajta. Nem veszi észre a halkabb zörejeket, nem fordítja oda a fejét, nem vált ki belõle érzelmeket. Értem ezt úgy, hogy pl kutyaugatástól megijed, vagy a madárcsicsergésre vagy az édesanyja messzibb hangjára mosolyog.
A babák sok estben figyelmetlenségbõl nem néznek a hang irányába, mert éppen el vannak foglalva. Tapasztalatból mondom, én is féltem, hogy rossz a hallása, de nem csak tojt a fejemre...:-)Legkönnyebben úgy tudod megállapítani, hogy tapsolsz egyet, de ne lássa a kezed..., ha pislant egyet v. megijed, akkor hall.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!