Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei ha a férfi (8 db)

látatlanban honnan tudjam? de lehet azért vagy csak te nem veszed észre
Nem tzudsz olvasni a füstjelekben. S-ar pasi vagy!
mégis hol olvastad?::D
Csak könyörgöm mond, hogy nem ez is egy hírhedt "pua" szarban volt? Már a könyökömön jön ki az a szar...:) /L

Milyen jelei vannak a párkapcsolatban, ha az egyik fél (főként férfi) elnyomja a partnerét? Mikor lehet az ember bizonyos abban, hogy ő is így jár/t?

Legjobb válasz: Én akkor jöttem rá mikor már nem volt beleszólásom az anyagi dolgokba, azt sem tudtam mennyi pénzünk van, mire ment el a keresetünk, ha boltba akartam menni már azon vettem magam észre hogy tõle kell kérnem pénz, nem vehettem meg amit csak akarok, pedig mind a ketten kerestünk közel hasonló összeget...A pénz mindig nála volt..

Én akkor jöttem rá mikor már nem volt beleszólásom az anyagi dolgokba, azt sem tudtam mennyi pénzünk van, mire ment el a keresetünk, ha boltba akartam menni már azon vettem magam észre hogy tõle kell kérnem pénz, nem vehettem meg amit csak akarok, pedig mind a ketten kerestünk közel hasonló összeget...A pénz mindig nála volt..
ja amúgy 25éves lány vagyok (az elõzõ válaszoló)
Például érzelmileg zsarolt, pl szerettem volna a barátnõimmel csajos napot tartani, akkor jött ezzel a szöveggel hogy "menjél, én meg majd itthon unatkozhatok egyedül..." és persze ezt mind vérig sértve -.- Szerintem lehet rajta változtatni, ha elég intelligens és megérti hogy a viselkedésével teljesen elnyom. De sajnos vannak olyan férfiak akiknek az alap tulajdonságuk ilyen és nem látják be hogy hibáznak. Nekik ez a természetes viselkedés és nem úgy fogják fel hogy elnyomnak.Úgy gondolják, hogy ez a normális viselkedés és biztos te vagy aki félreérted õket. Húhh ezt lehet kicsit kacifántosan írtam le... :) De azért remélem segítettem!
"menjél, én meg majd itthon unatkozhatok egyedül..." Na, ez inkább a nõkre jellemzõ. (Mondom nõ létemre) Azt hiszem általánosságban a férfiak inkább az anyagiak és egyebek elhallgatásával, eltitkolásával, a nõ tudatlanságban tartásával dominálnak. A nõk viszont pszichoterrorral, sértõdöttséggel, hisztivel. Szerintem mindkettõ szörnyû
Igen szörnyû mindkettõ! Én meg tudtam vele beszélni és azóta minden rendben, õ hozzá volt szokva hogy az elõzõ kapcsolatában bevált ez a "férfi az úr a háznál" stílus, sõt a csaj el is várta ezt tõle, neki irányítás kellett! De ma már egyenlõ felek vagyunk, mindent megbeszélünk szerencsére! A példa elég rossz volt az elõbb, de volt ilyen beszólása is!:) Ma már nevetünk rajta! Az elsõ hozzászóló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!A pénz kezelésén túl másban is önzõ volt?Helyre lehet hozni egy ilyen kapcsolatot?

Milyen jelei vannak, ha a férfi megcsal?

Itt most nem a különféle újságokban leírtakra gondolok..csak várnám a tapasztalatokat. (Lehet egészen apró dolog is.)

Legjobb válasz: Ez az én tapasztalatom: nem úgy viselkedik veled, mint korábban, minden fontosabb nála, mint te, olyan dolgokat csináíl amit korábban nem (pl:sportol,rászokik a cigire, nem fogja meg a kezedet nyílvános helyen), ha rákérdezel mi a gond, akkor hárítja a kérdést, h. semmi, nem érdekli, h te mit csinálsz, mindent rád hagy.

Ez az én tapasztalatom: nem úgy viselkedik veled, mint korábban, minden fontosabb nála, mint te, olyan dolgokat csináíl amit korábban nem (pl:sportol, rászokik a cigire, nem fogja meg a kezedet nyílvános helyen), ha rákérdezel mi a gond, akkor hárítja a kérdést, h. semmi, nem érdekli, h te mit csinálsz, mindent rád hagy.
engem is érdekelne...!
Vagy pedig pont fél a lebukástól és igyekszik figyelmes lenni. Persze nem tud rád koncentrálni annyira, mint elõtte. Épp ezért görcsösen egyszer 130%-ot teljesít máskor pedig 30%-ot.
Ha nagyon nagy lelkiismererti furdalása van utána, mert érzelmileg még kötödik a párjához, akkro a következõ szokott lenni általában.Van nagyon kedves, és figyelmes, és a szexben is mindent belead.Vagy nagyon elhárító, és nem közeledik, se a a párja felés, és elutasítja magától õt is, mert utólag undorodik magától.Bár az utóbbi ritkább.A férfiak, is igen jó színészek, és szeretik a biztonságot.Egy szeretõ nem azonos egy társsal, és legtöbb esetben inkább azt választják, hogy túl kedvesek otthon is, ami feltûnõen gyanús lehet, és elkezdenek féltékenykedni is, ami elõtt a nõ értetlenül áll, mert nem szokott ilyen lenni.
Igen, vagy jobban figyel rád, vagy kevésbé, vagy elkezd új dolgokat csinálni, vagy mostanában semmin nem változtat, szóval minden igaz és az ellenkezõje is :) Vagyis fölösleges ilyeneken rágódnia a nõknek, csak féltékenykedési rohamok lesznek belõle, ha meg addig nem volt igazából semmi gond, majd most lesz. Inkább tartsátok azt szem elõtt, ha mindent megkapunk, akkor minek menjünk félre?


Milyen egyértelmű jelei vannak annak ha egy férfi már nem szűz? Miért van az hogy csak a nőknél van szemmel látható jele a szűzesség elvesztésének? Talán tényleg a férfi a teremtés koronája?

Legjobb válasz: Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.

Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.
a bélféreg a teremtés koronája úszik a tápban
Kérdezõ, a válaszban megtalálod hogy miért nem helyes a megfogalmazás, de hogy félreértés ne legyen: szûz az érintetlen lány. A fiú az fiú az elsõ alkalom elõtt is. Tudom, használják srácokra is, de az õ bajuk. Nekem ha egy hímnemû egyén azt mondja hogy õ még szûz, én úgy értelmezem hogy nem tartja magát férfinak.
Kedves Kérdezõ, hatos írd neked egy nagyon jó választ , te meg csak annyit szûrsz le belõle , hogy miért is nem volt kielégítõ. Amugy 2# voltam. Figyelj és gondolkodj. Ha azt kérdezted volna , hogy pl van e valami biológiai jele (mert látható ugye nincs ) annak hogy egy férfi nem szûz oké ? Vagy hogy milyen érdekes hogy a nõknél van szûzhártya nem ? Az is okés. De hogy feltenni a kérdést hogy miért van csak náluk látható jele az nem releváns , evolúció legalább olyan kérdés hogy miért nincs a pasiknak méhük. Az meg hogy ezt összehozni a hogy ezért a férfi a teremtés koronája ... nem is értem ezt az analógiát ....pfff
#2 :D
A kérdező hozzászólása: "Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes." Miért is nem teljesen helyes a megfogalmazás?
Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes. Szûzek a szexuálisan érintetlen lányok. Jobb kifejezés híján szokássá vált fiúkra is alkalmazni, de ha valaki fiúra használja az tulajdonképpen lekislányozza az illetõt. Mivel a fiúkon nem történik semmi kézzel fogható változás, nincs is sok értelme külön nevezni az elõtte/utána állapotot. A nõknél azért csinálnak cirkuszt a szüzességbõl, mert régen nem volt apasági teszt meg hasonlók, de a férj biztosra akart menni hogy a gyerekek tõle származzanak. Ha a nõ szûz, akkor biztos nem várja más gyerekét. Micsoda szerencse, hogy a lányról ez többé-kevésbé biztosan megállapítható! Így aztán a legtöbb kultúrában szüzesség egyfajta garancia lett és sokezer év alatt szerteágazó szokás-és hiedelemrendszer épült köré. A fiúk 'ártatlansága' viszont lényegtelen: teherbe úgyse eshet, változás nem történik rajta, jóformán édesmindegy. ÉRdekes infó lehet neked, hogy tudományos szemmel nézve nem tudjuk hogy mi a szerepe a szûzhártyának. Annyit tudunk, hogy csak fõemlõsöknél van, de hogy mi a funkciója?
A kérdező hozzászólása: 6-os ennyi hozzászólni valód volt csak? Jobban jártál volna ha megtartod magadnak. Úgy bírom az ilyen lúzereket, akik figyelik azt hogy ki melyik szót írta rosszul és majd õk leírják helyesen. A kérdéshez vagy a válaszokhoz ennél több hozzászólni valójuk nincs is.
szüzesség lesz az!
A kérdező hozzászólása: 4-es hiába a cinizmus az hogy egy nõnek van méhe, vagy egy férfinak heréje míg a másik nemnek nincs, teljesen nem ugyanaz mint a szûzesség.Mert a szûzesség elvileg mindkét nemnek van, de csak az egyik nemnél van látható jele ennek elvesztésekor.
és az ikrek?

Milyen jelek utalnak arra, ha egy férfi kezd beleszeretni a másikba?

(ha régebb óta ismerik egymást)

Legjobb válasz: Már hogy egy másik férfiba? Ezt azért tisztázzuk...

Már hogy egy másik férfiba? Ezt azért tisztázzuk...
A kérdező hozzászólása: egy nõbe*
Elég ha belenézel a szemébe és tudod:)

Milyen BIZTOS jelei vannak, ha egy férfi lehetséges párjaként néz rád? Mik a kezdeményezés jelei?

Ha nem vagytok még egy pár, nem történt még semmi, de rengeteget beszéltek telefonon és személyesen. Szerintetek mire érdemes odafigyelni, ami árulkodó lehet?

Legjobb válasz: Direkt nem írtam ki konkrétumokat, hogy ne befolyásoljalak benneteket!

A kérdező hozzászólása: Direkt nem írtam ki konkrétumokat, hogy ne befolyásoljalak benneteket!
"Szerinted minden férfi, aki kedvel téged elhívott randevúra?" hát aki nem az így járt :D ez a hajó már elment, elkeltem...
Napietus: Nagyon sok oka lehet annak, hogy egy srác nem lép. Simán lehet, hogy fél. OK, megértem, hogy ez téged taszít, és úgy gondolod, hogy egy férfi legyen férfi és kezdeményezzen, ideális esetben szerintem is így van. De ha van egy srác, aki egyébként baromira tetszik, egy hullámhosszon is vagytok, nehogy már önmagában az elég legyen ahhoz, hogy kiábrándulj belõle, hogy nem mer elhívni. Egyébként a szimpla félénkségen kívül más oka is lehet. Barátnõmet pl. elsõsorban azért nem merte elhívni a srác, mert õ ügyfél volt ott, ahol a barátnõm dolgozott, pedig amúgy tetszett neki a lány. Nekem, amikor a barátnõm anno filózott azon, hogy mit csináljon, ez eszembe sem jutott indokként arra, hogy a pasi miért nem lép. Majd utólag kiderült, hogy szimplán csak ezért. Igazán kár lett volna, ha a barátnõm is fél bármit is csinálni és el sem kezdõdik az a kapcsolat, aminek úgy tûnik, házasság lesz a vége. Szóval nem tudhatjuk, mi zajlik le a fejükben, de vesztenivaló ilyen helyzetben nincs.
A kérdező hozzászólása: Szerinted minden férfi, aki kedvel téged elhívott randevúra? Szerintem biztos, hogy nem, mert volt, aki nem mert. Az nem jelenti azt, hogy egy párként ne lehetnétek tökéletesek.
egy FÉRFInál az, hogy randira hív. amúgy meg nem tudom, én sosem figyeltem, de nem is járnék olyannal, akit én kell, hogy felszedjek...
A kérdező hozzászólása: Úristen! Na nálam is ez van. Nme gyerkõc az illetõ, de nekm bebeszélik, hogy egy pasi , ha akar valamit lép. Ha nem: 1. nem kedvel 2. meleg Más lehetõséget nem is adnak. De jó, hogy itt vagy és ilyen tapasztalt vagy. Küldök neked egy privit, olvasd el, és várom a tanácsodat, ha van rám 5 perced. Sokat segítenél!
Figyelj, alapból én is úgy gondolom, hogy a pasi dolga lépni, de ezek manapság olyan muják néha, hogy ha rajtuk múlna kb. ki is halhatna az emberi faj... A fenitek alapján valószínûleg tetszel neki. Így mit veszíthetsz azzal, ha elhívod valahová? Én is úgy jöttem össze a jelenlegi párommal, hogy én hívtam el elõször. Sõt, gyakorlatilag másodszor is... Legjobb barátnõm épp gyûrûs menyasszony, és õ is maga hívta el a srácot, sõt, mi több, a srác azóta többször mondta is, hogy ha rajta múlik, nem lett volna semmi a dologból, mert õ nem merte volna elhívni. Pedig nem egy fiatal kisfiúról van szó, hanem egy 35 éves pasiról.
A kérdező hozzászólása: Durr a közepébe??? Hát azért ez nem lenne gyenge, tõlem nõtõl. Nem gondolod? :)
Hívd el randira.
A kérdező hozzászólása: A kezdeményezés alatt konkrétan mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Dehogynem! A nõk mindig azt mondják, hogy ezt egy nõ érzi és veszi a jeleket. Én azon ritka nõk közé tartozom, akinek el kell mondani, mert nem esik le, vagy nagyon nyilvánvaló dolgot kell tenni, mert különben nem értem. Mindig mindenki azt mondja, biztos kedvel, lépjek én. De milyen dolog ez manapság, hogy a nõ kezdeményez? Ez olyan, mintha alkalmatlannak tartanám az udvarlásra és ezzel megbántom, nem?
Akkor kezdeményezz te, és mindenre fény derül. Ez nem olyan, hogy ha a lakmuspapír pirosra színezõdik, amikor a pasi rálehel, akkor biztos bejössz neki. Nincsenek egyértelmû tesztek a dologra - csak az, hogy te lépsz és meglátod, hogy õ hogyan reagál.
A kérdező hozzászólása: Soha nem ért még hozzám tudatosan. Egyszer ért a karomhoz a karja, mert közel állt hozzám, de nem tudom véletlen volt-e, mert épp másnak beszélte, és ez hónapokkal ezelõtt volt. Most mondjuk 3 réteg téli ruhában komplikáltabb is lenne. :)
A kérdező hozzászólása: JÓ ideje ezt teszi velem. Látom, hogy figyel, ha lát, odalép, megkérdezi hogy mi a helyzet velem? Rámnevet vagy épp teljes komolysággal csak néz a szemembe szó nélkül. És keres. 3-4 naponta mindig megkeres valamilyen formában. Általában telefonon keresztül.
A kérdező hozzászólása: És, ha mindez megvan, de soha nem ér hozzám?
Keresi a társaságod, sokszor megy oda hozzád beszélgetni, kezdeményezõ. Miközben beszélsz, nézi a szádat, teljes testtel feléd fordul, hogy teljesen rád figyeljen. Beszélgetés közben néha-néha finoman hozzádér. Ha félénkebb, lehet hogy zavarba jön kicsit melletted.
A kérdező hozzászólása: És a barátnõd hogy lépett? :)
:) Épp az a szép benne, hogy nem konkrét :)
A 18:32-est olvasva dõltem a röhögéstõl.
Köszönöm a magyarázatokat, most már szinte minden világos. Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ezeket a jeleket tudatosan leadni inkább a férfiak részérõl szokványos, vagy nagyon régimódi gondolkodásom van?
Hát, igazság szerint valóban a férfiak a konkrétak, de ez így is van jól, én csak adok egy jelzést, hogy kezdeményezhet. Eddig mindenkinek leesett, de ha bárki szóvá tette volna simán kivágtam volna magam :D
AHA! Tehát a férfi nem kezdeményez, csak jelt ad ahhoz, hogy a nõ kezdeményezhet? És mi van akkor, ha a nõ félénkebb típus, és nem mer kezdeményezni, bár tetszene neki a férfi.
Neeem, a férfi kezdeményez. Mi nõk adjuk meg a jelet, hogy kezdeményezzen, de hála isten sokaknak ez sem kell. Viszont ezekhez a nõi jelekhez meg nem kell bátorság, mert simán mondhatod, hogy nem is úgy volt. Aki ténylegesen odamegy és ismerkedik, az a férfi. Ha a férfi félénk és ezek ellenére sem jön oda, akkor így járt.
Gondolom azért értetted félre, mert férfinek néztél. Én nõ vagyok:)
Tényleg félreértettem, én is nõ vagyok, de nõk között is vannak félénkebbek, akik nem adják meg a jeleket a fériaknak, csak mondjuk lopva szemlélik a nekik tetszõ férfit.
mennyivel egyszerûbb lenne, ha csak odaállni elé... te most velem fogsz dugni:D:D:D és jönne:D
Utolsó én ezt nem csinálnám meg, max poénból, aztán elfutnék :D
Nagyon szívesen. Nem a D csak hasonlít egy szájra. Egy nyitott szájra. Képzeletben fordítsd vízszintesre a :D -t. Olyan, mint egy nevetõ arc. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://c2.ac-images.myspa..
Köszönöm a választ, megértettem. Most még arra lennék kíváncsi, hogy pl. a D valamilyen szónak az elsõ betûje? Vagy honnan erednek ezek a jelek?
Egyébként azért nem konkrét, hogy amennyiben nem kölcsönös a dolog, mondhassuk, hogy áá nem is úgy volt :D Egyébként rámosolygunk, feszült figyelemmel hallgatjuk minden szavát, elcsapjuk a tekintetünket. Stb. :)
Mondjuk rádiójeleket.
Én általában akaratlanul is vigyorgok, mint a fakutya, a közelében:D próbálok a közelébe lenni, kérdezgetem, ha olyan a helyzet hozzáérek a karjához, ilyesmi. És egyetértek azzal, amit valamelyik válaszoló írt, hogy ezek nem konkrétak, fõleg azért, hogyha nem lenne viszonzott azt mondhassuk, h mi nem is úgy gondoltuk:DXD 19/L
Amúgy ez a legjobb, mert tényleg csomó mentõszövegem van nekem is:D
de ha tetszik, a fszér kell mentõ szövegezni? -_- mindenáron olyan férfiakat akartok nevelni , akik csak kihasználják a nõket?
Nem fogtad a lényeget? Ha nem viszonzott a dolog, akkor kell mentõ szöveg.
Áruljátok már el, mi az a D és a DXD! Tudjátok, egy újszülöttnek minden vicc új....
Nevetõ smiley. Ugyanolyan, mint ez :) A :D nagyobb nevetést jelent, még az elõbbi csak mosolyt. Aztán van az xD Itt az "x" a szemet jelöli. Aztán vannak még egyebek, pl: -.- vagy -.-" Vagy van facepalm, az a kedvencem :D De ez is jó: .I.(O.O).I.
:3 =) =3 xP ^-^ (=^-^=) *-* *_* =] :] [: (= (L)(K) <3 XD Dx heheheheowneeed:DDD
18:25 anyádék miért nem vertek agyon? mielõtt benyeled abirkózó szart gondold át mégegyszer-__-
Odamész mellé és lefekszel vele.
Smárold le, ülj az ölébe, fogd meg a farkát, nyald meg a nyakát, térdelj le elé és kezd lehámozni....
mi nem vagyunk olyan bonyolultak mint ti... mássz rá, hívd meg magadhoz, stb...
2-es 3-mas mindent vitt ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!