Találatok a következő kifejezésre: Milyen jelei 38 (3 db)

Milyen jelei vannak 38 hétben?

két idöpontom van szülésre kiirva és nem tudom hogy 34 hetes vagyok vagy 38 mostanában nagyon sokat eszek amit eddig nem az orvos nem mond semmit mert pici a baba és arra fogja hogy nem vagyok elszámolva

Legjobb válasz: H-h két idõpont?Mert nálunk is volt egy hetes eltérés,és azt mondtuk jegeljük a naptár szerinti 36 hétig,és akkor majd kiderül,de azért nálad egy hónapról van szó!Ennek világosan látszania kellene a vizsgálati leleteiden,hogy éppen melyik számítás köré csoportosulnak az UH értékei. AMúgy nekem a 38 héten már voltak jóslófájásaim,néha 1-1 hasgörcs,illetve fájt a medencém.De ez nem mérvedó,mert más velem egy terhességi gorban járó kismamák,sokkal korábban érezték a méhkeményedéseket,vagy a medencefájdalmat.34 hetesen a napi 1-2 enyhe keményedésen kívül,ami a várandósság teljesen természetes velejárója nem volt más bajom. Ha nagyon bajban vagy,rakd össze a kh-i csomagod,elvan az a szoba sarkában,aztán úgyis a gyermek dönt,hogy mikor fog kibújni.

H-h két idõpont?Mert nálunk is volt egy hetes eltérés, és azt mondtuk jegeljük a naptár szerinti 36 hétig, és akkor majd kiderül, de azért nálad egy hónapról van szó!Ennek világosan látszania kellene a vizsgálati leleteiden, hogy éppen melyik számítás köré csoportosulnak az UH értékei. AMúgy nekem a 38 héten már voltak jóslófájásaim, néha 1-1 hasgörcs, illetve fájt a medencém.De ez nem mérvedó, mert más velem egy terhességi gorban járó kismamák, sokkal korábban érezték a méhkeményedéseket, vagy a medencefájdalmat.34 hetesen a napi 1-2 enyhe keményedésen kívül, ami a várandósság teljesen természetes velejárója nem volt más bajom. Ha nagyon bajban vagy, rakd össze a kh-i csomagod, elvan az a szoba sarkában, aztán úgyis a gyermek dönt, hogy mikor fog kibújni.
Mikor voltál AFP-n? Jó lett az eredmény? Mert ahhoz elég jól viszonyíthatsz. Ugyanis az AFP eredmény akkor mutat jót, ha idõben van levéve, ez pedig a 16. hét. Szerintem az lesz a megfelelõ számítási módszer. Ugyanígy mérföldkõ a 12. heti uh is, azt is veheted alapul. De mondjuk én nem nagyon bíznék egy olyan dokiban, aki egy hónap eltérést mond a szülést illetõen. Nem nagyon érthet hozzá, ha így csinál. Az utsó mensid mikor volt? Hány naposak általában a ciklusaid, rendszeres-e? Mert az is ad egy támpontot. Mivel nekem ezzel gondjaim voltak, így nekem is két idõpontom van, de csak egy hét eltérés a kettõ között.
Hát fura, amit írsz, mert 4 hét az rengeteg idõeltérés... Elõször is számítsd az utolsó mensitõl. Ha nem is volt rendszeres a ciklusod, az kb 1-másfél hét eltrést adhat, de nem 4-et! Másodszor, mivel nekem sem volt rendszeres ciklusom, végig uh szerint számolták a terhességet, igaz nekem mindig napra pontos volt. Ilyenkor meg mindig az utolsó uh szerint módosítják a szülés várható idõpontját. De baromira nem mindegy, hogy 34 hetes vagy, és még 2 hétig koraszülött lenne, ha megszületne, viszont 38 hetesen már minden rendben van. Csináltass egy rendse uhot egy normális dokival, és mondják meg mekkora a baba.
Az elsõ gyerekemet a 38ik héten szültem :)
Remélem már össze vagy csomagolva :)
Szia.Remélem sokan válaszolnak és hasznos válaszokat kapsz, mert én 37+3 hetes vagyok és pont ezeket érzem, menzis görcsökkel kiegészítve.Lehet csak a front játszik velünk :) . Kitartás!
Én 38+4 hetesen szültem meg. Estefele elkezdett szivárogni a magzatvíz, enyhe mensiszerû görcseim voltak. Késõbb erõsödtek a fájások, nem volt vészes. 23 órára beértünk a kórházba és 23, 50-re meg is lett a kislányunk. Elsõ baba 36 évesen, nagyon könnyû szüléssel. 5 hetesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Igen már össze vagyok csomagolva!Már 1 hónapja.:D:D Akkor ezek szerint lehet, hogy már megindulhat?Várom már nagyon.Köszönöm a válaszokat, de azért még várok!:Dha nem nagy gondd

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!