Találatok a következő kifejezésre: Milyen jele annak, ha (67 db)

Kénytelenek energiaitalt inni , mikor veled vannak:)
Szerintem menekülnek elõled társaságban, koptatnak, leráznak. Én egy ilyen lányt tudok a barátom társaságában, mindenki frászt kap tõle, ha látják, hogy valakivel már legalább fél órája "beszélget", akkor mutogatják egymásnak, hogy nézd, szegényt elkapta.. A beszélgetést azért tettem idézõjelbe, mert a lány csak magáról mesél folyamatosan, hogy õ mennyire elismert, nélkülözhetetlen, mekkora karriert csinál éppen, mennyire sokoldalú, stb, közben pedig egy darab kérdést nem tesz föl neked, annyira kellesz, hogy bólogass.
szerintem észre kéne, hogy vegyed magadról az vagy e vagy nem...

Mik a jelei annak ha babám elérkezik a 6-ik heti, vagy a 3-ik havi növekedéisi ponthoz? Hogy viselkedik ilyenkor és milyen lesz utánna?

Természetesen általánosságba kérdezem csak, mert tudom,hogy minden baba más,de ahogy mindennek vannak jelei,gondolom ezeknek is. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én igazából annyit vettem észre, illetve ebbõl következtettem arra, hogy növekedési ugrás lehet nála, hogy nem volt elég a kaja, amit adtam (tápszeres a lányom). Nekünk a 6. héten volt ilyen, azután kb. 1 hét és visszaállt minden a régi kerékvágásba, de akkor kb. 200 millivel is többet igényelt naponta, mint elõtte. Illetve most 2,5 hónaposan veszem észre, hogy mintha többet kezdene enni, mint amennyit pár nappal ezelõtt. Ha szoptatsz, ezt nehezebb lemérni, de talán abból látod, hogy több ideig van cicin, mint máskor. Meg esetleg, hogy sûrûbben kéri. 2,5 hós kislány anyukája.

Én igazából annyit vettem észre, illetve ebbõl következtettem arra, hogy növekedési ugrás lehet nála, hogy nem volt elég a kaja, amit adtam (tápszeres a lányom). Nekünk a 6. héten volt ilyen, azután kb. 1 hét és visszaállt minden a régi kerékvágásba, de akkor kb. 200 millivel is többet igényelt naponta, mint elõtte. Illetve most 2, 5 hónaposan veszem észre, hogy mintha többet kezdene enni, mint amennyit pár nappal ezelõtt. Ha szoptatsz, ezt nehezebb lemérni, de talán abból látod, hogy több ideig van cicin, mint máskor. Meg esetleg, hogy sûrûbben kéri. 2, 5 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Csak szoptatom a fiam és igen, sûrûbben kér, de meg mintha nyugodtabb is lenne, jobban elvan és nem sír hanem gügyögve jelez. Ezek nem annak a jelei? Vagy most csak ilyen jó napjai vannak?
Nem tudom, az enyém épphogy nyugtalanabb volt, mivel sûrûbben kérte a kajcit, így hamarabb elkezdett sírni, mint 3 óra. Mondjuk anyatejes babánál most azért is lehet, hogy sûrûbben kér, mert inkább a szomját oltja a melegben. Méregesd pár napig, ha van mérleged, hogy megugrik-e a súlya.

Mik a jelei annak ha még mindig szerelmes elém a volt barátom? Úgy értem milyen tetteiben nyilvánul meg? Nagyon fontos!

Legjobb válasz: Akkor inkább nem jössz össze vele a szüleid miatt? Hány éves vagy?

A kérdező hozzászólása: 18
szerinted két rendelés közt lesz ideje csajozni? :)
Akkor inkább nem jössz össze vele a szüleid miatt? Hány éves vagy?
msnen nem tudsz vele beszélni? nekem ott mindig könnyebben megy :) amúgy ha ilyen sokáig együtt voltatok szerintem nem tudott ilyen gyorsan elfelejteni, fõleg hogy te szakítottál
A kérdező hozzászólása: nemtudom:( nagyon nagy önbizalomhiányban szenvedek:( és amikor együtt voltunk akkorsem csalt meg, de...akkoris azt éreztem, h bármilyen lány elveheti tõlem:( 10hónapih jártunk. vagyis 10, 5 szóval félek, nemtudom lesz-e ideje csajozni, de nem akarok megint féltékenységet érezni:( PEDIG MÁR MOSTIS AZT ÉRZEK:(
nehogy már a szüleid döntsenek helyettedd fõleg hogy már 18 vagy. mindig a saját boldogságod legyen a legfontosabb. esetleg próbálj meg vele beszélni, ha õ nem keres meg
A kérdező hozzászólása: meg lehet hogy a Mc Donaldsban fog dolgozni:( ott meg simán összeszed vmi lányt:( jobblesz ha elfelejtem:(
A kérdező hozzászólása: de most 1-2 csók miatt nemfogok a falnak rohanni:( félek:( félek, hogy nem is szeret. ez lehet csak testi vágy... VALAMI KÉNE AMIBÕL KIDERÜL, H SZERET. ÉN NEM AKAROK NYOMULNI...VÁRJAM MEG MÍG KERES???
A kérdező hozzászólása: bocsánat: *Belém
Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: de a szüleim kinyirnának ha újra összejönnénk. mert már szakitottunk 1x:(
hát szerintem a csók egyértelmû jel...:D próbáljátok meg újra :)
A kérdező hozzászólása: a tegnapi felkavart, és azthiszem....szeretem:$
A kérdező hozzászólása: köszönöm tegnap találkoztam a volt barátommal akivel 3hete nem láttuk egymást, ÉN szakítottam vele, csúnyákat mondtam rá. Próbált keresni annak ellenére h mondtam, h ne...3nap után irt smseket. tegnap találkoztunk, ölelgetett, egyfolytában csillogó szemekkel nézett rám. És... elõtte mentem, erre elkapta a karomat és szenvedélyesen megcsókolt, és közben tolt a fal felé. Átrázott a hideg:$ Tegnap irt jóéjt smst. De most mégsem keres annyira... nem teper:( MIT TEGYEK???
Rendszeresen hívogat, érdekli mi van veled.Ha együtt vagytak, gyakran hozzádér, kedveseket mond, figyelmes.
Szerintem ebben a kapcsolatban(így külsõ szemmel)nem lenne gond.Csak a féltékenykedés sokszor mindent elront. Legyen önbizalmad!!!Ha egyszer veled van együtt az pont azért van mert kellesz neki.

Lányok! Milyen jelei vannak annak ha csak szimplán kedvelitek a srácot? És milyen jelei van annak, ha szívesen járnátok vele?

köszi :)

Legjobb válasz: Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L

Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L
Csak nézz a szemébe, az mindent elárul. :) Ha egy csaj szerelmes egy fiúba elgyengül ha a közelében van, máshogy tekint rá. Ha beszélgetnek mindig a szemébe néz, soha nem veszi le róla a tekintetét. Remeg ha átkarolják. :) Én is nagyon szeretek egy fiút, és lassan megõrülök annyira vágyok rá :( 17/L
A kérdező hozzászólása: A srác én lennék, csak tetszik egy lány és nem tudom, hogy mennyire kedvel, mint ismerõst vagy többet érez
A kérdező hozzászólása: szívesen néznék a szemébe, de jelenleg nem tudok, más városban lakunk s nem nagyon tudunk egyenlõre találkozni, de majd megoldom :)
Hát én ha párommal, ha szimplán egy barátommal beszélek, akkor is a szemébe nézek. Ha tetszik valaki, akkor zavarba tud hozni, mert amúgy nem jövök könnyen zavarba.
Én saját tapasztalatból velem volt már olyan, hogy belenéztem egy srác szemébe elmosolyodtam és össze estem a srác segített fel és amikor a többiek elkezdtek röhögni azt mondta hogy úgy röhögjetek rajta, hogy a barátnõm és megcsókolt.Szóval látni a szemén ezt elmondta a csók után.

Ha egy kutyának belső sérülései vannak annak milyen jelei, tünetei vannak? ÉS annak ha a lábában elszakad egy ízulet vagy valami?

Legjobb válasz: Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.

Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.
Az állatok gyakran ugyanúgy mutatják a betegség és sérülés tüneteit, mint az ember, s sokszor emberi gyógyszereket kapnak azokra.(kivéve persze, hogy nem mindíg panaszkodnak) Sokféle külsõ jele lehet annak, ha a kutyádnak belsõ vérzése van/lehet: (persze befolyásolja a jeleket a sérülés helye is) pl.: a széklete sötét/fekete (szurokszerû)(ez biztos jele a bv-nek) -ha gyomor táji a baj, akkor: puffadás, kemény has, ájulás, levertség, bágyadtság -gyengeség -ha véreset pisil a kutya:a vizeletben levõ vér a vesébõl, a vesemedencébõl, a húgyvezetékbõl, a húgyhólyagból és a húgycsõbõl származhat. -Belsõ vérzések: testüregbe vagy a szövetek közti résekbe történõ vérzés, mely lehet oly nagymennyiségû is, hogy végzetessé válik. Tünetei tompa, erõs behatás után szintén levertség, szapora, könnyen elnyomható pulzus, nehézlégzés. A belsõ vérzésnél nagyon nagy fájdalmai lehetnek szegény kutyusnak, és pár nap alatt egy kis vérzés is kritikussá válhat! Szóval a tényleg bv-je lenne, akkor azt mindenképpen észrevennéd!És ezesetben AZONNAL VIDD orvoshod "kisbarátod"! Bár, azért jó volna tudni, mi történt vele..hogy kizárjunk dolgokat. Elszakadt ízületrõl még nem hallottam, csak ínszalagról.Ha az szakadt el neki, biztos, hogy nem tudna a lábára állni.De az csak lehet zúzódás is, akkor is húzhatja.Ezt csak állatorvos tudja 100%megállapítani, szintúgy, mint a bv-t. Remélem nincs komoly baja a kutyádnak! Üdv: -Picúr-
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat egyik tünet sincs a bv-re úgyhogy csak szerintem kisebb zúzodás a bal lábán.Mára már egészen jól lett, de azért még várok válaszokat.
Azért én megnézetném egy állatorvossal, biztos ami biztos, nehogy valami komoly baja legyen...

Hogyan tudhatom meg hogy csak azt akarja? Vagyis milyen jele van annak ha csak a szeexet akarja és miylen az ellenkező esetbe? 16/L

Legjobb válasz: Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.

Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.
Egyes vallási alapú helyzetekben nem lehet másképp megoldani a suli, család hatása miatt. Bizony, van olyan suli ahol tiltják a csókot is, ameddig ott tanul az illetõ. Sõt sulin kívül is ha kiderül, következményeivel felelnie kell az illetõnek. Nem vagy esetleg hites suliban? 22F
"nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg?" - Nem, ez azt jelenti, hogy nem is jártok. Nem szeretem ennyire leegyszerûsíteni a dolgoakt, de ez egy barátság, nem kapcsolat, ha csók sincs.
A kérdező hozzászólása: Mondom h nem akarok vele lefeküdni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vélaszokat.
A kérdező hozzászólása: De miért csinálják ezt a pasik? NEm értem õket! Hogy tehetnek ilyet? Velem is nagyon kedves figyelmes a barátom és sokszor mondja h szeret még nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg? ÉS még sokáig nem is akarom! mOndjuk nem is fogok olyan helyzetbe kerülni hogy lefeküdjek vele vagy h erõszakbol csinálná! vgayis remélem.
9.46-os vagyok!csak elfelejtettem beleirni hogy 1 éves ismerem de a 3.ik randinkon feküdtem le vele!!
Te nem akarsz vele lefeküdni? Akkor miért téma, hogy akarja-e a szexet, ha nem lehet róla szó egyébként sem?
Õszintén??én 26L vagyok és sok pasival volt dolgom már és mindig elõre tudtam mit fog tenni, mikor fog hívni, mit akar!1 éve megismertem egy álom pasit, játszottunk egymással még egyre többet keresett, többször is találkoztunk égett a vágy köztünk, csókig elmentem mert nem bírtam ellenállni, õ azt mondta h érzelem nélkül nem bír lefeküdni egy lánnyal!Gondoltam na akkor ez tuti befutó lesz!Egyik vasárnap este felhívott h találkozzunk, naon jó volt beszélgettünk és egyszer csak elkapott a vágy és lefeküdtem vele(õ is akart), szex után még 1 órát beszéltünk elmentem haza mert fáradt voltam!másnap vártam h írja h jó volt és mikor találkozzunk újra de NEM!Azóta eltelt 1hónap és nem hallok róla semmit!!nem keresett!!Szóval ebbõl azt akarom kihozni hogy /én keményfejû/ 26 évesen bedõltem neki!És most nem tudok megbízni senkiben!Kedves volt , ölelt, figyelt rám csókolt , éreztem hogy kedvel!ÉS mégis csak szexre kellettem!lehet nem érted mit akarok belõle kihozni!De könnyen átverhet az is akit a legkedvesebb aranynak hittél(hiszel) az nem más csak egy romlott hús!
A kérdező hozzászólása: ja és 1 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem azt akarom! Már elég rég óta ismerem!
Ha mondjuk már hosszabb ideje veled van, de nem szexeltek, akkor az eléggé egyértelmû jel. Meg aki nem hülye, az látja is a másikon, hogy õszintén szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyo kés szerintem õ sem!

Milyen feltűnő jelei vannak aktus utáni napokban annak ha egy nő megtermékenyül?

A barátommal lefeküdtünk,védekeztünk,de a végén amikor elment,és kihúzta a hímvessz?jét,a gumi bennem maradt 3/4-ig.Mennyi esélye van annak h terhes lehetek?És ha már megtermékenyültem,akkor milyen jelei vannak?(nem a hányingerre meg a kés?bbi állapotokra vagyok kíváncsi,hanem pl a "hétköznapi folyás" több lesz-e avagy kevesebb?)

Legjobb válasz: Az aktus utáni napokban nincs semmilyen feltûnõ jel! Mensi környékén lehet elõször érezni a jeleket. Ha nem volt peteérésed, akkor nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek. Mindenesetre legközelebb legyetek óvatosabbak!

Az aktus utáni napokban nincs semmilyen feltûnõ jel! Mensi környékén lehet elõször érezni a jeleket. Ha nem volt peteérésed, akkor nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek. Mindenesetre legközelebb legyetek óvatosabbak!
nekem is volt már ilyen hogy a gumi benn maradt de nem lett semmi utána
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Bár egy kicsit talán még jobban félek, mert késik a menstruációm, a mellem feszül(bár ez nálam megszokott a mensi elõtti napokban) a hasam is szurkál.Félek, hogy baj van, nem szeretnék még babát mert még fiatal vagyok hozzá.

Milyen jelei vannak annak, ha a lovam kedvel engem?

Legjobb válasz: ki kell ábrándítsalak, de a lovaknak nincsenek ilyen érzelmei, mint az embereknek, vagy akár a kutyáknak, hogy kedvel, vagy nem kedvel, esetleg szeret. a lovaknál alá-fölé rendeltség van a hierarchiában, ha alattad van "tisztel", ez a normális, ha fölötted, akkor le se toj, ez a rossz. ha meg tudod fogni a nagy legelõn (no pláne, ha még oda is jön), bökésre odébb megy neked pl. amikor ki van kötve, nem tehénkedik rád, nem néz vakaró fának, amikor beizzadt a feje a kantár alá, akkor nem vesz kutyába, ezek jó jelek!

ki kell ábrándítsalak, de a lovaknak nincsenek ilyen érzelmei, mint az embereknek, vagy akár a kutyáknak, hogy kedvel, vagy nem kedvel, esetleg szeret. a lovaknál alá-fölé rendeltség van a hierarchiában, ha alattad van "tisztel", ez a normális, ha fölötted, akkor le se toj, ez a rossz. ha meg tudod fogni a nagy legelõn (no pláne, ha még oda is jön), bökésre odébb megy neked pl. amikor ki van kötve, nem tehénkedik rád, nem néz vakaró fának, amikor beizzadt a feje a kantár alá, akkor nem vesz kutyába, ezek jó jelek!
De, a lovaknal is van az, hogy kedveli-e az embert. Hogy ezt honnan lehet tudni, azt az elsõ leírta.

Milyen jelei vannak annak ha egy lány szerelmes egy fiúba?

Nem csak tetszik neki hanem szerelmes is.

Legjobb válasz: Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)

Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)
Ha csak tetszik valaki elriaszthatnak a hibái. Ha szereted akkor ezt a hibáival együtt teszed, és még úgy is tökéletesnek látod hogy mindent tudsz róla, szerintem:) szval ha a hülyeségeid már nem zavarják akkor lehet hogy már nyert ügyed van:) de ez csak az én véleményem^^
Rózsaszín szárnyas unikornisok repkednek a lány körül, és kis tündérkék járnak énekelve a nyomában. Ha nagyon-nagyon szerelmes, akkor szivárványt is okádik.

Milyen jelei vannak annak, ha a feleség csalja a férjet?

Remélem, hogy nem az van, amire gondolok, de a feleségem együtt dolgozik egy nála pár évvel fiatalabb sráccal, akivel felt?n?en sokat van munkaid?n kívül is, ezt a munkára fogja, de gyakran kávézgatnak együtt csak úgy, ezen kívül sokszor látom, hogy valaki hívja, de kinyomja. 1 éve dolgoznak együtt, múltkor a srác vigyázott a gyerekünkre is, mert olyan jóban vannak, hogy még ?t is lepasszolja neki. Gyakran kéri, hogy hívjuk át vacsorára, de az okát nem értem. Milyen okai lehetnek, ha a feleség megcsalja a férjet? Milyen jelekb?l lehet kisz?rni? El?re is köszönk mindne választ.

Legjobb válasz: Szagolj bele a hajába, ha férfi aftershave illatú, azért az sok jót nem jelent... Továbbá, ha korábban nem hordott tangabugyit, most meg csak olyan van a szárítón. A táskáját nem fogja elõl felejteni, pedig lehet, hogy benne van 1-2 kondom, vagy a telefonjában archivált sms... Szerintem összességében a több magára fordított idõ és szépítkezés a jel.

Szagolj bele a hajába, ha férfi aftershave illatú, azért az sok jót nem jelent... Továbbá, ha korábban nem hordott tangabugyit, most meg csak olyan van a szárítón. A táskáját nem fogja elõl felejteni, pedig lehet, hogy benne van 1-2 kondom, vagy a telefonjában archivált sms... Szerintem összességében a több magára fordított idõ és szépítkezés a jel.
Ha a szeretõje lenne nem kérné, hogy hívjátok át vacsizni nyugi. Akkor még csak nem is nagyon emlegetné.
Nem biztos hogy van még szex, lehet csak lelkitársra talált akivel bezsélgetni tud, aki megahllgatja stb, a leki megcsalás gázzabb, mintha csak dugná valaki, de elõbb útóbb a szex is jönni fog, ha tényleg megcsal.
Miért gondolsz arra, hogy megcsal? A normális az lenne, ha arra gondolnál, hogy jóbarátok. (az én férjem erre gondolna) Ezek szerint van valami ami nem stimmel, amiért eszedbe jutott, hogy megcsalhat
Akkor vidd el te ilyen helyekre.
amúgy kiváncsi lennék mit mond a feleséged az új barátságáról...
Hat te egy igazi hulye vagy. Ez a no tuti felrekur es szerintem ido kerdese es mesz a levesbe.
A kérdező hozzászólása: Mármint nem okai, hanem jelei, bocs. Igen, gondolhatnék arra, hogy jó barátok, de 25 év körüli pasas és egy 33 éves nagyon csinos nõ együtt kávézgatnak, ebédelnek munkaidõn kívül is, meg elhívja a srác klasszikus zenei koncertre, kiállításokra, színházba annak ellenére, hogy férjes asszony, szerintem ez nem teljesen oké. Az lenne oké, ha ez nagyon ritkán fordulna elõ, én se megyek a kolleganõimmel mindenféle helyekre munkaidõn kívül, a feleségem meg is ölne.
...
Az általad leírt pár sor alapján nyilván nem látunk bele a hétköznapi életetekbe, de szerintem ez szimpla barátság. Igenis létezik férfi és nõ között BARÁTSÁG! Nekem több férfi barátom is van, akikkel szoktam beszélni telefonon, találkozunk, nálunk alszik, és én sosem néztem rájuk úgy mint egy férfira, és fordítva. A férjem elfogadta õket, hiszen már a kapcsolatunk elõtt is megvoltak ezek a barátaim, és õ is társult a körünkbe. Sosem feltételezte azt, hogy itt bármi más is lehet. Ha megcsalna a feleséged, nagy valószínûséggel nem így tenné. Azért nem mondom, hogy tuti nem, mert hallottunk már ilyet. Beszéljetek a dologról, de ne gyanúsítsd meg kapásból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!